Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mlad i Nevin wrote:Ja samo ne mogu razumjeti kako neke Baje s dobrim kolima parkiraju skoro na pola ceste (kad je bočno parkiranje u pitanju). Njih sigurno ne muči lova čim se ne sekiraju hoće li ih neko ogrebat itd...
pa oni to jedva cekaju da naplate osiguranje,
a dodatni probleme je neznanje parkiranja, samo rijetki znaju svojih 30 000 eura vrijedno auto parkirat bocno
Mlad i Nevin wrote:Ja samo ne mogu razumjeti kako neke Baje s dobrim kolima parkiraju skoro na pola ceste (kad je bočno parkiranje u pitanju). Njih sigurno ne muči lova čim se ne sekiraju hoće li ih neko ogrebat itd...
pa oni to jedva cekaju da naplate osiguranje,
a dodatni probleme je neznanje parkiranja, samo rijetki znaju svojih 30 000 eura vrijedno auto parkirat bocno
Ma mogli bi se lijepo parkirat kad bi se par puta popravili naprijed nazad, već njima mrsko .....ja sam početnik i vozim hajmo reć jeftino auto i opet se trudim da što bolje parkiram da me neka stoka ne ogrebe sa ceste, jer auto kakav god bio nije igračka.
Ali, što je fascinantno, Parking BBI-a je 15 metara odatle + mogla je ostaviti svoj traktor gdje god hoće dole kod zgrade opštine Centar, ali ne - ona nasred pješačkog.
I eto, takav neko ti odlučuje o "zakonskim propisima" Kantona i živi na račun drugih.
Fakat nije bitno što je iz SBB, ali je potez malo reć papanski i za svaku osudu:x
kakavdanakneiskustvu wrote:pred mojom zgradom se u ulici uz jednu stranu normalno parkiraju auta,u prizemlju zgrade u poslovnim prostorima je nekoliko firmi,e te firme su na ulici uz trotoar iscrtale veliko X kao znak da se tu ne smije parkirati,šta li,i napravili mali prilaz do firme,nikakvog znaka saobraćajnog nema,smije li tu na tim mjestima sa velikim X svako parkirati svoje auto?
smijes naravno nema nikakvog znaka samo oni svoje umijece crtanja pokazali tj bezobrazno bi bilo da nema trotoara pa ti tik uz radnju da parkiras a ako ima trotoar slobodno do trotoara i jos ak nemas u sklopu svoje zgrade neku garazu i ti imas isto pravo da glumis pikasa crtajuci po cesti, cudi me da to igdje pali