uh mašalavivace wrote:a imam vec 93 kile zive vage,![]()
Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- Neradnik
#2576 Re: Cigarete, odvikavanje
-
vivace
#2577 Re: Cigarete, odvikavanje
jooj ,sto me hvAta KRIZA... 
- Neradnik
#2578 Re: Cigarete, odvikavanje
hvata i grcku pa se neda 
- Psn
#2579 Re: Cigarete, odvikavanje
Prelomi ti, i ode u drugi zivotshmizlica wrote: ma ne razmišljam više....uglavnom........... ma sve ok, jednom kad prelomim, to je to. teško je bilo prelomiti
Pozz
@vivace .. ti jos sutra, pa prekosutra cela nedelja
Napredujemo, napredujemo..
@Gospodin_bez_kravate .. hahahahaa "Hvata i Grcku, pa se neda"
- ka0406
#2580 Re: Cigarete, odvikavanje
Uh sto ja imam problem.. nesto sto me iznerviralo u toku dana..po 100 puta ja prevrnem u glavi i svadjam li se svadjam. A inace nisam svadjalica, cak sta vise ... "take it easy" mi je moto. A ako pocnem jos i rukama da masem , onako za sebe... ode ja skroz
E pa stvarno, sta ova psiha radi, cudo jedno. Sve OK, i ja se sjetim neke gluposti i vrti, vrti...
E pa stvarno, sta ova psiha radi, cudo jedno. Sve OK, i ja se sjetim neke gluposti i vrti, vrti...
-
vivace
#2581 Re: Cigarete, odvikavanje
TI SI LAFICA JEDNA..m@m@ wrote:izlazi napoljevivace wrote:jooj ,sto me hvAta KRIZA...![]()
-
vivace
#2582 Re: Cigarete, odvikavanje
ka0406 wrote:Uh sto ja imam problem.. nesto sto me iznerviralo u toku dana..po 100 puta ja prevrnem u glavi i svadjam li se svadjam. A inace nisam svadjalica, cak sta vise ... "take it easy" mi je moto. A ako pocnem jos i rukama da masem , onako za sebe... ode ja skroz![]()
to je zbog cigara,sigurno...vrte te cigarete..
- drug_profi
#2583 Re: Cigarete, odvikavanje
Sve ce to proci. Borba je vasa. Ko zeli, uspjece.
-
vivace
#2584 Re: Cigarete, odvikavanje
sve cemo uspeti... 
-
TetkaSara
- Location: Za neke knjige sam emotivno vezana. Više nego za neke ljude.
#2585 Re: Cigarete, odvikavanje
Posto sam vidjela da ste pricali o sportskoj aktivnosti,ja vec godinama treniram boks,preko vikenda trčim po 10-20 kilometara,zavisi koliko imam volje.
Danas me uhvati neka kriza,samo mi cigara bila u glavi,elem jedva sebe natjerah da ne zapalim i hvala bogu uspjela sam se snagom volje oduprijeti da ne zapalim.Mislim mjesec dana bi mi palo u vodu,sav trud i rad bi nestali,morala bih početi iz početka.Mnogo puta sam pokusala da se okanim cigara ali' nisam uspijela.
Zato sam sebi zadala cilj prvo da sedam dana ne pusim,zatim povecavam svoj cilj,dok ne prestanem pusiti.Znam da cu uspijeti,jednog dana,mozda ne danas mozda sutra,ko ga zna.
Danas me uhvati neka kriza,samo mi cigara bila u glavi,elem jedva sebe natjerah da ne zapalim i hvala bogu uspjela sam se snagom volje oduprijeti da ne zapalim.Mislim mjesec dana bi mi palo u vodu,sav trud i rad bi nestali,morala bih početi iz početka.Mnogo puta sam pokusala da se okanim cigara ali' nisam uspijela.
Zato sam sebi zadala cilj prvo da sedam dana ne pusim,zatim povecavam svoj cilj,dok ne prestanem pusiti.Znam da cu uspijeti,jednog dana,mozda ne danas mozda sutra,ko ga zna.
- ka0406
#2586 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa naravno da je zbog cigare ... vrte , vrte, ali ne uspjevaju ... bar kod nas Vivace, jeli tako ?vivace wrote:ka0406 wrote:Uh sto ja imam problem.. nesto sto me iznerviralo u toku dana..po 100 puta ja prevrnem u glavi i svadjam li se svadjam. A inace nisam svadjalica, cak sta vise ... "take it easy" mi je moto. A ako pocnem jos i rukama da masem , onako za sebe... ode ja skroz![]()
- ka0406
#2587 Re: Cigarete, odvikavanje
Ako se malo vratis unazad po ovom forumu... vidjet ces da nisi jedina, svi mi svakog dana prolazimo cudne etape u borbi sa cigarama i onim sto su nam napravile. Lijep je osjecaj kada nesto sto stvarno volis, pocnes lagano da mrzis, upravo zato sto shvacas sa kakvim otrovom smo svakodnevno bile zarazene. Tu smo NinaSara da podrzimo i tebe,i sebe i sve ostale koji zele pobjediti ovaj porokNinaSara wrote:Posto sam vidjela da ste pricali o sportskoj aktivnosti,ja vec godinama treniram boks,preko vikenda trčim po 10-20 kilometara,zavisi koliko imam volje.
Danas me uhvati neka kriza,samo mi cigara bila u glavi,elem jedva sebe natjerah da ne zapalim i hvala bogu uspjela sam se snagom volje oduprijeti da ne zapalim.Mislim mjesec dana bi mi palo u vodu,sav trud i rad bi nestali,morala bih početi iz početka.Mnogo puta sam pokusala da se okanim cigara ali' nisam uspijela.![]()
- ka0406
#2588 Re: Cigarete, odvikavanje
vivace wrote:sve cemo uspeti...
-
vivace
#2589 Re: Cigarete, odvikavanje
4ka0406 wrote:Pa naravno da je zbog cigare ... vrte , vrte, ali ne uspjevaju ... bar kod nas Vivace, jeli tako ?vivace wrote:ka0406 wrote:Uh sto ja imam problem.. nesto sto me iznerviralo u toku dana..po 100 puta ja prevrnem u glavi i svadjam li se svadjam. A inace nisam svadjalica, cak sta vise ... "take it easy" mi je moto. A ako pocnem jos i rukama da masem , onako za sebe... ode ja skroz![]()
tako je
mi smo nenadmasive, sjajne, fantaSticne i td. zenske,jel tako ? tako je.
prodje i ovaj dan. cini mi se da lakse disem i osecam mirise.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2590 Re: Cigarete, odvikavanje
Ako se vas dvije na kraju ne skontate Bog me ubio

-
vivace
#2591 Re: Cigarete, odvikavanje
Yahel wrote:Ako se vas dvije na kraju ne skontate Bog me ubio![]()
- ka0406
#2592 Re: Cigarete, odvikavanje
hehehe, ovo me podsjetilo na ovu slikuvivace wrote:
mi smo nenadmasive, sjajne, fantaSticne i td. zenske,jel tako ? tako je.![]()
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2593 Re: Cigarete, odvikavanje
Ma samo gurajte
sjecam se kako je lijepo i neobicno bilo kada ti se vrate cula mirisa i okusa
tek tada skontas kako je to sto jedes ustvari ukusno i dobro 
- Pasiflora
#2594 Re: Cigarete, odvikavanje
Jesi li sigurna da je to bas tako dobroYahel wrote:Ma samo gurajtesjecam se kako je lijepo i neobicno bilo kada ti se vrate cula mirisa i okusa
- shmizlica
#2595 Re: Cigarete, odvikavanje
dani idu, a ja ne dimim
juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu
- drug_profi
#2596 Re: Cigarete, odvikavanje
Fol je super, iako je malo stereotipno. Vecina muskih isto zeli nesto sad i odmah, samo da skonta sta.ka0406 wrote:hehehe, ovo me podsjetilo na ovu slikuvivace wrote:
mi smo nenadmasive, sjajne, fantaSticne i td. zenske,jel tako ? tako je.![]()
- drug_profi
#2597 Re: Cigarete, odvikavanje
Neces. Pa nismo ni mi hranomrsci. Ja sam postao recimo gurman iako sam prije uvijek jeo samo zato sto je to nuzna fizioloska potreba.Pasiflora wrote:Jesi li sigurna da je to bas tako dobroYahel wrote:Ma samo gurajtesjecam se kako je lijepo i neobicno bilo kada ti se vrate cula mirisa i okusa
Vjeruj mi, od svih divnih stvari koje ocekujem od prestanka - ta mi se najmanje sviđa, zapravo je uopce ne zelim. Pa izaci cu ko trokrilni ormar
![]()
Medjutim ako si svjestan da ces se zgendzat, onda ces i paziti sta jedes. To nek ti ne bude briga. Kile se lako skidaju ako znas kako. I za to je potrebna odredjena disciplina, a onaj ko baci cigare nema problem sa tim.
- Pasiflora
#2598 Re: Cigarete, odvikavanje
Obozavam tvoj optimizamdrugi profil wrote:Neces. Pa nismo ni mi hranomrsci. Ja sam postao recimo gurman iako sam prije uvijek jeo samo zato sto je to nuzna fizioloska potreba.
Medjutim ako si svjestan da ces se zgendzat, onda ces i paziti sta jedes. To nek ti ne bude briga. Kile se lako skidaju ako znas kako. I za to je potrebna odredjena disciplina, a onaj ko baci cigare nema problem sa tim.
- drug_profi
#2599 Re: Cigarete, odvikavanje
Luzeri ga nemaju. Neka je casa uvijek dopola puna.Pasiflora wrote:Obozavam tvoj optimizamdrugi profil wrote:Neces. Pa nismo ni mi hranomrsci. Ja sam postao recimo gurman iako sam prije uvijek jeo samo zato sto je to nuzna fizioloska potreba.
-
no1diego
#2600 Re: Cigarete, odvikavanje
Deseti dan bez njih,najhladnije za sad
nekad mi prahne,al po par minuta i to je sve...govorio sebi ranije da necu moci,da ce mi faliti,najvise na kafi,cugi...Sve isprobao bez njih,i moze se..Nije da se hvalim al i sex moze bez njih
)))