jarancuga wrote:jefferson wrote:jarancuga wrote:@jeffersone...
hani ba malo...
ja konkretno pitanje tebi postavljam, a ti opet po mantri...jasan dokaz i meni i tebi da nesto smrdi u prici o udaru aviona u pentagon...zahvaljujem...
Pa fino im posaljes zahtjev da ti razloze na proste djelove to sto hoces da znas.
S obzirom da postoje sva objasnjenja dosutpna kroz kongresnu biblioteku, fino odes i skines dokumente pa vidi jel se slaze to s tvojom "teorijom" koja je samo "teorija."
Ali opet ti kazem, svodi se na isto sto sam ti vec napisao, i ne mislim da popustim.
pa kad je to tako jednostavno i ako je istina sto tvrdis, kako to da do sada niko to nije objavio ili stavio na net?
zasto nema snimaka "udara aviona" u pentagon?
Prvo: Sve imas kroz biblioteku kongresa. Tu imas knjige andrica, krleze, hemigveja, homeinia, hitlera, seselja, itd, itd, znaci sve sto je objavljeno na svijetu iams, pa i obrazlozenje uz objasnjenja, crteze, slike itd, Pentagona.
S obzirom da bilo koja vlada ne smatra Youtube ili wikipediu kao relevantno mjeso gdje ce se nesto objavljivati, mozda neces ni naci, ali ako te bas interesuje odes na stranciu kongresne biblioteke i fino procitas.
E onda ako sumnjas, fino odes na
http://www.jastor.org i nadjes akadmeske tekstove koji se suprotstavljaju tom objasnjenju ili ga podrzavaju. Pa sam odluci.
Ali to neces naci sigurno na blogovima i slicnim sranjima. I da, jstor se placa, ali ako si na nekom univerzitetu i sl mozda imas dzabni pristup.