Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šibicar wrote:jednostavno Murinjo nista nije poslozio kako treba ove sezone, i da je vec tamo poslije remija sa Mallorcom napustio klupu mozda bi stvari vec sada krenule na bolje, a ovako kako vrijeme odmice klub dolazi u situaciju da postane takozvana "tramvaj ekipa" koja pobjedjuje samo kod kuce, a u gostima dozivljava debakle.
oo sta ima bernabe dobija novi krov....jaki smo nema sta ehhe....
nego ovo sa murinjom to sve na forumu vidovite tange,kleopatre pa na osnovnu 2 utakmice vide citavu situaciju....bgm svaka cast divim vam se
olem wrote:extra za krov... barca nema ni pokrivene sve tribine na camp new-u... hahahha
pa kako ce imat akd su prije 4-5 godina postali nek klub..poceli osvajat titule
za tribina i krova trebas imat neku reputaciju nije to tek tako hajmo imat krov
olem wrote:extra za krov... barca nema ni pokrivene sve tribine na camp new-u... hahahha
Samo je sreca sto niko iz kluba ne cita ovaj forum jer bi se vjerovatno zadeverao ste se vas dvojica slozili da je Barcelona postala klub prije 4-5 godina ...
slazem se u potpunosti
slazite se i dalje
1: Pep said: We can’t live on the six cups.
2: Well, Madrid still lives on Di Stefano’s 5 Champions.
Prvo nabijem i HRT i BHT sto prenose one utakmice
Higuain zabio gol nekako jajima, ni sam ne znam cime, ali vise brine to sto je fulao loptu sa pet metara, sam pred golmanom
Higuain se definitivno kandiduje za nasljednika Inzaghia, dva gola prakticki sa linije zabije, jebiga namjesti njemu Ozil i na pet metara, al ne ide
Ozil je veceras fenomenomenalan, a i Di Maria je dobar...
Realno je trebalo biti jedno 5-1... al se Higuainu zanedalo, a i Cristiano i Di Maria su izginuli ne bi li dali gol Ajax kako sam i očekivao, par solidnih igrača (Emanuelson, El Hamdaoui), odbrana porozna, ali to ih nije toliko koštalo večeras.
Zadovoljan sam kako je Madrid napadao čitavu tekmu, bez ostavljanja prostora u odbrani... sve je bilo dobro osim završnice.
dobro je..nije lose ovo nikako..napokon odrana u balansu..vise nece bit ono real nemoze dat koliko ovi dole mogu primit ko dosad hehehe...
veznjaci dobri...ronalda nece pa nece al krenut ce njeg
jos samo da se zavrsnica popravi i to je to od prilike
Tek sad nakon utvrđenog gradiva na pregledu mogu reci da je ovo najbolja utakmica Reala u ligi prvaka u zadnjih 4-5 godina, steta sto su stvarno neviđene sanse fulali, ma jbt dva puta su fulali loptu na prazan gol
PS: Najvise mi je drago sto se Ozil onako uklopio, samo da ono govance (kaka) shvati da nije nedodirljiv i da ce mu puno rada trebati da izbori status u prvih 11, a poznavajuci Mourinha morat ce proigrati ili nastaviti zagrijavati klupu, ali ovaj put ne onu na tribinama, vec među rezervama!
Ono sinoc je bilo odlicno. Obzirom da se ekipa jos uvijek uklapa, puno je novih igraca, ipak, Ajaxu nije data ni sansa, sijevalo je sa svih strana, jos koja utakmica, pa ce i realizacija biti bolja.
Ozil
Di Maria dobar, ali kao i C.Ronaldo (nek provjeri dioptriju ) treba malo realizaciju popraviti. Kao i potrosac Higuain.
Napokon igra kakva se od Reala i očekuje, prosto je nevjerovatno šta sve nije htjelo ući u go, ne znam na koliko je završilo ali negdje pred kraj je bilo već preko 30 šuteva na go.
ozil odličan, Di Maria takođe samo da završnicu popravi, Marcelo sinoć fenomenalan, a Ronaldo.... E njega samo kad prva krene i kad napokon skine maler da nemože pogoditi onakve zicere protivnički golmani će početi tražiti benificirani radni staž kad moraju protiv Reala radi muke koju će im nanositi.
Sve u svemu, special one dokazuje zašto je najbolji trener na svijetu
Kakve oscilacije u igri, prvih 20 minuta odlicno odigrali, sam cekam da gol padne, a kad ono sljedecih 25 min jedva centra presli, ni sam Casillas ne zna kako su uspili sacuvat gol do kraja poluvremena, Sociedad je imao 2-3 odlicne sanse
Problem je previse igre po stranama, nista se kroz sredinu ne pokusaje, valjda drugo poluvrijeme bude bolje...