Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude?

Locked

Plaše li vas najave novog rata u BiH?

Plaše i vjerujem u novi rat
127
36%
Ne plaše, rata neće biti
165
46%
Ne znam
63
18%

Total votes: 355

huone

#2576 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by huone »

kongres wrote:Postavljam pitanje -koliko ucesnika ove teme zna rastaviti AK 47(nije bilo druge 1992 godine osim M48,nesto PAP-ovki takodje 7,62 te ostalog naoruzanja mahom lovackog i oruzja kratke cijevi)-ali eto.Kako se npr. aktivira tromblon-neki su u neznanju rahmet im dusi pokusali ispaliti tromblon bojevim metkom.Kako se usmjerava vatra MB odjeljenja voda baterije diviziona-kako se upravlja i komanduje vatrom-kako se........hebi ga nema to za naucit u sveckim skolama.Bazicna stvar odjeljenje u napadu i obrani-preporucujem kratak kurs kod HEROJA NASERA ORICA-on ce najbolje objasniti strategiju i taktiku-puska tebi puska njima -pa ko prezivi 8)
Znaci posto srpska djecica u manjem entitetu sve ovo ne znaju ti im preporucujes da ne zapocinju rat proglasenjem secesije?
šrilančananin

#2577 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by šrilančananin »

Ne već NDH politiku da Srbima nije mesto na zapadnoj obali Drine.
7o godina je tek proslo, ti se toga sjecas, ako uzmes u obzir da su Zidovi vec 1967. ponovo Richarda Wagnera slushali, ti nisi normalan, zar stvarno mislis ozbiljno.?

Last edited by šrilančananin on 31/12/2013 16:43, edited 1 time in total.
Basvod

#2578 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

Martinez_ wrote:
Basvod wrote:
:lol: Pa ti se mjesec dana ubi objasnjavajuci kako ce biti mrtvih Srba i Hrvata ukoliko ugroze ustavni poredak BiH. Ok, postujem upozorenje i ratoborilacki stav.
Al ne kontam cemu sad ovakav sprin, ubijanje moze al nepravda ne moze. :-)
Koji je level licemjerstva kad se brines za subinu ljudi koji si spreman ubiti?
Moj ti je savjet da budes dosljedan i nastavis se brinuti za BiH, zbog nje si spreman ubijati.

Nije baš tako, Skijaš ama nigde nije se veselio humanim preseljenjima čak mu je i dvoentitetska BiH ok, samo da cepanja ne bude. I u slučaju cepanja nije neko ko baš poziva na radikalizam

Nebitan pak priželjkuje trajno rešavanje srpskog pitanja.
Mislim da je svaki vid nepravde ukljucijuci i humano preseljenje daleko bolja varijanta od metka u glavu od strane Skijasa.
Na jednu stranu nepravda a na drugu rat... ja cu uvijek izabrati nepravdu.
Skijaš

#2579 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Skijaš »

Basvod wrote:
Skijaš wrote:
Nebitan32 wrote:
Hrvati su srbima nasli mjeru.

Ti bi, prije nego što si Bošnjak, Srbin ili Hrvat, trebao biti čovjek. A ti to očigledno nisi. Mislim, koliko bolestan trebaš biti da bi nevolju bilo kojeg naroda prihvatio kao nešto na čemu se gradi budućnost ?
:lol: Pa ti se mjesec dana ubi objasnjavajuci kako ce biti mrtvih Srba i Hrvata ukoliko ugroze ustavni poredak BiH. Ok, postujem upozorenje i ratoborilacki stav.
Moj ti je savjet da budes dosljedan i nastavis se brinuti za BiH, zbog nje si spreman ubijati.
Nisam rekao mrtvih Srba nego četnika, Srbi kao narod su zadužili i Hrvate i Bošnjake jer kada su mogli napraviti Veliku Srbiju, oni su odbacili bolesnog Dražu i uprkos Jasenovcu prihvatili koncept suživota i ravnopravnosti. Bosna i Hercegovina je i srpska zemlja i niko nema pravo ograničavati srpstvo samo na komad njene teritorije. Meni je BiH bitna zbog te ideje suživota, to je vrijednost u čiju se odbranu isplati žrtvovati vrijeme, lovu ili život, a šovinistička potreba za zidovima, za segregacijom i podjelama je prljava ideja za koju se ne isplati potrošiti ni sekundu naše ionako kratke egzistencije na ovoj planeti.

To što se određenu političku ideju uspjelo nametnuti kao ispravnu većem dijelu nekog naroda ne znači da je ta ideja ispravna i da istu treba tolerisati, uvažavanje Srba ne bi trebalo da vodi ograničavanju Srba samo na dio BiH, uvažavanje Srba je odbrana srpstva na tlu čitave BiH.
oakville

#2580 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by oakville »

Basvod wrote:
Martinez_ wrote:
Basvod wrote:

Nije baš tako, Skijaš ama nigde nije se veselio humanim preseljenjima čak mu je i dvoentitetska BiH ok, samo da cepanja ne bude. I u slučaju cepanja nije neko ko baš poziva na radikalizam

Nebitan pak priželjkuje trajno rešavanje srpskog pitanja.
Mislim da je svaki vid nepravde ukljucijuci i humano preseljenje daleko bolja varijanta od metka u glavu od strane Skijasa.
Na jednu stranu nepravda a na drugu rat... ja cu uvijek izabrati nepravdu.
Onda ti neće smetati mišljenje Nebitnog , jer on je za mirnu podršku srpskoj politici, slično kao što su Albanci na Kosovu podržavali srpsku politiku popunjavanja prostora u Vojvodini i okolini Beograda.
Basvod

#2581 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

Nisam rekao mrtvih Srba nego četnika, Srbi kao narod su zadužili i Hrvate i Bošnjake jer kada su mogli napraviti Veliku Srbiju, oni su odbacili bolesnog Dražu i uprkos Jasenovcu prihvatili koncept suživota i ravnopravnosti. Bosna i Hercegovina je i srpska zemlja i niko nema pravo ograničavati srpstvo samo na komad njene teritorije. Meni je BiH bitna zbog te ideje suživota, to je vrijednost u čiju se odbranu isplati žrtvovati vrijeme, lovu ili život, a šovinistička potreba za zidovima, za segregacijom i podjelama je prljava ideja za koju se ne isplati potrošiti ni sekundu naše ionako kratke egzistencije na ovoj planeti.

To što se određenu političku ideju uspjelo nametnuti kao ispravnu većem dijelu nekog naroda ne znači da je ta ideja ispravna i da istu treba tolerisati, uvažavanje Srba ne bi trebalo da vodi ograničavanju Srba samo na dio BiH, uvažavanje Srba je odbrana srpstva na tlu čitave BiH.[/quote]

Mislis Srbina ces nazvati Cetnikom i na taj nacin ces lakse psiholski prelomiti da ga ubijes? Ja ne bih rekao da je npr. Dodik Cetnik i da su njegovi glasaci Cetnici ili da su glasaci SDSa svi mahom Cetnici. Al da ne vole BiH i da bi je sutra rascjepali... racjepali bi je.
Srbi koji su odbacili Drazu i stvorili (ispostavilo se gresku zvanu) SFRJ su danas mahom pod zemljom. Ne znam kakve to ima veze sa danasnjom generacijom Srba i danasnjim prilikama. Poenta je da si ti nekoliko puta jasno napisao da si spreman ubijati Srbe ukoliko ugroze tvoju BiH. To je ok i razumljivo, svaki lojalan gradjanin bi trebao biti spreman na odbranu drzave ali mani se patetike jer zvuci ocajno multietnicki i krajnje licemjerno.
Hafis

#2582 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Hafis »

155_mm wrote: pa zar preCednik svih preCednika drug mica ronhil iz laktasa nije vec najavio dolazak u bosnu 500.000 turaka i arapa iz najnizih slojeva.
svi one vlazne zelje kolege forumasa hafisa (radiklizacija bosnjaka, pomor bosnjaka od kvarnih zuba, iseljenje bosnjaka, pomor bosnjaka od ekoloske katastrofe) :D ne bi mogle neutralisati najazdu ovih 500 'iljada iz najnizih slojeva.
Ovaj se strućnjak danima trudi sastaviti neki smješan post ali ga definitivno ne ide :sad:

Nije to jarane za svakoga, džaba trud. Ali šta te briga: možda dobro bacaš s kamena s ramena ili lijepo pjevaš sevdalinke :)
Skijaš

#2583 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Skijaš »

Basvod wrote:

To što se određenu političku ideju uspjelo nametnuti kao ispravnu većem dijelu nekog naroda ne znači da je ta ideja ispravna i da istu treba tolerisati, uvažavanje Srba ne bi trebalo da vodi ograničavanju Srba samo na dio BiH, uvažavanje Srba je odbrana srpstva na tlu čitave BiH.
Mislis Srbina ces nazvati Cetnikom i na taj nacin ces lakse psiholski prelomiti da ga ubijes? Ja ne bih rekao da je npr. Dodik Cetnik i da su njegovi glasaci Cetnici ili da su glasaci SDSa svi mahom Cetnici. Al da ne vole BiH i da bi je sutra rascjepali... racjepali bi je.
Srbi koji su odbacili Drazu i stvorili (ispostavilo se gresku zvanu) SFRJ su danas mahom pod zemljom. Ne znam kakve to ima veze sa danasnjom generacijom Srba i danasnjim prilikama. Poenta je da si ti nekoliko puta jasno napisao da si spreman ubijati Srbe ukoliko ugroze tvoju BiH. To je ok i razumljivo, svaki lojalan gradjanin bi trebao biti spreman na odbranu drzave ali mani se patetike jer zvuci ocajno multietnicki i krajnje licemjerno.
BiH bez svog multietničkog karaktera i ravnopravnog statusa za srpski identitet meni ne znači ništa, tek skup planina i dolina od kojih sam vidio i ljepše. A kada kažem da bih branio BiH, na takvu državu mislim, ne interesuje me društvo koje bi u svom kodu imalo nepravdu prema bilo kome, uključujući i prema Srbima. To što ti misliš da nije moguće braniti interes sva tri naroda istovremeno pa ti se u mozgu dešava kratki spoj kada čitaš šta pišem, nije do mene.
Basvod

#2584 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

oakville wrote: Onda ti neće smetati mišljenje Nebitnog , jer on je za mirnu podršku srpskoj politici, slično kao što su Albanci na Kosovu podržavali srpsku politiku popunjavanja prostora u Vojvodini i okolini Beograda.
Zasto bi mi smetalo? Ima covjek pravo na svoje misljenje.
Ne smeta meni ni skijasov ratoborilacki stav dok ne usljedi spinovanje.
Moze mi zasmetati samo licemjerstvo. Postujem svakog ko kaze npr. "Ne volim Srbe" i obratno, jasno i glasno. Ne postujem samo hinje koji kazu "Volim Srbe ali..."

Ako me razumijes...
Oligarh

#2585 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Oligarh »

kongres wrote:Postavljam pitanje -koliko ucesnika ove teme zna rastaviti AK 47(nije bilo druge 1992 godine osim M48,nesto PAP-ovki takodje 7,62 te ostalog naoruzanja mahom lovackog i oruzja kratke cijevi)-ali eto.Kako se npr. aktivira tromblon-neki su u neznanju rahmet im dusi pokusali ispaliti tromblon bojevim metkom.Kako se usmjerava vatra MB odjeljenja voda baterije diviziona-kako se upravlja i komanduje vatrom-kako se........hebi ga nema to za naucit u sveckim skolama.Bazicna stvar odjeljenje u napadu i obrani-preporucujem kratak kurs kod HEROJA NASERA ORICA-on ce najbolje objasniti strategiju i taktiku-puska tebi puska njima -pa ko prezivi 8)
Hoces da ti napisem jednu kratku disertaciju na temu "vod u odsudnoj odbrani protiv oklopne cete, sa dvije kumulativne tromblonske mine - Stup 93.", ili "osiguranje vatrene tacke sa PM84 sa 17 metaka i M1919 Browing sa 4 metka - Trebevic 92."?

Na temu jedna kratka misao jednog velikana: "RADITE I ZIVITE KAO DA CE 100 GODINA BITI MIR, ALI SPREMAJTE SE KAO DA CE SUTRA BITI RAT".

I vjeruj da je tako, bar sto se Bosnjaka tice, ne beri brigu. Nikada vise 1992.
Skijaš

#2586 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Skijaš »

Basvod wrote:
oakville wrote: Onda ti neće smetati mišljenje Nebitnog , jer on je za mirnu podršku srpskoj politici, slično kao što su Albanci na Kosovu podržavali srpsku politiku popunjavanja prostora u Vojvodini i okolini Beograda.
Moze mi zasmetati samo licemjerstvo. Postujem svakog ko kaze npr. "Ne volim Srbe" i obratno, jasno i glasno. Ne postujem samo hinje koji kazu "Volim Srbe ali..."

Ako me razumijes...
Ideja ne postaje prihvatljiva samom činjenicom da se u prihvatanje iste izmanipulisalo većinu nekog naroda i moguće je ne mrziti određenu etničku grupu ali se suprotstaviti ideji koju promovišu prvaci te etničke grupe. Istorija nudi dovoljno dokaza za to. Japance se recimo izmanipulisalo u jednom vremenskom periodu i ustati protiv projekta kojeg je podržavala većina Japanaca je bila ljudska obaveza a ne znak mržnje prema Japancima.
Basvod

#2587 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

Skijaš wrote:
Basvod wrote:

BiH bez svog multietničkog karaktera i ravnopravnog statusa za srpski identitet meni ne znači ništa, tek skup planina i dolina od kojih sam vidio i ljepše. A kada kažem da bih branio BiH, na takvu državu mislim, ne interesuje me društvo koje bi u svom kodu imalo nepravdu prema bilo kome, uključujući i prema Srbima. To što ti misliš da nije moguće braniti interes sva tri naroda istovremeno pa ti se u mozgu dešava kratki spoj kada čitaš šta pišem, nije do mene.
Jasno, ti volis Srbe do te mjere da si ih spreman ubiti ukoliko oni ne vole tebe i pokusaju da te ostave. :lol:
Fatal attraction. :lol:
Daj uozbilji se i ne patetisi, sta god da pokusavas besmisleno je.
Havatar

#2588 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Havatar »

Basvod wrote:

Ako me razumijes...
A onaj koji kaze "Ne volim Srbe ali.." :?:
šrilančananin

#2589 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by šrilančananin »

Hafis wrote:
155_mm wrote: pa zar preCednik svih preCednika drug mica ronhil iz laktasa nije vec najavio dolazak u bosnu 500.000 turaka i arapa iz najnizih slojeva.
svi one vlazne zelje kolege forumasa hafisa (radiklizacija bosnjaka, pomor bosnjaka od kvarnih zuba, iseljenje bosnjaka, pomor bosnjaka od ekoloske katastrofe) :D ne bi mogle neutralisati najazdu ovih 500 'iljada iz najnizih slojeva.
Ovaj se strućnjak danima trudi sastaviti neki smješan post ali ga definitivno ne ide :sad:

Nije to jarane za svakoga, džaba trud. Ali šta te briga: možda dobro bacaš s kamena s ramena ili lijepo pjevaš sevdalinke :)
ćuuj, ćujj !Tko pise ima pravo da grijesi, oprastam ti grijehe , al' ne uvodi se u napast!

Image
Last edited by šrilančananin on 31/12/2013 17:23, edited 1 time in total.
Basvod

#2590 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

Skijaš wrote:
Basvod wrote:

Ako me razumijes...
Ideja ne postaje prihvatljiva samom činjenicom da se u prihvatanje iste izmanipulisalo većinu nekog naroda i moguće je ne mrziti određenu etničku grupu ali se suprotstaviti ideji koju promovišu prvaci te etničke grupe. Istorija nudi dovoljno dokaza za to. Japance se recimo izmanipulisalo u jednom vremenskom periodu i ustati protiv projekta kojeg je podržavala većina Japanaca je bila ljudska obaveza a ne znak mržnje prema Japancima.
Jasno.
I preostali multi-komunisti ce isto tako shvatiti da su bili izmanipulisani. Uspjeh Slovenije, Hrvatske a ubrzo i Srbije, Crne Gore, Kosova... ce ih dotuci.
Mrznja je sasvim ok u poredjenju sa ubistvima iz ljubavi koje ti promovises.
Basvod

#2591 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Basvod »

Havatar wrote:
Basvod wrote:

Ako me razumijes...
A onaj koji kaze "Ne volim Srbe ali.." :?:
Hinja. :wink:

Najvise postujem nezainteresovane, koji gledaju sebe i svoj narod.. Ono ja tebe pitam, sta mislis o Bugarima a ti meni kazes zaboli me za Bugare. Kao sto i Bugare zaboli za nama.
Tu fazu kad dozivimo, bice miran Balkan al nazalost daleko smo od te faze.
šrilančananin

#2592 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by šrilančananin »

@basvod

Sjetio se one stare Bugari su usli u Sofiju ? Uvek se sjetim na spomen Bugarske, toga, Tute Bugarina i neosmrada bugarskih kamiondzija, mislim da su oni jedino tu sampioni, u smradu. Los su primjer Bugari, kisee.!
155_mm

#2593 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by 155_mm »

Hafis wrote:

pa mozda nisam dovoljno duhovit za samoproglasenu intelektualnu gromadu ovog foruma ali s obzirom da si me ti proglasio nekulturnim baustelcom, sam i dobar.
Hafis

#2594 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Hafis »

155_mm wrote:
Hafis wrote:

pa mozda nisam dovoljno duhovit za samoproglasenu intelektualnu gromadu ovog foruma ali s obzirom da si me ti proglasio nekulturnim baustelcom, sam i dobar.
Upravo tako. Vidiš da nadolaziš, samo treba ti treba skrenuti pažnju.
Znači, samo dalje bez na zor forsiranja tog, hajdemo reći ''humora'' i bit ćeš mnogo interesantniji :thumbup:
BadCopy

#2595 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by BadCopy »

par sati pred novu ovi o ratu :lol:
huone

#2596 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by huone »

Hafis wrote:

:roll:

Dobro kad ti imas smisao za humor...

I smanji malo sa tom mrznjom prema Bosnjacima i tim seljackim stereotipima... ni tebi to ne ide od ruke.

A reci mi sta radis toliko na ovoj temi?

Da nisi zabrinut nesto?
Nebitan32

#2597 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by Nebitan32 »

Skijaš wrote:
Nebitan32 wrote:
madner wrote:Mada bi neupitno prosli sa manje zrtava da smo izabrali tu Crno Gorsku opciju.

Samo mali problem ljage i manjka drzave bi ostao.
No bar bi Hrvati fasovali.
Hrvati su srbima nasli mjeru.

Ti bi, prije nego što si Bošnjak, Srbin ili Hrvat, trebao biti čovjek. A ti to očigledno nisi. Mislim, koliko bolestan trebaš biti da bi nevolju bilo kojeg naroda prihvatio kao nešto na čemu se gradi budućnost ?
Kao i mnogi drugi imam FB profil i evo da pregledam iz kojih drzava imam prijatelje : Francuska, Belgija, Nizozemska, Njemacka, Izrael, Singapor, Kina, Japan, SAD, Hrvatska, Slovenija, Poljska, Mexiko, Bugarska, Maroko, Italija, Slovacka, Kamerun, Obala Slonovace, Ruanda, Rusija, Alzir i Rumunija. I ne radi se o nasim ljudima vec o domorodcima iz tih drzava. U takvoj sam situaciji da svakodnevno komuniciram sa ljudima iz raznih krajeva i koristim svakodnevno vise jezika. U biti najmanje se druzim s ljudim iz Bosne i rekao bih da je moje okruzenje 99% druge nacije a 1% iz Bosne.

Mislim da shvatas poentu. Je li neko crnac, bijelac, protestant peto ili deveto me ne zanima ni 1%. Nemam nikakav problem s tim. Ako ti jos bolje mogu ucarati sliku onda ti mogu reci da sam kum jednom crncu koji je tvrdokorni katolik.

Ali ako ima narod s kojim ne zelim imati apsolutno nista onda su to srbi. Toliko njhovo divljastvo i ludilo ispoljeno kroz generacije i cemu nema niti ce ikad biti kraja ne ostavlja mjesta bilo kakvom kompromisu i razumu. I sam sam zivi svjedok tog njihovog krvolocnog nagona kojeg se oni niti mogu niti zele rjesiti. To je njihovo prirodno stanje. Danas u kostimu i nastavnik sutra u cetnickoj odori a prekosutra opet nastavnik i tako iz generacije u generaciju. Presvlace se iz jednog u drugi kao kameleoni.

Hrvatski model rjesavanja srpskog pitanja je jedini model. Drugog nema. Ovaj pjesmuljak to ukratko i opisuje. Nikad nece biti napredak dok se to ne postigne. A kasnije neka rade u Srbiji sto god zele. To me ne zanima ni najmanje.

Sve dok se to ne desi, gusit cete se u govnima sa laktaskim bivolima, crkvama po prvatnim dvoristima i uskoro cetnickom ikonografijom iznad Sarajeva. I naravno imat cemo i domaci olos a la lagumdzija, tihic i slicni koji ce profitirati u tom haosu.
exliberal-ex

#2598 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by exliberal-ex »

Nebitan32 wrote:
Kao i mnogi drugi imam FB profil i evo da pregledam iz kojih drzava imam prijatelje : Francuska, Belgija, Nizozemska, Njemacka, Izrael, Singapor, Kina, Japan, SAD, Hrvatska, Slovenija, Poljska, Mexiko, Bugarska, Maroko, Italija, Slovacka, Kamerun, Obala Slonovace, Ruanda, Rusija, Alzir i Rumunija. I ne radi se o nasim ljudima vec o domorodcima iz tih drzava. U takvoj sam situaciji da svakodnevno komuniciram sa ljudima iz raznih krajeva i koristim svakodnevno vise jezika. U biti najmanje se druzim s ljudim iz Bosne i rekao bih da je moje okruzenje 99% druge nacije a 1% iz Bosne.

Mislim da shvatas poentu. Je li neko crnac, bijelac, protestant peto ili deveto me ne zanima ni 1%. Nemam nikakav problem s tim. Ako ti jos bolje mogu ucarati sliku onda ti mogu reci da sam kum jednom crncu koji je tvrdokorni katolik.

Ali ako ima narod s kojim ne zelim imati apsolutno nista onda su to srbi. Toliko njhovo divljastvo i ludilo ispoljeno kroz generacije i cemu nema niti ce ikad biti kraja ne ostavlja mjesta bilo kakvom kompromisu i razumu. I sam sam zivi svjedok tog njihovog krvolocnog nagona kojeg se oni niti mogu niti zele rjesiti. To je njihovo prirodno stanje. Danas u kostimu i nastavnik sutra u cetnickoj odori a prekosutra opet nastavnik i tako iz generacije u generaciju. Presvlace se iz jednog u drugi kao kameleoni.

Hrvatski model rjesavanja srpskog pitanja je jedini model. Drugog nema. Ovaj pjesmuljak to ukratko i opisuje. Nikad nece biti napredak dok se to ne postigne. A kasnije neka rade u Srbiji sto god zele. To me ne zanima ni najmanje.

Sve dok se to ne desi, gusit cete se u govnima sa laktaskim bivolima, crkvama po prvatnim dvoristima i uskoro cetnickom ikonografijom iznad Sarajeva. I naravno imat cemo i domaci olos a la lagumdzija, tihic i slicni koji ce profitirati u tom haosu.
Djaba tebi profil na FB I ti svi "prijatelji"...idi lijeci se bolje ti je... :cry:
huone

#2599 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by huone »

Dobronamjerne čestitke Srbima zaposlenima u opštinskoj administraciji u Srebrenici

SREBRENICA - Svi zaposleni Srbi u opštinskoj administarciji u Srebrenici jutros su dobili "čestitke" istinitog sadržaja koje su ih neprijatno iznenadile, povrijedile i izazvale njihov revolt.

Naime, na "čestitkama" je fotografija gomile ljudskih kostiju i leševa i uvredljivi natpis: "Ako obilježavate Dan Republike Srpske, ne zaboravite - ovo su njeni temelji".

Image

Predsjednik srebreničkog SDP-a Hakija Meholjić oštro je osudio one koji su uputili morbidne "čestitke" Srbima zaposlenim u opštinskoj administraciji, na kojima su fotografije ljudskih kostiju.

"To je sramno i kukavički. Republika Srpska je sastavni dio BiH, a Srebrenica je u Republici Srpskoj i to treba poštovati, jer je to zakon. Vjerujem da sva navedena udruženja na toj pošiljci ne stoje iza te podvale", ocijenio je Meholjić.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mo ... 24740.html

E Hakija mater ti hebem koja te rodi...
Last edited by huone on 31/12/2013 22:50, edited 2 times in total.
_mufljuz_

#2600 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude

Post by _mufljuz_ »

hakije su nas i kostale i jebale
Locked