Sad bas htjedoh da napisem ovo ... bio maloprije u Oviesse, ima nekakvih jednobojnih kosulja po 20-ak KM, ali nisu nista posebno.Irm@ wrote:u Oviesse je sad snizenje pa pogledajcicosmacos wrote:Gdje u Sarajevu kupiti muške košulje , blago strukirane ? Da su kvalitetne , a opet da ne divljaju sa cijenama . Preporučite
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- alibaba_i_30_godina
#2576 Re: Sarajevo shoping
- bez_ideje
#2577 Re: Sarajevo shoping
isto pitanje za jakne,ali zenske.........jel ko vidjao na onaj fazon sad sto je ko moderan,duze sa pojasom u struku,ne svidjaju mi se one po pijacama,ko plasticne izgledaju zbog onog sjaja .....
-
Ambrozija
#2578 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam u Modiana-i u Mercatoru neke kosulje oko 30 KM (da i ja sam se iznenadila), ali onako mladalacke, karirane, lijepe sucicosmacos wrote:Gdje u Sarajevu kupiti muške košulje , blago strukirane ? Da su kvalitetne , a opet da ne divljaju sa cijenama . Preporučite
Oviesse ima snizenje....
-
Ambrozija
#2579 Re: Sarajevo shoping
Opet ja sa slicnim odgovorom ko prethodnim...Vidjeh u Modiana-i u Mercatoru...sa pojasom u struku....tamo skroz gdje stoji donji ves, 75 KM jakna, bas sam se iznenadila a lijepo izgleda....bez_ideje wrote:isto pitanje za jakne,ali zenske.........jel ko vidjao na onaj fazon sad sto je ko moderan,duze sa pojasom u struku,ne svidjaju mi se one po pijacama,ko plasticne izgledaju zbog onog sjaja .....
I ovamo na samom pocetku sam vidjela jednu bas lijepu sivu jaknu, snizenu sa 400 na 200 KM ili 250 KM - ne sjecam se
- bez_ideje
#2580 Re: Sarajevo shoping
HvalaAmbrozija wrote:Opet ja sa slicnim odgovorom ko prethodnim...Vidjeh u Modiana-i u Mercatoru...sa pojasom u struku....tamo skroz gdje stoji donji ves, 75 KM jakna, bas sam se iznenadila a lijepo izgleda....bez_ideje wrote:isto pitanje za jakne,ali zenske.........jel ko vidjao na onaj fazon sad sto je ko moderan,duze sa pojasom u struku,ne svidjaju mi se one po pijacama,ko plasticne izgledaju zbog onog sjaja .....
I ovamo na samom pocetku sam vidjela jednu bas lijepu sivu jaknu, snizenu sa 400 na 200 KM ili 250 KM - ne sjecam se
siva mi bas treba...
edit: u Bellisimi....divna,isto 75 KM....kupljena
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2581 Re: Sarajevo shoping
Zene, dje da kupim kvalitetnu turpijcu za nokte? Nemam vremena sad da obilazim radnju za radnjom pa ako neka zna, jako cu biti zahvalna. Naglasak je na kvalitetna. 
- Ma.Le.Na
#2582 Re: Sarajevo shoping
Ja koristim ovu

od Titania-e
Ima 6 brusnih povrsina i meni je ok
od Titania-e
-
nerma.
#2583 Re: Sarajevo shoping
koje su boje?bez_ideje wrote:HvalaAmbrozija wrote:Opet ja sa slicnim odgovorom ko prethodnim...Vidjeh u Modiana-i u Mercatoru...sa pojasom u struku....tamo skroz gdje stoji donji ves, 75 KM jakna, bas sam se iznenadila a lijepo izgleda....bez_ideje wrote:isto pitanje za jakne,ali zenske.........jel ko vidjao na onaj fazon sad sto je ko moderan,duze sa pojasom u struku,ne svidjaju mi se one po pijacama,ko plasticne izgledaju zbog onog sjaja .....
I ovamo na samom pocetku sam vidjela jednu bas lijepu sivu jaknu, snizenu sa 400 na 200 KM ili 250 KM - ne sjecam se![]()
siva mi bas treba...
edit: u Bellisimi....divna,isto 75 KM....kupljena
- bez_ideje
#2584 Re: Sarajevo shoping
Ja sam uzela purple.......imas jos neku led boje (bjelicasto krem ) i crnu meni se cini.......
Cudni su sa brojevima tih jakni .....ja sam kupila njihovu 40 ....a nosim konfekcijski 36 /38
Cudni su sa brojevima tih jakni .....ja sam kupila njihovu 40 ....a nosim konfekcijski 36 /38
- bez_ideje
#2585 Re: Sarajevo shoping
hmmmmm,nisam nesto detaljno zagledala.....posto je snizenje i sve je ono zbijeno na vjesalicama ( ja sam u Importaneu bila)....al vidjela sam jednu na karo uzorak...prava uredska preko neke kosuljice ,dole je malo duza od ispod koljena (joj kako ovo zvuci XD) ,nije pripijena ima materijala u donjem dijelu ko nabrano zvono...
oko 50 KM ako me pamcenje sluzi .....
-
nerma.
#2586 Re: Sarajevo shoping
Hvala, i trazim neku veselu boju. Idem sutra da pogledam.bez_ideje wrote:Ja sam uzela purple.......imas jos neku led boje (bjelicasto krem ) i crnu meni se cini.......
- wewa
#2587 Re: Sarajevo shoping
springfield, kosulje od 19 KM pa navisecicosmacos wrote:Gdje u Sarajevu kupiti muške košulje , blago strukirane ? Da su kvalitetne , a opet da ne divljaju sa cijenama . Preporučite
- hadzinicasa
#2588 Re: Sarajevo shoping
imam ja ovu. savršena za posao. i od prirodnih materijala, što je iznenađujuće za Belissimu.bez_ideje wrote:hmmmmm,nisam nesto detaljno zagledala.....posto je snizenje i sve je ono zbijeno na vjesalicama ( ja sam u Importaneu bila)....al vidjela sam jednu na karo uzorak...prava uredska preko neke kosuljice ,dole je malo duza od ispod koljena (joj kako ovo zvuci XD) ,nije pripijena ima materijala u donjem dijelu ko nabrano zvono...
sad ozbiljno - kod njih rijetko mogu naći nešto što mi se sviđa, sve su mi stvari nekako tetaste. A i kad nađem to je sve sintetika, poliester, naylon - strava.
- burek_in_space
#2589 Re: Sarajevo shoping
Lazhesh?!wewa wrote:springfield, kosulje od 19 KM pa navisecicosmacos wrote:Gdje u Sarajevu kupiti muške košulje , blago strukirane ? Da su kvalitetne , a opet da ne divljaju sa cijenama . Preporučite
Odoh uzeti 8 komada odmah.
- wewa
#2590 Re: Sarajevo shoping
ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizenaburek_in_space wrote:Lazhesh?!wewa wrote:springfield, kosulje od 19 KM pa navisecicosmacos wrote:Gdje u Sarajevu kupiti muške košulje , blago strukirane ? Da su kvalitetne , a opet da ne divljaju sa cijenama . Preporučite![]()
Odoh uzeti 8 komada odmah.
- burek_in_space
#2591 Re: Sarajevo shoping
wewa wrote: ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
- hadzinicasa
#2592 Re: Sarajevo shoping
ima li žeMskih?wewa wrote:ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
- wewa
#2593 Re: Sarajevo shoping
u BBI vise nema zenske odjece, a nisam gledala kod evrope... sve me strah oticihadzinicasa wrote:ima li žeMskih?wewa wrote:ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
samo se ti rugajburek_in_space wrote:wewa wrote: ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
- Irm@
#2594 Re: Sarajevo shoping
e hvala lijepa da je i tebi to ljubicasta bojabez_ideje wrote:Ja sam uzela purple.......imas jos neku led boje (bjelicasto krem ) i crnu meni se cini.......
e ja nosim velicinu jakne 36 i uzela sam 36 u Bellissimi 38 mi bilo veliko
-
Ambrozija
#2595 Re: Sarajevo shoping
Joj, meni se u Bellissimi skoro nista ne svidja
Sto neko gore napisa, pravo "tetaste" strvari, ali neki dan, isto u Immportanu se iznenadih kad sam nasla dvije kosulje koje su mi se dopale - snizene, 29KM, kupljene obje 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2596 Re: Sarajevo shoping
Jos da si mi rekla gdje ima da se kupi, kupila bih ti cokoladuMa.Le.Na wrote:Ja koristim ovu
od Titania-e
- bez_ideje
#2597 Re: Sarajevo shoping
Ma ja slucajno usla tamo........bila s mamom,pa ona sebi nesto gledala.......a na kraju ja kupih
elem,kupila sam i jedan djemper 70 % vuna....
A tetastija mi je ona u gradu bellissima,od one u importaneu......
@Irma......svasta
.......ja jos nisam nacisto,jesu li fulili broj na etiketi il je stvatno 40,al meni taman 
doduse ja sam probavala prvo bijelu 36...pa mi bi mala...i zenska mi doda ovu....dobra
elem,kupila sam i jedan djemper 70 % vuna....
A tetastija mi je ona u gradu bellissima,od one u importaneu......
@Irma......svasta
doduse ja sam probavala prvo bijelu 36...pa mi bi mala...i zenska mi doda ovu....dobra
- alibaba_i_30_godina
#2598 Re: Sarajevo shoping
Svratio sam ja veceras posle posla do Springfielda, ima neko snizenje ali nesto nista posebno. Imaju dosta dobrih dzempera, to moram da priznam. Kada se kupe dva, onda jedan dodje 35 KM.wewa wrote:u BBI vise nema zenske odjece, a nisam gledala kod evrope... sve me strah oticihadzinicasa wrote:ima li žeMskih?wewa wrote:ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
samo se ti rugajburek_in_space wrote:wewa wrote: ne lazem, juce kupila jednu, a ona od prekjuce koju sam platila 39 takodje snizena![]()
![]()
Zenskih stvari nemate vise jer im se nije isplatilo! Nek i mi imamo jednu radnju samo za nas!
-
Karen
#2599 Re: Sarajevo shoping
Haljina u belissimi o kojoj se pričalo je preslatka, srce mi se sinoć slomilo