Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#2576 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
-
fixer
#2577 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne ide Murinho nigdje.Jack Be Nimble wrote:Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
-
5 0 5
#2578 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
A sta ako ipak ode?fixer wrote: Ne ide Murinho nigdje.
-
5 0 5
#2579 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Prije autobusfixer wrote: A sta ako ga auto udari? sbb-kbb
- lester burnham
#2580 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
onaj isti sto je pehar pregazio...? 
-
5 0 5
#2581 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
@lester burnham:
Taj je njihov.
Taj je njihov.
-
fixer
#2582 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Samo da mu Pepe ne uleti kao Dani-u. Dotuklo bi ga to.505sCrtom wrote:Prije autobusfixer wrote: A sta ako ga auto udari? sbb-kbb
- lester burnham
#2583 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kako im pehar nako zguzva ko da nije njihov?505sCrtom wrote:@lester burnham:
Taj je njihov.
- Bosanski_kralj
#2584 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
I onda se neko pita što dosta pametne
raje ne voli Barcelonu. Vole simulirati, do titula dolaze uz pomoć sudija i zaštćeni su ko međedi ali ni to im nije dovoljno.
- taxi_driver
#2585 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer,postao si dosadan a ne ironican.ja tebe stvarno ne kontam, kao da ti je familija izgubila.meni ni iz djepa ni u djep, ali sto jest jest barcelona je za klasu bolja od reala..8:2 u golovima ove godine.a u revansu se ja nadam opet petici u mrezi reala, mada mi je zao casillasa
-
fixer
#2586 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Je li toliko tesko priznati da crvenog nije bilo, te da ste svo vrijeme, s kim god igrali, favorizirani od strane sudija?taxi_driver wrote:fixer,postao si dosadan a ne ironican.ja tebe stvarno ne kontam, kao da ti je familija izgubila.meni ni iz djepa ni u djep, ali sto jest jest barcelona je za klasu bolja od reala..8:2 u golovima ove godine.a u revansu se ja nadam opet petici u mrezi reala, mada mi je zao casillasa
- Amomiman
#2587 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer legenda, borac za istinu i pravdu 
- skafiskafsnjak
#2588 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer, ti si nas idol! Ale ale !!
Ljudi , priznajte ajde da nije bilo penala... srcani ce fixer dobiti

Ljudi , priznajte ajde da nije bilo penala... srcani ce fixer dobiti
- Jack Be Nimble
#2589 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Drugi treneri su izgubili posao sa realom nakon osvajanja LS. Ovaj je mlad, postavlja igru kako bi ljudi iz reala htjeli da njihovi igraji. Pokusali su sa Morinjom preko noci da nesto urade, rezlutati tu i tamo, ali ipak, igra se za 6 dana opet, moze se sve preokrenuti.fixer wrote:Ne ide Murinho nigdje.Jack Be Nimble wrote:Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
- Baltazar_khan
#2590 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
baš gledam ovaj start pepea. ovako. realno, nije ni dotakao alvesa, ali vidi se da je imao namjeru da slomi nogu alvesu. sreća pa je pepe promašio cjevanicu alvesa, jer bi poslije ovaj završio kao eduardo da silva.
opet mi nije jasno koliko kukaju ovi iz madrida, pa crveni karton su zaslužila najmanje 2 igrača reala. prvo adebayor sa svojim šaketanjem, onda marcelo kad je nagazio pedra. sjećam se radi sličnog starta zidane je bio isljučen iz igre u francuskoj na mundijalu, na utakmici protiv saudijske arabije.
u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real
opet mi nije jasno koliko kukaju ovi iz madrida, pa crveni karton su zaslužila najmanje 2 igrača reala. prvo adebayor sa svojim šaketanjem, onda marcelo kad je nagazio pedra. sjećam se radi sličnog starta zidane je bio isljučen iz igre u francuskoj na mundijalu, na utakmici protiv saudijske arabije.
u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real
-
pikoi
#2591 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Evo jos malo vijesti za mamurne Madridjane... Kako vam se svidja "the special one" danas?
Arsene Wenger: "Ne slažem se s onim što priča Mourinho"

Arsene Wenger: "Ne slažem se s onim što priča Mourinho"

-
5 0 5
#2592 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Sali se covjek.fixer wrote:Lood, nadje li ti meni razliku medju politickim konotacijama i politikom?L00d wrote:fixer, ti si nas idol! Ale ale !!
Ljudi , priznajte ajde da nije bilo penala... srcani ce fixer dobiti![]()
![]()
![]()
Kakvo ruganjeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
fixer
#2593 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa zasluzila su crvene tek nakon sto je sudija izazvao bijes izbacivanjem Pepe-a i Murinha. Da nije bilo tog q bi se igraci tako ponasali. To je jednostavna analogija. Ne kontam u cemu je problem to shvatiti?Baltazar_khan wrote:baš gledam ovaj start pepea. ovako. realno, nije ni dotakao alvesa, ali vidi se da je imao namjeru da slomi nogu alvesu. sreća pa je pepe promašio cjevanicu alvesa, jer bi poslije ovaj završio kao eduardo da silva.
- Baltazar_khan
#2594 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu 
-
fixer
#2595 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa prvo je dohvatio loptu? Mascherano nije ni dohvatio loptu, ali jest Pepe-a. Rezultat - zuti karton. Ovaj dohvatio loptu i fulio Alvesa. Rezultat - crveni karton. Haj iskreno reci. Ima li tebi tu neke logike?Baltazar_khan wrote:ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu
-
Bušman
#2596 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Da stvarno, regularan gol Barci ponistili za prolaz i nisu dramili ni blizu ko Real Madrid ili Chelsea. Guardiola tada ni "a" nije rekao za sudiju. Ali bitno je da je Mourinho u stilu svog sadasnjeg napadaca sa brojem 28 trckarao po terenu provocirajuci svoje nekadasnje navijace.LSD wrote:Pricalo se prošle godine nakon ispadanja u polufinalu kako je Barca loša u porazu, ali šta reci onda za Real i izjave njegovog trenera i igraca...pa to su ocajni luzeri koji nemaju ni trunke poštovanja...cast jedino odajem Casillasu, koji je veliki i igrac i gospodin...naravno lajavi Mourinho je prednjacio i pokazao kakav je loš gubitnik sa svojim izjavama nakon utakmice.
Ovdje su Lester i još neki prije utakmice, velicali lajavca kako je psihicki razvalio Guardiolu, da je vec dobio mec i slicne gluposti....a poslije tekme ,smo mogli vidjeti samo lajavi jezik lošeg luzera...ni trunke dostojanstva od samoproglašenog Special One vec samo režanje na Barcu, na sudije, na UEFU bla bla bla...napravio je scenu i predstavu kao što inace zna raditi, ali ovaj put je on ispao jadan i komican u svemu tome.
-
Bušman
#2597 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa fixer ima svoje teorije. Eto sta je problem.Baltazar_khan wrote:ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu
-
shillen
#2598 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer zar nije sMorinjova parola cilj opravdava srestvo ?
-
pikoi
#2599 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Tacno tako. Mourinho vodi najskuplji klub na svijetu, na klupi mu sjede igraci skupa placeni preko 500 miliona eura, i njegova najveca ambicija je sta? 0-0 kod kuce. Thank you very much.Baltazar_khan wrote:u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real
Sto se Mourinhovog pristupa Barci, rezultat je jasan k'o dan.... Sta od takvog tima uradi Mourinho....
-
fixer
#2600 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
MA ja. Do mene jeBušman wrote:Pa fixer ima svoje teorije. Eto sta je problem.Baltazar_khan wrote:ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu
Svi normalni govore da je maximum zuti karton, ali jok...