N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#2576 Re: N.K. Čelik Zenica
Kad živiš na križanju Zenice i Rima... 
- Gandalf
#2577 Re: N.K. Čelik Zenica
Square de Zenica Belgium

Ovo k'o naš Penzionerski

Ovo k'o naš Penzionerski
- Co0l
#2578 Re: N.K. Čelik Zenica
Da je danski reko bi da je garant u cast proslavljenom Celikovom fudbaleru Mihaelu Laudrupuslobodni armirach wrote:nisam siguran za montevideo,al sam nasao prije par godina ulica Zenicu u Čileu. Interesanto mi da ime Zenica nosi norveski brod, kako to ..haj ga znaj
-
Eborg
#2579 Re: N.K. Čelik Zenica
Mirsad Ibraković obavlja dužnost predsjednika NSZDK umjesto Sulejmana Čolakovića.
A izbori u maju, k'o da gledam da nam se nastavlja ista lopovska priča. 
- Ajatolah_
#2580 Re: N.K. Čelik Zenica
Fuj. Ali opet ne znam, u kojoj mjeri ima kantonalni NS utjecaja na Čelik?
-
Eborg
#2581 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa prije svega NSZDK imenuje delegate za N/FSFBiH i N/FSBiH te će osobe iz tih tijela odlučivati (in)direktno o Čeliku, pogotovo kada Komitetu za normalizaciju istekne mandat i pređe se na glasanja o novom sastavu državnog saveza. Zamisli onda horora u kojem recimo jedan Ibraković predstavlja Zenicu koja će sigurno biti zastupljena iz više razloga (Čelik, Bilino polje, UEFA trening-centar, veličina grada itd.). A nešto sumnjam da će Ibraković i njegova kompanija biti naklonjena trenutnoj strukturi Čelika koja ga je istisnula iz kluba mada tu još uvijek ima agenture.
-
bosnovizija
#2582 Re: N.K. Čelik Zenica
Objavljeno 15.01.2012. u 15:34
Premijer liga BiH
Nogometaši Čelika počeli pripreme za drugi dio sezone
Nogometni klub Čelik jesenju polusezonu u Premijer ligi BiH završio je na 7. mjestu i sudeći po današnjim izjavama njegovog predsjednika Senada Sarajlića i šefa stručnog štaba Elvedina Beganovića, Zeničani pripreme za proljetnu polusezonu počinju sa ambicijama da zadrže plasman u sredini tabele.
"Ostali smo bez velikog broja igrača, pokušat ćemo zadržati sadašnji plasman ili ako nam se ukaže prilika napraviti određeni pomak. U nastavku sezone priliku će dobiti mlađi igračima koji prije nisu dobijali veliku minutažu", kaže trener Čelika Beganović.
U zimskoj pauzi Čelik su napustili: Kenan Nemeljaković, Emir Hadžić, Damir Tosunović, Adis Ćulov, Aleksandar Kikić, Darko Mitrović i Haris Seferović.
Iako su prisustvovali današnjem početku priprema, Armin Arnaut i Amel Pjanić karijere će nastaviti u Travniku, odnosno Rudaru iz Kaknja.
Dopredsjednik NK Čelik, Nihad Perčo izjavio je kako su Dejan Martinović i Zoran Brković dobili saglasnost da se pripremama mogu priključiti sa zakašnjenjem od dva dana, dok je Aldin Šišić u Švicarskoj gdje pokušava realizovati transfer.
Novi igrači su Jasmin Smriko povratnik iz Viteza, Armin Mrguda iz TOŠK-a i Bernad Imamović iz Rudara Zenica. Do početka februara kada će otputovati na pripreme u Istru, Čelikovi će nogometaši trenirati u Zenici.
Izvor: Sarajevo-x
Premijer liga BiH
Nogometaši Čelika počeli pripreme za drugi dio sezone
Nogometni klub Čelik jesenju polusezonu u Premijer ligi BiH završio je na 7. mjestu i sudeći po današnjim izjavama njegovog predsjednika Senada Sarajlića i šefa stručnog štaba Elvedina Beganovića, Zeničani pripreme za proljetnu polusezonu počinju sa ambicijama da zadrže plasman u sredini tabele.
"Ostali smo bez velikog broja igrača, pokušat ćemo zadržati sadašnji plasman ili ako nam se ukaže prilika napraviti određeni pomak. U nastavku sezone priliku će dobiti mlađi igračima koji prije nisu dobijali veliku minutažu", kaže trener Čelika Beganović.
U zimskoj pauzi Čelik su napustili: Kenan Nemeljaković, Emir Hadžić, Damir Tosunović, Adis Ćulov, Aleksandar Kikić, Darko Mitrović i Haris Seferović.
Iako su prisustvovali današnjem početku priprema, Armin Arnaut i Amel Pjanić karijere će nastaviti u Travniku, odnosno Rudaru iz Kaknja.
Dopredsjednik NK Čelik, Nihad Perčo izjavio je kako su Dejan Martinović i Zoran Brković dobili saglasnost da se pripremama mogu priključiti sa zakašnjenjem od dva dana, dok je Aldin Šišić u Švicarskoj gdje pokušava realizovati transfer.
Novi igrači su Jasmin Smriko povratnik iz Viteza, Armin Mrguda iz TOŠK-a i Bernad Imamović iz Rudara Zenica. Do početka februara kada će otputovati na pripreme u Istru, Čelikovi će nogometaši trenirati u Zenici.
Izvor: Sarajevo-x
-
Eborg
#2583 Re: N.K. Čelik Zenica
Dosta amaterizma je još tu u klubu i oko kluba. Nadajmo se najboljem.
-
bosnovizija
#2584 Re: N.K. Čelik Zenica
Babala zakasnio sa probe u Švicarskoj!
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=31147
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=31147
-
Mustang1
#2585 Re: N.K. Čelik Zenica
Klub jedva docekao da ga se rijesi
Sta ima on nije bio zadovoljan uslovima
Maradona jebote
i cuj nije odgovaralo Celiku a kad se vratio u Celik oni ga ne zele ...
Popravi mi dan ovaj clanak
Pretpostavljam da je ovo pisao veliki novinar Dino Kurbegovic

ali i klub budući da je potencijalni mladi reprezentativac jedna od uzdanica „crno - crvenih“ i ljubimac velikog broja navijača Čelika
- slobodni armirach
#2586 Re: N.K. Čelik Zenica
Dino novinar
dobro si,..jedini je on sposoban za ove jezicke nejednakosti
-
bosnovizija
#2587 Re: N.K. Čelik Zenica
Ništa od transfera
Beganović: Martinović sutra dolazi
u Zenicu
Piše: A. Beganović
Srijeda, 18.01.12. 17:01.
Jedan od najboljih fudbalera zeničkog Čelika, Dejan Martinović, i u narednih pola godine nosit će crveno - crni dres.
Naime, Martinović je u proteklim danima boravio na probnom radu u kazahstanskoj momčadi Kairat, no do realizacije transfera neće doći što je za SportSport.ba potvrdio i šef stručnog štaba Čelika, Elvedin Beganović.
"Danas mi se javio Martinović i rekao mi je da od transfera u kazahstansku momčad nema ništa, te da će se sutra vratiti u Zenicu", za naš portal je istakao Beganović.
Izvor: SportSport.ba
Beganović: Martinović sutra dolazi
u Zenicu
Piše: A. Beganović
Srijeda, 18.01.12. 17:01.
Jedan od najboljih fudbalera zeničkog Čelika, Dejan Martinović, i u narednih pola godine nosit će crveno - crni dres.
Naime, Martinović je u proteklim danima boravio na probnom radu u kazahstanskoj momčadi Kairat, no do realizacije transfera neće doći što je za SportSport.ba potvrdio i šef stručnog štaba Čelika, Elvedin Beganović.
"Danas mi se javio Martinović i rekao mi je da od transfera u kazahstansku momčad nema ništa, te da će se sutra vratiti u Zenicu", za naš portal je istakao Beganović.
Izvor: SportSport.ba
-
Mustang1
#2588 Re: N.K. Čelik Zenica
Jebote kod nas svaki igrac "jedan od najboljih" 
- Ajatolah_
#2589 Re: N.K. Čelik Zenica
Činjenica da nam je jedan od najboljih i ključnih igrača polusezone tek tako pušten na probu u Kazahstan, a vjerovatno nije bila neka ogromna lova, ukazuje na to da se i s ovom upravom mogu očekivati rasprodaje kao i dosad što smo navikli umjesto da se drži ekipa na okupu.
U potpunosti sam podržavao što su se rasprodali oni grijači klupa, možda mi je malo bilo žao Hadžije, ali nisam im zamjerio.
U potpunosti sam podržavao što su se rasprodali oni grijači klupa, možda mi je malo bilo žao Hadžije, ali nisam im zamjerio.
-
Eborg
#2590 Re: N.K. Čelik Zenica
Zar je Nikola Nikić potpisao za Čelik 1991. godine? Je li ikad zaigrao?
Znam da je trebao doći u Čelik prije nego što je potpisao za Željezničar 1979. god.
Nakon što se vratio u Željezničar iz Grčke 1988. god. tu je bio do 1991. god. i onda u ovom intervjuu reče kao da je potpisao za Čelik. Tokom rata mislim da je čak igrao u Modriči.
Evo ovdje ima 10:58-11:30 kada kaže da želi vratiti Čelik iz 3. u 1. ligu. Kasnije ima o tome kako su mu pričali o Čelikovim štimaljkama, kako se Čelik bori da igra na gostovanjima po nekim vukojebinama te šuplje sa Kemom Hafizovićem.
Znam da je trebao doći u Čelik prije nego što je potpisao za Željezničar 1979. god.
Nakon što se vratio u Željezničar iz Grčke 1988. god. tu je bio do 1991. god. i onda u ovom intervjuu reče kao da je potpisao za Čelik. Tokom rata mislim da je čak igrao u Modriči.
Evo ovdje ima 10:58-11:30 kada kaže da želi vratiti Čelik iz 3. u 1. ligu. Kasnije ima o tome kako su mu pričali o Čelikovim štimaljkama, kako se Čelik bori da igra na gostovanjima po nekim vukojebinama te šuplje sa Kemom Hafizovićem.
- tazmaniaBAN4
#2591 Re: N.K. Čelik Zenica
Dinamo u aprilu na Bilinom polju, strahuje se od novih nereda
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=31485
RZ vs BBB
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=31485
RZ vs BBB
- samo_ti
#2592 Re: N.K. Čelik Zenica
Tesko tesko, dok oni sada pricaju o sigurnosti, bit ce onda zajebano
...vec se kaze da niko sem organizovanog prevoza nece moci u Ze uci ... a uzmemo li velicinu grada, ulaze, prilaze, lako je to organizovati...ali, mi se nadamo 
- Gandalf
#2593 Re: N.K. Čelik Zenica
ako i dođu, čak i u nekom većem broju, neće biti nereda, baš zbog prilaza stadionu i do sada ispraksiranosti murije - već standardna procedura za goste da prolaze kroz kordon policije do kaveza na sjeveru, kordon policije na jugu s kojeg ne'š moć' izaći a da nemaš krila i još malo kornjača oko svih tribina kako bi se spriječio bilo kakav sukob navijača - ne očekujem nikakvu frku, upravo zbog brojnosti policije.
-
Eborg
#2594 Re: N.K. Čelik Zenica
Javlja se pitanje da li će "zvanični" BBB uopće i doći, zar oni nisu u nekom bojkotu zbog Mamića?
- samo_ti
#2595 Re: N.K. Čelik Zenica
Idu oni na utakmice, prekinuli su bojkotEborg wrote:Javlja se pitanje da li će "zvanični" BBB uopće i doći, zar oni nisu u nekom bojkotu zbog Mamića?
-
Eborg
#2596 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa i bolje je da je tako. Mislim da ne bi trebalo biti problema sa BBB, jedino ako se naši i njihovi pojedinci ne nalože na gluposti no to treba sasjeći u korijenu. Kao i uvijek, problem su navijači na baterije iz BiH.
Uostalom, ova utakmica još uvijek nije 100% dogovorena, još uvijek se samo vode pregovori. Trebao je i Hajduk doći za Jacksona pa ništa ne bi od toga.
Uostalom, ova utakmica još uvijek nije 100% dogovorena, još uvijek se samo vode pregovori. Trebao je i Hajduk doći za Jacksona pa ništa ne bi od toga.
-
Mustang1
#2597 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma treba djecu isprepadati jer nace se neki balo koji ce zapocet nerede .. Prije par mjeseci sam slusao klince neke kako govore da ce napraviti belaj da ce im biti gore nego Torcidi u Sarajevu .. Ali ti klinci su jaki na rijecima ja to znam ali uvijek se nadje neka budala ..Tako da dok ne prodje ne mozes biti siguran
-
Eborg
#2598 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma treba se dohavizati stvarno, ako bude nešto od ove utakmice može biti lijepo iskustvo i prilika da se tribina a i klupska kasa unaprijedi. Svaki incident je nepoželjan.
-
Mustang1
#2599 Re: N.K. Čelik Zenica
Kao sto rekoh .. Jucer mi jedan prica kako ce pobacati bad blue boyse po bosni .. Da jedva ceka da dodju pogotovo ovi bosanski hrvati .. onda kako su neke pjesme vec smislili za Mamica ... 
- slobodni armirach
#2600 Re: N.K. Čelik Zenica
pa sta cemo sad, hocemol da branimo Mamica il necemo?Bubalo1 wrote:Kao sto rekoh .. Jucer mi jedan prica kako ce pobacati bad blue boyse po bosni .. Da jedva ceka da dodju pogotovo ovi bosanski hrvati .. onda kako su neke pjesme vec smislili za Mamica ...
meni je Mamic idol