FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#2576 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena... :D

http://www.youtube.com/watch?v=enCF1CltROE
slucajan

#2577 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

dino84 wrote:Slucajan,je li utakmica na Kosevu zavrsila ili Sarajevo jos pokusava dati go?
Nazalost jeste.

Opsirniji komentar sam ostavio tamo gdje mu je mjesto. U podforumu "Premijer liga BiH". Ako te zanima moje misljenje o toj utakmici, mozes ga naci tamo ;-)
dino84

#2578 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Šibicar wrote:Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena... :D

Cuj tange... :( Pustite tranzistorase...

Nego sutra od 17-18 h svi koji nisu kupili polugodisnje i godisnje karte to ce moci uciniti direktno od strane Amara Osima i kapitena Edina Cocalica u prostorijama kluba. :thumbup:

Prodaja ide zasad odlicno,prodano je vise od 1000 godisnjih karata,a ovaj potez sa Amarom sutra je fakat prejak.Nemojte samo sa njim u pricu,rukujte se i to je to,jer namcor ostaje namcor :-D
ultima_palabra

#2579 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Zna li neko termin tekme sa Širokim, ili makar koji je dan?
Edit: evo sad vidjeh na txt-u BHT, nedjelja 20:00. Prejako :thumbup:
Last edited by ultima_palabra on 03/08/2009 23:20, edited 1 time in total.
manga

#2580 Re: FK Zeljeznicar

Post by manga »

Nedelja 20:15
nokia6170

#2581 Re: FK Zeljeznicar

Post by nokia6170 »

dino84 wrote:
Šibicar wrote:Pogledajte na 0:40 ovog videa i misterija oko tangi će biti riješena... :D

Nego sutra od 17-18 h svi koji nisu kupili polugodisnje i godisnje karte to ce moci uciniti direktno od strane Amara Osima i kapitena Edina Cocalica u prostorijama kluba. :thumbup:

Prodaja ide zasad odlicno,prodano je vise od 1000 godisnjih karata,a ovaj potez sa Amarom sutra je fakat prejak.Nemojte samo sa njim u pricu,rukujte se i to je to,jer namcor ostaje namcor :-D
koliko kosta polugodisnja i godisnja?
Charuga
Globalni moderator

#2582 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

nokia6170 wrote:
dino84 wrote:

koliko kosta polugodisnja i godisnja?
Jug - 25 KM polugodisnja a 35 KM godisnja.
Sjever - 45 KM polugodisnja a 65 KM godisnja.
nokia6170

#2583 Re: FK Zeljeznicar

Post by nokia6170 »

Plavih_11 wrote:
Jug - 25 KM polugodisnja a 35 KM godisnja.
Sjever - 45 KM polugodisnja a 65 KM godisnja.
zahvaljujem ;)
Charuga
Globalni moderator

#2584 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

veljaca

#2585 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

the stranger wrote:Obzirom da sam dobio ban na 3 dana zbog provociranja, nisam mogao čestitati svim iskrenim navijačima željezničara pobjedu u u Zenici i toliko željena tri boda. Pošto je prošlo već nekoliko dana od te pobjede, čestitanje ne bi imalo smisla.

Amar i Cocalić prodaju godišnje karte u prostorijama kluba željezničar, a u srijedu i četvrtak će biti na platou Skenderije cijeli dan i prodavati ulaznice za utakmicu Sarajevo : Helsingborg, želeći na taj način da osjete draž prodaje evropskih ulaznica na koje željezničar tipuje naredne sezone.

U svakom mslučaju lijepa gesta, nema šta! :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......

Ako ovako nastavis - mozda dobijes i Trajni ............
Charuga
Globalni moderator

#2586 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

@the stranger

Hvala na iskrenim cestitkama i iskazane radosti zbog dugo ocekivane pobjede Zelje u gostima ... 8-)

Bice toga jos, ne sekiraj se ti, imaces jos sansi da cestitas odmah nakon zavrsene utakmice ... :)
veljaca

#2587 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

the stranger wrote:
veljaca wrote: Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......

Ne kontam što bi bio ljubomoran na nekoga ko prodaje karte?! :shock:

Prije bi bio ljubomoran na Markana što prodaje novine, nego na "ovo" na što ti misliš. :D
Ti ili se zezas ili nije nesto u redu ..... Kazes ISTINU za karte na Grbavici a onda kao fol da budes lafcina da ce Amar prodavati karte za Sarajevo na Skenderji . Jok nema on preca posla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To je samo tvoja ljubomora i zavist .....
I ne diraj Markana :thumbup: - rijetko posten i dobar covjek .......
Charuga
Globalni moderator

#2588 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

the stranger wrote:
Plavih_11 wrote:@the stranger
Hvala na iskrenim cestitkama i iskazane radosti zbog dugo ocekivane pobjede Zelje u gostima ... 8-)
Bice toga jos, ne sekiraj se ti, imaces jos sansi da cestitas odmah nakon zavrsene utakmice ... :)
:)

jesam li ono tebi kratak čašćenje ?
To je bio @LSD ali on je u Banovicima sad ..
Fordas

#2589 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

dino84 wrote: Vidim pratis i dalje tm.org.Neka,i treba tako,vidis da smo se upustili u totalnu ofanzivu kojoj je cilj stvaranje navijacke baze i odabir plave boje pocevsi od najmladjih,lijepo je znati da su stariji uvijek tu.
Nemam ja pristup toj stranici. Nadimak mi se ucinio logicnim bas kad pogledas onu sliku.... pravi sanco pansa, sto jeste jeste :D
P.S. Sta je sa LSD-om? Zar je opet dobio ban? Zasto? :?
elSaik

#2590 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

veljaca wrote:
the stranger wrote:Obzirom da sam dobio ban na 3 dana zbog provociranja, nisam mogao čestitati svim iskrenim navijačima željezničara pobjedu u u Zenici i toliko željena tri boda. Pošto je prošlo već nekoliko dana od te pobjede, čestitanje ne bi imalo smisla.

Amar i Cocalić prodaju godišnje karte u prostorijama kluba željezničar, a u srijedu i četvrtak će biti na platou Skenderije cijeli dan i prodavati ulaznice za utakmicu Sarajevo : Helsingborg, želeći na taj način da osjete draž prodaje evropskih ulaznica na koje željezničar tipuje naredne sezone.

U svakom mslučaju lijepa gesta, nema šta! :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ljubomora je cudo ....... ŽELJO DO GROBA ......

Ali pazi molim te, oni će AMARA učiti europskom igranju... :lol:
dino84

#2591 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Stranger,posto sam ja ovdje poznat kao pitarski doktor,evo da i tebi uradimo krvnu sliku.

Registrovan si 2.1.2009.
Prvi komentar si ostavio tek 29.7.2009.
U narednih 7 dana uspio si ostaviti 80 postova,najaktivniji topic FK Zeljeznicar.
Od tada si neumoran,zachatavas,provociras i konstantno smaras.
Ban nije pomogao,opet po starom.

Konstatujem da se radi o zakasnjeloj reakciji i ne vidim mogucnost prijevremenog izljecenja.
Charuga
Globalni moderator

#2592 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image

Image

Image

Image
elSaik

#2593 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Plavih_11 wrote:Image
...
Džaba kad se ne vidi. Ima li ko u većoj rezoluciji?!

Vjerovatno sam jedan od rijetkih koji ovo nisu nikada pročitali. :(
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2594 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Da si malo bolje upratio slike na avataru,i da si malo bolje upratio nacin pisanja i zezancije,skontao bi da Stranger nije "od jucer" :D na ovom forumu.

A sada nevezano za tu "temu".

Bez obzira sto se radi o klubu koji mi je jako mrzak,da ne kazem nesto drasticnije :D ,ali se mora priznati da su pomaci u organizaciji bas vidljivi i za to vam svaka cast.
Od ove TV ,do prodaje godisnjih karata,novih dresova i svega ostalo..sve se polako poklapa.

Samo jedno je cinjenica,opet cete na kraju prvenstva gledati Sarajevu u ledja,pa taman uspjeli da budete i drugi :mrgreen: :thumbup:
elSaik

#2595 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Jedina leđa koja ćemo ove sezone gledati jesu leđa protivničkih igrača i navijača koji rezignirano napuštaju stadion dok mi slavimo pobjedu. 8-)
cikular

#2596 Re: FK Zeljeznicar

Post by cikular »

elSaik wrote:Jedina leđa koja ćemo ove sezone gledati jesu leđa protivničkih igrača i navijača koji rezignirano napuštaju stadion dok mi slavimo pobjedu. 8-)
salalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zeljeznicar
salalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zeljeznicar

8)
dino84

#2597 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

the stranger wrote: Vidim da sam ti postao bitan u životu, pa da ti dam jedan savjet: mojne tintisra dok voz zviždi :D
Evo vazi :thumbup:

Ja cu prestat drobit,a ti samo prestani ovoliko spavat ovdje jer je tema postala normalna nakon jako jako dugo vremena. :thumbup:

Pa da vidimo.
misolino

#2598 Re: FK Zeljeznicar

Post by misolino »

Ovdje treba postaviti Šahbaza kao sudiju :lol: :lol: :lol: :lol:
delightful

#2599 Re: FK Zeljeznicar

Post by delightful »

the stranger, ako nadjem vise ikada ijedan tvoj post na ovoj temi, dobit ces dugotrajni ban.
svi ostali, zaboravite na strangera i ovaj post i vratite se na temu. hvala.
LSD

#2600 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Protiv Širokog ocekujem 10.000 na tribinama i nova 3 boda...bice teško sigurno (jer Široki je dobra ekipa,a sve ekipe koje dođu na Grbavicu mogu igrati i nadigravati se jer je suđenje kao da igraju kod kuce a ne u gostima) ali 3 boda ostaju na Grbavici,to je sasvim jasno i izvjesno...mašina je krenula...bježite,eto ide plava lokomotiva koja gazi sve pred sobom.
Post Reply