Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
insomnia78

#2577 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

dezurni_ucenik wrote:Ja ne znam odakle to da Dodik pada. Covjek satro opoziciju, unistio je, razorio.
Pa bosnjo se ko one hude pretucene, vise puta prevarene zene nada svakom migu svog dusmana. Laze sam sebe, konstruise price...
Nadzorna_ploca

#2578 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

nelle_tz wrote:Komentari na youtube video od klixa, da vidite kako razmisljaju ovi iz RS-a
derb derbon
derb derbon
1 hour ago
Пуши к.... говно плаћеничко, јебем ли ти матер сорошевску у уста. Коначно је Трг Крајине чист од смећа а сваки наредни покушај треба багерима стругати. Крепај гњидо.

John Smith
2 hours ago
IZDAJNIK NASE REPUBLIKE SRPSKE!
PLACENIK ZAPADA I PRODANA DUSA!
Nova Powell
1 hour ago
Demagog Draško je dobio po pici haha
Dosta je on verbalno prijetio, vrijedjao i optuzivao druge ljude. I corku demagogu!

Podrska za narod Republike Srpske, policiju RS i cijelu drzavu Republiku Srpsku!

Ravna Gora
2 hours ago
Ma samo oštro protiv ovog placenika. Nije njemu stalo do Davida. Iskorišcava smrt Davida za jeftine politicke poene. Govno odvratno prodano. Misli medzunarodna zajednica na ovaj nacin ukint Republiku Srpsku. Mrš belosvetske fukare!
Ravna Gora
48 minutes ago
@Fuad Gogić jel vidiš trobojke po ulicama Banja Luke? To je Srbija balijo smrdljiva poturcena! Republika Srpska je Srbija! bih ne znaci nama nista. Poserem se na bih i na tebe. Republika Srpska je Srbija!
https://www.youtube.com/watch?v=Iul6HTi5A6o
Koja ovo govedina pise da mi je znati. :lol:
SmokingMan

#2579 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

Ovo drugo su ne zvanične informacije.

A izjave stranaca su slabe poput paukove mreže na jakom vjetru.
escobar__

#2580 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by escobar__ »

megaman4 wrote:Dolazi vrijeme novih ljudi koji ne zive u proslosti kao ova dvojica.
:lol: :lol:

Naravno da dolazi, posebno u Srbiji i manjoj bh. administrativnoj jedinici.
insomnia78

#2581 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

channel10 wrote:
Banksy wrote:Drugim riječima, ne daj bože da padnu četnici, morali bi se zagrliti s 'krmojedima'.
Ali tamo su svi isti :shock:

Postoje samo manji i veći..
Cuj da padnu cetnici :lol: :lol: :lol: :lol:
Bizi ba. Odoh stucovati bradu. Dobio sam nekako ulje za žićbo pa da vidim kako goni
channel10

#2582 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

dezurni_ucenik wrote:Ja ne znam odakle to da Dodik pada. Covjek satro opoziciju, unistio je, razorio.
Vucic takođe. Da je i meni malo njihove vutre...
Banksy

#2583 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Banksy »

channel10 wrote:
Banksy wrote:Drugim riječima, ne daj bože da padnu četnici, morali bi se zagrliti s 'krmojedima'.
Ali tamo su svi isti :shock:

Postoje samo manji i veći..
A s većima smo se nekako uvijek bolje snalazili, jel. Navika, šta li.

Izdrži, Mile, ne daj se, Klix je uz tebe. :thumbup:
nemoj to

#2584 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

Ove trolove iz francuske i ostalih zemalja treba sve redom..
manijak1

#2585 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by manijak1 »

nemoj to wrote:Ove trolove iz francuske i ostalih zemalja treba sve redom..
....u prve redove na nemirne proteste :D
strong69

#2586 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by strong69 »

Banja je BH grad. Izgleda da mnogi ne misle tako.
SmokingMan

#2587 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

U BL ima svega,ali najmanje BIH....
CPT

#2588 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

strong69 wrote:Banja je BH grad. Izgleda da mnogi ne misle tako.
99,9% onih na trgu?
strong69

#2589 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by strong69 »

SmokingMan wrote:U BL ima svega,ali najmanje BIH....
Kako ti vidiš onda budućnost BiH? Hajmo im onda pustiti da se odvoje.
strong69

#2590 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by strong69 »

CPT wrote:
99,9% onih na trgu?
I? Jesi li za to da se otcijepe?
insomnia78

#2592 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

nemoj to wrote:Ove trolove iz francuske i ostalih zemalja treba sve redom..
Zanimljivo da to izjavis ti koji si vise puta banovan na makar dva razlicita nika
CPT

#2593 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

strong69 wrote:
CPT wrote:
99,9% onih na trgu?
I? Jesi li za to da se otcijepe?
za pocetak pustiti malo vremena za pendrecenje, pa kad se dogovore (ako se dogovore) mozemo dalje.... :thumbup:
channel10

#2594 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

nemoj to wrote:Budučnosti nema.
Mladosrbine protataj loma ;)
SmokingMan

#2595 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

strong69 wrote:
Ja mislim da sam posljednja osoba kojoj bi se ovo pitanje trebalo postaviti.
channel10

#2596 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

strong69 wrote:
Jok. Nek crknu od muke, ali neka ih u BIH-a
bh.tornjak

#2597 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bh.tornjak »

insomnia78 wrote:Znaci pada dodik i bakir. Raja se grli na entiteskim granicama. Kurac cete nas vise zavadjati politicari
grle se i ljube.....jezici do krajnika... :lol:
nemoj to

#2598 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

channel10 wrote:
nemoj to wrote:Budučnosti nema.
Mladosrbine protataj loma ;)

Šta ti baljezgaš kakvi te srbi spopadaju?

Šta ti se slažeš da buducnosti ima?

Pa mi ne smijemo kročiti u RS s zastavom šta pricas ti?
armin071

#2600 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by armin071 »

Samo ih pustiti da ih biju. Kada su birali birali su da napakoste Bosnjacima i BiH uopste. I ovi za i ovi kontra Davida svi podjednako mrze sve sto podsjeca na bosansko. I sada bi kao njih neko trebao da zali. Samo nek se tuku medjusobno. Karma je cudo hebo im Dodik nanu naninu kada su glupi i kada su ga birali neka mu ga sada i popuse.
Post Reply