Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Boyzone i Westlife su poor man's Take That. Jedan je Gary Barlow i jedan je Robbie Williams.
Ne možemo svi biti bogati i imati fontane
Kako ovaj spot pokazuje Take That su i jedan od prvih boy bandova koji su igrali na kartu homoeroticizma,
što će poslije i Backstreet Boys koristiti. Pametan način za širenje fan baze van vrištećih tinejdžerki.
Bloo wrote:
came in like a wreeeeeeeeecking baaaaalllllllllllllllllllllll
pa odšlajdram po mokrom laminatu u kecelji i slomim naslijeđenu kristalnu čašu
sta tebe pogadja...ko da si odvrnula Semsinu 'Bacio si casu razbila se sva'...
Bloo wrote:
sad samo fali da neko da uleti sa Right Said Fred
kontrastivna pjesma u odnosu na moju
Right Said Fred su više zajebancija. Frankies su bili baš subverzivni. Nimalo se ne zajebavam kad kažem da
je Relax odlična pjesma i klasik. Da ne bi ko slučajno zbog smajlića pomislio da sam ironičan.
Bloo wrote:
Right Said Fred su više zajebancija. Frankies su bili baš subverzivni. Nimalo se ne zajebavam kad kažem da
je Relax odlična pjesma i klasik. Da ne bi ko slučajno zbog smajlića pomislio da sam ironičan.
dale cooper wrote:
Naravno, zašto da ne? Pojavili su se negdje u isto vrijeme, žanrovski slični. Samo je jedan bio bolji od drugog.
Buntovnici vs. Sminkeri..to sto pripadaju istom zanru ne znaci da ne mogu biti jedni drugima oponenti..naci ces i u istorijatu da se upravo oni spominju kao stilske suprotnosti...
Bloo wrote:
Da, naravno da je klasik
kinkiest of the kinkiest
Oh yeah. Lou Reed is the man! S&M, bondage...Lou je prvi istraživao te teritorije u muzici.
Ova njegova pjesma ima sve cool teme u jednom, seks, droga, ljubav, smrt.
Last edited by dale cooper on 30/09/2017 01:12, edited 1 time in total.
dale cooper wrote:
Naravno, zašto da ne? Pojavili su se negdje u isto vrijeme, žanrovski slični. Samo je jedan bio bolji od drugog.
Buntovnici vs. Sminkeri..to sto pripadaju istom zanru ne znaci da ne mogu biti jedni drugima oponenti..naci ces i u istorijatu da se upravo oni spominju kao stilske suprotnosti...
Govorim o muzičkoj sličnosti, ne o imidžu. Take That je jednostavno imao bolje pjesme.
Da, I Lou ih nimalo ne romantizira u svojim pjesmama. Iako su to neki možda i shvatili tako.
Ovo famoznu rečenicu gore u posteru je rekao poznati rock kritičar Lester Bangs. Ja nikada nisam to tako vidio.
Lou je jednostavno pričao o svojim iskustvima...for better or for worse.