Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mostarurscu

#2576 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

nije niko zvao redakciju portala sa molbom da uputstvo za kupovinu ulaznica sa foruma objave na naslovnici ?

ako nije zvat ću ja kad dođem kući s posla ...valjda će imati razumijevanja ...
mostarurscu

#2577 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

vozač wrote:
azrica87 wrote:
specifikacija wrote:@Azrice,nego sta :) Naucio sam da u "ratu" muskarac vs zena, muskarac uvijek gubi :D ili spava u dnevnom boravku :D
eh ta ti je pametna, nema sta :D ti neces nikad imati problema sa svojom dragom :)

zapamti samo moj savjet: kad ste istog misljena, ti si u pravu.. kad ste razlicitog misljenja, ona je u pravu :D
ja nemam problema sa tim, uvijek pitam ženu za moje mišljenje :D
:D
Ko to smat

#2578 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Ko to smat »

Ljudi sta da radim.kako je ovo moguce.iso opet danas kod ovih holandskih picki u postu kazu istrazujemo fol ovo ono.Ko mi je mazno karte jebem vam italiju.Poslo i email ovim iz francuske niko nista.Neko otvorio postu mazno karte i poslo praznu kovertu na adresu.Halo gdje to ima.
serpico

#2579 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by serpico »

specifikacija wrote:
serpico wrote:
Ma procitao sam to i sve znam ali mi jos nije jasno kako su dosli na Porte d Pantin. Neko logicno objasnjenje mora biti (brat mi ima tamo cevabdzinicu, cura mi radi tamo u kaficu, jaran mi ima kiosk za prodavanje kondoma.......).
Vidimo se negdje :lol:
Ovo je zona sumraka, ti mislis da si na forumu, ali ne. Ti si u jednoj drugoj dimenziji i dopisujes se sa imaginarnim likovima koje si stvorio u svojoj masti, u njenim mracnim dubinama :) Salim seeeee :D Eto, sada mi je jasno ko ce najvise profitirati okupljanjem na Porte de Pantin :)))) Sve je ovo biznis :)))) Samo se mi naivno okupljamo na platou Louvra, i niko od toga nikakve koristi nema :)

Ako nas pred Louvrom zatekne miris przenog mesa, i improvizirani stand na kome ce ponosno leprsati bh zastava, - ni to me nece iznenaditi :) Vec te zamisljam s full opremom za pravljenje cevapa :)

Haha nema pojma. Dolazim od nedjelje do srijede da uzivam i da navijam (jedino nemam pravog sala nego samo onaj iz Frankfurta pola bih, pola njemacki). :bih:
mostarurscu

#2580 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

Ko to smat wrote:Ljudi sta da radim.kako je ovo moguce.iso opet danas kod ovih holandskih picki u postu kazu istrazujemo fol ovo ono.Ko mi je mazno karte jebem vam italiju.Poslo i email ovim iz francuske niko nista.Neko otvorio postu mazno karte i poslo praznu kovertu na adresu.Halo gdje to ima.
jebga drug , loše si sreće ...

nemoj se sekirati nego kupi nove karte preko neta i nemoj traziti da ti salju postom vec ih isprintaj sam sebi ... ...
azrica87

#2581 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:@azrice, onda ti zelim sretan put, i kada se vratis postavi nam te fotkice iz Zenice :) Mislim na stadion, navijace, i sl :) A sada mi je jos nesto jasno, crnokosi zivi u BiH :))))
hahaha :D

ps: ne idem jos u BiH.. prvo poslovno za Prag, pa onda u BiH, pa onda u Pariz.. 2 sedmice, 3 destinacije :run:
vozač

#2582 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

mostarurscu wrote:nije niko zvao redakciju portala sa molbom da uputstvo za kupovinu ulaznica sa foruma objave na naslovnici ?

još napiši, ako šta zapne potražite specifikaciju na slijedećem linku ... :lol:

a ako želite da birate mjesta imate mašinca na http://www... :lol:

šala mala 8-)
mostarurscu

#2583 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

vozač wrote:
mostarurscu wrote:nije niko zvao redakciju portala sa molbom da uputstvo za kupovinu ulaznica sa foruma objave na naslovnici ?

šala mala 8-)
:thumbup: a možda i nađete ženu svog života u liku Azrice :D
azrica87

#2584 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

stvarno mi nedostaje jos koja zenska osoba na ovom forumu :roll:
specifikacija

#2585 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

serpico wrote:
specifikacija wrote:
serpico wrote:
Ma procitao sam to i sve znam ali mi jos nije jasno kako su dosli na Porte d Pantin. Neko logicno objasnjenje mora biti (brat mi ima tamo cevabdzinicu, cura mi radi tamo u kaficu, jaran mi ima kiosk za prodavanje kondoma.......).
Vidimo se negdje :lol:
Ovo je zona sumraka, ti mislis da si na forumu, ali ne. Ti si u jednoj drugoj dimenziji i dopisujes se sa imaginarnim likovima koje si stvorio u svojoj masti, u njenim mracnim dubinama :) Salim seeeee :D Eto, sada mi je jasno ko ce najvise profitirati okupljanjem na Porte de Pantin :)))) Sve je ovo biznis :)))) Samo se mi naivno okupljamo na platou Louvra, i niko od toga nikakve koristi nema :)

Ako nas pred Louvrom zatekne miris przenog mesa, i improvizirani stand na kome ce ponosno leprsati bh zastava, - ni to me nece iznenaditi :) Vec te zamisljam s full opremom za pravljenje cevapa :)
Haha nema pojma. Dolazim od nedjelje do srijede da uzivam i da navijam (jedino nemam pravog sala nego samo onaj iz Frankfurta pola bih, pola njemacki). :bih:
Puno raje dolazi iz BiH, pa zamoli nekoga da ti donese navijacki sal na kojem nece biti grb njemacke repke :)
Za ovo gore okupljanje, cini se da je lokacija izabrana zbog blizine gradskog stadiona. Samo je to bilo u pitanju, nista vise. A i blizina kafica :D A, sorry za onaj gore tekst, samo sam se nadovezao na tvoju salu i ubacio te u istu :D
Last edited by specifikacija on 30/09/2011 11:41, edited 1 time in total.
vozač

#2586 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

mostarurscu wrote:
Ko to smat wrote:Ljudi sta da radim.kako je ovo moguce.iso opet danas kod ovih holandskih picki u postu kazu istrazujemo fol ovo ono.Ko mi je mazno karte jebem vam italiju.Poslo i email ovim iz francuske niko nista.Neko otvorio postu mazno karte i poslo praznu kovertu na adresu.Halo gdje to ima.
jebga drug , loše si sreće ...

nemoj se sekirati nego kupi nove karte preko neta i nemoj traziti da ti salju postom vec ih isprintaj sam sebi ... ...
ja bih poslušao ovaj savjet, kupi karte u pdf i gotovo,
a to ganjaj pa šta bude, mislio sam da ti je problem ovdje u bosni, al ako je u holandiji vjerujem da će oni to zaista istražiti i riješiti, samo je pitanje kad, jebi ga ako zakasne nek te obeštete, a ako dobiješ karte vjerujem da ćeš ih bez problema prodati, ako ništa onda preko ovih foruma uvijek možeš uspostaviti neki kontakt, kome treba karta i slično
biće toga sigurno, ima raje koja su kupila karte na internetu, a idu preko agencija, dakle mogućnosti za snalaženje više nego dovoljno, čuvaj snagu i grlo za pariz :thumbup:
specifikacija

#2587 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
specifikacija wrote:@azrice, onda ti zelim sretan put, i kada se vratis postavi nam te fotkice iz Zenice :) Mislim na stadion, navijace, i sl :) A sada mi je jos nesto jasno, crnokosi zivi u BiH :))))
hahaha :D

ps: ne idem jos u BiH.. prvo poslovno za Prag, pa onda u BiH, pa onda u Pariz.. 2 sedmice, 3 destinacije :run:
nasa azrica87 je uspjesna poslovna zena :)
specifikacija

#2588 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:stvarno mi nedostaje jos koja zenska osoba na ovom forumu :roll:
I nama to nedostaje :D Govorim u ime svih muskaraca s foruma :)
specifikacija

#2589 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

vozač wrote:

šala mala 8-)
Cek da smislim nesto :))) ali neces se sada ljutiti, za sve bracne savjete, molim da se javite forumasu.... :)))))) a svi znamo o kome je rijec :))))
azrica87

#2590 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
angazujte se decki :mrgreen:
specifikacija

#2591 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@smat, forumasi mostarurscu i vozac su te dobro posavjetovali. Naruci karte preko neta, isprintaj u PDF formatu i miran si. A kasnije trazi odstetu za ukradene karte. To se moze oduziti, i nemoj cekati. Bilo bi glupo da izgubis rezervaciju hotela ( pretpostavljam da si rezervisao hotel), a mozda i avio/bus karte ukoliko ne dolazis autom.I sto je najvaznije, nemoj da propustis utakmicu, a osjetno je da ti je stalo da dodjes!
specifikacija

#2592 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
specifikacija wrote:
angazujte se decki :mrgreen:
Pa, pozovi prijateljice na forum :)
vozač

#2593 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

@specifikacija pusti to, ne skreći sa teme, tekma je u pitanju, koga zanima brak u ovom vremenu razvrata :lol:
nego šta misliš da napišemo tvoj broj mobitela :lol:

uvijek mi padne na pamet kad su na željinoj utakmici objavili na semaforu bahin broj telefona (za neupućene riječ je o sabahudinu topalbećireviću, našem komentatoru inače velikom navijaču sarajeva) ... :-)
azrica87

#2594 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

haha speci hotline :lol: nebi nam ostao ziv, od poziva :mrgreen:
specifikacija

#2595 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

vozač wrote:@specifikacija pusti to, ne skreći sa teme, tekma je u pitanju, koga zanima brak u ovom vremenu razvrata :lol:
nego šta misliš da napišemo tvoj broj mobitela :lol:

uvijek mi padne na pamet kad su na željinoj utakmici objavili na semaforu bahin broj telefona (za neupućene riječ je o sabahudinu topalbećireviću, našem komentatoru inače velikom navijaču sarajeva) ... :-)
Evo da te preduhitrim i pokvarim ceif :))))

specifikacija : 00 33 6 88 56 84 36

Ako vam se javi neki Mambo, dubokog crnackog glasa, nemojte se obeshrabriti :D

A nisam znao to za Bahu, mada mi je vrlo drag komentator :) Mada ipak vise volim M. Mijajlovica :) Gledao sam neke prenose nekih sestih liga, tip od bezze utakmice napravi nevjerovatno napetu atmosferu :) Genije :)

A sinoc sam slusao onog Vugdalica sa OBN-a. Prvih 15 minuta sam kontao da je neka zeza :) Tip nije sav svoj :)

Vozacev broj je : 061 *** ***, ostatak otkrijem po primanju poziva na moj tlf :)
Last edited by specifikacija on 30/09/2011 12:02, edited 1 time in total.
vozač

#2596 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

azrica87 wrote:haha speci hotline :lol: nebi nam ostao ziv, od poziva :mrgreen:
e čuj hotline, gdje ti to pade na pamet
već zamišljam specija kako se javlja u stilu "ljubavi, šta ćeš da ti radim", a iz slušalice umilni glasić
"jarane pomagaj, evo nas negdje pod zemljom, nema metroa s glave, šta ćemo, vadi nas odavde" :lol:
azrica87

#2597 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

vozač wrote:
već zamišljam specija kako se javlja u stilu "ljubavi, šta ćeš da ti radim", a iz slušalice umilni glasić
"jarane pomagaj, evo nas negdje pod zemljom, nema metroa s glave, šta ćemo, vadi nas odavde" :lol:
hahahah bas tako nesto sam zamisljala :thumbup: :-)
specifikacija

#2598 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

vozač wrote:
Hahahahah, a onda se samo cuje spustanje telefona, i onaj tupi zvuk: tu tu, tu tu, tu tu. I na drugi poziv javlja se sekretarica : " Korisnik trenutno nije dostupan, molimo vas da pokusate kasnije" :)

Nego sto se tice tih poziva, imas ti neka interesantna iskustva :D Pogotovo ovo gore " ljubavi, sta ces.. " :)
azrica87

#2599 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

al moram samo jos reci da "hotline" ne znaci nista bezobrazno :D stvarno ste me sad pogresno shvatili hahaha
insertdelete

#2600 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by insertdelete »

A metro, tramvaji, rer - kolko se otprilike cekaju, mislim u kojim intervalim saobracaju, jel svako 10-15 min :D
Locked