Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Janjicar

#2576 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Janjicar »

zlo87 wrote:
Sorel wrote:
brad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
U životu se nisam više ismij'o :lol:
Nema šanse da neko ima gore "date iskustvo". :lol: :lol: :mrgreen:
:lol: ima ima samo citaj citavu temu pa ces vidjet :D
Logovan

#2577 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

Janjicar wrote: :lol: ima ima samo citaj citavu temu pa ces vidjet :D
Pročitao sam većinu postova, meni je ovo najgori date. :mrgreen: :mrgreen:
sha_ba

#2578 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

zlo87 wrote:
e onda nisi za amidzu citao.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alchak.ba

#2579 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

pa ti kupuj hljeb
DžipaloRipalo

#2580 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by DžipaloRipalo »

sha_ba wrote:
zlo87 wrote:
rahmetli amdizu... 8-)
Logovan

#2581 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

sha_ba wrote:
zlo87 wrote:
Ne znam da sam pročitao nešto oko tog amidže. :D Ako znaš gdje je otprilike post, na kojoj stranici reci mi pa da pokušam naći ili ako tebi nije mrsko nađi. :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Sunrise00

#2582 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sunrise00 »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
Logovan

#2583 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

Sunrise00 wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zar ovo može ovako ? :lol: :lol: :D Da nije bila skrivena kamera ili nešto slično ovome ? :mrgreen:
Margueritex

#2584 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Margueritex »

Popriličan dojam je ostavio mladi gospodin neopranih (čitaj; bruka jedna prljavih zubi), nije strašno strašan dejt kakvih ima al' pa dostavljaju nam paste za zube još uvijek :-D
alchak.ba

#2585 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

kad sve procitam kakvih muskaraca ima nije ni cudo sto je ovoliko zena solo
Astrix

#2586 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Astrix »

Sunrise00 wrote:
Amidza je u Top 3 definitivno :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2587 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

alchak.ba wrote:kad sve procitam kakvih muskaraca ima nije ni cudo sto je ovoliko zena solo
najlakše je po muškinju
alchak.ba

#2588 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

leet wrote:
alchak.ba wrote:kad sve procitam kakvih muskaraca ima nije ni cudo sto je ovoliko zena solo
najlakše je po muškinju
a jesil' cuo lika. Cuj djevojka mu lici na amidzu..........

a dobro, to mozda zbog brkova
Janjicar

#2589 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Janjicar »

Kao sto neko rece kod nas muskaraca svaka prica pocinje s
"bila je avion, bomba je, pravo dobra cura, mah manekenka prava, extra cura..."

:D :D
Halcyon

#2590 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Halcyon »

Sunrise00 wrote:
A u pm, hahaha. :lol: :lol:
sha_ba

#2591 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

Halcyon wrote:
Sunrise00 wrote:
A u pm, hahaha. :lol: :lol:
kazem ja... niko ne vjeruje :lol: :lol: :lol:
Averus

#2592 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

ima jedna stranica na netu, koja je prepuna ovakvih tema...
i skoro svaki post počinje "I was fuc*ing this girl really hard, and then..." :lol:

E tako ovdje svaki počinje "Ocam' treba beton/avion/raketa/bomba/zviždi/gori itd." :-)

Ali 'ajde... Bitno je da su postovi interesantni (barem većina njih) i da se dobro nasmijemo :)
duplanula

#2593 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

NenjiA wrote:ima jedna stranica na netu, koja je prepuna ovakvih tema...
i skoro svaki post počinje "I was fuc*ing this girl really hard, and then..." :lol:

E tako ovdje svaki počinje "Ocam' treba beton/avion/raketa/bomba/zviždi/gori itd." :-)

Ali 'ajde... Bitno je da su postovi interesantni (barem većina njih) i da se dobro nasmijemo :)

and this one time, in a band camp :)
Averus

#2594 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

:lol: :lol: :lol: da da :D
MaroonBrigade

#2595 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MaroonBrigade »

NenjiA wrote:ima jedna stranica na netu, koja je prepuna ovakvih tema...

:thumbup:

klixo

#2596 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

jebo ga klix i forum... sat vremena pisem post i da posaljem kad "forum je privremeno nedostupan" :x ... Pisao sam o "date-u"(ako se ikad nakanim da ponovo napise shvatit cete navodnike) sa sigurno najljepsom curom u gradu Sarajevu ,a istovremeno najvecom ofajlom u FBiH.Posto mi je prijatelj nakon prethodne recenice iz prve pogodio ko je u pitanju neka mi na pm posalju ime oni koji misle da znaju o kome se radi. Bas me zanima :mrgreen: Kafanska cura , ima svu ljepotu koju cura moze pozeljeti ,ali fuksa :run: Siguran sam da kad bih rekao ime 90% vas prepoznalo tu curu :mrgreen:
Baby Jane

#2597 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Baby Jane »

I, stani, sad si ti dosao ovdje da se hvalis kako si izasao sa curom sa kojom je vjerovatno izaslo i 90% muskaraca u Sarajevu? :D

Mislim da je u tvoju korist bila ta trenutna nedostupnost foruma :D
dust in the wind

#2598 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dust in the wind »

heheh. na ovom forumu svi j... bombe, avione i svi to konyimiraju pa malte ne svakodnevno. heh,cudi me da nije satno. ah, da ne moze satno,jer se 8 sati dnevno zaradjuju grdne pare i sprema da se zega kada se kuci dodje.. :D
quarterback

#2599 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

alchak.ba wrote: .....

na "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....

To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo :roll:

mahni sljedeci put da te povezem :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2600 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Baby Jane wrote:I, stani, sad si ti dosao ovdje da se hvalis kako si izasao sa curom sa kojom je vjerovatno izaslo i 90% muskaraca u Sarajevu? :D

Mislim da je u tvoju korist bila ta trenutna nedostupnost foruma :D
Vala bas :lol:
Post Reply