Evo ovo su posljedice medijske blokade u Saraju . Ma neće EPdonositi odluku jer ju je već donio Ustavni sud BiH...512MB wrote:Shega, eto EP ce donijeti rezoluciju da hrvati smiju glasat za hrvate i muslimani samo za muslimane, u centru evrope u 21. stoljecu, jebote cim vas hrane?![]()
Trazili treci a izgubice i konstitutivnost hej specijalaca majketi, Covke 4tw
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Kolinda
#2576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
zavrzlama
#2577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
No problem....Samo mape tih federalnih jedinica na sunce...kako vidim dodik ne da milimitar hrvtaskih tisucljetnih hrvatskih prostora u rs-u...bosnjaci koje ne zele daljnje komadanje BIH,nece dati niti jednu vecinsku bosnjacku teritoriju/mjesto u taj hrvatski entitet...ako ce par vecinskih hrvatskih varosica na jugu hercegovine biti taj treci entitet ,bujrum i danas tu svakako funkcionise hzhb...neznam cemu ponovo kreciti..Kolinda wrote:
EP će donijeti rezoluciju u kojoj će temelj za održivost BIH naznačiti princip federalizma i decentralizacije.
Drugo ,Kolinda neki dan u razgovorima sa Thrumpovom administracijom je očito dobila zeleno svjetlo kad je u pitanju BiH i rješenje hrvatskog pitanja u istoj . Ta nisu ludi u HNS-u da prijete praznom "puškom" .
- 512MB
#2578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pojasni nam na koju odluku USa mislisKolinda wrote:Evo ovo su posljedice medijske blokade u Saraju . Ma neće EPdonositi odluku jer ju je već donio Ustavni sud BiH...512MB wrote:Shega, eto EP ce donijeti rezoluciju da hrvati smiju glasat za hrvate i muslimani samo za muslimane, u centru evrope u 21. stoljecu, jebote cim vas hrane?![]()
-
Hafis
#2579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bolje vam je otvoriti novu temu od nazivom: Kako se naguziti kod provedbe izmjena neustavnih točaka u Izbornom zakonu vezanih za izbor zastupnika u Dom naroda, a da nam ga baš ne zakrhaju preduboko
Da vidimo kako ste i tu domišljati.
-
zavrzlama
#2580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Od zelje za trecim,sad izmjene izbornog zakona..sto se ljestvica brzo spustaHafis wrote:Bolje vam je otvoriti novu temu od nazivom: Kako se naguziti kod provedbe izmjena neustavnih točaka u Izbornom zakonu vezanih za izbor zastupnika u Dom naroda, a da nam ga baš ne zakrhaju predubokoDa vidimo kako ste i tu domišljati.
- spreca
#2581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
S obzirom da u tome imate tisuc ljetno iskustvo steta da prestajete
...jer to vi radite najbolje 
- Kolinda
#2582 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..512MB wrote:Pojasni nam na koju odluku USa mislisKolinda wrote:Evo ovo su posljedice medijske blokade u Saraju . Ma neće EPdonositi odluku jer ju je već donio Ustavni sud BiH...512MB wrote:Shega, eto EP ce donijeti rezoluciju da hrvati smiju glasat za hrvate i muslimani samo za muslimane, u centru evrope u 21. stoljecu, jebote cim vas hrane?![]()
- 512MB
- Kolinda
#2584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije ljestvica spuštena nego ste se vi pogubili oko hodograma HNS-a...Izborni zakon, treći...zavrzlama wrote:Od zelje za trecim,sad izmjene izbornog zakona..sto se ljestvica brzo spustaHafis wrote:Bolje vam je otvoriti novu temu od nazivom: Kako se naguziti kod provedbe izmjena neustavnih točaka u Izbornom zakonu vezanih za izbor zastupnika u Dom naroda, a da nam ga baš ne zakrhaju predubokoDa vidimo kako ste i tu domišljati.
-
Hafis
#2585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ta će škutori. Mi imamo fabrike. I namjensku proizvodnjuKolinda wrote: Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..
Last edited by Hafis on 31/01/2017 13:52, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dakle po tebi će EU dopustiti da se pogazi princip anonimnosti parlamentarnih izbora na kojem se temelji cijeli demokratski proces u cijelom demokratskom svijetu samo da bi Hrvat mogao glasati za Hrvata.Kolinda wrote: Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..
- Drvosjeca iz Dejcica
#2587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koje fabrike, misliš kladionice?Hafis wrote:Ta će škutori. Mi imamo fabrike. I namjensku proizvodnjuKolinda wrote: Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..
- Drvosjeca iz Dejcica
#2588 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hodograma?Kolinda wrote:Nije ljestvica spuštena nego ste se vi pogubili oko hodograma HNS-a...Izborni zakon, treći...zavrzlama wrote:Od zelje za trecim,sad izmjene izbornog zakona..sto se ljestvica brzo spustaHafis wrote:Bolje vam je otvoriti novu temu od nazivom: Kako se naguziti kod provedbe izmjena neustavnih točaka u Izbornom zakonu vezanih za izbor zastupnika u Dom naroda, a da nam ga baš ne zakrhaju predubokoDa vidimo kako ste i tu domišljati.
-
zavrzlama
#2589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izvini nisam skontao strategiju...okolo okolo pa na mala vrataKolinda wrote:Nije ljestvica spuštena nego ste se vi pogubili oko hodograma HNS-a...Izborni zakon, treći...zavrzlama wrote:Od zelje za trecim,sad izmjene izbornog zakona..sto se ljestvica brzo spustaHafis wrote:Bolje vam je otvoriti novu temu od nazivom: Kako se naguziti kod provedbe izmjena neustavnih točaka u Izbornom zakonu vezanih za izbor zastupnika u Dom naroda, a da nam ga baš ne zakrhaju predubokoDa vidimo kako ste i tu domišljati.
-
zavrzlama
#2590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
cekam odgovor....najomrazenije pitanje velikohrvatima i velikosrbima je kad im postavis pitanje "Sta su granice treceg entiteta" i "Kako mislite izvrsiti secesiju od BIH"..obicnio ne daju odgovore....zasto? zato sto i sami znaju da od toga nema nista..No problem....Samo mape tih federalnih jedinica na sunce...kako vidim dodik ne da milimitar hrvtaskih tisucljetnih hrvatskih prostora u rs-u...bosnjaci koje ne zele daljnje komadanje BIH,nece dati niti jednu vecinsku bosnjacku teritoriju/mjesto u taj hrvatski entitet...ako ce par vecinskih hrvatskih varosica na jugu hercegovine biti taj treci entitet ,bujrum i danas tu svakako funkcionise hzhb...neznam cemu ponovo kreciti..
- Kolinda
#2591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Teško je to nekome objasniti ko ne želi slušati. Od droga sam na duhanu ,po mogućnosti hercegovačkom .Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle po tebi će EU dopustiti da se pogazi princip anonimnosti parlamentarnih izbora na kojem se temelji cijeli demokratski proces u cijelom demokratskom svijetu samo da bi Hrvat mogao glasati za Hrvata.Kolinda wrote: Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..Kakve teške droge ti uzimaš?
- Drvosjeca iz Dejcica
#2592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Reći ću ti ja. Oni smatraju i nadaju se da će pobjedom Trumpa te eventualnom pobjedama desnice u Francuskoj, Austriji, Njemačkoj moći krenuti u svoj krvavi pir. Račune im je pomrsilo približavanje Turske sa Rusijom ali se i dalje nadaju da će od desnice dobiti zeleno svjetlo da krenu na Bošnjake. Znamo da je kod desne bagre znak jednakosti između teroriste i muslimana a pošto su Bošnjaci muslimani tako žele povući i paralelu sa Bošnjacima i teoristima. U tom svjetlu treba gledati i nedavno pismo malog fašiste Ljubića koje je uputio Izetbegoviću. Još uvijek osluškuju Trumpa i nadali su se da će i Bošnjaci (BiH) biti na listi zemalja čijim stanovnicima je zabranjen ulazak u SAD. Ne bi me čudilo da HDZ Hrvati u EU otvoreno lobiraju za to jer bi onda lakše prikazali Bošnjake kao prijetnjom i mogli krenuti u otvoreni sukob zajedno sa Dodikom. Jedino tada bi se zapadni svijet otvoreno okrenuo protiv Bošnjaka i oni bi mogli ostvariti svoje ciljeve.zavrzlama wrote:cekam odgovor....najomrazenije pitanje velikohrvatima i velikosrbima je kad im postavis pitanje "Sta su granice treceg entiteta" i "Kako mislite izvrsiti secesiju od BIH"..obicnio ne daju odgovore....zasto? zato sto i sami znaju da od toga nema nista..No problem....Samo mape tih federalnih jedinica na sunce...kako vidim dodik ne da milimitar hrvtaskih tisucljetnih hrvatskih prostora u rs-u...bosnjaci koje ne zele daljnje komadanje BIH,nece dati niti jednu vecinsku bosnjacku teritoriju/mjesto u taj hrvatski entitet...ako ce par vecinskih hrvatskih varosica na jugu hercegovine biti taj treci entitet ,bujrum i danas tu svakako funkcionise hzhb...neznam cemu ponovo kreciti..
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 31/01/2017 14:17, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa evo slušam, živ sam se pretvorio u uho, kako mislite nagovoriti EU da princip anonimnosti u BiH ne važi?Kolinda wrote:Teško je to nekome objasniti ko ne želi slušati. Od droga sam na duhanu ,po mogućnosti hercegovačkom .Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle po tebi će EU dopustiti da se pogazi princip anonimnosti parlamentarnih izbora na kojem se temelji cijeli demokratski proces u cijelom demokratskom svijetu samo da bi Hrvat mogao glasati za Hrvata.Kolinda wrote: Konačno je došlo na red ono moje kmečanje vezano za skrivanje odluku US i upozorenje da kad jedan dan ne bude izbora a ljudi u Sarajevu neće znati što se događa ko će istima objasniti da je tamo neki US ima godinu dana donio odluku da nema izbora ako Hrvat ne bira Hrvata..Kakve teške droge ti uzimaš?
Ja znam da se govorkalo o uvođenju sistema elektora po kantonima ali u liberalnim demokratijama nikada se neće pogaziti princip anonimnosti jer kako drugačije mislite utvrditi da su samo Hrvati glasali za Hrvate?
- Kolinda
#2594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo sad ga jeb...Pa nemogu vam baš sve ono što vam skrivaju po medijima ja sam prenijeti. Pa imaš na internetu prijedlog HNS-a za izbor predsjednika i dom naroda . Sve već objavljeno,pročitajte i neki medij koji nije iz sarajevskog zračnog prostora .
-
Hafis
#2595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To je od prekomjernog unošenja tjestenine. Jednostavno ljudi vide i čuju samo ono što oni žele.Kolinda wrote:Evo sad ga jeb...Pa nemogu vam baš sve ono što vam skrivaju po medijima ja sam prenijeti. Pa imaš na internetu prijedlog HNS-a za izbor predsjednika i dom naroda . Sve već objavljeno,pročitajte i neki medij koji nije iz sarajevskog zračnog prostora .
O svemu će divaniti. o namjenskoj industriji, perspektivama stočnog fonda u tešanjskoj regiji, o utjecaju Turske na razvoj tvornice vodokotlića u Uzbekistanu, o fašizmu (tu su eksperti
-
prog321
#2596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
rijesit cemo lako.
uzeti vam konstitutivnost., izbaciti iz vlasti, i nabiti nogom u guzicu nazad u kamenjar.
uzeti vam konstitutivnost., izbaciti iz vlasti, i nabiti nogom u guzicu nazad u kamenjar.
Last edited by prog321 on 31/01/2017 14:40, edited 1 time in total.
-
statixx
- seln
#2598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za nas kako bude... ali za vas vidim crno.Hafis wrote:To je od prekomjernog unošenja tjestenine. Jednostavno ljudi vide i čuju samo ono što oni žele.Kolinda wrote:Evo sad ga jeb...Pa nemogu vam baš sve ono što vam skrivaju po medijima ja sam prenijeti. Pa imaš na internetu prijedlog HNS-a za izbor predsjednika i dom naroda . Sve već objavljeno,pročitajte i neki medij koji nije iz sarajevskog zračnog prostora .
O svemu će divaniti. o namjenskoj industriji, perspektivama stočnog fonda u tešanjskoj regiji, o utjecaju Turske na razvoj tvornice vodokotlića u Uzbekistanu, o fašizmu (tu su eksperti), o svemu živom, samo nikako da kažu kako će se ovo riješiti...normalno ''povoljno'' po njih.
- seln
#2599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ima i Violeta. I jedno i drugo je za obrisati dupe.Kolinda wrote:. Pa imaš na internetu prijedlog HNS-a za izbor predsjednika i dom naroda
-
zavrzlama
#2600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I opet,nece francuski,njemacki i ini desnicari uzet puske pa ganjat bosnjake po bosanskim sumama,gradovima i selima i stvarat teritoriju treceg entiteta....Velikohrvati isto kao i velikosrbi ide kalkulacijom da nametnuta rahat patnja,kojom ce gusiti bosnjake i ekonomski i politicki ce na kraju natjerati bosnjake da sami zatraze podjelu BIH...oni kontaju da je kao i njima i bosnjacima zelja da imaju neku svoju drzavu u kojoj ce samo oni biti vecina i glavni..oni ne kontaju da bosnjacima nije stran zivot sa drugim i drugacijim,da im ne smetaju tudje bogomolje,tudja imena, i neznaju da je BIH bosnjacima =bioloski opstanak...bosnjaci i bosanci vise vole BIH,nego sto je njeni neprijatelji mrze...lakse je nesto voljeti i isto braniti,nego nesto mrziti i napadati i unistavati,a jos to nemoras da radis,i jos oznacen kao pogresna strana od cijelog civiliziranog svijeta..nego gledat ih kako krepavaju nazor i meziti na tenane..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Reći ću ti ja. Oni smatraju i nadaju se da će pobjedom Trumpa te eventualnom pobjedama desnice u Francuskoj, Austriji, Njemačkoj moći krenuti u svoj krvavi pir. Račune im je pomrsilo približavanje Turske sa Rusijom ali se i dalje nadaju da će od desnice dobiti zeleno svjetlo da krenu na Bošnjake. Znamo da je kod desne bagre znak jednakosti između teroriste i muslimana a pošto su Bošnjaci muslimani tako žele povući i paralelu sa Bošnjacima i teoristima. U tom svjetlu treba gledati i nedavno pismo malog fašiste Ljubića koje je uputio Izetbegoviću. Još uvijek osluškuju Trumpa i nadali su se da će i Bošnjaci (BiH) biti na listi zemalja čijim stanovnicima je zabranjen ulazak u SAD. Ne bi me čudilo da HDZ Hrvati u EU otvoreno lobiraju za to jer bi onda lakše prikazali Bošnjake kao prijetnjom i mogli krenuti u otvoreni sukob zajedno sa Dodikom. Jedino tada bi se zapadni svijet otvoreno okrenuo protiv Bošnjaka i oni bi mogli ostvariti svoje ciljeve.zavrzlama wrote:cekam odgovor....najomrazenije pitanje velikohrvatima i velikosrbima je kad im postavis pitanje "Sta su granice treceg entiteta" i "Kako mislite izvrsiti secesiju od BIH"..obicnio ne daju odgovore....zasto? zato sto i sami znaju da od toga nema nista..No problem....Samo mape tih federalnih jedinica na sunce...kako vidim dodik ne da milimitar hrvtaskih tisucljetnih hrvatskih prostora u rs-u...bosnjaci koje ne zele daljnje komadanje BIH,nece dati niti jednu vecinsku bosnjacku teritoriju/mjesto u taj hrvatski entitet...ako ce par vecinskih hrvatskih varosica na jugu hercegovine biti taj treci entitet ,bujrum i danas tu svakako funkcionise hzhb...neznam cemu ponovo kreciti..