Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JThomas
#2576 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
vrijeme je i bilo.
da se mene pita ja bi pjanića promovisao u kapitena. da malo propriča i progalami.
da se mene pita ja bi pjanića promovisao u kapitena. da malo propriča i progalami.
- N.N.
#2577 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Govnari novinarski su dosli na svoje 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2578 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
He jada i komenatra!!!!Arteta wrote:http://www.klix.ba/sport/barbarez-spahi ... /140807113
Nemas pojma Sergej koliko si nas zajebao.
- IcedMFEarth
#2579 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sad Džeko kapiten, mada nema smisla.
- hrasno38
#2580 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
He i "strucnjaci" sa foruma!!!! koji evo koliko vidim od pojedinaca pomalo pljucnu i po Barbarezu i njegovom komentaru o odlasku Spahe.N.N. wrote:Govnari novinarski su dosli na svoje
- JThomas
#2581 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
komentar je ružan koliko god ja poštovao sergeja. k'o biva neko nekoga natjerao na oproštaj od reprezentacije. ako je tako bilo i sa njim što to tad nije rekao?
- SaNsEo
#2582 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
tad nije imo "muda" a sad su mu porasla udebljo seJThomas wrote:komentar je ružan koliko god ja poštovao sergeja. k'o biva neko nekoga natjerao na oproštaj od reprezentacije. ako je tako bilo i sa njim što to tad nije rekao?
- irac300
#2583 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Safete, učini bar jednom pravu stvar!!
- JThomas
#2584 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
najlogičniji i najbolji izbor po svemu viđenom u zadnjem ciklusu i po igračkom rangu i reputaciji. a ono s pjanićem je više ono moja divlja ideja, thinking out of box 
- noiserr
#2585 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahic je bio i maestro i ljudina. Falit ce nam, ali vrijeme je dati sansu mladjim pa da vidimo.
Nije ti se imalo sta puno zamjerati, vecinom izmisljene price, ali da si ginuo za reprezentaciju u pojedinim utakmicama to jesi! Zato sretno i hvala na svemu kapitenu Spaha!
Nije ti se imalo sta puno zamjerati, vecinom izmisljene price, ali da si ginuo za reprezentaciju u pojedinim utakmicama to jesi! Zato sretno i hvala na svemu kapitenu Spaha!
- ultima_palabra
#2586 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha, hvala na svemu.
Da je bilo pameti, otjerala bi se teleća glava i onda bi neki iole normalan selektor procijenio treba li mu Spahić ili ne treba. Ovako je selektoru koji ima daleko više aferima data Spahina glava na pladnju. Ali polako, kolo sreće se okreće.
Da je bilo pameti, otjerala bi se teleća glava i onda bi neki iole normalan selektor procijenio treba li mu Spahić ili ne treba. Ovako je selektoru koji ima daleko više aferima data Spahina glava na pladnju. Ali polako, kolo sreće se okreće.
- limeni
#2587 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
nisam ocekivao da ce se oprostiti ali dobro ako on misli da je tako najbolje onda mu hvala na svemu. covjek koji je istoriji reprezentacije nosio najvise vremena kapitensku traku, odveo nas na copacabanu. za mene licno nas najbolji stoper koji je ikada igrao za repku BiH. mislim da bi bio jos od koristi barem do ep 2016 jer je i dalje nas najbolji stoper, kicma nase defanzive i veliki autoritet. ne znam da li mozemo ga nadoknaditi ali eto ima nekih kandidata bicakcic, arslanagic, zukanovic, vranjes, sunjic..ima spahic kikseva ali ima ih svaki igrac.
ljudski kvaliteti mu izgleda nisu odlicni, nece citava javnost bez razloga napadati nekoga i ako je remetio mir u svlacionici, mjesao se selektoru u pozivanje igraca i ako je cak namjerno grijesio protiv egipta ili nigerije onda nek je otisao. ali to necemo nikada saznati, znaci hvala ti spahicu za sve i treba mu oprostajnu organizovati jer je ostavio dubok trag!
sto se tice barbareza on je odavno izgubio vezu s realnoscu, lud covjek.
novi kapiten nek bude neko od misimovic, dzeko, begovic, kolasinac ili medunjanin.
ljudski kvaliteti mu izgleda nisu odlicni, nece citava javnost bez razloga napadati nekoga i ako je remetio mir u svlacionici, mjesao se selektoru u pozivanje igraca i ako je cak namjerno grijesio protiv egipta ili nigerije onda nek je otisao. ali to necemo nikada saznati, znaci hvala ti spahicu za sve i treba mu oprostajnu organizovati jer je ostavio dubok trag!
sto se tice barbareza on je odavno izgubio vezu s realnoscu, lud covjek.
novi kapiten nek bude neko od misimovic, dzeko, begovic, kolasinac ili medunjanin.
- Šveđanin
#2588 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hvala za sve a sad je red na neke druge igrace.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
- JThomas
#2589 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ali opet nije slučajno baš njegova na pladnju, nimalo. to moraju priznati i njegovi najveći fanovi.ultima_palabra wrote:Spaha, hvala na svemu.
- hrasno38
#2590 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma ja Sergej je inace poznat kao covjek koji nema muda!SaNsEo wrote:tad nije imo "muda" a sad su mu porasla udebljo seJThomas wrote:komentar je ružan koliko god ja poštovao sergeja. k'o biva neko nekoga natjerao na oproštaj od reprezentacije. ako je tako bilo i sa njim što to tad nije rekao?
-
dezurni_ucenik
#2591 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hvala Spahi za sve ali vrijeme da se zavrsi,hvala takodjer i Barbi za sve sto je uradio i naravno za onu sutnju "Progovori Barba obraz nacije u pitanju".
- JThomas
#2592 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
čovjek insinuira da je i njega i spahu neko drugi otjerao. što ne kaže ko, kako i zašto?hrasno38 wrote:Ma ja Sergej je inace poznat kao covjek koji nema muda!SaNsEo wrote:tad nije imo "muda" a sad su mu porasla udebljo seJThomas wrote:komentar je ružan koliko god ja poštovao sergeja. k'o biva neko nekoga natjerao na oproštaj od reprezentacije. ako je tako bilo i sa njim što to tad nije rekao?
- jeza u ledja
#2593 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Znaci Susic otjerao Spahica?
- ultima_palabra
#2594 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije, ali kad sabereš njegove pluseve i minuse, i pluseve i minuse Sušića i Germanija družbe... šta dobiješ?JThomas wrote:ali opet nije slučajno baš njegova na pladnju, nimalo. to moraju priznati i njegovi najveći fanovi.ultima_palabra wrote:Spaha, hvala na svemu.
-
miki.ba
#2595 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha hvala na svim glavoboljama koje si mi zadao, salim se, hvala svakako, borio si se ko lav.
Izabrao je odlican trenutak, nemojte praviti dramu, ovo je dobro i za njega i za repku.
Izabrao je odlican trenutak, nemojte praviti dramu, ovo je dobro i za njega i za repku.
- JThomas
#2596 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
jasno da su minusi ovih drugih mnogo veći. ali oni su na položaju a on nije. da bi u tom položaju mogao da se nadaš izgurati pravdu, moraš ti biti bez oraha, a spaha to nije.
- ultima_palabra
#2597 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma razumijemo se... samo da ne budemo sličnu priču pričali o Džeki kroz par mjeseci.JThomas wrote:jasno da su minusi ovih drugih mnogo veći. ali oni su na položaju a on nije. da bi u tom položaju mogao da se nadaš izgurati pravdu, moraš ti biti bez oraha, a spaha to nije.
- JThomas
#2598 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
u čisto fudbalskom smislu džeko je ipak naš najnezamjenjiviji igrač. kakva je da je situacija mislim da se to neće desiti.
valjda
valjda
- bingov buraz
#2599 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Puno ce nam faliti bez sumnje,kad nas pritisnu kojekakve zlj reprezentacije,u tim slucajevima je igrao maestralno.
Hvala za sve kapitenu.
Hvala za sve kapitenu.
-
gumifufna
#2600 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sta to sad ko Emir neki frajer naljutio se misli neko ce plakati.
Znam dosta si dao za ovu reprezentaciju,ali valjda je to i normalno ako si vec odlucio da igras za BiH i red je da das sve od sebe na terenu jer te niko nije natjerao da igras sve je na dobrovoljnoj bazi.
Znamo kako si dobio kapitensku traku ,ali si to trebao i opravdati.20 godina smo cekali da se plasiramo na veliko takmicenje i kad smo uspjeli nas kapiten se ponasa ko uvrijedjena mlada nismo od tebe dobili ni jedan komentar i jos se nisi udostojio da dodjes iz Brazila u Sarajevo gdje su te cekali navijaci i djeca kojima si idol.
Zaduzio si dosta repretentaciju ali isto tako i ona je tebi dosta pomogla da napredujes u svojoj karijeri.
Znam dosta si dao za ovu reprezentaciju,ali valjda je to i normalno ako si vec odlucio da igras za BiH i red je da das sve od sebe na terenu jer te niko nije natjerao da igras sve je na dobrovoljnoj bazi.
Znamo kako si dobio kapitensku traku ,ali si to trebao i opravdati.20 godina smo cekali da se plasiramo na veliko takmicenje i kad smo uspjeli nas kapiten se ponasa ko uvrijedjena mlada nismo od tebe dobili ni jedan komentar i jos se nisi udostojio da dodjes iz Brazila u Sarajevo gdje su te cekali navijaci i djeca kojima si idol.
Zaduzio si dosta repretentaciju ali isto tako i ona je tebi dosta pomogla da napredujes u svojoj karijeri.