Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
- Belay Queen
#2577 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
ooojjjjinsomnia78 wrote:
- Analiticarr
#2579 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Konacno neko ko me razumijeinsomnia78 wrote:
- Analiticarr
#2580 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moram li bas pokazati ili da samo napisemnova_ja wrote:Eh to to...zizi505 wrote:Šta je pokazatelj da imaš kapacitet za cetiri zene?Analiticarr wrote:Trazim 4 zene izmedju 30 i 40 godina za ozbiljne veze i brak
- Yenna
#2581 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Napiši, uostalom cim se nadas da ces na forumu naci...Analiticarr wrote: Moram li bas pokazati ili da samo napisem
Al ja sam eto prva, pa makar to....
- King Theoden
#2582 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Gledaj melekainsomnia78 wrote:
San svakog pravog i zdravog muškarca
- Analiticarr
#2583 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci svenova_ja wrote:Napiši, uostalom cim se nadas da ces na forumu naci...Analiticarr wrote: Moram li bas pokazati ili da samo napisem![]()
- Yenna
#2584 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Aferim.Analiticarr wrote: Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci sve
Eto idemo s konkursom.
- Analiticarr
#2585 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nadji nam jos 3nova_ja wrote:Aferim.Analiticarr wrote: Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci sve
Eto idemo s konkursom.
- insomnia78
#2586 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
E jesu vala fineDino34 wrote:Gledaj melekainsomnia78 wrote:
San svakog pravog i zdravog muškarca
- HAVANA
#2587 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nisi ti normalan.Jesi probao i sa jednom? To je bolan nauka citava zadovoljit zensko.Da ti krv ne popije.Guzit je najlakse.Analiticarr wrote:Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci svenova_ja wrote:Napiši, uostalom cim se nadas da ces na forumu naci...Analiticarr wrote: Moram li bas pokazati ili da samo napisem![]()
- Yenna
#2588 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sad cu evo.Analiticarr wrote:Nadji nam jos 3nova_ja wrote:Aferim.Analiticarr wrote: Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci sve
Eto idemo s konkursom.
- insomnia78
#2589 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nije to ba isti mentalni sklop. Ova koja pristane na jos tri ona slusa
- Analiticarr
#2590 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Dzaba ja to njima pricam. Jos bi ih ja sve 4 fino zaposlio, 2 u prvu, 2 u drugu smjenu. Bilo bi nam svima super.insomnia78 wrote:Nije to ba isti mentalni sklop. Ova koja pristane na jos tri ona slusa
- Yenna
#2591 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma predivno.Analiticarr wrote:Dzaba ja to njima pricam. Jos bi ih ja sve 4 fino zaposlio, 2 u prvu, 2 u drugu smjenu. Bilo bi nam svima super.insomnia78 wrote:Nije to ba isti mentalni sklop. Ova koja pristane na jos tri ona slusa
Nznm kako dosad to nisi sproveo u djelo
- Analiticarr
#2592 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa tek sad sam se toga dosjetionova_ja wrote:Ma predivno.Analiticarr wrote:Dzaba ja to njima pricam. Jos bi ih ja sve 4 fino zaposlio, 2 u prvu, 2 u drugu smjenu. Bilo bi nam svima super.insomnia78 wrote:Nije to ba isti mentalni sklop. Ova koja pristane na jos tri ona slusa
Nznm kako dosad to nisi sproveo u djelo![]()
- strucnjakdemagog
#2593 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
izgleda slaba vajda od ovog foruma.nova_ja wrote:Napiši, uostalom cim se nadas da ces na forumu naci...Analiticarr wrote: Moram li bas pokazati ili da samo napisem![]()
- Yenna
#2594 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Zar si ti razveden? Plus ti takve gluposti u 40toj padaju na pamet..Analiticarr wrote: Pa tek sad sam se toga dosjetio
Bgm brinem se za tvoje zdravlje
-
Zizi505
#2595 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja te podržavam, samo da nisu sve u istoj kući, uskladiće im se mezis svima u isto vrijeme, pa belaj ondaAnaliticarr wrote:Imam sve sto treba za brak sa 4 zene. Zdrav, mlad, jak, sposoban, situiran, 4 spavace sobe. Znaci svenova_ja wrote:Napiši, uostalom cim se nadas da ces na forumu naci...Analiticarr wrote: Moram li bas pokazati ili da samo napisem![]()
Možeš li nam još malo pojasniti kakve bi ti žene, što se tiče godišta, obrazovanosti, izgleda, impvinskog stanja?
Planiraš li sa svakom imati djecu? Želiš li se sa svima viđati svaki dan?
I to što kažeš da si situiran, koliki ti je godišnji prihod?
Eto dovoljno pitanja za početak
- King Theoden
#2596 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pogotovo ova azijatkinja sa smeđom maramom.insomnia78 wrote:jesu vala fine
Biži ba, ne razumiješ se. il to, il si nagrebusio pa sad i u jogurt pušešHAVANA wrote:Nisi ti normalan.Jesi probao i sa jednom? To je bolan nauka citava zadovoljit zensko.Da ti krv ne popije.Guzit je najlakse
Ako su insani, dogovoriće se. Drugo, poligamija je neš globalno, jok muslimanski izum.
Isto ono kad žena drugog tj još jednog čojka dovede pa muž gleda i navija. Cukold il tako neš.
Neki čak i učestvuju i to je ono čuveno "ona na jozi, meho na njojzi"
Pusti ba narod nek bira šta mu duša želi, mojne ih prepadat.
- Analiticarr
#2597 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kuca je dovoljno velika da ni ne moraju da se vidjaju tako cestozizi505 wrote:
Ja te podržavam, samo da nisu sve u istoj kući, uskladiće im se mezis svima u isto vrijeme, pa belaj onda![]()
Možeš li nam još malo pojasniti kakve bi ti žene, što se tiče godišta, obrazovanosti, izgleda, impvinskog stanja?
I to što kažeš da si situiran, koliki ti je godišnji prihod?![]()
Eto dovoljno pitanja za početak
Pa rekao sam pozeljno bi bilo da su izmedju 30 i 40 godina stare, ali nije to toliko vazno, ne moraju biti obrazovane (da mi ne pametuju), da izgledaju ko zene, imovinsko stanje nebitno.
Djeca po dogovoru. Naravno da bi se vidjali svaki dan.
Moj godisnji prihod je dovoljan da uzdrzavam njih 4, da imaju sve sto pozele i da kao i do sada abd nastavim pomagati mnogima drugima kojima je pomoc potrebna.
- triconja
#2598 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jel to babo ostavio kucu na cetri sprata, svaki sprat poseban prikljucak struje?Analiticarr wrote:Kuca je dovoljno velika da ni ne moraju da se vidjaju tako cestozizi505 wrote:
Ja te podržavam, samo da nisu sve u istoj kući, uskladiće im se mezis svima u isto vrijeme, pa belaj onda![]()
Eto dovoljno pitanja za početak![]()
Pa rekao sam pozeljno bi bilo da su izmedju 30 i 40 godina stare, ali nije to toliko vazno, ne moraju biti obrazovane (da mi ne pametuju), da izgledaju ko zene, imovinsko stanje nebitno.
Moj godisnji prihod je dovoljan da uzdrzavam njih 4, da imaju sve sto pozele i da kao i do sada abd nastavim pomagati mnogima drugima kojima je pomoc potrebna.
- Analiticarr
#2600 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Bilo bi dobro da jest, ali nije to.triconja wrote:Jel to babo ostavio kucu na cetri sprata, svaki sprat poseban prikljucak struje?Analiticarr wrote:Kuca je dovoljno velika da ni ne moraju da se vidjaju tako cestozizi505 wrote:
Eto dovoljno pitanja za početak![]()