Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alibaba_i_30_godina

#2576 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Eki ti postavio tu formulu, godinama kruzila po 9gag. :skoljka:
Cookie85

#2577 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

dale cooper wrote:
Cookie85 wrote:
dale cooper wrote:
Vid...ja nemam nimalo respekta za likove kao što si ti, koji kad počnu zarađivati neke veće novce se totalno prešaltaju u taj
materijalni trip ko' da su jebeni Gordon Gekko. :roll: To pokazuje manjak klase i stila. Pare to ne mogu kupiti.

Nisam, ali ja ni ne tvrdim da jesam.
Razumljivo da nemas respekta, ja to stvarno razumijem i znam zasto, ali necemo sad o tome ;)

Nisam ja jebeni Gordon Gekko niti se furam u taj neki fazon, samo pokusavam objasniti ono sto ti vec znas, ali neces sebi da priznas :)

Sta tebi tacno pokazuje manjak klase i stila ? neka rasprana na klix forumu ? neki komentari na tom istom forumu ? znas li ti sta znaci klasa i stil ?

Pare ne mogu mnogo stosta kupiti, ali ih mozes zamjeniti :D :lol:

Ja tvrdim da jesam uradio/napravio/izumio neke stvari da se olaksaju covjeku!

:)
Pa kompletan način na koji sebe predstavljaš ovdje to pokazuje. A ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako to
izgleda u RL. Ljudi koji imaju stila i klase obično nemaju potrebu da se razmeću sa novcem i viču na megafon o svom životnom stilu. :mrgreen:
Pa ocigledno ne citas moje postove, nego se samo ukljucis odjednom.

Ti moj zivotni stil i ne poznajes kao ni ja tvoj u RL, a diskusije na forumu i zajebancije su sasvim nesto drugo . ;)

I mi mozemo sad ovo nastaviti jos 50 stranica.

Ovako cemo skratiti.

Ti si mene vidis takvog, ok, tvoje misljenje, postujem :) ali covjece, ne moras biti ljubomoran sto neki bosnjo uradi nesto sto ti neces ili ne mozes :lol:
Cookie85

#2578 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

alibaba_i_30_godina wrote:Eki ti postavio tu formulu, godinama kruzila po 9gag. :skoljka:
Ja sam je postavio na forum, nisam je izmislio :D
dale cooper

#2579 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

Cookie85 wrote:

Ti moj zivotni stil i ne poznajes kao ni ja tvoj u RL, a diskusije na forumu i zajebancije su sasvim nesto drugo . ;)

Ovako cemo skratiti.

Ti si mene vidis takvog, ok, tvoje misljenje, postujem :) ali covjece, ne moras biti ljubomoran sto neki bosnjo uradi nesto sto ti neces ili ne mozes :lol:
Oh tako predvidljivo. :zzzz:

:kakoste: Ugodan dan želim. :)
ho oponopono

#2580 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by ho oponopono »

...i kad kažu kakav horoskop...:pusi2:... hirurški precizna analitična persona, ma ako treba mogu i hoću razumom ću da sjebem i tu ljubav...ali nije stran ni razvrat naposljetku...a sve što tražim jest simpl da budeš samo normal...pa ćemo mi i u anal...šta kanal, bio sam i u njemu...ali nikad više...živote... miše... :pisnula: i :pisnuo:
Cookie85

#2581 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

dale cooper wrote:
Cookie85 wrote:

Ovako cemo skratiti.

Oh tako predvidljivo. :zzzz:

:kakoste: Ugodan dan želim. :)
Samo malo .. :lol:

Zasto ti dajes sebi za pravo da zakljucis nesto kakav je neko u RL, a ne poznajes tu osobu, a kad ta ista osoba tebi vrati istom mjerom ti pobjegnes ? To je ono sto si maloprije govorio pa si ti sad isto uradio, samo drugaciji primjer i o tebi se radi.

Kako nazvati to, sto ljudi daju sebi za pravo mnoge stvari (kao u ovom primjeru sto sam te izivcirao pa neces da raspravljas) , a kad im vratis istom mjerom oni se pokupe ?

:lol: :)
Cookie85

#2582 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

@Dale cooper

Ne moras se ljutiti, samo sam ti htio pokazati da nije uredu nekoga koga ne znas, zakljucivati neke stvari o njemu u RL

Jer to nije fino, vecina nas se ne poznaje u RL. Opcenito zakljucivati o osobi koju ne poznajes je bezveze :)

:) ;)
dale cooper

#2583 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

Cookie85 wrote:

Zasto ti dajes sebi za pravo da zakljucis nesto kakav je neko u RL, a ne poznajes tu osobu, a kad ta ista osoba tebi vrati istom mjerom ti pobjegnes ? To je ono sto si maloprije govorio pa si ti sad isto uradio, samo drugaciji primjer i o tebi se radi.

Kako nazvati to, sto ljudi daju sebi za pravo mnoge stvari (kao u ovom primjeru sto sam te izivcirao pa neces da raspravljas) , a kad im vratis istom mjerom oni se pokupe ?

Ono što sam ja rekao tačno je:
A ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako to izgleda u RL.
Znači izvukao sam zaključak po načinu na koji se ovdje predstavljaš. A ako je ta slika koju stvaraš o sebi virtualno netačna, onda
se opet postavlja pitanje - zašto? :mrgreen:
dale cooper

#2584 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio. :zoka: Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo. :mrgreen:
Cookie85

#2585 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

dale cooper wrote:
Cookie85 wrote:

Ono što sam ja rekao tačno je:
A ako imaš potrebu da to radiš virtuelno onda mogu zamisliti kako to izgleda u RL.
Znači izvukao sam zaključak po načinu na koji se ovdje predstavljaš. A ako je ta slika koju stvaraš o sebi virtualno netačna, onda
se opet postavlja pitanje - zašto? :mrgreen:
Ako te bas zanima mozes vidjeti od kako sam se ukljucio u diskusije. Nisi ti sve fulio nisam ni rekao, nego sam si ti zakljucio neke stvari kakav sam ja u RL kao covjek, pa sam ti odgovorio i onda si es ti naljutio i otisao.

Ja ne znam kakav si ti kao covjek u RL niti mogu to komentarisati, ali mogu zakljuciti neke stvari (ne sve) jer niko od nas ne iznosi javno neke privatne stvari da bi covjek mogao imati cijelu sliku o nekoj osobi.

A sad ne smijem ni da kazem sta mislim da se ti ne bi naljutio opet :D :)

Zato sam ti i govorio samo se stvoris iz vedra neba i nesto zakljucujes.

Ali nek si se ti vratio, jebo sve, nema potrebe da se ljutis :) :)
Cookie85

#2586 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

dale cooper wrote:I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio. :zoka: Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo. :mrgreen:
Ne znam ni ja sto bi se ljutio pogotovo od nekog do cijeg misljenja ti nije stalo, ali sam vidio da si se uvrijedio , pa necu vise!

Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti :D

;)
triconja

#2587 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Cookie85 wrote: Sadm zivis i kuhas sebi svaki dan ? e sad si ga pretjerao! Znam kuhati, ali kuham samo kad treba neka djevojka da dodje, a sam sebi da kuham ? jok, lakse naruciti da jedem , tako da mislim da lazes da kuhas cesto, cak i zenama koje zive same ne kuhaju cesto!
Estakvirla, cuj ja znam kuhat, jaro pogresno si kvoto :lol:
Millie18

#2588 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Millie18 »

Helouu,ljudi
Dugo me nije bilo, i ispadoh iz fola, ali me čisto zanima...Nađe li se ta Žena vrijedna braka?? :D
triconja

#2589 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Millie18 wrote:Helouu,ljudi
Dugo me nije bilo, i ispadoh iz fola, ali me čisto zanima...Nađe li se ta Žena vrijedna braka?? :D
Hocemol se malo zenit? :lol:
Xavier1

#2590 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Xavier1 »

Pa gdje si ti Milice. Hajde nam reci ciji si dupli. :zoka:
Millie18

#2591 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Millie18 »

triconja wrote:
Millie18 wrote: Hocemol se malo zenit? :lol:
Koo, šta, kad?? :-D
Da samo znaš koliko je komplikovana papirologija, lakše u Njemačku otići :-D
triconja

#2592 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Bog te mazo kad se pocnu markovi konaci raspredat zbog jedne recenice, cojik kae hoce karjeru odmah drvlje i kamenje.

Nek radi ko sta hoce, ako ti se takav supruznik/partner ne svidja onda ceraj u drugo selo :lol:
triconja

#2593 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

Millie18 wrote:
triconja wrote:
Millie18 wrote: Hocemol se malo zenit? :lol:
Koo, šta, kad?? :-D
Da samo znaš koliko je komplikovana papirologija, lakše u Njemačku otići :-D
Imam vezu kod jednog hodze, mogo bi on to ispod ruke sredit :lol:
Millie18

#2594 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Millie18 »

Xavier1 wrote:Pa gdje si ti Milice. Hajde nam reci ciji si dupli. :zoka:

Milica is back!
Šta je bilo, niko te nije nervirao ovih dana ? hahah
Ja sam bolan, unikat - nema duplikata :)
dale cooper

#2595 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

Cookie85 wrote:
dale cooper wrote:I ne ljutim se, zašto bih se dovraga ljutio. :zoka: Zašto bi me ljutilo mišljenje nekoga do čijeg mi mišljenja nije stalo. :mrgreen:
Ne znam ni ja sto bi se ljutio pogotovo od nekog do cijeg misljenja ti nije stalo, ali sam vidio da si se uvrijedio , pa necu vise!

Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti :D

;)
:-) :lol:
moonca

#2596 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Cookie85 wrote: Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti :D

;)
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju... :lol:

nije povezano sa --dale cooper-- :thumbup:
MarlboroGold

#2597 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?

Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.

Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicu :D to je u onih 5% sto spadaju zene :D

EDIT:

Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.
DzordzHodzic

#2598 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by DzordzHodzic »

Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Nemoguce je razdvojit internet personu i onu u RL.
moonca

#2599 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Po izgledu 100 % a, i po ostalim kategorijama--- ne ocekujem istu osobu -mada to nisam sprovela...
triconja

#2600 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by triconja »

DzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Nemoguce je razdvojit internet personu i onu u RL.
Morbit šizofrenija :lol:
Post Reply