Das weltgrößte Meisterbild: 3,25 Hektar groß, rund 300 Meter hoch und 100 Meter breit
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Malo veći grad od Sarajeva.veella wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Dortmund
Mozda ejst mozda nije, ne znam, ali od pocetka se zna da ja Svabe simpatisem, svejedno koga u Evropi od njih. Ja sam samo prokomentarisao da su se recimo svi nasladjivali i smijali Englezima, kao "jel to ta jaka engleska liga, jedan im predstavnik osto" a taj jedan dodje do finala - kako tako!Tomahawk11 wrote:sve u redu, samo nisam nesto primjetio da su te izjave bile ovako pune samopouzdanja.
Ne odnosi se na tebe, ali broj simpatizera slobodarskog Bayerna od sinoc je rapidno porastao
veella wrote:
Das weltgrößte Meisterbild: 3,25 Hektar groß, rund 300 Meter hoch und 100 Meter breit
Hehe, rijetko ces cuti da za njih neko kaze "steta sto ispadaju", pa mi je ovaj komentar privukao paznju.cyprus wrote:Šteta, izgleda da će Hertha ispast... loši su skroz
Cudna ce tekma biti Hofenhajm protiv <herte. Ovi otjerali Babela i sad im on dolazi ili kao krvnik ili kao vilenjak, ponovo ovise o Babelu s tim sto racunam da Keln nema sanse protiv bavarije.Basler wrote:Hehe, rijetko ces cuti da za njih neko kaze "steta sto ispadaju", pa mi je ovaj komentar privukao paznju.cyprus wrote:Šteta, izgleda da će Hertha ispast... loši su skroz
![]()
Ako spucaju Hoffice a pritom Bayern ne izgubi od Kolna, idu u baraz/relegaciju.
Pa proslu su zijanili kuci od vec poznatog drugoligasa, Herta sama sebe tjera u drugu.Basler wrote:Da, da. I meni je to naumpalo.![]()
Ako je vec poznato da su se razisli u losim odnosima, moguce je da Markus napali ekipicu do maksimuma.
Ali s druge strane je stari vuk (könig otto) koji jos nije ispalio posljednji hitac (ili ce mu ovo biti dzenaza).
Ebiga, igras kuci protiv bezvoljne i nemotivirane ekipe (ako izostavimo ovo sa Babbelom) i ako nisi u stanju doci do pobjede onda slobodno mozes reci - Cvajtara, mi ti pripadamo.
mislim da je glavni odgovorni Preetzmissko wrote:Pa proslu su zijanili kuci od vec poznatog drugoligasa, Herta sama sebe tjera u drugu.Basler wrote:Da, da. I meni je to naumpalo.![]()
Ako je vec poznato da su se razisli u losim odnosima, moguce je da Markus napali ekipicu do maksimuma.
Ali s druge strane je stari vuk (könig otto) koji jos nije ispalio posljednji hitac (ili ce mu ovo biti dzenaza).
Ebiga, igras kuci protiv bezvoljne i nemotivirane ekipe (ako izostavimo ovo sa Babbelom) i ako nisi u stanju doci do pobjede onda slobodno mozes reci - Cvajtara, mi ti pripadamo.
Sega mi je jos nesto , negdje sam cuo da je Hejkens kada je odlazio iz Leverguzena koji je obezbjedio bio LP , rekao da se vide u finalu LP ponovo, i sada im je nabavio karte svima za finale LP u Minhenu hehehehhe, istina ziva.
U Bundesligi nema neke ekipe za koju baš navijam, ali ima par njih koje su mi nako drage... Hertha je jedna od njih, još od kad su ušli u prvu ligu tamo nekad potkraj 90-tih...Basler wrote:Hehe, rijetko ces cuti da za njih neko kaze "steta sto ispadaju", pa mi je ovaj komentar privukao paznju.cyprus wrote:Šteta, izgleda da će Hertha ispast... loši su skroz
![]()
Ako spucaju Hoffice a pritom Bayern ne izgubi od Kolna, idu u baraz/relegaciju.

Neka mu je sa srecom.....Malik Urcic wrote:
Dovidjenja Barrios, hvala za sve golove koje si postigao.
Sta pare rade od fudbala u pm
jarane,imas sansu igrat LP i odes Kinu,superNogatrans wrote:Ovo ce mu biti odskocna daska u karijeri...![]()
Pa ako sada poslije dvije vise nego odlicne sezone nije mogao potpisati za neki bolji klub i imati jaci ugovor,onda ce mu Kina biti plafon..