English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#2576 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

I Cesc u sudijskoj nadoknadi za preokret
Bendtner opet zabio nece na dobro izaci djeco...
I Vermaelen za ovjeru :mrgreen: :thumbup:
bingov buraz

#2577 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

Pa dobro jebem mu mater pa dokad ce tolerisati kasapine u Engleskoj
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/02/ ... 68x454.jpg

Nakon nagrade za onog sto je polomio Eduarda od citave 3 utakmice i ne cudi me puno :(
http://www.youtube.com/watch?v=TFE5VVq9 ... r_embedded
krusty

#2578 Re: English Premier League

Post by krusty »

boze me sacuvaj, znaci i Ramseyu slomljena noga ?

e stvarno je ovo postala mesarska liga, fuj gadi mi se vise i gledati utakmice... talijani su kao bebe prema ovim mesarima
ultima_palabra

#2579 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Pravo mi je žao Remzije, ali mislim da ono nije bio neki grozan start.
S druge strane, mediji i treneri nabriju igrače kako treba igrati grubo protiv Arsenala, i dobijemo ovakve stvari
Djokej

#2580 Re: English Premier League

Post by Djokej »

ja ne znam jel ovo poseban tretman za topnike, Arsenal svake sezone ima strašnih problema sa povredama.. Ja sam u početki mislio da je razlog tome što su svi nekako mladi, krhki..
Obuca9

#2581 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

bingov buraz wrote:Pa dobro jebem mu mater pa dokad ce tolerisati kasapine u Engleskoj
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/02/ ... 68x454.jpg

Nakon nagrade za onog sto je polomio Eduarda od citave 3 utakmice i ne cudi me puno :(
http://www.youtube.com/watch?v=TFE5VVq9 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Jxo_WLkU0Fc

Ne kontam sta kukate toliko. Uopste nije bio namjeran start, obojica isli na loptu, ovo su djelici sekunde, ne moze se tu povuci noga u zadnjem casu. Čak štaviše, ovaj Ramsey je bio taj koji je napao Shawcrossa, izbio mu loptu, a ovaj umjesto po lopti, opalio njega po nozi.

Pa fudbal je, nije balet, pa da se toliko ibretite nad ovakvim duelima.
krusty

#2582 Re: English Premier League

Post by krusty »

hz__semir wrote: http://www.youtube.com/watch?v=Jxo_WLkU0Fc

Ne kontam sta kukate toliko. Uopste nije bio namjeran start, obojica isli na loptu, ovo su djelici sekunde, ne moze se tu povuci noga u zadnjem casu. Čak štaviše, ovaj Ramsey je bio taj koji je napao Shawcrossa, izbio mu loptu, a ovaj umjesto po lopti, opalio njega po nozi.

kako mozes takve gluposti pisati ko da si ti bio na terenu uz ove igrace

vidis li ti koliko je kamera daleko, kad nadjes usporeni blizi snimak onda se javi i pisi da nije bio nesto strasan start...
Obuca9

#2583 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

krusty wrote:
hz__semir wrote: http://www.youtube.com/watch?v=Jxo_WLkU0Fc

kako mozes takve gluposti pisati ko da si ti bio na terenu uz ove igrace

vidis li ti koliko je kamera daleko, kad nadjes usporeni blizi snimak onda se javi i pisi da nije bio nesto strasan start...
Nisam rekao da nije bio strašan, nego da nije bio namjeran kako neki ovdje tvrde. Obojic aišli na loptu, svom snagom, jedan došao do nje prije izbio je i dobio po nogama. Vjerovatno bi slično prošao i ovaj igrač Stokea, da je on stigao prije do lopte. Obrati pažnju na Ramseya i način na koji je startao na loptu, iz skoka, prema tome, svaka priča o namjernoj grubosti Shawcrossa je besmislena.

#2584 Re: English Premier League

Post by profil »

krusty wrote:drag mi je Chelsea ali brate pa mogu li ijednu oni utakmicu odigrati a da se poslije ne prica o nekim penalima

izgubili od Intera nije im dosudjen penal, sad od Cityja opet nekakvi penali... pa daj vise nek odigraju 90min utakmicu yebo ih vise penal, zar se to utakmica rijesi u tih 10 sekundi...

sta i da su im svirali 2 penala opet bi bilo nerijeseno, yebem ti vise i taj klub koji kraj tolikih zvijezda mora na penale pobjedjivati...
Nisu danas izgubili zbog penala vec zbog hilariousa u prvom redu. Vise me je iznervirao onaj penal kasnije za Chelsea, klasicna kompenzacija. Sto se tice ove nesrece na Arsenalovoj utakmici, tuga prava. Ali hoce mi li neko objasniti zasto je igrac Stoke-a dobio crveni?
Obuca9

#2585 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

profil wrote:Nisu danas izgubili zbog penala vec zbog hilariousa u prvom redu. Vise me je iznervirao onaj penal kasnije za Chelsea, klasicna kompenzacija. Sto se tice ove nesrece na Arsenalovoj utakmici, tuga prava. Ali hoce mi li neko objasniti zasto je igrac Stoke-a dobio crveni?
Ni meni nije jasno, jer je Ramsey startovao na njega, a ne obrnuto. Ali eto, valjda se i sudija zbunio kad je vidio slomljenu nogu. Zao mi je momka pravo, tim prije jer je Arsenal jedini klub u Engleskoj koji mi je drag, a svaka ovakva situacija ih samo udaljava od te toliko željene titule, ali besmisleno je igrača Stokea optuživati da je krvnik i porediti ga s onom životinjom iz Birminghama.
Bordolini

#2586 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Start nije ni blizu onog Taylorovog nad Eduardom ali jbg, noga je slomljena, karijera dovedena u pitanje. I ja mislim da se sudija ovdje zbunio, morao je nesto uraditi pa je potegao za crveni, ipak se ovakve situacije ne desavaju svaki dan.
Ne mislim da je ovaj start namjeran (zakasnio je na loptu i jbg) ali posto pratim svaku Arsenalovu tekmu mogu reci da nije slucajno sto se ovakve stvari bas njima desavaju, ubise ih gdje god igraju. Treba FA na ovo obratiti paznju, ovo je vec treci Arsenalov igrac da ovako najebe.
Trenere Stoke-a je kretencina nabrijana koja se ni poslije tekme bez obzira za sve nije izvinuo. Valjda ima nekih problema sa Wengerom pa ne moze prevaliti preko usta izvinjenje za momka. Ni navijaci im nisu nista bolji, dok su Ramseya iznosili skandirali su "he's only got one leg", debilcine. :x

Nema smisla puno pricati o tekmi ali moram spomenuti odlicnu partiju Campbella :thumbup: a i Clichy je napokon dosao sebi.
Edin H.

#2587 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Alan Smith at Sky said at first that he wasn't sure it was a red-card offence and that the severity of the injury might have influenced the referee

Izgubi Stoke utakmicu zbog sudijske greske :x

U Premiershipu sudjenje postaje gore nego u Premijer ligi BiH :x
luckylaka

#2588 Re: English Premier League

Post by luckylaka »

Bordolini wrote:Start nije ni blizu onog Taylorovog nad Eduardom ali jbg, noga je slomljena, karijera dovedena u pitanje. I ja mislim da se sudija ovdje zbunio, morao je nesto uraditi pa je potegao za crveni, ipak se ovakve situacije ne desavaju svaki dan.
Ne mislim da je ovaj start namjeran (zakasnio je na loptu i jbg) ali posto pratim svaku Arsenalovu tekmu mogu reci da nije slucajno sto se ovakve stvari bas njima desavaju, ubise ih gdje god igraju. Treba FA na ovo obratiti paznju, ovo je vec treci Arsenalov igrac da ovako najebe.
Trenere Stoke-a je kretencina nabrijana koja se ni poslije tekme bez obzira za sve nije izvinuo. Valjda ima nekih problema sa Wengerom pa ne moze prevaliti preko usta izvinjenje za momka. Ni navijaci im nisu nista bolji, dok su Ramseya iznosili skandirali su "he's only got one leg", debilcine. :x

Nema smisla puno pricati o tekmi ali moram spomenuti odlicnu partiju Campbella :thumbup: a i Clichy je napokon dosao sebi.
Djelimicno se slazem ali koiko samja primjetio svi domaci navijaci su ustali i pljeskom ispratili povrijedjenog fudbalera tako da ti ne stoji to da su vrijedjali doticog.Ipak je ovaj dogadjaj slucajnost bez obzira koliko ti tvrdis da ,,nije slucajno,,
kory

#2589 Re: English Premier League

Post by kory »

ja mislim da ovo nije namjerno jer viditel reakciju samo njegovu poslije starta....
bingov buraz

#2590 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

hz__semir wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Jxo_WLkU0Fc

Kako mislis napao?Shawcrossu je lopta pobjegla nije je kontrolisao samim tim nije njega mogao Ramsey napasti a Ramsey je bio blizi i brzi i Showcross radi ono sto mnogi igraci rade u tim situacijama kad vide da ne mogu doci do lopte-zateze lijevom ko sivonja po stajnoj nozi Ramseya.Naravno da nije zelio da ga polomi ali jeste isao na faul to sam siguran.
seljak

#2591 Re: English Premier League

Post by seljak »

Namjerno ga je udario mesar mrtvi, nadam se da ce i njeg neko pokositi i okoncat mu karijeru. Kome nije jasno zasto je dobio crveni nek se slobodno javi na mail pa da "prodiskutujemo".

Ramsey, Braveheart, we love you!
seljak

#2592 Re: English Premier League

Post by seljak »

Fabio Capello
"Dok sam ja selektor, Terry više neće biti kapiten"

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100228016

Razocaran sam ovim postupkom Capella jer sam ocekivao da Terry nikad vise ne bude pozvan u nacionalnu selekciju.
Prevarant i ubica nije potreban velikoj Engleskoj.
Sezam

#2593 Re: English Premier League

Post by Sezam »

Edin H. wrote:Alan Smith at Sky said at first that he wasn't sure it was a red-card offence and that the severity of the injury might have influenced the referee

Izgubi Stoke utakmicu zbog sudijske greske :x

U Premiershipu sudjenje postaje gore nego u Premijer ligi BiH :x

Zasramotis li se ti kada ovog proljeva kojeg postiras ovdje?

Tipican navijac celzija, chav, no class, no history.
Sezam

#2594 Re: English Premier League

Post by Sezam »

seljak wrote:Fabio Capello
"Dok sam ja selektor, Terry više neće biti kapiten"

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100228016

Razocaran sam ovim postupkom Capella jer sam ocekivao da Terry nikad vise ne bude pozvan u nacionalnu selekciju.
Prevarant i ubica nije potreban velikoj Engleskoj.
Kakva bolan velika Engleska, pa evo pozvase ovog retardiranog seljacinu majmuna i kostolomca Shawcrossa u skvod...
seljak

#2595 Re: English Premier League

Post by seljak »

To je Capello kriv, uvijek sam bio protiv njegovog imenovanja.

Ramsey ce se vratiti bolji i mocniji i postat ce igracka legenda Arsenala jer Arsenal voli svoje igrace i ne okrece im leda.

#2596 Re: English Premier League

Post by profil »

:lol: Over and out. Idemo sljedeca tema.

#2597 Re: English Premier League

Post by profil »

Ohladi dijete malo :wink:
studeni76

#2598 Re: English Premier League

Post by studeni76 »

profil wrote:Ohladi dijete malo :wink:
Imam nekakav osjecaj da je ovo onaj poznati ljubitelj Arsenala.Show pocinje :-D
In Seljak We Trust
seljak

#2599 Re: English Premier League

Post by seljak »

Vidi ovih Talijana sto se ibrete, ne znaju sta ih je snaslo.
krusty

#2600 Re: English Premier League

Post by krusty »

Edin H. wrote: Izgubi Stoke utakmicu zbog sudijske greske :x
jesi smijesan

ako tim dobije crveni karton to automatski znaci da ce izgubiti utakmicu ?

kako inter odigra protiv sampdorie sat vremena sa 9 igraca i nisu ni gola primili... ne pricaj gluposti, stoke je izgubio u zadnjim sekundama... znaci nije ih niko ostetio
Post Reply