Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta je ovo jebo majku. sam mi odbrojava vrijeme do restarta da mi instaliraju 8.1 za 3 minute me gasi. kaze vise ce puta restartati. ne mogu ga odbiti. koji idiotluk.
Meni se tek sada pojavilo da update radim i to mi daje samo jedan important update a to je ovaj od 890 MB koji se spominjao na ovoj temi prije koju stranicu. (• KB2919355) Sad se premisljam da li da uradim to jer evo negdje kao govore da je los a opet drugi govore da nema problema.
Windows mi je orginalan, nisam imao nikad problema. Vasa iskustva?
Da instaliram, svakako ce mi se to samo uciniti za koji dan?
Vijetnamac13 wrote:Meni se tek sada pojavilo da update radim i to mi daje samo jedan important update a to je ovaj od 890 MB koji se spominjao na ovoj temi prije koju stranicu. (• KB2919355) Sad se premisljam da li da uradim to jer evo negdje kao govore da je los a opet drugi govore da nema problema.
Također sam na Win 8.1 pro, sve apdejte uredno instalirao, nikakvih problema, sve leti!
Vijetnamac13 wrote:Meni se tek sada pojavilo da update radim i to mi daje samo jedan important update a to je ovaj od 890 MB koji se spominjao na ovoj temi prije koju stranicu. (• KB2919355) Sad se premisljam da li da uradim to jer evo negdje kao govore da je los a opet drugi govore da nema problema.
Moguće je skupiti tačno 30 bodova svaki dan, odnosno 900 za 30 dana i tako produžiti xbox music aplikaciju na metru A također je moguće iskoristiti bodove i za druge stvari.
ALI! Problem je što prvo ne podržava BiH, to sam samo u postavkama na stranici stavio da sam iz amerike.. ali opet kada kliknem na žuto dugme Try it now, Free izbaci mi poruku:
Sorry, we can't create your account right now. For help, contact Bing Rewards Customer Support
Inače to je ovaj tutorial na youtube-u, samo što sam ja zapeo u startu
ja uradim update poremetimi se sve prvo sporiji mi je komp xd, drugo graficka kartica mi je nestala skroz, ne mogu nijednu igricu da pokrenem nista -.-
eto tu sam objasnio redosljed, a prije toga bilo je ono update svega i to sam uradio i rr komp i sve sve i update se meni win jer vidim neke pomake, ali graficka kartica mi se izgubila, instaliram ovaj driver sto je na slici, i pise da je zavrseno ali nema nikakvog pomaka, + kad' opet provjerim ima li update opet mi isto izbaci -.-
ja uradim update poremetimi se sve prvo sporiji mi je komp xd, drugo graficka kartica mi je nestala skroz, ne mogu nijednu igricu da pokrenem nista -.-
eto tu sam objasnio redosljed, a prije toga bilo je ono update svega i to sam uradio i rr komp i sve sve i update se meni win jer vidim neke pomake, ali graficka kartica mi se izgubila, instaliram ovaj driver sto je na slici, i pise da je zavrseno ali nema nikakvog pomaka, + kad' opet provjerim ima li update opet mi isto izbaci -.-
BUMP moze pomoc ovdje ako neko zna ?
Znaci briso sam graficku ponovo je instalir'o opet nista problem isti ne mogu otvoriti niti jednu igru, ne mogu naci ikonicu od graficke uopste
Pokreni utility i nek detektuje graf. ili potrazi rucno drivere, ako vec znas naziv graficke.
Imam problem sa javom, ma kontam da oborim sistem i krenem ponovo instalirati...ali imam neku nedoumicu imam licencu za windows i key i prvi broj mu je 0 i jednom prilikom kad' sam kuc'o i trazilo mi da ukucam key kad' sam klikno 0 pisalo je kao da je nemoguce prvi broj taj da bude ili sta vec
Vršio neki dan system image restore čitavog windows 8, koji sam inače i instalirao nedavno.. i nakon što sam izvršio restore i podigao sistem, taman ono kad treba da se prikažu korisnici za login, pojavi se onaj kao plavi prozor i kaže izvinjavamo se.. a naravno system image restore sam komplet uradio za čitav HDD što je trebalo 100% bez ikakve greške da se učita ipak nije..
Na kraju sva sreća na početku se podigao sistem recovery i tu stavio da imam problem pri startanju i nakon pokušaja da pronađe problem pisalo mi da ga NIJE pronašao.. ali sreća nakon tog restarta sistem se digao i radi..
shiljak wrote:Vršio neki dan system image restore čitavog windows 8, koji sam inače i instalirao nedavno.. i nakon što sam izvršio restore i podigao sistem, taman ono kad treba da se prikažu korisnici za login, pojavi se onaj kao plavi prozor i kaže izvinjavamo se.. a naravno system image restore sam komplet uradio za čitav HDD što je trebalo 100% bez ikakve greške da se učita ipak nije..
Na kraju sva sreća na početku se podigao sistem recovery i tu stavio da imam problem pri startanju i nakon pokušaja da pronađe problem pisalo mi da ga NIJE pronašao.. ali sreća nakon tog restarta sistem se digao i radi..
Fkt ne kontam
Ova zadnja rečenica treba da bude nezvanični slogan Windows OS-a! Šta sam je puta pomislio i izgovorio...
Evo sad' cu probati, htio sam oboriti sistem i kad' sam kreno rr sam komp ubacio windows original cd sto imam fakat vidim dobio sam sve uz njega i kada izaberem opciju da se refreshuje pise kao da sam ubacio nevazeci cd tako slicno i kada mi trazi serial cod kada krenem ukucati ne mogu ukucati prvi broj je 0 i ne moze pi se ovako :
Meni se desava vec duze vrijeme da mi sporo ucitava kad uradim desni klik. Bez obzira da li mi je ukljuceno vise programa ili nije ponekad mi se to desava. Desavalo se i prije upatea onog velikog a i sada. Nemam nekih problema sa compom drugih, virusa i slicno.
Jeste li zadovoljni ovim operativnim sistemom? Da li je bolja Sedmica od Osmice? Mogu reći da sam stari XP-aš, bukvalno da sam jučer prešao na Sedmicu (i jedva se navikao - XP je zakon ) te me zanima da li je bolje instalirati Osmicu? Razlog zašto pitam je taj što imam problema na W7 sa LAN konekcijom i nikako ne mogu riješiti taj problem, pa sam mislio preći na W8 samo da se ne bih mučio s ovim. Hvala!
Zavisi o cemu konkretno pricamo.Osmica je imala dosta bugova na samom startu.Odes u paint, hoces da farbas,... izbaci ti BSOD.Odes na windows update, skines i instaliras update, nakon cega primjetis da ti fali jedna-dvije ikone na desktopu. Hoces da prebacis fajl preko Bluetootha, trazis uredjaje, ne mozes nijedan pronaci sve dok ne odes u procese i ne oznacis automatsko pokretanje BT procesa pri startupu.
Samo neke od dogodovstina iz pocetaka W8 avanture, potvrdjene s mnogim drugim korisnicima.
Ništa od navedenog nisam primjetio kod sebe, a osmicu koristim još otkako je izašla 2012. godine (ista instalacija je i dan-danas tu, fercera k'o sat).
escobar__ wrote:Ništa od navedenog nisam primjetio kod sebe, a osmicu koristim još otkako je izašla 2012. godine (ista instalacija je i dan-danas tu, fercera k'o sat).
To je sasvim uredu.Svako ima razlicita iskustva.Ima i gorih prica od ovih iznad, ali da ne duljimo... osmica, na duze staze, ce sigurno biti najbolje rjesenje.