Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma pusti ovu, nista ovo nije potvrđeno. Eto ovi u Stadionu imaju Aparate da utvrde (dobro nisam siguran 100%, ali cisto sumnjam). Piše medicinski tim rome, oni samo navode i komentiraju ono sto je na oko vidljivo. Sve ce se znati za 2-3 sata ili ujutro kad uradi sva ta pretraživanja i slikanja.
Pjanić je jako važna karika u reprezentaciji i treba nam, zato mu od srca želim brz oporavak
Kinaski wrote:Stopalo u nimalo prirodnom polozaju i budala vidi da je povreda ozbiljnije prirode. Mislim da ce propustiti grke
šta sam puta onako stao i nstavio igrati odmah sutradan
sve zavisi koliko je bio zagrijan i spreman.
dobro je uradio što je prilikom pada zadržao lijevu nogu u zraku i nije se dodatno oslonio na nju
a i nema on neku kilažu-težinu..pa kontam nije velik pritisak na zglob bio
u svakom slučaju - moja prognoza je 2-3 sedmice, što znači da bi mogao odigrati 20tak minuta rovit protiv grčke
Kinaski wrote:Stopalo u nimalo prirodnom polozaju i budala vidi da je povreda ozbiljnije prirode. Mislim da ce propustiti grke
šta sam puta onako stao i nstavio igrati odmah sutradan
sve zavisi koliko je bio zagrijan i spreman.
dobro je uradio što je prilikom pada zadržao lijevu nogu u zraku i nije se dodatno oslonio na nju
a i nema on neku kilažu-težinu..pa kontam nije velik pritisak na zglob bio
u svakom slučaju - moja prognoza je 2-3 sedmice, što znači da bi mogao odigrati 20tak minuta rovit protiv grčke
Slazem se za vremenski period.
Ali boli sutra, jel' da?
Problem kod ove povrede je sto se lako vraca dok ligament ne ojaca, mogla bi Roma poceti praviti probleme ako Pape bude htio da ga uvrsti u tim.
Evo sad me zvao doktor Rome, kaze vracali su snimak povrede 7. puta odmah na licu mjesta...i veli da nije nista strasno, za 2 dana do 33 sedmice bit ce on opet na terenu...
zelim pjanicu sve najbolje i da nam se sto prije oporavi, i nisam zabrinut ako ne bude mogao igrati protiv grcke, MISIMOVI ce biti vise nego dobra zamjena. AAAAAAAJMO ZMAJEVI!!!
Već večeras bi ljekari trebali imati snimak zgloba pred sobom, pa će dati valjda i nešto u javnost. Nažalost, da se radi o tim "sutra sam na nogama" povredama, ljekar bi dao neki analgetik, led na nogu, i zdra'o, ne bi tražio snimak. Uglavnom, čekamo sutra i molimo Boga da je lakša povreda u pitanju.