Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#2576 Re: Safet Sušić - Pape
Pape će biti kriv i ako se ne plasiramo u Rusiju. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2577 Re: Safet Sušić - Pape
Evianova voda če biti 100% u Rusiji, a za Mešine oćerupane koke neznadem
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#2578 Re: Safet Sušić - Pape
Do tad ne vjerujem da ćemo ga spominjati. Ovaj posao u Evianu je dobio na osnovu naše reprezentacije. Ko je površno pratio, samo je mogao čuti ,,prvi put odbveo BIH na veliko takmičenje''. Posle ove reprize u zemlji svojih snova, teško da će bilo gdje opet naći angažman. Slijedeća destinacija mu može biti samo Afrika ili Azija.Crvena Tifoza wrote:Pape će biti kriv i ako se ne plasiramo u Rusiju.
Žao mi je jer imam samo još jednom odigrati 1X sad 3.1.2016 protiv Eviana i to je onda vjerovatno to
-
Crvena Tifoza
#2579 Re: Safet Sušić - Pape
A1fa wrote:Do tad ne vjerujem da ćemo ga spominjati. Ovaj posao u Evianu je dobio na osnovu naše reprezentacije. Ko je površno pratio, samo je mogao čuti ,,prvi put odbveo BIH na veliko takmičenje''. Posle ove reprize u zemlji svojih snova, teško da će bilo gdje opet naći angažman. Slijedeća destinacija mu može biti samo Afrika ili Azija.Crvena Tifoza wrote:Pape će biti kriv i ako se ne plasiramo u Rusiju.
Žao mi je jer imam samo još jednom odigrati 1X sad 3.1.2016 protiv Eviana i to je onda vjerovatno to
Nećete ga spominjati? Pa on više od godinu dana nema nikakve veze sa reprzentacijom a uskoro će ova tema prebaciti onu Mešinu po broju postova.
Gdje god on bude radio u budućnosti opet će napraviti više nego ijedan naš bivši selektor nakon avanture sa reprezentacijom.
-
teta marica druga
#2580 Re: Safet Sušić - Pape
@perfekcionista, stvarno si mislio na godišnji u Francusku? Nema veze ovo što se nismo plasirali, možeš ti ići gledati i druge repke koje su mnogo jače od naše, nego ideš li sam ili kako već?A1fa wrote:Dr. Kuca wrote:Koliko Papetovih fanova drama, mislim da bi se sjebo da zna. Prate njegov rad u stopu, sto mi je drago. Jedino Alfa neposustaje u svom "ješam vam reko", smijenio je covjeka ovdje, inicijator je bio njegove smjene, sad hoce i da ga otjera sa klupe u francuskoj. Mada se sad malo emancipovo.
![]()
![]()
Ja mu halaliti neću što mi je usrao godišnji u Francuskoj i gledanje Eura koji je bio siguran 2016
Pitam jer me interesuju cijene aranžmana za jednu osobu, ali ako ideš sa nekom od forumašica to je već skuplje i ja to ne bih mogao priuštiti.
-
Paul F.
#2581 Re: Safet Sušić - Pape
Boldirano nema veze s tim. Sajo jeste rekao da će drugi dio šampionata biti bolji nego prvi što je i logično obzirom na kontinuitet, prelazni rok i nevjerovatan broj povrijeđenih u prvom dijelu. "Ima još bodova u igri" znači nešto drugo, da je plasman u prvu ligu još uvijek realan. To Sajo nije rekao. Za ovo drugo, Sajo je rakao da je Nancy najbolji tim i da će Evijan pokušati na rizik da pobijedi. To je rekao prije tekme a ne poslije da bi se izvadio kako to ti imputiraš.A1fa wrote: Šta je ovo boldirano, već njegova fraza ,,ima još bodova u igri''? Nadam se da ćeš pokazati barem malo dostojanstva i fino se izvinuti za zadnje riječi
Nos, A1fa, nos.
-
Paul F.
#2582 Re: Safet Sušić - Pape
Čudi me da se još niko nije dosjetio da Safeta proglasi škrticom jer neće da kiti muziku.
- A1fa
#2583 Re: Safet Sušić - Pape
Paul F. wrote:Boldirano nema veze s tim. Sajo jeste rekao da će drugi dio šampionata biti bolji nego prvi što je i logično obzirom na kontinuitet, prelazni rok i nevjerovatan broj povrijeđenih u prvom dijelu. "Ima još bodova u igri" znači nešto drugo, da je plasman u prvu ligu još uvijek realan. To Sajo nije rekao. Za ovo drugo, Sajo je rakao da je Nancy najbolji tim i da će Evijan pokušati na rizik da pobijedi. To je rekao prije tekme a ne poslije da bi se izvadio kako to ti imputiraš.A1fa wrote: Šta je ovo boldirano, već njegova fraza ,,ima još bodova u igri''? Nadam se da ćeš pokazati barem malo dostojanstva i fino se izvinuti za zadnje riječi
Nos, A1fa, nos.
Ti kao da praksu radiš u Omara Mjesečara, i da Saju uhvate u krvavim rukavicama iznad leša, ti bi ga branio
On se vadio unaprijed, jer nema pojma kako ostvariti pozitivan rezultat, što je još gore. Ostavljam mogućnost da se na francuskom bolje izražava (ovo je google translate) i da je zaboravio svoje zavidovičke korijene, ali baljezganje o proljeću umjesto konkretne analize i plana šta nevalja i šta će promjeniti je identično ,,još je bodova u igri'' frazi koju je nama prosipao.
- A1fa
#2584 Re: Safet Sušić - Pape
Paul F. wrote:Čudi me da se još niko nije dosjetio da Safeta proglasi škrticom jer neće da kiti muziku.
Nek štedi pare, trebat će mu ubrzo, kakva crna muzika...
-
teta marica druga
#2585 Re: Safet Sušić - Pape
Ma ni parama se ne može sve kupiti. Evo npr. ne može se kupiti sreća, ili recimo Ervin Zukanović nikad neće moći kupiti onaj doživljaj igranja na SPA1fa wrote:Paul F. wrote:Čudi me da se još niko nije dosjetio da Safeta proglasi škrticom jer neće da kiti muziku.
Nek štedi pare, trebat će mu ubrzo, kakva crna muzika...
-
Paul F.
#2586 Re: Safet Sušić - Pape
Da zaključim s tobom.A1fa wrote: Ti kao da praksu radiš u Omara Mjesečara, i da Saju uhvate u krvavim rukavicama iznad leša, ti bi ga branio![]()
![]()
On se vadio unaprijed, jer nema pojma kako ostvariti pozitivan rezultat, što je još gore. Ostavljam mogućnost da se na francuskom bolje izražava (ovo je google translate) i da je zaboravio svoje zavidovičke korijene, ali baljezganje o proljeću umjesto konkretne analize i plana šta nevalja i šta će promjeniti je identično ,,još je bodova u igri'' frazi koju je nama prosipao.
Imamo dvije izjave.
1 - Sajo kaže da će drugi dio šampionata biti bolji nego prvi. Logično i istinito.
2 - Uoči tekme sa drugoplasiranim na tabeli, Sajo kaže da oni imaju najbolji tim ali da će Evijan pokušati da pobijedi tj neće zatvarati igru nego će rizikovati. Sličnu je izjavu dao pred tekmu reprezetacije u Parizu. U oba slučaja je tim odlično igrao i umalo nije pobijedio.
Te dvije izjave ti zlonamjerno interpretiraš ovako:
Definitivno si dokazao da si običan trol s kojim nema ozbiljne rasprave.A1fa wrote:Eno citam njegove izjave nakon jos jednog domaceg poraza sinoc (lagana 2 na kladioniciopet vadione, opet priča kako ima još bodova na proljeće koji su u igri, pa kaze da je igrao protiv najbolje ekipe
Također momački podupireš tezu da su normalni ljudi za Papeta a nenormalni protiv.
-
Dead Man Walking
#2587 Re: Safet Sušić - Pape
Pravda za normalnu raju. 
-
teta marica druga
#2588 Re: Safet Sušić - Pape
1000% tačno!Paul F. wrote:
Definitivno si dokazao da si običan trol s kojim nema ozbiljne rasprave.
Također momački podupireš tezu da su normalni ljudi za Papeta a nenormalni protiv.
- JoseMujica
#2590 Re: Safet Sušić - Pape
samo da našem najuspšešnijem selektoru svih vremena Saju ćestitam Novu 2016. i poželim uspjeh u najdražem pimky dresu.
Živijo nam Sajo što nam dade mlogo trenutaka veselja i radosti
Živijo nam Sajo što nam dade mlogo trenutaka veselja i radosti
- muha_sa
#2591 Re: Safet Sušić - Pape
ukloniše sa teme o Džeki pa velim da postavim ovdje
a nije ni PapeRe: Edin Džeko
Postby mfeed » 30/12/2015 00:11
nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.
- luckylaka
#2592 Re: Safet Sušić - Pape
Koji je ovo genijalac biomuha_sa wrote:ukloniše sa teme o Džeki pa velim da postavim ovdje![]()
nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.![]()
- muha_sa
#2593 Re: Safet Sušić - Pape
ovo sam okacio zbog mladje raje
posebno ovih koji porede ove današnje i prijeratne fudbalere
Tad se vani moglo ici tek sa odsluženom JNA i navršenih 27 il 28 godina starosti.
da je jedan genijalac Pape mogo izac vani sa 20 godina i da je imo približno uslove za trening kao ovi sad što imaju bio bi medj najboljim svjetskim fudbalerima, Pape treniro na blatnjavom Koševu i padinama Betanije.
Glupo je poredit ove današnje sa ovih prostora i ondašnje fudbalere---ovi današnji im nisu ni do koljena.
Tad se vani moglo ici tek sa odsluženom JNA i navršenih 27 il 28 godina starosti.
da je jedan genijalac Pape mogo izac vani sa 20 godina i da je imo približno uslove za trening kao ovi sad što imaju bio bi medj najboljim svjetskim fudbalerima, Pape treniro na blatnjavom Koševu i padinama Betanije.
Glupo je poredit ove današnje sa ovih prostora i ondašnje fudbalere---ovi današnji im nisu ni do koljena.
- Logovan
#2595 Re: Safet Sušić - Pape
Gledaj driblinga, gledaj golova. I onda meni neko kaže Misimović, Džeko i šta ja znam, su iznad Papeta.muha_sa wrote: a nije ni Pape![]()
- medvjed23
#2596 Re: Safet Sušić - Pape
pape je, bez sumnje, veličina.. ali i on, kao i svako drugi, mora biti podložan kritici..
međutim, jedno je razumna kritika, a drugo omalovažavanje i ismijavanje proizašlo iz "pisac napishe li se shta" mentaliteta..
kad bi mi kao društvo trunku smanjili sa drugonavedenim, ne bi nam škodilo..
međutim, jedno je razumna kritika, a drugo omalovažavanje i ismijavanje proizašlo iz "pisac napishe li se shta" mentaliteta..
kad bi mi kao društvo trunku smanjili sa drugonavedenim, ne bi nam škodilo..
- Point.
#2597 Re: Safet Sušić - Pape
Samo budala moze ismijavati Papeta kao fudbalera, dok se kao trener moze naci razlog za kritiku.
- muha_sa
#2598 Re: Safet Sušić - Pape
Point. wrote:Samo budala moze ismijavati Papeta kao fudbalera, dok se kao trener moze naci razlog za kritiku.
smetaju mi poredjenja Papeta fudbalera i bilo kojeg poslijeratnog fudbalera sa ovih prostora--tu mislim na prostor bivše Juge a ne samo BiH.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0JB2BlZKJcQ [/youtube]
Pape je bio genijalac sa loptom što ne znaci da mora bit dobar i trener.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYadC5gDbc8 [/youtube]
- strong69
#2599 Re: Safet Sušić - Pape
Je li to fakat neko napisao da je Pape bezveze fudbaler bio?muha_sa wrote:Point. wrote:Samo budala moze ismijavati Papeta kao fudbalera, dok se kao trener moze naci razlog za kritiku.![]()
smetaju mi poredjenja Papeta fudbalera i bilo kojeg poslijeratnog fudbalera sa ovih prostora--tu mislim na prostor bivše Juge a ne samo BiH.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0JB2BlZKJcQ [/youtube]
Pape je bio genijalac sa loptom što ne znaci da mora bit dobar i trener.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYadC5gDbc8 [/youtube]
- JoseMujica
#2600 Re: Safet Sušić - Pape
muha_sa wrote:ukloniše sa teme o Džeki pa velim da postavim ovdje![]()
nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.![]()