http://www.youtube.com/watch?v=enCF1CltROE
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#2576 Re: FK Zeljeznicar
Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena...
- slucajan
#2577 Re: FK Zeljeznicar
Nazalost jeste.dino84 wrote:Slucajan,je li utakmica na Kosevu zavrsila ili Sarajevo jos pokusava dati go?
Opsirniji komentar sam ostavio tamo gdje mu je mjesto. U podforumu "Premijer liga BiH". Ako te zanima moje misljenje o toj utakmici, mozes ga naci tamo
- dino84
#2578 Re: FK Zeljeznicar
Šibicar wrote:Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena...![]()
Cuj tange...
Nego sutra od 17-18 h svi koji nisu kupili polugodisnje i godisnje karte to ce moci uciniti direktno od strane Amara Osima i kapitena Edina Cocalica u prostorijama kluba.
Prodaja ide zasad odlicno,prodano je vise od 1000 godisnjih karata,a ovaj potez sa Amarom sutra je fakat prejak.Nemojte samo sa njim u pricu,rukujte se i to je to,jer namcor ostaje namcor
- ultima_palabra
#2579 Re: FK Zeljeznicar
Zna li neko termin tekme sa Širokim, ili makar koji je dan?
Edit: evo sad vidjeh na txt-u BHT, nedjelja 20:00. Prejako
Edit: evo sad vidjeh na txt-u BHT, nedjelja 20:00. Prejako
Last edited by ultima_palabra on 03/08/2009 23:20, edited 1 time in total.
-
manga
#2580 Re: FK Zeljeznicar
Nedelja 20:15
- nokia6170
#2581 Re: FK Zeljeznicar
koliko kosta polugodisnja i godisnja?dino84 wrote:Šibicar wrote:Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena...![]()
Cuj tange...Pustite tranzistorase...
Nego sutra od 17-18 h svi koji nisu kupili polugodisnje i godisnje karte to ce moci uciniti direktno od strane Amara Osima i kapitena Edina Cocalica u prostorijama kluba.![]()
Prodaja ide zasad odlicno,prodano je vise od 1000 godisnjih karata,a ovaj potez sa Amarom sutra je fakat prejak.Nemojte samo sa njim u pricu,rukujte se i to je to,jer namcor ostaje namcor
- Charuga
- Globalni moderator
#2582 Re: FK Zeljeznicar
Jug - 25 KM polugodisnja a 35 KM godisnja.nokia6170 wrote:koliko kosta polugodisnja i godisnja?dino84 wrote:Šibicar wrote:Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena...![]()
Cuj tange...Pustite tranzistorase...
Nego sutra od 17-18 h svi koji nisu kupili polugodisnje i godisnje karte to ce moci uciniti direktno od strane Amara Osima i kapitena Edina Cocalica u prostorijama kluba.![]()
Sjever - 45 KM polugodisnja a 65 KM godisnja.
- nokia6170
#2583 Re: FK Zeljeznicar
zahvaljujemPlavih_11 wrote:
Jug - 25 KM polugodisnja a 35 KM godisnja.
Sjever - 45 KM polugodisnja a 65 KM godisnja.
- Charuga
- Globalni moderator
- veljaca
#2585 Re: FK Zeljeznicar
the stranger wrote:Obzirom da sam dobio ban na 3 dana zbog provociranja, nisam mogao čestitati svim iskrenim navijačima željezničara pobjedu u u Zenici i toliko željena tri boda. Pošto je prošlo već nekoliko dana od te pobjede, čestitanje ne bi imalo smisla.
Amar i Cocalić prodaju godišnje karte u prostorijama kluba željezničar, a u srijedu i četvrtak će biti na platou Skenderije cijeli dan i prodavati ulaznice za utakmicu Sarajevo : Helsingborg, želeći na taj način da osjete draž prodaje evropskih ulaznica na koje željezničar tipuje naredne sezone.
U svakom mslučaju lijepa gesta, nema šta!
Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......
Ako ovako nastavis - mozda dobijes i Trajni ............
- Charuga
- Globalni moderator
#2586 Re: FK Zeljeznicar
@the stranger
Hvala na iskrenim cestitkama i iskazane radosti zbog dugo ocekivane pobjede Zelje u gostima ...
Bice toga jos, ne sekiraj se ti, imaces jos sansi da cestitas odmah nakon zavrsene utakmice ...
Hvala na iskrenim cestitkama i iskazane radosti zbog dugo ocekivane pobjede Zelje u gostima ...
Bice toga jos, ne sekiraj se ti, imaces jos sansi da cestitas odmah nakon zavrsene utakmice ...
- veljaca
#2587 Re: FK Zeljeznicar
Ti ili se zezas ili nije nesto u redu ..... Kazes ISTINU za karte na Grbavici a onda kao fol da budes lafcina da ce Amar prodavati karte za Sarajevo na Skenderji . Jok nema on preca poslathe stranger wrote:Ne kontam što bi bio ljubomoran na nekoga ko prodaje karte?!veljaca wrote: Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......
Ako ovako nastavis - mozda dobijes i Trajni ............![]()
Prije bi bio ljubomoran na Markana što prodaje novine, nego na "ovo" na što ti misliš.
I ne diraj Markana
- Charuga
- Globalni moderator
#2588 Re: FK Zeljeznicar
To je bio @LSD ali on je u Banovicima sad ..the stranger wrote:Plavih_11 wrote:@the stranger
Bice toga jos, ne sekiraj se ti, imaces jos sansi da cestitas odmah nakon zavrsene utakmice ...![]()
jesam li ono tebi kratak čašćenje ?
-
Fordas
#2589 Re: FK Zeljeznicar
Nemam ja pristup toj stranici. Nadimak mi se ucinio logicnim bas kad pogledas onu sliku.... pravi sanco pansa, sto jeste jestedino84 wrote: Vidim pratis i dalje tm.org.Neka,i treba tako,vidis da smo se upustili u totalnu ofanzivu kojoj je cilj stvaranje navijacke baze i odabir plave boje pocevsi od najmladjih,lijepo je znati da su stariji uvijek tu.
P.S. Sta je sa LSD-om? Zar je opet dobio ban? Zasto?
-
elSaik
#2590 Re: FK Zeljeznicar
Ali pazi molim te, oni će AMARA učiti europskom igranju...veljaca wrote:the stranger wrote:Obzirom da sam dobio ban na 3 dana zbog provociranja, nisam mogao čestitati svim iskrenim navijačima željezničara pobjedu u u Zenici i toliko željena tri boda. Pošto je prošlo već nekoliko dana od te pobjede, čestitanje ne bi imalo smisla.
Amar i Cocalić prodaju godišnje karte u prostorijama kluba željezničar, a u srijedu i četvrtak će biti na platou Skenderije cijeli dan i prodavati ulaznice za utakmicu Sarajevo : Helsingborg, želeći na taj način da osjete draž prodaje evropskih ulaznica na koje željezničar tipuje naredne sezone.
U svakom mslučaju lijepa gesta, nema šta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......
Ako ovako nastavis - mozda dobijes i Trajni ............
- dino84
#2591 Re: FK Zeljeznicar
Stranger,posto sam ja ovdje poznat kao pitarski doktor,evo da i tebi uradimo krvnu sliku.
Registrovan si 2.1.2009.
Prvi komentar si ostavio tek 29.7.2009.
U narednih 7 dana uspio si ostaviti 80 postova,najaktivniji topic FK Zeljeznicar.
Od tada si neumoran,zachatavas,provociras i konstantno smaras.
Ban nije pomogao,opet po starom.
Konstatujem da se radi o zakasnjeloj reakciji i ne vidim mogucnost prijevremenog izljecenja.
Registrovan si 2.1.2009.
Prvi komentar si ostavio tek 29.7.2009.
U narednih 7 dana uspio si ostaviti 80 postova,najaktivniji topic FK Zeljeznicar.
Od tada si neumoran,zachatavas,provociras i konstantno smaras.
Ban nije pomogao,opet po starom.
Konstatujem da se radi o zakasnjeloj reakciji i ne vidim mogucnost prijevremenog izljecenja.
-
elSaik
#2593 Re: FK Zeljeznicar
Džaba kad se ne vidi. Ima li ko u većoj rezoluciji?!Plavih_11 wrote:
...
Vjerovatno sam jedan od rijetkih koji ovo nisu nikada pročitali.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2594 Re: FK Zeljeznicar
Da si malo bolje upratio slike na avataru,i da si malo bolje upratio nacin pisanja i zezancije,skontao bi da Stranger nije "od jucer"
na ovom forumu.
A sada nevezano za tu "temu".
Bez obzira sto se radi o klubu koji mi je jako mrzak,da ne kazem nesto drasticnije
,ali se mora priznati da su pomaci u organizaciji bas vidljivi i za to vam svaka cast.
Od ove TV ,do prodaje godisnjih karata,novih dresova i svega ostalo..sve se polako poklapa.
Samo jedno je cinjenica,opet cete na kraju prvenstva gledati Sarajevu u ledja,pa taman uspjeli da budete i drugi

A sada nevezano za tu "temu".
Bez obzira sto se radi o klubu koji mi je jako mrzak,da ne kazem nesto drasticnije
Od ove TV ,do prodaje godisnjih karata,novih dresova i svega ostalo..sve se polako poklapa.
Samo jedno je cinjenica,opet cete na kraju prvenstva gledati Sarajevu u ledja,pa taman uspjeli da budete i drugi
-
elSaik
#2595 Re: FK Zeljeznicar
Jedina leđa koja ćemo ove sezone gledati jesu leđa protivničkih igrača i navijača koji rezignirano napuštaju stadion dok mi slavimo pobjedu. 
-
cikular
#2596 Re: FK Zeljeznicar
salalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaelSaik wrote:Jedina leđa koja ćemo ove sezone gledati jesu leđa protivničkih igrača i navijača koji rezignirano napuštaju stadion dok mi slavimo pobjedu.
Zeljeznicar
salalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zeljeznicar
- dino84
#2597 Re: FK Zeljeznicar
Evo vazithe stranger wrote: Vidim da sam ti postao bitan u životu, pa da ti dam jedan savjet: mojne tintisra dok voz zviždi
Ja cu prestat drobit,a ti samo prestani ovoliko spavat ovdje jer je tema postala normalna nakon jako jako dugo vremena.
Pa da vidimo.
- misolino
#2598 Re: FK Zeljeznicar
Ovdje treba postaviti Šahbaza kao sudiju

-
delightful
#2599 Re: FK Zeljeznicar
the stranger, ako nadjem vise ikada ijedan tvoj post na ovoj temi, dobit ces dugotrajni ban.
svi ostali, zaboravite na strangera i ovaj post i vratite se na temu. hvala.
svi ostali, zaboravite na strangera i ovaj post i vratite se na temu. hvala.
-
LSD
#2600 Re: FK Zeljeznicar
Protiv Širokog ocekujem 10.000 na tribinama i nova 3 boda...bice teško sigurno (jer Široki je dobra ekipa,a sve ekipe koje dođu na Grbavicu mogu igrati i nadigravati se jer je suđenje kao da igraju kod kuce a ne u gostima) ali 3 boda ostaju na Grbavici,to je sasvim jasno i izvjesno...mašina je krenula...bježite,eto ide plava lokomotiva koja gazi sve pred sobom.