nije neštA, nego neštO.Fudo387 wrote:Izvini, je li ovo nesta na moj racun?Chmoljo wrote:Banksy, ako nisi znala, sad si četnik.
nije.
nije neštA, nego neštO.Fudo387 wrote:Izvini, je li ovo nesta na moj racun?Chmoljo wrote:Banksy, ako nisi znala, sad si četnik.
Chmoljo wrote:Banksy, ako nisi znala, sad si četnik.
Jebi ga, znam da te motorka uvijek pogodi.Fudo387 wrote: Pa da, kad nemas sta da kazes bubni neku nebulozu o otudjenoj motorki, i to je kao dovoljan argument za nesta.
Uzeo si pare, potrosio, i sad, aajjjj ja se zajebo.
Ne ide to tako.
Jbg, postavljate pitanja na koja vam dajem ozbiljan odgovor, i onda kad vam ne odgovara za vase besmislene teorije pocinjete sa jos besmislenijim kvalifikacijama, otudjio motorkuBanksy wrote:Najlakše je praviti se budala. S tim da postoji realna opasnost da, ustraješ li s tim konceptom, neko, na koncu, pomisli da to zaista i jesi.Fudo387 wrote:Kako bi se proveo neko ko je otvorio firmu u Ameriki sa pocetnim kapitalom od 2 hiljade dolara?
Fino. Dobio bi poreske olaksice za naredne tri godine dok biznis ne stane na noge. Ako bi se razvio, zaposljavao lokalne hahare, placao porez, poklanjao lovu fondacijama, svi bi mu kitu flautali.
Nemaju šumurine da uvale Arapima i maznu lovu pa ide red kmečanja tući će na decu štapom.Matzan wrote:
Ovo je suština problema kod većine patriota zabrinutih za budućnost naše d(j)ece.
Chmoljo wrote:nije neštA, nego neštO.Fudo387 wrote:Izvini, je li ovo nesta na moj racun?Chmoljo wrote:Banksy, ako nisi znala, sad si četnik.
nije.
Zašto onda i dalje otvaraju fiktivne firme ako reciprocitet postoji? Valjda bi fizička lica navedenih država u ovom momentu imala prohodan put ka ostvarivanju prava vlasništva. Dakle, bez ikakvih iregularnosti i posredovanja preko fiktivne firme, ako im je kao pojedincima to omogućeno. Čemu?GeeTnT wrote: Grijesis i dokumenti koje pokazujes su stari...pogledaj one novijeg datuma. Reciprocitet postoji.
Sta ce ti?Sara03 wrote:Zašto onda i dalje otvaraju fiktivne firme ako reciprocitet postoji? Valjda bi fizička lica navedenih država u ovom momentu imala prohodan put ka ostvarivanju prava vlasništva. Dakle, bez ikakvih iregularnosti i posredovanja preko fiktivne firme, ako im je kao pojedincima to omogućeno. Čemu?GeeTnT wrote: Grijesis i dokumenti koje pokazujes su stari...pogledaj one novijeg datuma. Reciprocitet postoji.
Malo logike, molim.
PS Može noviji dokument?
Sjecam se dobro da su pali potpisi izmedju drzavnika u vezi kupovine nekretnina...bilo i na vijestima. Sto se tice fiktivnih firmi i posredovanja, pa to je najjlakse provjerit, dokazat, oduzet i kaznit...Tu treba da se pokaze istrazivacko novinarstvo.Sara03 wrote:Zašto onda i dalje otvaraju fiktivne firme ako reciprocitet postoji? Valjda bi fizička lica navedenih država u ovom momentu imala prohodan put ka ostvarivanju prava vlasništva. Dakle, bez ikakvih iregularnosti i posredovanja preko fiktivne firme, ako im je kao pojedincima to omogućeno. Čemu?GeeTnT wrote: Grijesis i dokumenti koje pokazujes su stari...pogledaj one novijeg datuma. Reciprocitet postoji.
Malo logike, molim.
PS Može noviji dokument?
bezbeli. ko što i ne glasaš za SDA.Matzan wrote:
Biće da je na moj.
Nikad, ni u ludilu to nisam ni pomislio, a kamoli napisao.
@Banksy je jako korektna forumašica, uvijek rado pročitam njene komentare.
Matzan wrote:
Ovo je suština problema kod većine patriota zabrinutih za budućnost naše d(j)ece.
Pa da, zabraniti gradnju jer se ne uklapa u arhitektonski izgled ambijenta, sjebace kulturno-istorijsku zaostavstinu.
Salije se para u sistem po siii I ovim forumasima uhljebima takodjer.pemanapemani wrote:Kriminalci uništili Vodovod i Gras.The 51st State wrote:pored grasa i vodovoda kenjati o arapima je sizofreno, uostalom te pare mogu samo pomoci za rijesiti nase nagomilane probleme, ovdje je u pitanju sitna zavist i pakost prema onima koji su im slozili ledine uz malo udrobljenog skucenog ksenofobnog razmisljanja.
Isti ti kriminalci omogućuju sitnijim kriminalcima da za Arape otvaraju fiktivne firme.
Kriminalci će novac od fiktivnih firmi upotrjebiti za revitalizaciju Vodovoda i Grasa koje su prethodno sjebali i opljačkali.
Nevjerovatno dobar "biznis" plan.
zabraniti gradnju jer bi se gradilo na ostacima Tašlihana, a ne negdje pored ili između.Fudo387 wrote:
Pa da, zabraniti gradnju jer se ne uklapa u arhitektonski izgled ambijenta, sjebace kulturno-istorijsku zaostavstinu.
Ona partizanska kockasta zgrada tik pored je ok, u struku otvara hrpu nabacanog kamenja.
Egzotika.
Chmoljo wrote:bezbeli. ko što i ne glasaš za SDA.Matzan wrote:
Biće da je na moj.
Nikad, ni u ludilu to nisam ni pomislio, a kamoli napisao.
@Banksy je jako korektna forumašica, uvijek rado pročitam njene komentare.
Matzan wrote:
onda je ovo upakivanje ekavice neka nedokučiva pošalica?
meni je sve jasno kao dan.Matzan wrote: Kome je dokučivo on je shvatio, kome nije neće biti taman da mu nacrtam u bojama.
Slijedeći tvoju logiku, svi Srbi iz Srbije, uključujući Bošnjake i Muslimane su četnici.
Aferim!
Chmoljo wrote:meni je sve jasno kao dan.Matzan wrote: Kome je dokučivo on je shvatio, kome nije neće biti taman da mu nacrtam u bojama.
Slijedeći tvoju logiku, svi Srbi iz Srbije, uključujući Bošnjake i Muslimane su četnici.
Aferim!
a ne trudi se slijediti "moju" logiku. ni sa svojom nisi načisto.
Sjećaš se?GeeTnT wrote:Sjecam se dobro da su pali potpisi izmedju drzavnika u vezi kupovine nekretnina...bilo i na vijestima. Sto se tice fiktivnih firmi i posredovanja, pa to je najjlakse provjerit, dokazat, oduzet i kaznit...Tu treba da se pokaze istrazivacko novinarstvo.Sara03 wrote:Zašto onda i dalje otvaraju fiktivne firme ako reciprocitet postoji? Valjda bi fizička lica navedenih država u ovom momentu imala prohodan put ka ostvarivanju prava vlasništva. Dakle, bez ikakvih iregularnosti i posredovanja preko fiktivne firme, ako im je kao pojedincima to omogućeno. Čemu?GeeTnT wrote: Grijesis i dokumenti koje pokazujes su stari...pogledaj one novijeg datuma. Reciprocitet postoji.
Malo logike, molim.
PS Može noviji dokument?
Posljednji dokument je iz 2014. godine i ništa se nije promijenilo, naročito u pogledu država o kojima raspravljamo. Nemoj širiti dezinformacije, ako kažeš da postoji noviji dokument i da je omogućen reciprocitet. To očito nije istina, da ne kažem nešto drugo.nekretnineinn.ba wrote:Tako, primjerice, građani BiH ne mogu, ni u kojem slučaju, kupovati nekretnine u Afganistanu, Armeniji, Bahreinu, Indiji, Indoneziji, Iraku, Kuvajtu, Libanonu, Sloveniji te Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Ako ce napraviti jos ljepsi i stariji Taslihan, pali bagere i rovi.Chmoljo wrote:zabraniti gradnju jer bi se gradilo na ostacima Tašlihana, a ne negdje pored ili između.Fudo387 wrote:
Ona partizanska kockasta zgrada tik pored je ok, u struku otvara hrpu nabacanog kamenja.
Egzotika.
vidim i vjerujem.Matzan wrote:Ne pada mi na pamet.
Ne bih se mijenjao ni za šta tvoje.
Vjeruj mi.
jašta će. sve lete da ga obnove...Fudo387 wrote:
Ako ce napraviti jos ljepsi i stariji Taslihan, pali bagere i rovi.
Restauracija, sta.
Matzan wrote:Chmoljo wrote:meni je sve jasno kao dan.Matzan wrote: Kome je dokučivo on je shvatio, kome nije neće biti taman da mu nacrtam u bojama.
Aferim!
a ne trudi se slijediti "moju" logiku. ni sa svojom nisi načisto.
Ne pada mi na pamet.
Ne bih se mijenjao ni za šta tvoje.
Vjeruj mi.
Zasto? Postavice rampe, naplacivati parking, uvesti konkurenciju javnom prevozu ili otvoriti veleprodaju balvana pod nazivom Drvosjeca2.... jook ba, uz malo srece jedino mogu napraviti aerodrom i izvaditi BH airlines iz govana.japin_mutapi wrote:dobro je dok su na visovima(bezimenim)
problem nastupa kada pocnu silaziti u gradove