FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#2576 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to :D
Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ... ;-)
Mojne ljutnje ;-) Samo se pitam koliko bi tih vatrenih navijača ostalo da se ponovi, recimo period od 6 godina bez trofeja?
mrtva kokoš

#2577 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Moram priznati da mi je malo šega ovaj sav fol, Barca BiH i to :D
Tebi je sega to, nekom je sega nesto sto ti radis ali to je ono ljudsko u nama ... ;-)
Mojne ljutnje ;-) Samo se pitam koliko bi tih vatrenih navijača ostalo da se ponovi, recimo period od 6 godina bez trofeja?
uvijek vise od realovaca, pa kako god...
nemoj ni ti da se ljutis to je realnost. ;-)
ultima_palabra

#2578 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Splinter wrote:uvijek vise od realovaca, pa kako god...
nemoj ni ti da se ljutis to je realnost.
Trenutno da, to se i vidi na forumu ;-) Da je nekako vratiti se 10 godina unazad, pa da se prebrojimo :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2579 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Splinter wrote:
ultima_palabra wrote:
uvijek vise od realovaca, pa kako god...
Kad smo kod realnosti, ko ono ima vise navijaca?! Globalno gledajuci 8-)
mrtva kokoš

#2580 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Tomahawk11 wrote:
Splinter wrote: uvijek vise od realovaca, pa kako god...
Kad smo kod realnosti, ko ono ima vise navijaca?! Globalno gledajuci 8-)
iskreno i globalno gledajuci mislim da ih "trenutno" ima barcelona vise...
mozda ih je real imao vise u aziji ali samo za vrijeme dok je igrao bekam, jer su kosooki bili opcinjeni sa njim i njegovim frizurama, sto sada ne vjerujem da je slucaj.
nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
ultima_palabra

#2581 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Splinter wrote:nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
Ko je gotivio Becksa, gotivi i Cristiana (mislim u Aziji). A CR je marketinški najisplativiji igrač na svijetu sigurno, samo odosmo u off... :mrgreen:
sumirprimus

#2582 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
Znas sta?Nista,:)
Nesto gotivis il ne gotivis....
Ako neko poslije koje godine prestane gotivit jedan klub,pa sta?Nije bogom dano ni zakonom propisano,bitno je da ljudi rade i prate ono sto vole, i sto ih ispunjava.Ja znam da je meni svejedno(ne bas toliko :) ) da li ce biti trofej,pobjeda,al nacin na koji igraju,milina bozija...
Derbi barsa-real live moja je zelja,al dotad i uz tv i jarane i mezu,..neprocjenjivo :dance: 8-)
mrtva kokoš

#2583 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

ultima_palabra wrote:
Splinter wrote:nemaju takvog igraca kao sto je bio on pa recimo i pravi ronaldo. budimo realni ko normalan moze kristinu gotiviti i kao igraca i kao pojavu...
Ko je gotivio Becksa, gotivi i Cristiana (mislim u Aziji). A CR je marketinški najisplativiji igrač na svijetu sigurno, samo odosmo u off... :mrgreen:
cristina mozda jeste naisplativiji igrac, opet ponavljam mozda, ali barselona je najisplativiji fudbalski kolektiv.
za citavoi vrijeme od kako je dosao u real ni jednog kosookog ne vidjeh sa dresom kristine, za razliku od hiljade glava sa frizurama i dresovima bekama...
budimo realni danas kod nas dijete od 15-tak godina da obuce dres sa imenom cristine izbacili bi ga iz raje ili proglasili fegetom :D
a nesto ne vjerujem da je puno drugacije i u ostatku svijeta....
ultima_palabra

#2584 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Splinter wrote:cristina mozda jeste naisplativiji igrac, opet ponavljam mozda, ali barselona je najisplativiji fudbalski kolektiv.
za citavoi vrijeme od kako je dosao u real ni jednog kosookog ne vidjeh sa dresom kristine, za razliku od hiljade glava sa frizurama i dresovima bekama...
budimo realni danas kod nas dijete od 15-tak godina da obuce dres sa imenom cristine izbacili bi ga iz raje ili proglasili fegetom
a nesto ne vjerujem da je puno drugacije i u ostatku svijeta....
Ma Azija i Amerika su drukčije, ne gledaju oni na to kao mi, kako koji igrač bude u trendu oni šaltaju timove :-D Nije bitno, nek kupuju dresove...
A CR i Madrid su dobar par, najomraženiji igrač i najomraženiji tim :D
sumirprimus wrote:Ako neko poslije koje godine prestane gotivit jedan klub,pa sta?Nije bogom dano ni zakonom propisano,bitno je da ljudi rade i prate ono sto vole, i sto ih ispunjava
Ma nije zabranjeno, samo ne volim te konvertite i ne uzimam ih ozbiljno ;-)
Charuga
Globalni moderator

#2585 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
Kakva crna ljutnja, samo kazem kako je. Nekom je sega jedno nekom drugo i tako ce vazda biti.

Samo ima jedna razlika izmedju navijaca i simpatizera. Volim i navijam za Zelju a Barsa mi je draga kao ekipa i njih simpatisem kad je rijec o evropskom fudbalu. Simpatisao sam ih i u periodu kad nije bilo pehara i to se nikad nece promjeniti. U Engleskoj simpatisem Liverpool (ne koliko i Barsu) bez obzira sto su posljednji put bili prvaci prije 20 i kusur godina. Znaci da nema veze jeli ekipa u tom trenutku osvaja nesto ili ne, ako si ih jednom, hajmo reci, zavolio to ostaje u tebi za zivota.
Charuga
Globalni moderator

#2586 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
- Svima se cini da je moj ulazak pokrenuo stvari, ali ne mislim da je samo stvar u meni. Oni su se umorili, a mi smo dokazali da imamo karakter. Pratila nas je i sreca te smo dali dva gola. Ako u revansu rano poentiramo, mogla bi to biti velika utakmica - rekao je Volkot.
ultima_palabra

#2587 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
- Svima se cini da je moj ulazak pokrenuo stvari, ali ne mislim da je samo stvar u meni. Oni su se umorili, a mi smo dokazali da imamo karakter. Pratila nas je i sreca te smo dali dva gola. Ako u revansu rano poentiramo, mogla bi to biti velika utakmica - rekao je Volkot.
Ključna riječ :D
Pattern utakmice je išao ovako, Arsenal ima loptu, izgube je za cca 2,4 sekunde, onda Barca odigra par ležernih kratkih pasova u sporom ritmu, i onda igrač koji ima loptu skonta da nema nikog između njega i gola, zaleti se prema golu i šuta :D
Jedina dva extra poteza su bila kod drugog gola, pas Xavija i završnica Ibrahimovića.
udrch

#2588 Re: FC Barcelona

Post by udrch »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:- Izgledalo je kao da neko drzi konzolu za „playstation“ i pokrece ih po terenu. Fantasticno je iskustvo samo ih posmatrati - kazao je o rivalu pa nastavio o preokretu u posljednjih pola sata:
Ključna riječ :D
Pattern utakmice je išao ovako, Arsenal ima loptu, izgube je za cca 2,4 sekunde, onda Barca odigra par ležernih kratkih pasova u sporom ritmu, i onda igrač koji ima loptu skonta da nema nikog između njega i gola, zaleti se prema golu i šuta :D
Jedina dva extra poteza su bila kod drugog gola, pas Xavija i završnica Ibrahimovića.
Mi očito nismo gledali istu utakmicu :D ..
ultima_palabra

#2589 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Evo ga u HQ, haj prebroj koliko je takvih situacija :-D
sumirprimus

#2590 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote: Ma nije zabranjeno, samo ne volim te konvertite i ne uzimam ih ozbiljno ;-)
Mah,takvi izmedju prenosa barse i malage(npr),radije okrenu na zvijezde pjevaju :mrgreen:
sumirprimus

#2591 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

udrch,zna ultima daj barsa odigrala neutronski :D
to njeg i plasi :evil: :dance: :dance:
Charuga
Globalni moderator

#2592 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Hajde onda da zakljucimo ovako:
Barcelona je odigrala jednu prosjecnu utakmicu jer su prosjecna evropska ekipa. Jedva da su uputili koji sut prema golu, jedva da su imali i jedan dobar potez na utakmici.
Teo nije dobro vidio sa klupe jer je, vjerovatno, bio zauzet igranjem neke igrice ili pricom sa saigracima.
Fabregas je izjavio da nikad nije igrao protiv losije ekipe ali ga novinari nisu shvatili pa su napisali sljedece: Vodja Gunnersa je rekao i to kako nikad u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe, ali da je kljucni covjek, ipak, bio Walcott.

Nadam se da sa ovako losom igrom Barsa moze nesto uraditi u uzvratu na Nou Campu!

:mrgreen:
ultima_palabra

#2593 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Hajde onda da zakljucimo ovako:
Barcelona je odigrala jednu prosjecnu utakmicu jer su prosjecna evropska ekipa. Jedva da su uputili koji sut prema golu, jedva da su imali i jedan dobar potez na utakmici.
Teo nije dobro vidio sa klupe jer je, vjerovatno, bio zauzet igranjem neke igrice ili pricom sa saigracima.
Fabregas je izjavio da nikad nije igrao protiv losije ekipe ali ga novinari nisu shvatili pa su napisali sljedece: Vodja Gunnersa je rekao i to kako nikad u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe, ali da je kljucni covjek, ipak, bio Walcott.

Nadam se da sa ovako losom igrom Barsa moze nesto uraditi u uzvratu na Nou Campu!

:mrgreen:
A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice :-D
Evo jedna realna analiza:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ith-a-game
sumirprimus

#2594 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Znaci,:)
Barsu je na nasim kanalima najbolje pratit na hrt-u,sho jes jes,ljudi najprofesionalnije odrade svaku tekmu...
I najbolju analizu sam cuo od njih... :)
Uostalom nije topla voda,barsi gode ekipe koje igraju otvoreno,jer onda ostavljaju prostor barsi da radi ono sto najbolje zna DA Napada :)
Wenger je krenuo hrabro,al vec poslje 30 sekundi,ja mislim da je bio svjestan,da tako ne moze,...
Ali wenger ne bi bio wenger,kad ne bi radio po svom.. :)
Elem,dace bog jos ovakvih uzhbudjenja i tekmi u kojima mogu uzivat svi... :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#2595 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice :-D
Ti stvarno mislis da ja imam vremena na poslu da citam ovoliki tekst .. :mrgreen:
ultima_palabra

#2596 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:A šta će, bolje mu je to reći, nego sasrali smo se ko grlice :-D
Ti stvarno mislis da ja imam vremena na poslu da citam ovoliki tekst .. :mrgreen:
:-D Posao je precijenjen 8-)
Charuga
Globalni moderator

#2597 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
:-D Posao je precijenjen 8-)
Rezije, hrana, krediti, djecje zadovoljstvo ... Sve to rjesava koliko god da je precjenjen .. :mrgreen:
Kumerle

#2598 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Obicna laz i podvala antiarsenalonvskih medija koji mrze ovaj kraljevski klub!
Ave, Nijaz!

#2599 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

U utorak oko23h ce od simpatizera BArce ostati samo Plavih11, a ostali ce poceti navijat za Lyon ili Bordo.

Royal Arsenal!
ultima_palabra

#2600 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Post Reply