konektovan wrote: ↑24/02/2026 19:13
konektovan wrote: ↑23/02/2026 16:53
ElRe wrote: ↑23/02/2026 16:13
Kvalitet usluge pod broj 1, kupovina uredjaja na rate.
Slobodno otidji i pregovaraj za što bolje uslove. Dobićeš kad kažeš da namjeravaš da preneseš broj.
Extra S 30G interneta, 550 min, 12 mjeseci 12.50 KM, 12 mjeseci 25 KM.
Oticu ja do Bht poslovnice, ali gledajuci zivotno iskustvo...na kraju uvijek budem donji.

Kad im kazem da hocu prebaciti broj u drugu mrezu, niko me nece pitati a zasto gospodine?! Jeste li pogledali nasu ponudu, imamo puno opcija za vas,...nego, ide odmah papir a4, popuni, potpisi i voz sa bht-a..
Evo frisko, iz bht poslovnice BCC.
Kao sto sam i rekao, bolqurtzi su to. Dosao na salter, rekoh, cini mi se da mi ugovor istice za koji dan, nisam zadovoljan onim sto placam je li ima nekakva ponuda, da me "prisili" da ostanem korisnik i nakon 26 godina ili da trazim zahtjev za prenos broja kod drugog operatera. Za 25 KM u 21 vijeku, da imam 5 giga interneta mislim da je uvreda, pa eto...Kaze mi gospodjica mozete podnijeti zhtjev za prenos, procedura traje 3 dana, izmirite troskove, dugove ako ih imate....
Ma hajde cijena, ali šta daju malo, a kažu idemo prvi ili tako nekako

ja od 2014 godine nisam njihov korisnik, bio malo na m:tel, oko 2 godine i skontao jeftinije da ima i više i od njih, i m:tel je poskup ne cijenom nego malo daju za istu.
Pitaju se mnogi kako to mi za po cenera imamo sve, i ja i majka, da nema institucija i da nisu to stari 23 i 8 godina brojevi pa hajde, od majke 23, moj 8, izgubio sam jedan, ugasio se koji je bio star pravo, 2012 godine mislim da je uzet, možda i prije toga.
Ne zna narod naš ništa oko tech, neuk je pravo, ima izuzetaka ali mnogi su stvarno neuki oko toga.