Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jesam li ja jedini koji je Deadwood prestao gledati sredinom druge sezone, smoren dijalozima i dinamikom radnje?
Hajde radnja i nekako, solidno je, ali dijalozi, jos nas prijevod, pa pola ja njih ne razumijem. Sto je najgore, ne razumiju ni oni jedni druge, svaki dijalog ima i recenicu "o cemu sada govorimo?" ili "sta ti uopste zelis reci?"
I meni je deadwood poprilično spor... tek sam na pola prve sezone... odgledaću vjerovatno ovu, pa ću vidjeti šta dalje.
A ja sam za Deadwood k'o i za Hell on Wheels, kako ih pola ne skontam šta smrljaju, skidala engleske titlove, tako mi lakše... naših prevoda nešto ne mogu nikako
Ed je bio na BHT/FTV, i sjećam se da sam ostajala u 1 iza ponoći da gledam seriju, valjda bih propustila u toku dana, što li...
Uglavnom, to je bila "moja" serija. Kad je neko slučajno uhvati na tv-u ili vidi nekog od glumaca, obavezno mene povezuje s tim.
NeyDan wrote:Maloprije prikazali da od 27. marta na FOX Crime pocinju prikazivati novu seriju Touch. Znam da ste vec pisali o njoj ... valjda je interesantna, trailer ne izgleda lose (mada na to smo vec navikli da nas navuku).
Pilot, koji je objavljen Jan. 25, 2012 , super je izgledao Mar. 22, 2012 epizoda br 2!
Ono sto mi je cudno je to da epizoda br 3 izlazi Apr. 2, 2012 i to je to za prvu sezonu :S
To neka mini serija?! Cudno mi sto odmah pocinju sa prikazivanjem na FOX-u, ali vjerovatno ce odmah sve 3 prikazati i to je to.
Chmoljo wrote:Ed... jel' to onaj koji ima kuglanu?
I spisak
ma to je drugi ba... taj sa spiskom je ona južnjačka seljačina sa onim polunormalnim burazerom jel' na njega misliš?
ovaj je drugi valjda... ima kuglanu... i advokat je... nešto tako
Ah, onaj se zove My name's Earl, sad se sjećam A ovaj je imao konkurenta onog Dennisa, sijedog... direktora škole... pa došao u oklopu na čas... sad znam
nellington wrote:
Ah, onaj se zove My name's Earl, sad se sjećam A ovaj je imao konkurenta onog Dennisa, sijedog... direktora škole... pa došao u oklopu na čas... sad znam
ma to... jes' onaj je Earl
a bila je i ona dječija serija, kada malog nasilnika pretvori neki starkelja u psa, pa on isto mora raditi stvari sa spiska da se vrati u ljudski oblik
nellington wrote:
ma to... jes' onaj je Earl
a bila je i ona dječija serija, kada malog nasilnika pretvori neki starkelja u psa, pa on isto mora raditi stvari sa spiska da se vrati u ljudski oblik
ja sam gledala davno jednu britansku (dramsku) seriju, i sve vrijeme se pokusavam sjetiti ne imena, nego radnje serije i nista
samo mi je lik jednog glumca pred ocima, ali sta mi to znaci kad mu ne znam ime
plain vanilla wrote:ja sam gledala davno jednu britansku (dramsku) seriju, i sve vrijeme se pokusavam sjetiti ne imena, nego radnje serije i nista
samo mi je lik jednog glumca pred ocima, ali sta mi to znaci kad mu ne znam ime