Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alibaba_i_30_godina
#2576 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eki ti postavio tu formulu, godinama kruzila po 9gag. 
-
Cookie85
#2577 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ocigledno ne citas moje postove, nego se samo ukljucis odjednom.dale cooper wrote:Pa kompletan način na koji sebe predstavljaš ovdje to pokazuje. A ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako toCookie85 wrote:Razumljivo da nemas respekta, ja to stvarno razumijem i znam zasto, ali necemo sad o tomedale cooper wrote:
Vid...ja nemam nimalo respekta za likove kao što si ti, koji kad počnu zarađivati neke veće novce se totalno prešaltaju u taj
materijalni trip ko' da su jebeni Gordon Gekko.To pokazuje manjak klase i stila. Pare to ne mogu kupiti.
Nisam, ali ja ni ne tvrdim da jesam.![]()
Nisam ja jebeni Gordon Gekko niti se furam u taj neki fazon, samo pokusavam objasniti ono sto ti vec znas, ali neces sebi da priznas
Sta tebi tacno pokazuje manjak klase i stila ? neka rasprana na klix forumu ? neki komentari na tom istom forumu ? znas li ti sta znaci klasa i stil ?
Pare ne mogu mnogo stosta kupiti, ali ih mozes zamjeniti![]()
Ja tvrdim da jesam uradio/napravio/izumio neke stvari da se olaksaju covjeku!
izgleda u RL. Ljudi koji imaju stila i klase obično nemaju potrebu da se razmeću sa novcem i viču na megafon o svom životnom stilu.
Ti moj zivotni stil i ne poznajes kao ni ja tvoj u RL, a diskusije na forumu i zajebancije su sasvim nesto drugo .
I mi mozemo sad ovo nastaviti jos 50 stranica.
Ovako cemo skratiti.
Ti si mene vidis takvog, ok, tvoje misljenje, postujem
-
Cookie85
#2578 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja sam je postavio na forum, nisam je izmislioalibaba_i_30_godina wrote:Eki ti postavio tu formulu, godinama kruzila po 9gag.
- dale cooper
#2579 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Oh tako predvidljivo.Cookie85 wrote:
Pa ocigledno ne citas moje postove, nego se samo ukljucis odjednom.
Ti moj zivotni stil i ne poznajes kao ni ja tvoj u RL, a diskusije na forumu i zajebancije su sasvim nesto drugo .![]()
Ovako cemo skratiti.
Ti si mene vidis takvog, ok, tvoje misljenje, postujemali covjece, ne moras biti ljubomoran sto neki bosnjo uradi nesto sto ti neces ili ne mozes
- ho oponopono
#2580 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
...i kad kažu kakav horoskop...
... hirurški precizna analitična persona, ma ako treba mogu i hoću razumom ću da sjebem i tu ljubav...ali nije stran ni razvrat naposljetku...a sve što tražim jest simpl da budeš samo normal...pa ćemo mi i u anal...šta kanal, bio sam i u njemu...ali nikad više...živote... miše...
i 
-
Cookie85
#2581 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo malo ..dale cooper wrote:Oh tako predvidljivo.Cookie85 wrote:
Pa ocigledno ne citas moje postove, nego se samo ukljucis odjednom.
Ti moj zivotni stil i ne poznajes kao ni ja tvoj u RL, a diskusije na forumu i zajebancije su sasvim nesto drugo .![]()
Ovako cemo skratiti.
Ti si mene vidis takvog, ok, tvoje misljenje, postujemali covjece, ne moras biti ljubomoran sto neki bosnjo uradi nesto sto ti neces ili ne mozes
![]()
Ugodan dan želim.
Zasto ti dajes sebi za pravo da zakljucis nesto kakav je neko u RL, a ne poznajes tu osobu, a kad ta ista osoba tebi vrati istom mjerom ti pobjegnes ? To je ono sto si maloprije govorio pa si ti sad isto uradio, samo drugaciji primjer i o tebi se radi.
Kako nazvati to, sto ljudi daju sebi za pravo mnoge stvari (kao u ovom primjeru sto sam te izivcirao pa neces da raspravljas) , a kad im vratis istom mjerom oni se pokupe ?
-
Cookie85
#2582 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
@Dale cooper
Ne moras se ljutiti, samo sam ti htio pokazati da nije uredu nekoga koga ne znas, zakljucivati neke stvari o njemu u RL
Jer to nije fino, vecina nas se ne poznaje u RL. Opcenito zakljucivati o osobi koju ne poznajes je bezveze

Ne moras se ljutiti, samo sam ti htio pokazati da nije uredu nekoga koga ne znas, zakljucivati neke stvari o njemu u RL
Jer to nije fino, vecina nas se ne poznaje u RL. Opcenito zakljucivati o osobi koju ne poznajes je bezveze
- dale cooper
#2583 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ono što sam ja rekao tačno je:Cookie85 wrote:
Samo malo ..
Zasto ti dajes sebi za pravo da zakljucis nesto kakav je neko u RL, a ne poznajes tu osobu, a kad ta ista osoba tebi vrati istom mjerom ti pobjegnes ? To je ono sto si maloprije govorio pa si ti sad isto uradio, samo drugaciji primjer i o tebi se radi.
Kako nazvati to, sto ljudi daju sebi za pravo mnoge stvari (kao u ovom primjeru sto sam te izivcirao pa neces da raspravljas) , a kad im vratis istom mjerom oni se pokupe ?
![]()
Znači izvukao sam zaključak po načinu na koji se ovdje predstavljaš. A ako je ta slika koju stvaraš o sebi virtualno netačna, ondaA ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako to izgleda u RL.
se opet postavlja pitanje - zašto?
- dale cooper
#2584 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio.
Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo. 
-
Cookie85
#2585 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ako te bas zanima mozes vidjeti od kako sam se ukljucio u diskusije. Nisi ti sve fulio nisam ni rekao, nego sam si ti zakljucio neke stvari kakav sam ja u RL kao covjek, pa sam ti odgovorio i onda si es ti naljutio i otisao.dale cooper wrote:Ono što sam ja rekao tačno je:Cookie85 wrote:
Samo malo ..
Znači izvukao sam zaključak po načinu na koji se ovdje predstavljaš. A ako je ta slika koju stvaraš o sebi virtualno netačna, ondaA ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako to izgleda u RL.
se opet postavlja pitanje - zašto?
Ja ne znam kakav si ti kao covjek u RL niti mogu to komentarisati, ali mogu zakljuciti neke stvari (ne sve) jer niko od nas ne iznosi javno neke privatne stvari da bi covjek mogao imati cijelu sliku o nekoj osobi.
A sad ne smijem ni da kazem sta mislim da se ti ne bi naljutio opet
Zato sam ti i govorio samo se stvoris iz vedra neba i nesto zakljucujes.
Ali nek si se ti vratio, jebo sve, nema potrebe da se ljutis
-
Cookie85
#2586 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam ni ja sto bi se ljutio pogotovo od nekog do cijeg misljenja ti nije stalo, ali sam vidio da si se uvrijedio , pa necu vise!dale cooper wrote:I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio.Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo.
Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti
- triconja
#2587 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Estakvirla, cuj ja znam kuhat, jaro pogresno si kvotoCookie85 wrote: Sadm zivis i kuhas sebi svaki dan ? e sad si ga pretjerao! Znam kuhati, ali kuham samo kad treba neka djevojka da dodje, a sam sebi da kuham ? jok, lakse naruciti da jedem , tako da mislim da lazes da kuhas cesto, cak i zenama koje zive same ne kuhaju cesto!
- Millie18
#2588 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Helouu,ljudi
Dugo me nije bilo, i ispadoh iz fola, ali me čisto zanima...Nađe li se ta Žena vrijedna braka??
Dugo me nije bilo, i ispadoh iz fola, ali me čisto zanima...Nađe li se ta Žena vrijedna braka??
- triconja
#2589 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hocemol se malo zenit?Millie18 wrote:Helouu,ljudi
- Xavier1
#2590 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa gdje si ti Milice. Hajde nam reci ciji si dupli. 
- Millie18
#2591 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koo, šta, kad??triconja wrote:Millie18 wrote: Hocemol se malo zenit?
Da samo znaš koliko je komplikovana papirologija, lakše u Njemačku otići
- triconja
#2592 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Bog te mazo kad se pocnu markovi konaci raspredat zbog jedne recenice, cojik kae hoce karjeru odmah drvlje i kamenje.
Nek radi ko sta hoce, ako ti se takav supruznik/partner ne svidja onda ceraj u drugo selo
Nek radi ko sta hoce, ako ti se takav supruznik/partner ne svidja onda ceraj u drugo selo
- triconja
#2593 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imam vezu kod jednog hodze, mogo bi on to ispod ruke sreditMillie18 wrote:Koo, šta, kad??triconja wrote:Millie18 wrote: Hocemol se malo zenit?![]()
Da samo znaš koliko je komplikovana papirologija, lakše u Njemačku otići
- Millie18
#2594 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Xavier1 wrote:Pa gdje si ti Milice. Hajde nam reci ciji si dupli.
Milica is back!
Šta je bilo, niko te nije nervirao ovih dana ? hahah
Ja sam bolan, unikat - nema duplikata
- dale cooper
#2595 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cookie85 wrote:Ne znam ni ja sto bi se ljutio pogotovo od nekog do cijeg misljenja ti nije stalo, ali sam vidio da si se uvrijedio , pa necu vise!dale cooper wrote:I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio.Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo.
Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti
-
moonca
#2596 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju...Cookie85 wrote: Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti
nije povezano sa --dale cooper--
- MarlboroGold
#2597 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?
Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.
Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicuto je u onih 5% sto spadaju zene
EDIT:
Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
- DzordzHodzic
#2598 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Nemoguce je razdvojit internet personu i onu u RL.
-
moonca
#2599 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Po izgledu 100 % a, i po ostalim kategorijama--- ne ocekujem istu osobu -mada to nisam sprovela...
- triconja
#2600 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Morbit šizofrenijaDzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.