Ekspanzija terorizma
- ioannes
#2577 Re: Ekspanzija terorizma
postoji mogućnost da je ovaj napad iranski false flag...u taj prilog ide ova izjava da revolucionarne garde odmah optužuju SA i USA da stoje iza ovoga, a ne katara kojeg hoće možda da privuku na svoju stranu...da je slučajno SA naredila ovaj čin,ne vjerujem.....u ovom trenutku im to nikako ne ide pod ruku (cui bono)
- insomnia78
#2578 Re: Ekspanzija terorizma
Pa nije svaki napad isplaniran niti narucen od nekog. Ideologija je ono sto ih povezuje
- ioannes
#2579 Re: Ekspanzija terorizma
nisu bili ni oni prije 30 god.....sad jesu.
živa povijest. poenta je da nikoga ne zanima
živa povijest. poenta je da nikoga ne zanima
- Connaisseur Karlin
#2580 Re: Ekspanzija terorizma
ko kaze da ne znaminsomnia78 wrote:Vidis kako ne znasv prilikom naturaalizacije mozes promjeniti ime i prezimeConnaisseur Karlin wrote:hAZNADAR wrote: Dzaba, odaje te bosanstvo sto mu dodje nesto ko light bosnjastvo Ili muslim atheist.
Samo te Thompson na majici Ili ocili spasavaju.![]()
ime se promjeni, no prezime se ne mjenja tako lako![]()
![]()
francuski pasos takodjer ima info o mjestu rodjenja
ime i prezime mozes uvijek promjeniti
- BHCluster
#2581 Re: Ekspanzija terorizma
Jeste li postavili Iranske zastave na FB/Twitter... profile? 
- insomnia78
#2582 Re: Ekspanzija terorizma
Ne smiju od dzemata
- asurbanipal
#2583 Re: Ekspanzija terorizma
insomnia78 wrote:Ne smiju od dzemata
Od para-džemata...
- insomnia78
#2584 Re: Ekspanzija terorizma
Rekao bih da ni ovi mainstrim nisu previse pogodjeni. Vise odjeka vidim kod Francuza nego kod Bosnja
-
hAZNADAR
#2585 Re: Ekspanzija terorizma
Ili bolje receno Saudija.Gojeni H wrote:Sasvim slucajan napad koji nema nikakve veze sa sukobom izmedju Saudije i Katara, a nakon katarskog prriblizavanja Iranu.Bodkin wrote:Jebo mater ne bih se iznenadio da iran i saudija zapucaju otvoreno![]()
Na zalost, IS jos jednom pokazuje da ima sposobnost da uvuce operrativce cak i u zemlje sa veoma jakim obavjestajnim sluzbama.
Nema veceg zla od Saudije. Kupili su pola vlada na B.I. i radikalizovali. Zali Boze silnih petrodolara u sta se trose a u sta bi mogli.
Ta mrznja prema Sitima i kolicina energije, novca koja se trosi na to je bolest.
Zbog ovakvih stvari covjek ne moze biti optimista po pitanju buducnosti islamskog svijeta. Jednostavno nije sposoban niti je zasluzio da mu bude bolje.
- Pandakonda
-
hAZNADAR
#2587 Re: Ekspanzija terorizma
I dzemati su kupljeni davno.asurbanipal wrote:insomnia78 wrote:Ne smiju od dzemata
Od para-džemata...
- insomnia78
#2588 Re: Ekspanzija terorizma
Mescini da su napadaci Iranci. Nesto je truhlo medju sunijama
-
nema me tamo
#2589 Re: Ekspanzija terorizma
To kad se desi u Evropskim lijepim dvorištima pa kaze ekspanzija..
A svega mi eto 22 mrtvih na koncertu Arijane jel?
Pa u razdoblju od tog teroristickog napada do onog zadnjeg jel ono Njemacka ne mogu se sjetit baš na bliskom istoku umrlo jedno 500 muslimana minimum dajem glavu.
A svega mi eto 22 mrtvih na koncertu Arijane jel?
Pa u razdoblju od tog teroristickog napada do onog zadnjeg jel ono Njemacka ne mogu se sjetit baš na bliskom istoku umrlo jedno 500 muslimana minimum dajem glavu.
-
nema me tamo
#2591 Re: Ekspanzija terorizma
pa ko bracuka moj ti tvoji francuzi, ameri ko još?
al jebo to desilo se u pustinji i brdima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2592 Re: Ekspanzija terorizma

čitam sinoć martija misteriju na strip utopiji kad ono
irski teroristi
- insomnia78
#2593 Re: Ekspanzija terorizma
Nista drugi muslimani? Nista Daesh, Nusra, Assad, Kurdi, sitske milicije, iracka vojska i ko sve ne?nema me tamo wrote:pa ko bracuka moj ti tvoji francuzi, ameri ko još?
-
nema me tamo
#2594 Re: Ekspanzija terorizma
Ma haos je tamo nema šta, al' ja govorim recimo za Sasovce britance šta rade po pustinji izguglaj malo.. pa su se i tvoji ukljucili..
I to nisu se samo ukljucili odavno su oni na misiji ubijanja..
Uglavnom slozicemo se da sve ovo što se dešava ne dešava se slucajno?
Još po meni kad sve saberem i oduzmem napadi i nisu nešto učestali..
Baš ono nit sam vjernik nit me zanima bilo ko samo govorim kako je..
Ista situacija kao s Palestincima i Izraelcima nikad tamo nece biti mira..
A saveznicke snage i Ameri su definitivno okupatori i ubice s dronovima i cime sve ne..
Civilne žrtve se dodaju samo kao - pa jebiga nesretna okolnost bili na lošem mjestu u pogresno vrijeme..
Tako da kad bi se igrali plusa i minusa daleko su vece žrtve ovih civilnih muslimana da se tako izrazim..
Hej pa Ameri ubijaju prije nego su im srušili zgrade da ne pricam poslije pa koliko je to samo žrtava?
5 hiljada civila ubijeno 2001 i eto s vojnicima i svima nek je ubijeno nekih 15-20 hiljada tokom zadnjih 15 godina..
Šta misliš koliko je ubijeno Muslimana po bliskom istoku i ovi koji zaslužuju i ovi koji ne zaslužuju?
I to nisu se samo ukljucili odavno su oni na misiji ubijanja..
Uglavnom slozicemo se da sve ovo što se dešava ne dešava se slucajno?
Još po meni kad sve saberem i oduzmem napadi i nisu nešto učestali..
Baš ono nit sam vjernik nit me zanima bilo ko samo govorim kako je..
Ista situacija kao s Palestincima i Izraelcima nikad tamo nece biti mira..
A saveznicke snage i Ameri su definitivno okupatori i ubice s dronovima i cime sve ne..
Civilne žrtve se dodaju samo kao - pa jebiga nesretna okolnost bili na lošem mjestu u pogresno vrijeme..
Tako da kad bi se igrali plusa i minusa daleko su vece žrtve ovih civilnih muslimana da se tako izrazim..
Hej pa Ameri ubijaju prije nego su im srušili zgrade da ne pricam poslije pa koliko je to samo žrtava?
5 hiljada civila ubijeno 2001 i eto s vojnicima i svima nek je ubijeno nekih 15-20 hiljada tokom zadnjih 15 godina..
Šta misliš koliko je ubijeno Muslimana po bliskom istoku i ovi koji zaslužuju i ovi koji ne zaslužuju?
- tranquil
#2595 Re: Ekspanzija terorizma
Nisu, generalno je prestala ta moda za bilo kakve napade, zbog šupačkih "whataboutera" koji su svaki put kada neko tako izrazi žalost ućutkivali ljude efikasnom taktikom "a šta sa ovim, a šta sa onim, brinete za x a ne za y" i sličnim pizdarijama. Jedina društveno prihvatljiva zastava koja ne izaziva ovakve reakcije je palestinska.BHCluster wrote:Jeste li postavili Iranske zastave na FB/Twitter... profile?
Da se razumijemo, ja nikada nisam izražavao svoje mišljenje o terorizmu na ovakav način, moji stavovi su jasni i nemam potrebu ovakvog deklarisanja, ali ne osuđujem ljude koji to rade, razumijem da imaju potrebu da se na neki način izraze kada se dese ovakve stvari, i biva mi žao kada ih na ovakav šupački način ušutkavaju.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2596 Re: Ekspanzija terorizma
jes dobro si
inače
gledam jučer u tramvaju curica ima paris
majicu
druga ima london na torbi...
kad vidim teheran kabul i bagdad
onda ću pitati gdje su te zastave :Dna profilima
inače
majicu
-
nema me tamo
#2597 Re: Ekspanzija terorizma
Pa ja, ukratko na te žrtve se gleda kao da nisu vrijedne jer zive u lošim dvorištima.
Kratko i jasno i ovo sto pricam uopšte nije za debatu
Kratko i jasno i ovo sto pricam uopšte nije za debatu
- tranquil
#2598 Re: Ekspanzija terorizma
Otprilike. To što je našim ljudima "bliži" Pariz nego Kabul, ne znači da misle da je kabulska žrtva manje vrijedna od pariške kao što ušutkivači tvrde. Znam desetine ljudi koji su bili u Parizu i Londonu, niti jednog da je bio u Kabulu, ljudima su ta mjesta bliža, i jednostavno više si šokiran i to je to.Black swan wrote:jes dobro si
inače
majicu
Mene je više šokiralo Bugojno ili Mevlid nego London i Bagdad. Najprirodnija reakcija iz koje samo pokvarena osoba može izvesti zaključak da mislim da je žrtva u Londonu i Bagdadu manje vrijedna od žrtve u Bugojnu.
-
aratet
#2599 Re: Ekspanzija terorizma
Osim toga, u Afganistanu je rat pa je ljudima sokantnije cuti kada u mirnoj Evropi se desi teroristicki napad nego u ratnoj zoni gdje totalni minimozgovi imaju i podrsku dijela naroda.
-
nema me tamo
#2600 Re: Ekspanzija terorizma
U suštini gledaj na to da smo mi kao ljudi obicna govna..
Eh s tog aspekta sad se fokusiraj na ovo..
Da li bi prije zivio u Bagdadu ili Parizu-Londonu?
Odgovor je naravno zna se šta, a na kraju krajeva s obzirom da smo ko ljudi izmet što ne bi mogli reci da su te zrtve manje vrijedne?
Vidiš šta sam uradio ovdje?
Eh s tog aspekta sad se fokusiraj na ovo..
Da li bi prije zivio u Bagdadu ili Parizu-Londonu?
Odgovor je naravno zna se šta, a na kraju krajeva s obzirom da smo ko ljudi izmet što ne bi mogli reci da su te zrtve manje vrijedne?
Vidiš šta sam uradio ovdje?