Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Jack Be Nimble

#2576 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Jack Be Nimble »

Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
fixer

#2577 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Jack Be Nimble wrote:Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
Ne ide Murinho nigdje.
5 0 5

#2578 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Ne ide Murinho nigdje.
A sta ako ipak ode?
5 0 5

#2579 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: A sta ako ga auto udari? sbb-kbb
Prije autobus
lester burnham

#2580 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lester burnham »

onaj isti sto je pehar pregazio...? :)
5 0 5

#2581 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

@lester burnham:

Taj je njihov.
fixer

#2582 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

505sCrtom wrote:
fixer wrote: A sta ako ga auto udari? sbb-kbb
Prije autobus
Samo da mu Pepe ne uleti kao Dani-u. Dotuklo bi ga to.
lester burnham

#2583 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lester burnham »

505sCrtom wrote:@lester burnham:

Taj je njihov.
kako im pehar nako zguzva ko da nije njihov? :)
Bosanski_kralj

#2584 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Bosanski_kralj »

I onda se neko pita što dosta pametne 8-) raje ne voli Barcelonu. Vole simulirati, do titula dolaze uz pomoć sudija i zaštćeni su ko međedi ali ni to im nije dovoljno.
taxi_driver

#2585 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by taxi_driver »

fixer,postao si dosadan a ne ironican.ja tebe stvarno ne kontam, kao da ti je familija izgubila.meni ni iz djepa ni u djep, ali sto jest jest barcelona je za klasu bolja od reala..8:2 u golovima ove godine.a u revansu se ja nadam opet petici u mrezi reala, mada mi je zao casillasa
fixer

#2586 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

taxi_driver wrote:fixer,postao si dosadan a ne ironican.ja tebe stvarno ne kontam, kao da ti je familija izgubila.meni ni iz djepa ni u djep, ali sto jest jest barcelona je za klasu bolja od reala..8:2 u golovima ove godine.a u revansu se ja nadam opet petici u mrezi reala, mada mi je zao casillasa
Je li toliko tesko priznati da crvenog nije bilo, te da ste svo vrijeme, s kim god igrali, favorizirani od strane sudija?
Amomiman

#2587 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Amomiman »

fixer legenda, borac za istinu i pravdu :D
skafiskafsnjak

#2588 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skafiskafsnjak »

fixer, ti si nas idol! Ale ale !!
Ljudi , priznajte ajde da nije bilo penala... srcani ce fixer dobiti :lol: :lol: :lol:
Jack Be Nimble

#2589 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Jack Be Nimble »

fixer wrote:
Jack Be Nimble wrote:Real bi trebao dovesti André Villas-Boas i dati mu ugovor barem na 3 godine.
Ne ide Murinho nigdje.
Drugi treneri su izgubili posao sa realom nakon osvajanja LS. Ovaj je mlad, postavlja igru kako bi ljudi iz reala htjeli da njihovi igraji. Pokusali su sa Morinjom preko noci da nesto urade, rezlutati tu i tamo, ali ipak, igra se za 6 dana opet, moze se sve preokrenuti.
Baltazar_khan

#2590 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

baš gledam ovaj start pepea. ovako. realno, nije ni dotakao alvesa, ali vidi se da je imao namjeru da slomi nogu alvesu. sreća pa je pepe promašio cjevanicu alvesa, jer bi poslije ovaj završio kao eduardo da silva.
opet mi nije jasno koliko kukaju ovi iz madrida, pa crveni karton su zaslužila najmanje 2 igrača reala. prvo adebayor sa svojim šaketanjem, onda marcelo kad je nagazio pedra. sjećam se radi sličnog starta zidane je bio isljučen iz igre u francuskoj na mundijalu, na utakmici protiv saudijske arabije.

u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real :roll:
pikoi

#2591 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by pikoi »

Evo jos malo vijesti za mamurne Madridjane... Kako vam se svidja "the special one" danas?

Arsene Wenger: "Ne slažem se s onim što priča Mourinho"

Image
5 0 5

#2592 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

fixer wrote:
L00d wrote:fixer, ti si nas idol! Ale ale !!
Ljudi , priznajte ajde da nije bilo penala... srcani ce fixer dobiti :lol: :lol: :lol:
Lood, nadje li ti meni razliku medju politickim konotacijama i politikom? :D
Kakvo ruganjeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D
Sali se covjek.

Image
Image
fixer

#2593 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:baš gledam ovaj start pepea. ovako. realno, nije ni dotakao alvesa, ali vidi se da je imao namjeru da slomi nogu alvesu. sreća pa je pepe promašio cjevanicu alvesa, jer bi poslije ovaj završio kao eduardo da silva.
opet mi nije jasno koliko kukaju ovi iz madrida, pa crveni karton su zaslužila najmanje 2 igrača reala. prvo adebayor sa svojim šaketanjem, onda marcelo kad je nagazio pedra. sjećam se radi sličnog starta zidane je bio isljučen iz igre u francuskoj na mundijalu, na utakmici protiv saudijske arabije.

u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real :roll:
Pa zasluzila su crvene tek nakon sto je sudija izazvao bijes izbacivanjem Pepe-a i Murinha. Da nije bilo tog q bi se igraci tako ponasali. To je jednostavna analogija. Ne kontam u cemu je problem to shvatiti? :roll:
Baltazar_khan

#2594 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu :oops:
fixer

#2595 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu :oops:
Pa prvo je dohvatio loptu? Mascherano nije ni dohvatio loptu, ali jest Pepe-a. Rezultat - zuti karton. Ovaj dohvatio loptu i fulio Alvesa. Rezultat - crveni karton. Haj iskreno reci. Ima li tebi tu neke logike?
Bušman

#2596 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Bušman »

LSD wrote:Pricalo se prošle godine nakon ispadanja u polufinalu kako je Barca loša u porazu, ali šta reci onda za Real i izjave njegovog trenera i igraca...pa to su ocajni luzeri koji nemaju ni trunke poštovanja...cast jedino odajem Casillasu, koji je veliki i igrac i gospodin...naravno lajavi Mourinho je prednjacio i pokazao kakav je loš gubitnik sa svojim izjavama nakon utakmice.
Ovdje su Lester i još neki prije utakmice, velicali lajavca kako je psihicki razvalio Guardiolu, da je vec dobio mec i slicne gluposti....a poslije tekme ,smo mogli vidjeti samo lajavi jezik lošeg luzera...ni trunke dostojanstva od samoproglašenog Special One vec samo režanje na Barcu, na sudije, na UEFU bla bla bla...napravio je scenu i predstavu kao što inace zna raditi, ali ovaj put je on ispao jadan i komican u svemu tome.
Da stvarno, regularan gol Barci ponistili za prolaz i nisu dramili ni blizu ko Real Madrid ili Chelsea. Guardiola tada ni "a" nije rekao za sudiju. Ali bitno je da je Mourinho u stilu svog sadasnjeg napadaca sa brojem 28 trckarao po terenu provocirajuci svoje nekadasnje navijace.
Bušman

#2597 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Bušman »

Baltazar_khan wrote:ne kontam u čemu je problem shvatiti da je onaj start pepea namjera da povrijedi i izbaci iz igre alvesa? da se ne lažemo, pepe je poznati mesar i čisto sumnjam da je htio loptu da udari, a ne alvesovu cjevanicu :oops:
Pa fixer ima svoje teorije. Eto sta je problem.
shillen

#2598 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by shillen »

fixer zar nije sMorinjova parola cilj opravdava srestvo ?
pikoi

#2599 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by pikoi »

Baltazar_khan wrote:u madridu se trebaju zapitati oko mourinha, jer ipak je to velik klub njima treba trener koji gaji napadački fudbal a ne ovo što on promoviše. kad se samo sjetim onih galaktikosa, to je bio pravi real a ne ovo sad. počinje utakmicu bez centarfora na svom terenu. suviše sramota za jedan takav klub kao što je real :roll:
Tacno tako. Mourinho vodi najskuplji klub na svijetu, na klupi mu sjede igraci skupa placeni preko 500 miliona eura, i njegova najveca ambicija je sta? 0-0 kod kuce. Thank you very much.

Sto se Mourinhovog pristupa Barci, rezultat je jasan k'o dan.... Sta od takvog tima uradi Mourinho....
fixer

#2600 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Bušman wrote:
Pa fixer ima svoje teorije. Eto sta je problem.
MA ja. Do mene je :wink:
Svi normalni govore da je maximum zuti karton, ali jok...
Locked