Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jasmin93 wrote:Zna li neko gdje ima kupiti Armani Pour Homme Eau de Nuit? Novi muški parfem Armanija, smeđa boca.
U CM-u je 160 KM 100 ml, pa zanima me ima li neko nekoga da prodaje te parfeme po povoljnijim cijenama.
Kontaktiraj VIENNA LINE PARFIMERIJU na FBu ili Tarika Kuku, koji radi za tog covjeka...uglavnom, parfemi su iz Beca, 100% originalni, vjerujem da i taj imaju I da, duplo su jeftiniji nego kod nas...
Da li neko zna koliko kosta i da li ga je bolje naruciti preko interneta?
Ako imas nekog u Hrvatskoj da ti uzme, od 16.04. do 30.04. ce biti snizen 40 % u DM-u i kostat ce 209,90 kn (inace je 349,90 kn). Radi se o edp verziji od 30 ml.
brown.sugar wrote:
La Vie Est Belle je jedan od najpostojanijih parfema na trzistu. Predivan!
Samo da potvrdim ovo za postojanost ovog parfema.
I dalje sam preoduševljena parfemom, i skoro pa isto mirišeš i kada ga ujutro staviš i popodne kada se vraćaš kući... a dovoljno je samo malo staviti, i cijela mi kancelarija miriše.
Da li neko zna koliko kosta i da li ga je bolje naruciti preko interneta?
Ako imas nekog u Hrvatskoj da ti uzme, od 16.04. do 30.04. ce biti snizen 40 % u DM-u i kostat ce 209,90 kn (inace je 349,90 kn). Radi se o edp verziji od 30 ml.
Bas ti hvala na info, ali nazalost nemam nikoga u HR! Vrlo rado bih ga kupila
da li je neko trosio, kakva je postojanost?
meni se svidio za divno cudo, inace ne volim ove zenstvene parfeme samo citam oprecne informacije po pitanju postojanosti.
Bas mi pase za ovih proljetnih dana, svakako bih uzela najmanju bocicu.
Ja imam Valentino Valentina Acqua Floreale 80ml, EDT na stanju....cijena sitnica...
Dobar, ali mu je postojanost 0. Kadkad pomislim da je postojanija esencija poslije puštanja vjetra nego ovaj parfem...
Ja evo kontam šta da uzmem, treba mi neki postojan parfem i da nije One Million
Jedino ako si dupljak koristio imas pravo da se zalis na postojanost.
poslano s moga Sonija Ze:-D
Moj prvi post je bio više metaforičkog karaktera. Postojanost mu je nula u poređenju s nekim drugim, i inače Armani Code spada u low postojanost parfeme.
Kataklinger wrote:
Dobar, ali mu je postojanost 0. Kadkad pomislim da je postojanija esencija poslije puštanja vjetra nego ovaj parfem...
Ja evo kontam šta da uzmem, treba mi neki postojan parfem i da nije One Million
Jedino ako si dupljak koristio imas pravo da se zalis na postojanost.
poslano s moga Sonija Ze:-D
Moj prvi post je bio više metaforičkog karaktera. Postojanost mu je nula u poređenju s nekim drugim, i inače Armani Code spada u low postojanost parfeme.
Ok,tvoje misljenje je tako,moje je skroz suprotno.
Međutim, u 'zlatnoj' varijanti (parfemska voda) je puno bolji i taj sam koristila dugi niz godina, dok ga nije postalo teško nabaviti, jer su ga prestali proizvoditi (barem mi tako rekoše), tako da sada kupujem ovaj...