Mojne ljutnjePlavih_11 wrote:Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ...ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2576 Re: FC Barcelona
- mrtva kokoš
#2577 Re: FC Barcelona
uvijek vise od realovaca, pa kako god...ultima_palabra wrote:Mojne ljutnjePlavih_11 wrote:Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ...ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to![]()
Samo se pitam koliko bi tih vatrenih navijača ostalo da se ponovi, recimo period od 6 godina bez trofeja?
nemoj ni ti da se ljutis to je realnost.
- ultima_palabra
#2578 Re: FC Barcelona
Trenutno da, to se i vidi na forumuSplinter wrote:uvijek vise od realovaca, pa kako god...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2579 Re: FC Barcelona
Kad smo kod realnosti, ko ono ima vise navijaca?! Globalno gledajuciSplinter wrote:uvijek vise od realovaca, pa kako god...ultima_palabra wrote:Mojne ljutnjeultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to![]()
Samo se pitam koliko bi tih vatrenih navijača ostalo da se ponovi, recimo period od 6 godina bez trofeja?
- mrtva kokoš
#2580 Re: FC Barcelona
iskreno i globalno gledajuci mislim da ih "trenutno" ima barcelona vise...Tomahawk11 wrote:Kad smo kod realnosti, ko ono ima vise navijaca?! Globalno gledajuciSplinter wrote: uvijek vise od realovaca, pa kako god...
mozda ih je real imao vise u aziji ali samo za vrijeme dok je igrao bekam, jer su kosooki bili opcinjeni sa njim i njegovim frizurama, sto sada ne vjerujem da je slucaj.
nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
- ultima_palabra
#2581 Re: FC Barcelona
Ko je gotivio Becksa, gotivi i Cristiana (mislim u Aziji). A CR je marketinški najisplativiji igrač na svijetu sigurno, samo odosmo u off...Splinter wrote:nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
-
sumirprimus
#2582 Re: FC Barcelona
Znas sta?Nista,:)ultima_palabra wrote:Mojne ljutnjePlavih_11 wrote:Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ...ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to![]()
Nesto gotivis il ne gotivis....
Ako neko poslije koje godine prestane gotivit jedan klub,pa sta?Nije bogom dano ni zakonom propisano,bitno je da ljudi rade i prate ono sto vole, i sto ih ispunjava.Ja znam da je meni svejedno(ne bas toliko
Derbi barsa-real live moja je zelja,al dotad i uz tv i jarane i mezu,..neprocjenjivo
- mrtva kokoš
#2583 Re: FC Barcelona
cristina mozda jeste naisplativiji igrac, opet ponavljam mozda, ali barselona je najisplativiji fudbalski kolektiv.ultima_palabra wrote:Ko je gotivio Becksa, gotivi i Cristiana (mislim u Aziji). A CR je marketinški najisplativiji igrač na svijetu sigurno, samo odosmo u off...Splinter wrote:nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
za citavoi vrijeme od kako je dosao u real ni jednog kosookog ne vidjeh sa dresom kristine, za razliku od hiljade glava sa frizurama i dresovima bekama...
budimo realni danas kod nas dijete od 15-tak godina da obuce dres sa imenom cristine izbacili bi ga iz raje ili proglasili fegetom
a nesto ne vjerujem da je puno drugacije i u ostatku svijeta....
- ultima_palabra
#2584 Re: FC Barcelona
Ma Azija i Amerika su drukčije, ne gledaju oni na to kao mi, kako koji igrač bude u trendu oni šaltaju timoveSplinter wrote:cristina mozda jeste naisplativiji igrac, opet ponavljam mozda, ali barselona je najisplativiji fudbalski kolektiv.
za citavoi vrijeme od kako je dosao u real ni jednog kosookog ne vidjeh sa dresom kristine, za razliku od hiljade glava sa frizurama i dresovima bekama...
budimo realni danas kod nas dijete od 15-tak godina da obuce dres sa imenom cristine izbacili bi ga iz raje ili proglasili fegetom
a nesto ne vjerujem da je puno drugacije i u ostatku svijeta....
A CR i Madrid su dobar par, najomraženiji igrač i najomraženiji tim
Ma nije zabranjeno, samo ne volim te konvertite i ne uzimam ih ozbiljnosumirprimus wrote:Ako neko poslije koje godine prestane gotivit jedan klub,pa sta?Nije bogom dano ni zakonom propisano,bitno je da ljudi rade i prate ono sto vole, i sto ih ispunjava
- Charuga
- Globalni moderator
#2585 Re: FC Barcelona
Kakva crna ljutnja, samo kazem kako je. Nekom je sega jedno nekom drugo i tako ce vazda biti.ultima_palabra wrote:Mojne ljutnjePlavih_11 wrote:Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ...ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to![]()
Samo ima jedna razlika izmedju navijaca i simpatizera. Volim i navijam za Zelju a Barsa mi je draga kao ekipa i njih simpatisem kad je rijec o evropskom fudbalu. Simpatisao sam ih i u periodu kad nije bilo pehara i to se nikad nece promjeniti. U Engleskoj simpatisem Liverpool (ne koliko i Barsu) bez obzira sto su posljednji put bili prvaci prije 20 i kusur godina. Znaci da nema veze jeli ekipa u tom trenutku osvaja nesto ili ne, ako si ih jednom, hajmo reci, zavolio to ostaje u tebi za zivota.
- Charuga
- Globalni moderator
#2586 Re: FC Barcelona
- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
- Svima se cini da je moj ulazak pokrenuo stvari, ali ne mislim da je samo stvar u meni. Oni su se umorili, a mi smo dokazali da imamo karakter. Pratila nas je i sreca te smo dali dva gola. Ako u revansu rano poentiramo, mogla bi to biti velika utakmica - rekao je Volkot.
- Svima se cini da je moj ulazak pokrenuo stvari, ali ne mislim da je samo stvar u meni. Oni su se umorili, a mi smo dokazali da imamo karakter. Pratila nas je i sreca te smo dali dva gola. Ako u revansu rano poentiramo, mogla bi to biti velika utakmica - rekao je Volkot.
- ultima_palabra
#2587 Re: FC Barcelona
Ključna riječPlavih_11 wrote:- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
Pattern utakmice je išao ovako, Arsenal ima loptu, izgube je za cca 2,4 sekunde, onda Barca odigra par ležernih kratkih pasova u sporom ritmu, i onda igrač koji ima loptu skonta da nema nikog između njega i gola, zaleti se prema golu i šuta
Jedina dva extra poteza su bila kod drugog gola, pas Xavija i završnica Ibrahimovića.
-
udrch
#2588 Re: FC Barcelona
Mi očito nismo gledali istu utakmicuultima_palabra wrote:Ključna riječPlavih_11 wrote:- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
- Svima se cini da je moj ulazak pokrenuo stvari, ali ne mislim da je samo stvar u meni. Oni su se umorili, a mi smo dokazali da imamo karakter. Pratila nas je i sreca te smo dali dva gola. Ako u revansu rano poentiramo, mogla bi to biti velika utakmica - rekao je Volkot.![]()
Pattern utakmice je išao ovako, Arsenal ima loptu, izgube je za cca 2,4 sekunde, onda Barca odigra par ležernih kratkih pasova u sporom ritmu, i onda igrač koji ima loptu skonta da nema nikog između njega i gola, zaleti se prema golu i šuta![]()
Jedina dva extra poteza su bila kod drugog gola, pas Xavija i završnica Ibrahimovića.
- ultima_palabra
#2589 Re: FC Barcelona
Evo ga u HQ, haj prebroj koliko je takvih situacija
-
sumirprimus
#2590 Re: FC Barcelona
Mah,takvi izmedju prenosa barse i malage(npr),radije okrenu na zvijezde pjevajuultima_palabra wrote: Ma nije zabranjeno, samo ne volim te konvertite i ne uzimam ih ozbiljno
-
sumirprimus
#2591 Re: FC Barcelona
udrch,zna ultima daj barsa odigrala neutronski 
to njeg i plasi

to njeg i plasi
- Charuga
- Globalni moderator
#2592 Re: FC Barcelona
Hajde onda da zakljucimo ovako:
Barcelona je odigrala jednu prosjecnu utakmicu jer su prosjecna evropska ekipa. Jedva da su uputili koji sut prema golu, jedva da su imali i jedan dobar potez na utakmici.
Teo nije dobro vidio sa klupe jer je, vjerovatno, bio zauzet igranjem neke igrice ili pricom sa saigracima.
Fabregas je izjavio da nikad nije igrao protiv losije ekipe ali ga novinari nisu shvatili pa su napisali sljedece: Vodja Gunnersa je rekao i to kako nikad u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe, ali da je kljucni covjek, ipak, bio Walcott.
Nadam se da sa ovako losom igrom Barsa moze nesto uraditi u uzvratu na Nou Campu!

Barcelona je odigrala jednu prosjecnu utakmicu jer su prosjecna evropska ekipa. Jedva da su uputili koji sut prema golu, jedva da su imali i jedan dobar potez na utakmici.
Teo nije dobro vidio sa klupe jer je, vjerovatno, bio zauzet igranjem neke igrice ili pricom sa saigracima.
Fabregas je izjavio da nikad nije igrao protiv losije ekipe ali ga novinari nisu shvatili pa su napisali sljedece: Vodja Gunnersa je rekao i to kako nikad u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe, ali da je kljucni covjek, ipak, bio Walcott.
Nadam se da sa ovako losom igrom Barsa moze nesto uraditi u uzvratu na Nou Campu!
- ultima_palabra
#2593 Re: FC Barcelona
A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlicePlavih_11 wrote:Hajde onda da zakljucimo ovako:
Evo jedna realna analiza:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ith-a-game
-
sumirprimus
#2594 Re: FC Barcelona
Znaci,:)
Barsu je na nasim kanalima najbolje pratit na hrt-u,sho jes jes,ljudi najprofesionalnije odrade svaku tekmu...
I najbolju analizu sam cuo od njih...
Uostalom nije topla voda,barsi gode ekipe koje igraju otvoreno,jer onda ostavljaju prostor barsi da radi ono sto najbolje zna DA Napada
Wenger je krenuo hrabro,al vec poslje 30 sekundi,ja mislim da je bio svjestan,da tako ne moze,...
Ali wenger ne bi bio wenger,kad ne bi radio po svom..
Elem,dace bog jos ovakvih uzhbudjenja i tekmi u kojima mogu uzivat svi...
Barsu je na nasim kanalima najbolje pratit na hrt-u,sho jes jes,ljudi najprofesionalnije odrade svaku tekmu...
I najbolju analizu sam cuo od njih...
Uostalom nije topla voda,barsi gode ekipe koje igraju otvoreno,jer onda ostavljaju prostor barsi da radi ono sto najbolje zna DA Napada
Wenger je krenuo hrabro,al vec poslje 30 sekundi,ja mislim da je bio svjestan,da tako ne moze,...
Ali wenger ne bi bio wenger,kad ne bi radio po svom..
Elem,dace bog jos ovakvih uzhbudjenja i tekmi u kojima mogu uzivat svi...
- Charuga
- Globalni moderator
#2595 Re: FC Barcelona
Ti stvarno mislis da ja imam vremena na poslu da citam ovoliki tekst ..ultima_palabra wrote:A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice![]()
- ultima_palabra
#2596 Re: FC Barcelona
Plavih_11 wrote:Ti stvarno mislis da ja imam vremena na poslu da citam ovoliki tekst ..ultima_palabra wrote:A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#2597 Re: FC Barcelona
Rezije, hrana, krediti, djecje zadovoljstvo ... Sve to rjesava koliko god da je precjenjen ..ultima_palabra wrote:Plavih_11 wrote:Ti stvarno mislis da ja imam vremena na poslu da citam ovoliki tekst ..ultima_palabra wrote:A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice![]()
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ith-a-gamePosao je precijenjen
-
Kumerle
#2598 Re: FC Barcelona
Obicna laz i podvala antiarsenalonvskih medija koji mrze ovaj kraljevski klub!Plavih_11 wrote:- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
- Ave, Nijaz!
#2599 Re: FC Barcelona
U utorak oko23h ce od simpatizera BArce ostati samo Plavih11, a ostali ce poceti navijat za Lyon ili Bordo.
Royal Arsenal!
Royal Arsenal!
- ultima_palabra