Hej, smiri malo. Calm down. Niko te nije docekao na noz, ponajmanje ja.SaraFina wrote:Ommadawn wrote: Pa hajd´ zovni.
Zovni i snimi razgovor, postavi na "jubitu" i imas podrsku od svih nas ovdje i odmah.
Riba ti bona smrdi od glave - bar bi ti to trebala znati sa kulinarskim umijecem.
Zovi ti. Nisam raspoložena. Na nož si me prvi dočekao sa komentarima...Uostalom, šta imam tebi u Skandinaviji dokazivati ja patriotizam? I bilo kome?
Libo me. Meni potaman i više nego što treba. Na Dale-ta sam slaba, znamo se dugi niz godina... pa odreagirah. Trulo mi ono "mješanac" inače... Ne bih se ni oglašavala.
Ne moras meni dokazivati patriotizam - sama si pocela pozivati na bojkot, zar ne? A kako zivis van BiH, posljedice te se direktno ne doticu ali pozivas ljude koji u BiH zive.
No njima su proizvodi koje bi ti bojkotovala jedini pristupni a alternativa, ako je uopste ima, je loseg kvaliteta.
Pa te fino oni zamolili da zovnes dilera i kazes "eto vidis sta nam ovi UZP-ovci rade, hoce da nam uniste domovinu, de bogati skloni njihovu robu sa svog asortimana a plasiraj nasu".
Ne moras danas ako nisi raspolozena, mozes i sutra.
Njima dokazi - meni ne moras. Jebe se meni. Ali zbog Dale-ta a bogami i Hakiza.