zaboravio/la si pomenut da je sjediste sda u iranukiky wrote:sda je turbo patriotska stranka ...
i taj svoj patriotizam su turbo dobro naplatili na onom dijelu zemlje koje im je alija haman prepiso dovijeka plus državna lova i beneficije ...
malo je sdp to pobrko i odmah se, za malo zašto, poteže ustavni sud znajući kakve su procedure i koliko dugo mogu izdržat blokirajući rad entitetske i državne vlade ...
navlakuša izetbegovića lagumđiji će ostat zapamčena kao najprljaviji i najprimitivniji politički potez koji jedan politički subjekt može podmetnut drugom ...
iz potonjih reakcija se jasno vidjelo kakva kaljuža od ljudi su tihić & jalija ...
ako je to snaga bosne, onda je bosna u jako lošoj situaciji ...
SDA-All about
- bogumila
#2576 Re: SDA-All about
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2577 Re: SDA-All about
Moram u tvoj komentar ubaciti i jedan dodatak....
kiky wrote:sda je turbo- FOLK patriotska stranka ...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2578 Re: SDA-All about
-LIBERO- wrote:Moram u tvoj komentar ubaciti i jedan dodatak....
kiky wrote:sda je turbo- FOLK patriotska stranka ...
- vatrogasac
#2579 Re: SDA-All about
Ako im iko ne dohaka, ovaj će. Kakav Avaz?
-
Doktor29
#2580 Re: SDA-All about
vatrogasac wrote:Ako im iko ne dohaka, ovaj će. Kakav Avaz?![]()
Tko je njega kandidirao
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2581 Re: SDA-All about
Nezavisni kandidat!Doktor29 wrote:vatrogasac wrote:Ako im iko ne dohaka, ovaj će. Kakav Avaz?![]()
Tko je njega kandidirao![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2582 Re: SDA-All about
Interesantno. Koldzu podrzava i HDZ u Novom Sarajevu.
http://www.hdz-novosarajevo.org/hdz-vij ... adu-koldzi
http://www.hdz-novosarajevo.org/hdz-vij ... adu-koldzi
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2583 Re: SDA-All about
Nije došao sa SDP-om, ali nije ni sa SDP-om nestao. SDP je Keljmendiju samo pridodao nešto "poštenije privrednike" tipa Selvera Oruča i Muhameda Pilava. Po sistemu pravo u đepkiky wrote:narodu će bit onako kako glasa ...
a pošto narod zna, a ujedno je sda snaga bih šta nam se može desit sa sda a što već nije ...
zato ...
uživancija ...
usput, koliko godina onaj keljmendi ruje po ovoj zemlji ...
izgleda je i on došao zajedno sa sdp-om ...
od kada je ahmetović ministar sigurnosti ...
I hoće narod glasati SDA i SDA će bez ikakve svoje zasluge ponovo zasjesti na lokalnom nivou, samo preko grešaka, upsss, pardon brilijantnih poteza kršenja Ustava, zakona i uzimanja harača Dragog Vođe.
Ali, baš kako reče Dragi Vođa i njegovi sljedbenici lokalna vlast ne znači ništa, jelte? Pa tolike je godine SDP bio na lokalnoj vlasti u gradu i nije bio odgovoran ni za šta. Valjda će se onda i isti aršin primjenjivati i sada. Ili ne?
- gidora
#2585 Re: SDA-All about
Ma ovo je gospodin, da mi je još dočekati taj tobogan...vatrogasac wrote:Ako im iko ne dohaka, ovaj će. Kakav Avaz?![]()
-
guruman
#2586 Re: SDA-All about
Ako budem glasao za SDA prije podne,popodne ću drugačije misliti.
Ako budem glasao za SDA poslije podne,nemam šansu da se pokajem jer je prošlo prije podne.
Neznam uopšte kada da glasam
Ako budem glasao za SDA poslije podne,nemam šansu da se pokajem jer je prošlo prije podne.
Neznam uopšte kada da glasam
- ultima_palabra
#2587 Re: SDA-All about
Fino ovo SDA dela, prvo Ahmetović ždere i loče u nekoj mehani sa Dačićem, pa Dragana Mirković... do kraja kampanje možda i starog jarana Dobricu aktiviraju, Šešelj je nažalost u zatvoruZenica: Dragana Mirković pjeva za pomoć Narodnoj kuhinji
Načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović u ponedjeljak 17. septembra u 11.30 sati organizirat će prijem za pjevačicu Draganu Mirković i njene saradnike.
Povod za ovaj susret je humanitarni koncert podrške Gradskoj narodnoj kuhinji u Zenici kojeg će ova folk pjevačica održati 07.novembra u Gradskoj areni.
Prema protokolu planirano je da gosti posjete Javnu ustanovu Dom i porodica, Gradsku
narodnu kuhinju i Gradsku arenu.
- Co0l
#2588 Re: SDA-All about
A koji su to konkretno grijesi Dragane Mirkovic zbog kojih bi bila neprihvatljiva da svoje pare da nasoj narodnoj kuhinji?ultima_palabra wrote:Fino ovo SDA dela, prvo Ahmetović ždere i loče u nekoj mehani sa Dačićem, pa Dragana Mirković... do kraja kampanje možda i starog jarana Dobricu aktiviraju, Šešelj je nažalost u zatvoruZenica: Dragana Mirković pjeva za pomoć Narodnoj kuhinji
Načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović u ponedjeljak 17. septembra u 11.30 sati organizirat će prijem za pjevačicu Draganu Mirković i njene saradnike.
Povod za ovaj susret je humanitarni koncert podrške Gradskoj narodnoj kuhinji u Zenici kojeg će ova folk pjevačica održati 07.novembra u Gradskoj areni.
Prema protokolu planirano je da gosti posjete Javnu ustanovu Dom i porodica, Gradsku
narodnu kuhinju i Gradsku arenu.
- ultima_palabra
#2589 Re: SDA-All about
Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...
- Co0l
#2590 Re: SDA-All about
Izgleda da si ti nju pobrko sa nekom drugom.ultima_palabra wrote:Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...
Nit je volim ko pjevacicu nit slusam tu vrstu muzike ali mi je poznato da na svojoj televiziji stalno ugoscuje pjevace iz BiH koji nikad nisu ruznu rijec rekli za nju a i nije mi poznato da uopste daje izjave politickih konotacija.U tom kontekstu mi nema smisla da nesto tako izjavi,pogotovo kad se ima u vidu da joj je BiH najvece trziste poslije Srbije.
U svakom slucaju,ako zenicki nacelnik stoji iza njene posjete narodnoj kuhinji kojoj ce donirati sredstva to samo moze biti plus za oboje a ne vidim razlog za neumjesno povlacenje paralela sa Cosicem i Seseljom.
-
Doktor29
#2591 Re: SDA-All about
A tebe jako briga za muslimaneultima_palabra wrote:Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...
- Banksy
#2592 Re: SDA-All about
Fala joj, al' ako već mora biti pjevaljka, i ako znamo da je u pitanju predizborna, mogli su vala naći i kakvu drugu ...Co0l wrote: U svakom slucaju,ako zenicki nacelnik stoji iza njene posjete narodnoj kuhinji kojoj ce donirati sredstva to samo moze biti plus za oboje a ne vidim razlog za neumjesno povlacenje paralela sa Cosicem i Seseljom.
-
Doktor29
#2593 Re: SDA-All about
Sto nisu angazirali Mirsu Comagu i Rizu Ruza, da im je cilj bio prikupljanje novca oni bi pjevali, ovako je to jeftina predizborna pricaBanksy wrote:Fala joj, al' ako već mora biti pjevaljka, i ako znamo da je u pitanju predizborna, mogli su vala naći i kakvu drugu ...Co0l wrote: U svakom slucaju,ako zenicki nacelnik stoji iza njene posjete narodnoj kuhinji kojoj ce donirati sredstva to samo moze biti plus za oboje a ne vidim razlog za neumjesno povlacenje paralela sa Cosicem i Seseljom.
- Co0l
#2594 Re: SDA-All about
Banksy wrote:Fala joj, al' ako već mora biti pjevaljka, i ako znamo da je u pitanju predizborna, mogli su vala naći i kakvu drugu ...Co0l wrote: U svakom slucaju,ako zenicki nacelnik stoji iza njene posjete narodnoj kuhinji kojoj ce donirati sredstva to samo moze biti plus za oboje a ne vidim razlog za neumjesno povlacenje paralela sa Cosicem i Seseljom.
a jbg sad,voljeli bi i oni sigurno da im Bono Vox obilazi narodne kuhinje al nije bas da se svjetske zvijezde otimaju da doniraju pare kod nas a gladnim korisnicima narodnih kuhinja je svejedno odakle pare dolaze...
-
Doktor29
#2596 Re: SDA-All about
Tesanj je daleko najbolja opstina u Bosni i Hercegovini, svaka castlacrima wrote:
-
Katamaran_Sa
#2597 Re: SDA-All about
Palabra fakat smaras sa ovakvim izjavama, covjece imas li nesto konkretno da nam svima bude bolje? Sto EP BiH prodaje onom Tadicevom struju pa je opet kupujemo?ultima_palabra wrote:Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...
Evo da ti ja odgovorim, jer Zlatko Lagumdzija i Dino Grabovica imaju TAL u tom poslu!
Svi na forumu udaraju predizborne, misleci da ce to kao eto ugroziti SDA i pomoci SDP-u, ili obratno. Ljudi 5% populacije dolazi na forum i sta da promjenimo sada.
Daj konkretno da nadjemo razloge i odgovore na pitanja kojim pravom preprodaju struju da bi sebe ugradili? Kojim pravom kupuju stanove tamo gdje Vlada FBiH iznajmljuje kancelarije? Kojim pravom putuju privatnim avionima svojih koalicionih partnera? Kojim pravom krse ustav FBiH, koce napredak zarad svojih sitnih interesa?
- ultima_palabra
#2598 Re: SDA-All about
Jok ju ar haljimi...Doktor29 wrote:A tebe jako briga za muslimaneultima_palabra wrote:Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...![]()
![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#2599 Re: SDA-All about
Imao sam priliku upoznati ovog Šišića, gospodin čovjek i okružen sposobnim ljudima.
- Skijaš
#2600 Re: SDA-All about
pa ja, slučajnoKvaziExpert wrote:Ne pratim tu umjetnost, ali sam slucajno naletio kad su je pitali za ovo. Zena se nasmijala i rekla da su to gluposti. Mislim da bi morao negdje biti klip.ultima_palabra wrote:Čini mi se da je dotična izjavljivala da ne bi nikako pjevala kad bi znala da je muslimani slušaju...
http://www.youtube.com/watch?v=_cHktBRUO9M