SDP

Post Reply
popajic

#2576 Re: SDP

Post by popajic »

madner wrote:
popajic wrote:
madner wrote:Vozdra mala raja, samo da vam javim da mi je Micel Platini rekao da ovaj put ne zeli Kristinu na prvenstvu pa je morao nas nesteliti. :D
:D
Cccc...haman je I to SDP- ova krivica...mislim , sto su dozvolili da nas Francuzi majoriziraju :D
Ali ja idem korak dalje. Dakle odmah sada najavljujem da ce za rezultat baraza biti odgovoran SDP :D
Samo za eventualni poraz ( pu - pu) :D
Prva tekma - 0:0 , leti Zlaja ko da ga bog nije ni dao :D
Druga tekma -0:1 , SDP postaje Stranka Dusmanskih Paklenjaka :D
U slucaju pobjede - Suljo ce biti u belaju kako objasniti preCedniku da platforma s tim nema nikakve veze :kravata: :
stochar

#2577 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote:
popajic wrote:
madner wrote:Vozdra mala raja, samo da vam javim da mi je Micel Platini rekao da ovaj put ne zeli Kristinu na prvenstvu pa je morao nas nesteliti. :D
:D
Cccc...haman je I to SDP- ova krivica...mislim , sto su dozvolili da nas Francuzi majoriziraju :D
Ali ja idem korak dalje. Dakle odmah sada najavljujem da ce za rezultat baraza biti odgovoran SDP :D
grohotom se smijem... bas ste vickasti!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2578 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Ja baš kontam ko je ova duhovita raja, kad ono raja iz Alipašine. Sad im sve šega :D
stochar

#2579 Re: SDP

Post by stochar »

KatarinaKosaca wrote:Ja baš kontam ko je ova duhovita raja, kad ono raja iz Alipašine. Sad im sve šega :D
ni jednog odgovora na konkretna pitanja, ali kad je tjerati shegu, onda su prvi... meni dosadasnjih 15 godina sto se vblasti tiche nije bilo nista smijeshno, a nije ni sada. kad je politicka situacija u stanju, onda zaista nista nije smijeshno, koliko god se vi poput brankovica na pitanje o stanu kleberili...
popajic

#2580 Re: SDP

Post by popajic »

KatarinaKosaca wrote:Ja baš kontam ko je ova duhovita raja, kad ono raja iz Alipašine. Sad im sve šega :D
Greska. Hrasno je moja teritorija , a ono sto mi je smijesno su SDP fobije i vise kritike upucene SDP za ovih 7 mjeseci, nego sto je ikad upuceno dosadasnjoj bandi .
( stocareva kritika je bar principijelnija )
KatarinaKosaca

#2581 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

stochar wrote:ni jednog odgovora na konkretna pitanja, ali kad je tjerati shegu, onda su prvi... meni dosadasnjih 15 godina sto se vblasti tiche nije bilo nista smijeshno, a nije ni sada. kad je politicka situacija u stanju, onda zaista nista nije smijeshno, koliko god se vi poput brankovica na pitanje o stanu kleberili...
Najbolji dokaz da je sva tobožnja briga bila samo briga da se dođe na vlast. Ni oko države, ni ekonomije, ni prava, ni pravde, ni korupcije, samo da moji zajašu. Pa je sad šala šega razbibriga i veselje.
Nego, Alipašina je teritorija pripadnosti, a ne gdje si fizički. Kad kaže srce kaže Alipašina :D Tamo vam je još centrala :roll: Ili je izdato sve :run:
KatarinaKosaca

#2582 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

popajic wrote: a ono sto mi je smijesno su SDP fobije i vise kritike upucene SDP za ovih 7 mjeseci, nego sto je ikad upuceno dosadasnjoj bandi .
( stocareva kritika je bar principijelnija )
A što se tiče moje navodne fobije, prije bih rekla da se radi o selektivnom čitanju. Tako ako želiš vidi moje postove o Komšiću, Magazinoviću, a sa druge strane o Brankoviću, Izetbegoviću mlađem, Melihi Alić itd itd
Ali naravno tebi bode oči tamo gdje srce kaže ... SDP. Onda je ipak do tvojih emocija ili emotivnih stanja u koje spada i navedena fobija.
kobe_sa

#2583 Re: SDP

Post by kobe_sa »

Opet ce sljedeci izbori biti mozda cak i sa najmanje biraca , narod se previse nadao :roll:
sinergija

#2584 Re: SDP

Post by sinergija »

zar je taj seta toliko mocan da moze da koci poteze koalicije, a samim time da sprjecava napredak kantona SA i federacije .
kobe_sa

#2585 Re: SDP

Post by kobe_sa »

Koliko se sjecam izjava lidera stranke pobjednice kod Bakira na TV:

parafraziram; ....."Od Kantona koje kotrolisemo i Fedracije ce mo napraviti zapadnu Njemacku" ....

Nesta fakat nevidim te poteze , a bio sam sretan i zadivljen tu noc, iako nisam simptatizer lika i djela doticnog.

... Nwk se oni nama prilogoadjavaju , dosta smo se mi njima prilagodjavali... , vrlo slicne parole "vjerskog" vodje , izgleda da je kod nas normalno nesta prijetiti i obecavati , a nista neraditi , tj. raditi za sebe :roll:
jefferson

#2586 Re: SDP

Post by jefferson »

kobe_sa wrote:Koliko se sjecam izjava lidera stranke pobjednice kod Bakira na TV:

parafraziram; ....."Od Kantona koje kotrolisemo i Fedracije ce mo napraviti zapadnu Njemacku" ....

Nesta fakat nevidim te poteze , a bio sam sretan i zadivljen tu noc, iako nisam simptatizer lika i djela doticnog.

... Nwk se oni nama prilogoadjavaju , dosta smo se mi njima prilagodjavali... , vrlo slicne parole "vjerskog" vodje , izgleda da je kod nas normalno nesta prijetiti i obecavati , a nista neraditi , tj. raditi za sebe :roll:
A jel zapadna njemacka postala ono sto je bila za godinu dana?
kobe_sa

#2587 Re: SDP

Post by kobe_sa »

jefferson wrote:
kobe_sa wrote:Koliko se sjecam izjava lidera stranke pobjednice kod Bakira na TV:

A jel zapadna njemacka postala ono sto je bila za godinu dana?
Pa jel se ista pocelo ??

Jel tebi uredu i NORMALNO da ministri budu oni golobradi aktivisti , tipa Masic SDP i Kaplan SDA ? :roll:

Dobra priprema za Zapadnu Njemacku :-)
madner

#2588 Re: SDP

Post by madner »

stochar wrote:
ni jednog odgovora na konkretna pitanja, ali kad je tjerati shegu, onda su prvi... meni dosadasnjih 15 godina sto se vblasti tiche nije bilo nista smijeshno, a nije ni sada. kad je politicka situacija u stanju, onda zaista nista nije smijeshno, koliko god se vi poput brankovica na pitanje o stanu kleberili...
Konkretna pitanja tipa kako to da neko ode na godisnji odmor u svom trosku?
draganbl

#2589 Re: SDP

Post by draganbl »

Konkretna pitanja:
1. Koliko stavki i koje stavke iz Platforme je SDP sa svojim partnerima ispunio?
2. Ako je Platforma bila osnov za formiranje vlasti sa ustašama i kriminalcima, po kom osnovu je SDP ušao u koaliciju sa HDZ-om u Srednjebosanskom kantonu? Je li HDZ u međuvremenu potpisao Platformu, ali mi je ta vijest promakla?

Moji ponuđeni odgovori su:
1. Nijedna.
2. Po osnovu podjele fotelja, jer je Platforma svejedno mrtvo slovo na papiru i sredstvo za mazanje očiju narodu.
hercegovac_pravi

#2590 Re: SDP

Post by hercegovac_pravi »

draganbl wrote:Konkretna pitanja:
1. Koliko stavki i koje stavke iz Platforme je SDP sa svojim partnerima ispunio?
2. Ako je Platforma bila osnov za formiranje vlasti sa ustašama i kriminalcima, po kom osnovu je SDP ušao u koaliciju sa HDZ-om u Srednjebosanskom kantonu? Je li HDZ u međuvremenu potpisao Platformu, ali mi je ta vijest promakla?

Moji ponuđeni odgovori su:
1. Nijedna.
2. Po osnovu podjele fotelja, jer je Platforma svejedno mrtvo slovo na papiru i sredstvo za mazanje očiju narodu.
Od kada je platforma ponuđena na kantonalnom nivou vlasti?
viva_castro

#2591 Re: SDP

Post by viva_castro »

stochar wrote:
- 'Ima tu puno konkretnih rjesenja i poteza' - haj' navedi samo tri, ali konkretna, bez 'uskoro', 'evo bice', 'samo sto nije'?
Pošto je previše da nabrajam od početka mandata evo ti u zadnja tri dana:

1. I 'bolonjci' se mogu zapošljavati u državnoj službi - Ministar Zoran Mikulić Federalna Vlada (Problem napravila prošla vlada svojim neadekvatnim zakonom) 20.10.2011.

2. Pokretanje proizvodnje u Krivaji - Federalna Vlada izdvojila 1 000 000 KM za pokretanje proizvodnje a Vlada ZDK osigurala isporuku 1 500 kubika drveta. Obje vlade vodi SDP (Preduzeće su uništile prethodne vlade) 18.10.2011.

3. Kantonalna vlada Sarajeva izdvojila 500 000 KM za izgradnju sportske sale na Grbavici 20.10.2011
stochar

#2592 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote:
stochar wrote:
da se duhovito izrazim: seresh! nekoliko postova prije ovoga postavio sam mnogo konkretnih pitanja i teza, kao i u desetine postova ranije, i nigdje nisam dobio konkretne odgovore vec infantilno smijuljenje, nekakve pokusaje okretanja na shalu, i kojekakva skretanja s teme po vise osnova. za odlazak na godisnji odmor 'o svom trosku' sam takodjer dao masu argumenata zbog chega sve to nije dobro, od samog imidza, pa do konkretne situacije u drzavi koja zahtijeva 20-satne radne dane na rjesavanju nagomilanih problema, a ne landaranje po Francuskoj. i, ponavljam po milijarditi put: vlast nije bogom data, vlast biraju gradjani da im bude servis, da se za njihove pare brine o brojnim pitanjima, i nije nista drugo do firma sa jasno postavljenim zadacima! oni nisu neka sveta bica koja se ne smije kritikovati!

p.s. kad cujem ovo 'sdp-fobija', odma' se masim za spolovilo! koja ba fobija? koja je razlika od takvog odgovora na svaku kritiku, od prozivanja islamofobima svakoga ko se usudi kritikovati reisa?! i sutra ce mi neko reci 'nisu svi isti'. nisu, ovi su, nazalost, po mnogo toga gori! vlast se, cak i ako je dobra, treba i mora kritikovati da uvijek bude bolja, nikada se ne smije biti zadovoljan! ovom vasom logikom, HDZ Hrvatske recenicom 'mi smo Hrvatsku doveli do EU' moze zacepiti svaku daljnju kritiku? e pa ne moze! ima masa stvari koje nisu uradili! i vi bi sad da zbog neke banalne sitnice koju su eventualno slucajno uradili, mi svi klicemo i zaboravimo milion drugih losih poteza?

ta teza o tome 'treba im dati vremena' jedna je od najgorih! koliko vidim, mi najvise vremena dajemo Špirićima i ostalim reliktima prosle vlasti, koji su usli u 6. godinu vladavine i dobro im - ni minimalne odgovornosti nemaju! da im oprostim koaliciju sa SDA koja nas je dovela u ovakvo stanje i cija je kriminogenost dala plodno tlo za proizvodnju najvecih kriminalaca koji su im bili kucni prijatelji? da ocekujem da Kaplan koji ne zna recenicu sastaviti spasi kulturu?! od masica da ocekujem pomake u obrazovanju? de ba, oni pokusaji humora sa barazhom nisu bili smijeshni, ali brojne tvrdnje i nespretne odbrane jos nespretnije vlasti iz usta/tastatura nekoga ko je do jucer kritikovao jednako nseposobnu vlast zaista me nasmijavaju do suza!

@viva_castro - cestitam, sve si promasio! to za Bolonjce nije nikakva pamet, to je provodjenje dogovorenog, Krivaja je kap u moru slicnih problema i jos ne znamo kako ce eksperiment zavrsiti-za pohvalui jeste, ali ne vidim da spada u ispunjenje nekog od hrpe obecanja, i tih 500.000 za sportsku salu koja se godinama gradi je isto tekuci grant za privatluk Koldze i komp.! u medjuvremenu, sedam institucija od drzavnog znacaja propada...
hercegovac_pravi

#2593 Re: SDP

stochar wrote:
madner wrote:
stochar wrote: ni jednog odgovora na konkretna pitanja, ali kad je tjerati shegu, onda su prvi... meni dosadasnjih 15 godina sto se vblasti tiche nije bilo nista smijeshno, a nije ni sada. kad je politicka situacija u stanju, onda zaista nista nije smijeshno, koliko god se vi poput brankovica na pitanje o stanu kleberili...
da se duhovito izrazim: seresh! nekoliko postova prije ovoga postavio sam mnogo konkretnih pitanja i teza, kao i u desetine postova ranije, i nigdje nisam dobio konkretne odgovore vec infantilno smijuljenje, nekakve pokusaje okretanja na shalu, i kojekakva skretanja s teme po vise osnova. za odlazak na godisnji odmor 'o svom trosku' sam takodjer dao masu argumenata zbog chega sve to nije dobro, od samog imidza, pa do konkretne situacije u drzavi koja zahtijeva 20-satne radne dane na rjesavanju nagomilanih problema, a ne landaranje po Francuskoj. i, ponavljam po milijarditi put: vlast nije bogom data, vlast biraju gradjani da im bude servis, da se za njihove pare brine o brojnim pitanjima, i nije nista drugo do firma sa jasno postavljenim zadacima! oni nisu neka sveta bica koja se ne smije kritikovati!

p.s. kad cujem ovo 'sdp-fobija', odma' se masim za spolovilo! koja ba fobija? koja je razlika od takvog odgovora na svaku kritiku, od prozivanja islamofobima svakoga ko se usudi kritikovati reisa?! i sutra ce mi neko reci 'nisu svi isti'. nisu, ovi su, nazalost, po mnogo toga gori! vlast se, cak i ako je dobra, treba i mora kritikovati da uvijek bude bolja, nikada se ne smije biti zadovoljan! ovom vasom logikom, HDZ Hrvatske recenicom 'mi smo Hrvatsku doveli do EU' moze zacepiti svaku daljnju kritiku? e pa ne moze! ima masa stvari koje nisu uradili! i vi bi sad da zbog neke banalne sitnice koju su eventualno slucajno uradili, mi svi klicemo i zaboravimo milion drugih losih poteza?

ta teza o tome 'treba im dati vremena' jedna je od najgorih! koliko vidim, mi najvise vremena dajemo Špirićima i ostalim reliktima prosle vlasti, koji su usli u 6. godinu vladavine i dobro im - ni minimalne odgovornosti nemaju! da im oprostim koaliciju sa SDA koja nas je dovela u ovakvo stanje i cija je kriminogenost dala plodno tlo za proizvodnju najvecih kriminalaca koji su im bili kucni prijatelji? da ocekujem da Kaplan koji ne zna recenicu sastaviti spasi kulturu?! od masica da ocekujem pomake u obrazovanju? de ba, oni pokusaji humora sa barazhom nisu bili smijeshni, ali brojne tvrdnje i nespretne odbrane jos nespretnije vlasti iz usta/tastatura nekoga ko je do jucer kritikovao jednako nseposobnu vlast zaista me nasmijavaju do suza!

@viva_castro - cestitam, sve si promasio! to za Bolonjce nije nikakva pamet, to je provodjenje dogovorenog, Krivaja je kap u moru slicnih problema i jos ne znamo kako ce eksperiment zavrsiti-za pohvalui jeste, ali ne vidim da spada u ispunjenje nekog od hrpe obecanja, i tih 500.000 za sportsku salu koja se godinama gradi je isto tekuci grant za privatluk Koldze i komp.! u medjuvremenu, sedam institucija od drzavnog znacaja propada...
stočar, .......jarane, prijatelju, haveru...jeli ti stvarno misliš da je bilo kome u SDP-u stalo do tvoga poimanja situacije? ono stvarno legendo ali baš se precjenjuješ..pa jel baš misliš da je bilo kome stalo do toga da tebe razuvjeri ? :-)
Ti ćeš imati negativno mišljenje sve dotle dok izabrana vlast ne skoči na svaki povik "hop"...ako želiš da neko skoči na tvoj povik "hop" onda prijatelju dragi, ti postani vlast i riješi sve probleme...ovako..mrka ti kapa za duži vremenski period...ali u svakom slučaju naoštri tastaturu.. :mrgreen:
Über Bosanac

#2594 Re: SDP

Post by Über Bosanac »

SDP :D :-)
stochar

#2595 Re: SDP

Post by stochar »

hercegovac_pravi wrote: stočar, .......jarane, prijatelju, haveru...jeli ti stvarno misliš da je bilo kome u SDP-u stalo do tvoga poimanja situacije? ono stvarno legendo ali baš se precjenjuješ..pa jel baš misliš da je bilo kome stalo do toga da tebe razuvjeri ? :-)
Ti ćeš imati negativno mišljenje sve dotle dok izabrana vlast ne skoči na svaki povik "hop"...ako želiš da neko skoči na tvoj povik "hop" onda prijatelju dragi, ti postani vlast i riješi sve probleme...ovako..mrka ti kapa za duži vremenski period...ali u svakom slučaju naoštri tastaturu.. :mrgreen:
ne, imacu negativno misljenje sve dok izabrana vlast ne pocne raditi u interesu gradjana, umjesto sto radi iskljucivo u svom interesu. znam i sam da je to daleko, i ovo nije prva vlast koju kritikujem, a nije ni posljednja, jer kritikovacu i svake koji ce poslije njih doci, i bilo bi lijepo kada bismo ih svi kritikovali, i kada bi oni zbog toga bili bolji i bolji i kada bi bilo potrebno mnogo vise od suplje price i par populistickih poteza da pridobiju nase glasove. nemam namjeru postati vlast, isto k'o sto nemam namjeru postati fudbaler 'Želje' i igrati umjesto njih, a opet kad god gledam utakmicu kritikujem poteze, nesto galamim i nerviram se, jer oni su igraci i pos'o him je da se tim bavu!

normalnoj vlasti ne trebaju ni moji ni bilo ciji povici 'hop' da rjesavaju goruce probleme, vec ih rjesavaju iz dobro poznatog razgloga - to im je pos'o! to k'o kad bi vatrogascima gorjela zgrada vatrogasnog doma a oni cekali da ih neko pozove. mislim, glupo mi vise navoditi banalne primjere, ali ocito ne moze drugacije. jos jedan primjer - ovi 'potezcici' u moru stvari koje se ne rade a trebale bi, ili se rade lose, jednaki su situaciji kad lik koji zlostavlja i tuce zenu za 8. mart kupi cvijece, i misli da je zbog toga dobar... helem, nasem narodu lakse ulazi u guzicu nego u glavu, sto je dokazano visegodisnjim mazohistickim biranjem istih...
Optimus Prime

#2596 Re: SDP

Post by Optimus Prime »

Sto se tice mene, SDP je uvelike ispunio sva moja ocekivanja. Ona i nisu bila velika, sa obzirom da sam realist i da mogu sagledati situaciju. Ovim koji nisu zadovoljni predlazem da ni u kom slucaju vise ne glasaju za SDP. :D
KatarinaKosaca

#2597 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Optimus Prime wrote:. Ona i nisu bila velika, sa obzirom da sam realist i da mogu sagledati situaciju. Ovim koji nisu zadovoljni predlazem da ni u kom slucaju vise ne glasaju za SDP. :D
Ti to onako objektivno sam o sebi :D
hercegovac_pravi

#2598 Re: SDP

stochar wrote:
hercegovac_pravi wrote: stočar, .......jarane, prijatelju, haveru...jeli ti stvarno misliš da je bilo kome u SDP-u stalo do tvoga poimanja situacije? ono stvarno legendo ali baš se precjenjuješ..pa jel baš misliš da je bilo kome stalo do toga da tebe razuvjeri ? :-)
ne, imacu negativno misljenje sve dok izabrana vlast ne pocne raditi u interesu gradjana, umjesto sto radi iskljucivo u svom interesu. znam i sam da je to daleko, i ovo nije prva vlast koju kritikujem, a nije ni posljednja, jer kritikovacu i svake koji ce poslije njih doci, i bilo bi lijepo kada bismo ih svi kritikovali, i kada bi oni zbog toga bili bolji i bolji i kada bi bilo potrebno mnogo vise od suplje price i par populistickih poteza da pridobiju nase glasove. nemam namjeru postati vlast, isto k'o sto nemam namjeru postati fudbaler 'Želje' i igrati umjesto njih, a opet kad god gledam utakmicu kritikujem poteze, nesto galamim i nerviram se, jer oni su igraci i pos'o him je da se tim bavu!

normalnoj vlasti ne trebaju ni moji ni bilo ciji povici 'hop' da rjesavaju goruce probleme, vec ih rjesavaju iz dobro poznatog razgloga - to im je pos'o! to k'o kad bi vatrogascima gorjela zgrada vatrogasnog doma a oni cekali da ih neko pozove. mislim, glupo mi vise navoditi banalne primjere, ali ocito ne moze drugacije. jos jedan primjer - ovi 'potezcici' u moru stvari koje se ne rade a trebale bi, ili se rade lose, jednaki su situaciji kad lik koji zlostavlja i tuce zenu za 8. mart kupi cvijece, i misli da je zbog toga dobar... helem, nasem narodu lakse ulazi u guzicu nego u glavu, sto je dokazano visegodisnjim mazohistickim biranjem istih...
Vidi legendo...to što ti definišeš kao goruće probleme su TVOJI problemi što ni u kome slučaju ne znači da su glavni problemi ovoga društva. Npr. moje viđenje problema ovog društva je sušta suprotnost tvoga viđenja problema...i da bi riješili neodumice i utvrdili koji problemi imaju prioritet, postoje izbori. Na ovim izborima je MOJ komplet problema (onako kako ih JA vidim) nadvlado tvoje prioritete...e sada ako misliš da će tvoja kritika moje liste problema nadvladati..bujrum ti ošini...forum je javni prostor, ali očekivati da će te bilo ko razuvjeravati da tvoj stav nije ispravan je individualna zabluda...ako si primjetio ja nikada nisam ulazio u nekavu diskusiju sa tobom...a znaš zašto? NE zato što mislim da nemaš meritum kritike, već zato što mislim da je tvoj meritum apsolutno nebitan u ovome momentu...za nekih 15-tak godina, i moji upisi (hvala zago za nebaniranje :lol: :mrgreen: ) će najvjerovatnije biti sušta kopjia tvojih sadašnji upisa...ali hebi ga ..jednostavno to danas nije prioritet..
stochar

#2599 Re: SDP

Post by stochar »

hercegovac_pravi wrote: Vidi legendo...to što ti definišeš kao goruće probleme su TVOJI problemi što ni u kome slučaju ne znači da su glavni problemi ovoga društva. Npr. moje viđenje problema ovog društva je sušta suprotnost tvoga viđenja problema...i da bi riješili neodumice i utvrdili koji problemi imaju prioritet, postoje izbori. Na ovim izborima je MOJ komplet problema (onako kako ih JA vidim) nadvlado tvoje prioritete...e sada ako misliš da će tvoja kritika moje liste problema nadvladati..bujrum ti ošini...forum je javni prostor, ali očekivati da će te bilo ko razuvjeravati da tvoj stav nije ispravan je individualna zabluda...ako si primjetio ja nikada nisam ulazio u nekavu diskusiju sa tobom...a znaš zašto? NE zato što mislim da nemaš meritum kritike, već zato što mislim da je tvoj meritum apsolutno nebitan u ovome momentu...za nekih 15-tak godina, i moji upisi (hvala zago za nebaniranje :lol: :mrgreen: ) će najvjerovatnije biti sušta kopjia tvojih sadašnji upisa...ali hebi ga ..jednostavno to danas nije prioritet..
ako je ovo neki vic, uspio je, ponovno se smijem!

- neformiranje vlasti na drzavnom nivou 13 mjeseci od izbora zbog kojeg stoji 80 posto stvari u drzavi moj problem?

- neispunjenje izbornih obecanja i obecanja iz Platforme moj problem?

- ni jedan istinski pomak ka ispunjenju spomenutih obecanja moj problem?

- jedan od najgorih izvjestaja o napretku ikad moj problem?

- to sto sarajevska obilaznica od 17 kilometara nece biti zavrsena narednih 10 godina moj problem?

- to sto se ne gradi auto-put iako su odavno obezbijedjena sredstva za izgradnju 30 kilometara moj problem?

- to sto jos placamo milionske penale na neiskoristavanje tih istih sredstava moj problem?

- nepotizam nevidjen ni u vrijeme najmracnije SDA vlasti (koja je i dalje u vlasti zahvaljujuci SDP-u) moj problem?

ako su to i desetine stvari koje vise nemam snage ponavljati sve samo moji problemi, a ne problemi svih nas, onda sam ja zaista covjek sa puno problema, a ostatak drzave skupa s tobom najrahatniji ljudi u svemiru!
KatarinaKosaca

#2600 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Dobro ti je rečeno. To jesu tvoji problemi, nisu SDP-ovaca. Oni su svoj jedini riješili. Došli su na vlast. Pa sad slušamo viceve, šale, poštapalice i narodne vesele uzrečice :razz:
Post Reply