VenomousV wrote:jo' kanita predaje ekonomske osnove![]()
kod izmirlije vrijedi ici na vjezbe, uvijek se trudi da objasni i fin je 'nako
banovica ne mogu organski
Taj smajli nije nekako ohrabrujuci
VenomousV wrote:jo' kanita predaje ekonomske osnove![]()
Izmirlija je sjajan... u stanju je laicima prenijeti znanje. to sam vidio i mimo fakulteta.VenomousV wrote:jo' kanita predaje ekonomske osnove![]()
Chmoljo wrote:Izmirlija je sjajan... u stanju je laicima prenijeti znanje. to sam vidio i mimo fakulteta.VenomousV wrote:jo' kanita predaje ekonomske osnove![]()
Ernad, Ednar... je 'l taj?Gray wrote:
Izmirlija je jedan od rijetkih dobrih asistenata na tom faksu. Još je dobar i Banović, Iza-Razija, i... ne mogu se sada sjetiti nikoga više posebno, ali vjerovatno ima.
Ali meni je najveća komedija bio Džontra, sačekajte kada njega budete imali na parničnom
Chmoljo wrote:Ernad, Ednar... je 'l taj?Gray wrote:
Izmirlija je jedan od rijetkih dobrih asistenata na tom faksu. Još je dobar i Banović, Iza-Razija, i... ne mogu se sada sjetiti nikoga više posebno, ali vjerovatno ima.
Ali meni je najveća komedija bio Džontra, sačekajte kada njega budete imali na parničnom
I Iza je dobra.
mislim, dobra![]()
VenomousV wrote:ednar idriz![]()
nikad mu ne odoh na vjezbe, mozda odem sad u ovoj turi
munja_44 wrote:Upisujte tehničke fakultete, manite se prava.
Najkorisniji komentar!CVIKERASH wrote:munja_44 wrote:Upisujte tehničke fakultete, manite se prava.
![]()
![]()
slazem se ,a volontiram u opcini u salter sali a zavrsio pravni fakultet za 150 mjesecno a od marta nisam primio nistaBASS wrote:Ko na sljedecim izborima kaze da ce natjerati pfsa da upisuje po 50 ljudi maksimalno godisnje, dobija moj glasTacnije, treba ga zatvoriti jedno 5 godina da se sadasnji pravnici zaposle u struci. Bar tecina njih.
Neće biti potrebe da ga davišChmoljo wrote:htio sam ga raskinuti od batina. kretenčina ona.
odem na uvid rada, vidim iskrižano pitanje, i pitam: pa dobro, šta je trebalo pisati ovdje?
Ne znam kolega, imate u knjizi.
Pa iz knjige sam učio, zato i pitam.
NE ZNAM KOLEGA, POGLEDAJTE U KNJIZI! prodera se onako... a patrljak naspram mene... svega mi, ali svega mi, pred očima su mi prošle slike kako ga davim i istovremeno lupam njegovom glavom o ziduh...
Ma ja eto sad imaš ogromnu perspektivu sa poljoprivredno-prehrambenimVratnicka.Mahalusa wrote:Najkorisniji komentar!CVIKERASH wrote:munja_44 wrote:Upisujte tehničke fakultete, manite se prava.
![]()
![]()
Ja nešto razmišljam, da sam prošle godine, u ovo doba, znala što sada znam upisala bih poljoprivredno prehrambeni fakultet i k'o hadžo za dvije godine dobila diplomu
Predobar mi je dečko par komentara iznad koji tvrdi da je studirao deset godina a ne zna kako se upotrebljava rječca ne.)
Brate, s obzirom na tvoj pravopis, ne bih ti dao ni da volontirašmeskogn wrote: slazem se ,a volontiram u opcini u salter sali a zavrsio pravni fakultet za 150 mjesecno a od marta nisam primio nista
Salah ad-Din wrote:Brate, s obzirom na tvoj pravopis, ne bih ti dao ni da volontirašmeskogn wrote: slazem se ,a volontiram u opcini u salter sali a zavrsio pravni fakultet za 150 mjesecno a od marta nisam primio nista
Ma znam, ali sam se nadao da su to još uvijek studenti, da ima vremena, da će "nadoći", ali mi je skroz glupo da osoba izađe sa Pravnog fakulteta i ne nauči zareze koristiti, pa valjda je pravopis osnova za nas pravnike.VenomousV wrote:ti ko da ne ides na pravo pa ne znas da ih 70% ne zna jezicke osnove
Nije znao Saltaga, rahmet mu dušiVenomousV wrote:and again, k'o da ne ides na pravo, pola profesora nije culo za gramatiku i pravopis