Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veella

#2576 Re: Bundesliga

Post by veella »

Image
Das weltgrößte Meisterbild: 3,25 Hektar groß, rund 300 Meter hoch und 100 Meter breit
fosil

#2577 Bundesliga

Post by fosil »

Potvrdjeno Dante iz Gladbacha u Bayern.
Hoce decko na SP 2014.
East_side

#2578 Re: Bundesliga

Post by East_side »

Malo veći grad od Sarajeva. :)
BHF_Manijak

#2579 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote: :thumbup: sve u redu, samo nisam nesto primjetio da su te izjave bile ovako pune samopouzdanja.
Ne odnosi se na tebe, ali broj simpatizera slobodarskog Bayerna od sinoc je rapidno porastao ;-)
Mozda ejst mozda nije, ne znam, ali od pocetka se zna da ja Svabe simpatisem, svejedno koga u Evropi od njih. Ja sam samo prokomentarisao da su se recimo svi nasladjivali i smijali Englezima, kao "jel to ta jaka engleska liga, jedan im predstavnik osto" a taj jedan dodje do finala - kako tako! :)
fosil

#2580 Re: Bundesliga

Post by fosil »

1 Borussia Dortmund
2 FC Bayern München
3 FC Schalke 04
4 Borussia Mönchengladbach

Ja super zadovoljan, mada se moglo i 3. mjesto uzeti, ali sta je tu je. Nadam se nekom laganom protivniku u kvalifikacijama za CL, ako takvih ima. :D A mogli bi vala i EL uzeti, nismo odavno. :D
cyprus

#2581 Re: Bundesliga

Post by cyprus »

Šteta, izgleda da će Hertha ispast :sad: ... loši su skroz :-)
k3ngur

#2582 Re: Bundesliga

Post by k3ngur »

I meni zao Herthe, zalosno je da glavni grad Njemacke nema kluba u bundesligi...
v33

#2583 Re: Bundesliga

Post by v33 »

veella wrote:Image
Das weltgrößte Meisterbild: 3,25 Hektar groß, rund 300 Meter hoch und 100 Meter breit
:thumbup:
Basler

#2584 Re: Bundesliga

Post by Basler »

cyprus wrote:Šteta, izgleda da će Hertha ispast :sad: ... loši su skroz :-)
Hehe, rijetko ces cuti da za njih neko kaze "steta sto ispadaju", pa mi je ovaj komentar privukao paznju. :P

Ako spucaju Hoffice a pritom Bayern ne izgubi od Kolna, idu u baraz/relegaciju.
missko

#2585 Re: Bundesliga

Post by missko »

Basler wrote:
Hehe, rijetko ces cuti da za njih neko kaze "steta sto ispadaju", pa mi je ovaj komentar privukao paznju. :P

Cudna ce tekma biti Hofenhajm protiv <herte. Ovi otjerali Babela i sad im on dolazi ili kao krvnik ili kao vilenjak, ponovo ovise o Babelu s tim sto racunam da Keln nema sanse protiv bavarije.
Basler

#2586 Re: Bundesliga

Post by Basler »

Da, da. I meni je to naumpalo. :-D
Ako je vec poznato da su se razisli u losim odnosima, moguce je da Markus napali ekipicu do maksimuma.
Ali s druge strane je stari vuk (könig otto) koji jos nije ispalio posljednji hitac (ili ce mu ovo biti dzenaza :D ).

Ebiga, igras kuci protiv bezvoljne i nemotivirane ekipe (ako izostavimo ovo sa Babbelom :D ) i ako nisi u stanju doci do pobjede onda slobodno mozes reci - Cvajtara, mi ti pripadamo. :-D
missko

#2587 Re: Bundesliga

Post by missko »

Basler wrote:Da, da. I meni je to naumpalo. :-D
Ako je vec poznato da su se razisli u losim odnosima, moguce je da Markus napali ekipicu do maksimuma.
Ali s druge strane je stari vuk (könig otto) koji jos nije ispalio posljednji hitac (ili ce mu ovo biti dzenaza :D ).

Ebiga, igras kuci protiv bezvoljne i nemotivirane ekipe (ako izostavimo ovo sa Babbelom :D ) i ako nisi u stanju doci do pobjede onda slobodno mozes reci - Cvajtara, mi ti pripadamo. :-D
Pa proslu su zijanili kuci od vec poznatog drugoligasa, Herta sama sebe tjera u drugu.
Sega mi je jos nesto , negdje sam cuo da je Hejkens kada je odlazio iz Leverguzena koji je obezbjedio bio LP , rekao da se vide u finalu LP ponovo, i sada im je nabavio karte svima za finale LP u Minhenu hehehehhe, istina ziva.
simonese

#2588 Re: Bundesliga

Post by simonese »

missko wrote:
Basler wrote:Da, da. I meni je to naumpalo. :-D

Pa proslu su zijanili kuci od vec poznatog drugoligasa, Herta sama sebe tjera u drugu.
Sega mi je jos nesto , negdje sam cuo da je Hejkens kada je odlazio iz Leverguzena koji je obezbjedio bio LP , rekao da se vide u finalu LP ponovo, i sada im je nabavio karte svima za finale LP u Minhenu hehehehhe, istina ziva.
mislim da je glavni odgovorni Preetz
cyprus

#2589 Re: Bundesliga

Post by cyprus »

Basler wrote:

U Bundesligi nema neke ekipe za koju baš navijam, ali ima par njih koje su mi nako drage... Hertha je jedna od njih, još od kad su ušli u prvu ligu tamo nekad potkraj 90-tih... :-D Uostalom, što neko reče, baš je bezveze da toliki grad kao što je Berlin nema prvoligaša...
missko

#2590 Re: Bundesliga

Post by missko »

Zato i jeste druga BL tako zanimljiva mislim onome ko je prati, sto u njoj uvijek ima nekoliko dobrih klubova iz velikih gradova sa armijom navijaca, nekada je to Nürnberg, ili München 1860, Frankfurt, Herta, Keln, Lautern svi oni zadnjih godina imaju dobrog drugoligaskog staza.
v33

#2591 Re: Bundesliga

Post by v33 »

Nego, kolike su sanse da se Miske vrati u Bundesligu?
pirmin

#2592 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

Meni je drago da se Freiburg spasio, gotivim ih jos od onih vremena kad su igrali svi oni -viliji
u njemu, bio je to period atraktivnih partija. :) :thumbup:
Isto tako pozdravljam ostanak Augsburga, svaka cast na lavovskoj borbi! Nakon 17.og kola niko
ne bi stavio ni marke na njihov ostanak u drustvu najboljih. :thumbup:

Hertha i Köln zasluzeno na dnu.
Hertha pogotovo, kakav su raspored imali, morali su ga iskoristiti ali ocito nisu zreli za spas.
Najbolje bi bilo da ove tri ekipe idu u Zweite, da sljedece godine gledamo nekog novog uz
Frankfurt i Fürth. Fortunu recimo. :thumbup:
BHF_Manijak

#2593 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Drago mi je zbog Herthe ako ispadne samo zato što su supci otjerali Babbela a frajer ih je odlicno vodio i zato sto imaju onog pakasa Preetza u upravi, koji sve zivo razjeba i smjenjuje e on je vjecno tu i lafo nedodirljiv! Fuj kakav debil, iako mi je ko napadac pravo drag bio!
fosil

#2594 Re: Bundesliga

Post by fosil »

Sve su prilike da bi za ulazak u prvu bl mogli gledati derbi Fortuna - Koln. :thumbup:
Malik Urcic

#2595 Re: Bundesliga

Post by Malik Urcic »

Image
Dovidjenja Barrios, hvala za sve golove koje si postigao.
Sta pare rade od fudbala u pm :(
veella

#2596 Re: Bundesliga

Post by veella »

Malik Urcic wrote:Image
Dovidjenja Barrios, hvala za sve golove koje si postigao.
Sta pare rade od fudbala u pm :(
Neka mu je sa srecom..... :(
Nogatrans

#2597 Re: Bundesliga

Post by Nogatrans »

Ovo ce mu biti odskocna daska u karijeri... :D

Pa ako sada poslije dvije vise nego odlicne sezone nije mogao potpisati za neki bolji klub i imati jaci ugovor,onda ce mu Kina biti plafon..
simonese

#2598 Re: Bundesliga

Post by simonese »

Nogatrans wrote:Ovo ce mu biti odskocna daska u karijeri... :D

Pa ako sada poslije dvije vise nego odlicne sezone nije mogao potpisati za neki bolji klub i imati jaci ugovor,onda ce mu Kina biti plafon..
jarane,imas sansu igrat LP i odes Kinu,super
missko

#2599 Re: Bundesliga

Post by missko »

Wiese potpiso za Hofenheim, nista Real folovi. Opasno je krenuo Hofenheim u kupovinu
BHF_Manijak

#2600 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Potpiso je i Derdyok! :roll: Ne mogu da vjerujem da onakav igrac nije mogo naci bolji klub, kao sto ne mogu da vjerujem ni da su mrtvog Kiesslinga forsirali ispred njega! :roll:
Post Reply