Kakva je prica kod far cry. Skoro sam kupovao i battlefield i cod black ops 3 pa me razocarase....ifus wrote:Prodajem Far Cry 4 za 30 KM, a može i zamjena.
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
r_faruk
#2576 Re: PlayStation 4 - all about
-
ifus
#2577 Re: PlayStation 4 - all about
Prica je okej - sin se vraca u domovinu da osveti oca i skine diktatora s vlasti i da odluci kojoj viziji otpora da se prikloni - tradicionalnoj ili progresivnoj. Ono sto je zanimljivo je odlicno napisan negativac i interesantni sporedni likovi i plot twist.r_faruk wrote:Kakva je prica kod far cry. Skoro sam kupovao i battlefield i cod black ops 3 pa me razocarase....ifus wrote:Prodajem Far Cry 4 za 30 KM, a može i zamjena.
Usput, igra je otisla.
- Rampage
#2578 Re: PlayStation 4 - all about
Witcher ne može biti 'nako, il' ti se ne sviđa nikako il' si lud za njimr_faruk wrote:Tomb raider me najvise interesovao, witcher 'nako. Nesto mi ne lezi nikako....Rampage wrote:Tomb Raider prodao danas.
Što se tiče The Witchera... pošalji neku ponudu u PP, koliko god ti nije puno:)
A možemo i mijenjati, ako imaš šta da nisam igrao:)
Imam i ja Far Cry koji trenutno ne igram (a ni djeca) tako da ti ga mogu posuditi.
Što bi rek'o naš narod - poigraj se i kad ti dosadi vrati:)
-
ifus
#2579 Re: PlayStation 4 - all about
Meni je Witcher 3 najbolja igra ikad. Samo, nije to igra "mozak na pašu" da uletiš pola sata - sat, porokaš se i ugasiš. U Witchera se moraš investirati vremenski i emotivno - mnoštvo je likova, dešavanja, političkih previranja, intriga, povezanosti s prva dva dijela itd.
Far Cry je ovaj prvi tip igre, možeš uletiti kratko da ubiješ dosadu, ali možeš i priču pratiti.
-
r_faruk
#2580 Re: PlayStation 4 - all about
Inace igram najvise avanture... Ali me ovi zmajOvi u witcher-u nekako odbijaju... Mozda sam u krivu... Ko zna... Probacu pa cemo vidjeti, ovo sto sam gledao gameplay-a mi je i dalje 'nako. Nego dok se ja skontam odose obje igre 
- Rampage
#2581 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam, nažalost, zbog nedostatka vremena za igranje bukvalno proletio kroz The Witcher:(ifus wrote:Meni je Witcher 3 najbolja igra ikad. Samo, nije to igra "mozak na pašu" da uletiš pola sata - sat, porokaš se i ugasiš. U Witchera se moraš investirati vremenski i emotivno - mnoštvo je likova, dešavanja, političkih previranja, intriga, povezanosti s prva dva dijela itd.Far Cry je ovaj prvi tip igre, možeš uletiti kratko da ubiješ dosadu, ali možeš i priču pratiti.
Nabavio sam GOTY verziju (zato sam prodao običnu:)) kojoj ću posvetiti vrijeme koje i zaslužuje, samo dok ga ugrabim:)
-
ifus
#2582 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam mu se baš bio posvetio, ali opet nisam sve istražio, ostalo mi upitnika na mapi. Nakupio sam s ekspanzijama, mislim, oko 150 sati. Igrao sam ga oko pola godine, znači, samo W3, druge igre ni pogledao nisam bio (osim sokera s rajom). 200 sati je mjera da se sve istraži s ćejfom.Rampage wrote:Ja sam, nažalost, zbog nedostatka vremena za igranje bukvalno proletio kroz The Witcher:(ifus wrote:Meni je Witcher 3 najbolja igra ikad. Samo, nije to igra "mozak na pašu" da uletiš pola sata - sat, porokaš se i ugasiš. U Witchera se moraš investirati vremenski i emotivno - mnoštvo je likova, dešavanja, političkih previranja, intriga, povezanosti s prva dva dijela itd.Far Cry je ovaj prvi tip igre, možeš uletiti kratko da ubiješ dosadu, ali možeš i priču pratiti.
Nabavio sam GOTY verziju (zato sam prodao običnu:)) kojoj ću posvetiti vrijeme koje i zaslužuje, samo dok ga ugrabim:)
Usput, prodajem GTA 5 za 50 KM (bez zamjena).
- Charuga
- Globalni moderator
#2583 Re: PlayStation 4 - all about
Postoji li način da se iz BiH kupuju igrice online, preko PS store? Kada sam registrovao malca, nisam imao mogučnost da upišem BiH pa sam morao staviti Croatia. Sada neće da mi prihvati karticu jer je bosanska.
- Rampage
#2584 Re: PlayStation 4 - all about
Možeš, ali ne možeš direktno.
Moraš kupiti ove tzv. Gift Card s određenim iznosom i onda kroz opciju "Redeem Code" na konzoli unijeti "novac" u digitalni novčanik (Wallet).
Ja imam US acc i kupujem preko zvanične SCEA (Sony) prodavnice na Amazonu. Kompletna procedura traje par sekundi, isporuka digitalnog koda je trenutna i sredstva su odmah raspoloživa.
https://www.amazon.com/20-PlayStation-S ... MK4BC?th=1
Što se tiče HR Storea, vidio sam da se u Sancta DomeniCi u BBI mogu kupiti ove kartice. Vjerovatno se iste mogu uzeti i online, nisam tražio.
Međutim, moj ti je savjet da napraviš još jedan acc, US, obzirom da je na US Storeu najbolja ponuda, odnosno ima najviše akcija i popusta. Gotovo svake sedmice bude neka akcija
Ne jednoj konzoli možeš imati više naloga, tako da te ništa ne košta ako napraviš i US acc, pored postojećeg. Igra (i DLC-ovi, odnosno dodaci za igre, kao i PS Plus) kupljena na jednom nalogu se može igrati i na svim ostalim nalozima na toj konzoli.
To je to, otprilike:) Ako ima nekih nejasnoća ti slobodno pitaj:)
Moraš kupiti ove tzv. Gift Card s određenim iznosom i onda kroz opciju "Redeem Code" na konzoli unijeti "novac" u digitalni novčanik (Wallet).
Ja imam US acc i kupujem preko zvanične SCEA (Sony) prodavnice na Amazonu. Kompletna procedura traje par sekundi, isporuka digitalnog koda je trenutna i sredstva su odmah raspoloživa.
https://www.amazon.com/20-PlayStation-S ... MK4BC?th=1
Što se tiče HR Storea, vidio sam da se u Sancta DomeniCi u BBI mogu kupiti ove kartice. Vjerovatno se iste mogu uzeti i online, nisam tražio.
Međutim, moj ti je savjet da napraviš još jedan acc, US, obzirom da je na US Storeu najbolja ponuda, odnosno ima najviše akcija i popusta. Gotovo svake sedmice bude neka akcija
Ne jednoj konzoli možeš imati više naloga, tako da te ništa ne košta ako napraviš i US acc, pored postojećeg. Igra (i DLC-ovi, odnosno dodaci za igre, kao i PS Plus) kupljena na jednom nalogu se može igrati i na svim ostalim nalozima na toj konzoli.
To je to, otprilike:) Ako ima nekih nejasnoća ti slobodno pitaj:)
- stativa
#2585 Re: PlayStation 4 - all about
Jel prodat GTA 5ifus wrote:Ja sam mu se baš bio posvetio, ali opet nisam sve istražio, ostalo mi upitnika na mapi. Nakupio sam s ekspanzijama, mislim, oko 150 sati. Igrao sam ga oko pola godine, znači, samo W3, druge igre ni pogledao nisam bio (osim sokera s rajom). 200 sati je mjera da se sve istraži s ćejfom.Rampage wrote:Ja sam, nažalost, zbog nedostatka vremena za igranje bukvalno proletio kroz The Witcher:(ifus wrote:Meni je Witcher 3 najbolja igra ikad. Samo, nije to igra "mozak na pašu" da uletiš pola sata - sat, porokaš se i ugasiš. U Witchera se moraš investirati vremenski i emotivno - mnoštvo je likova, dešavanja, političkih previranja, intriga, povezanosti s prva dva dijela itd.Far Cry je ovaj prvi tip igre, možeš uletiti kratko da ubiješ dosadu, ali možeš i priču pratiti.
Usput, prodajem GTA 5 za 50 KM (bez zamjena).
-
ifus
#2586 Re: PlayStation 4 - all about
Otišao GTA 5 namah odmah! 
-
ifus
#2587 Re: PlayStation 4 - all about
Na prodaju PlayStation 4 slim 1TB (model CUH-2116B) u odličnom stanju - kao nov, korišten tek tri mjeseca, s jednim džojstikom. Garancija vrijedi do 20.10.2018. Gratis PS+ 14 dana. Cijena je 420 KM.
S igrama Dishonored 2 i Far Cry Primal, cijena je 500 KM. Sa jednom od ove dvije igre, cijena je 470 KM.
Bez zamjena, samo novac.
Oglas je iz usluge, ali se možete komotno meni javiti.
S igrama Dishonored 2 i Far Cry Primal, cijena je 500 KM. Sa jednom od ove dvije igre, cijena je 470 KM.
Bez zamjena, samo novac.
Oglas je iz usluge, ali se možete komotno meni javiti.
- Rampage
#2588 Re: PlayStation 4 - all about
Joj koje smeće od igre je Gran Turismo Sport
Forza Motorsport 4 na XBOX360 je miljama ispred GT-a. Čak je i treći dio bolji. Mogu mislit' kakva je tek ova nova Forza
Ne mogu da vjerujem za šta dadoh 75 KM, sam sebi ne mogu još da halalim
Forza Motorsport 4 na XBOX360 je miljama ispred GT-a. Čak je i treći dio bolji. Mogu mislit' kakva je tek ova nova Forza
- Fajcion
#2589 Re: PlayStation 4 - all about
Forza rastura. Igram FH3 I FM7

- stativa
#2590 Re: PlayStation 4 - all about
Prodaje li iko GTA V? 
-
zetareticula
#2591 Re: PlayStation 4 - all about
A zbog cega je svima sranje ovaj GTSRampage wrote:Joj koje smeće od igre je Gran Turismo Sport![]()
Forza Motorsport 4 na XBOX360 je miljama ispred GT-a. Čak je i treći dio bolji. Mogu mislit' kakva je tek ova nova Forza![]()
- Rampage
#2592 Re: PlayStation 4 - all about
Meni je referenca Forza.
Postavili su očito preveliku ljestvicu koju GT nikako ne može da stigne.
Ako si igrao Forzu, onda ćeš znati o čemu pričam:)
Postavili su očito preveliku ljestvicu koju GT nikako ne može da stigne.
Ako si igrao Forzu, onda ćeš znati o čemu pričam:)
-
r_faruk
#2593 Re: PlayStation 4 - all about
na sta smo spali kuku, microsoft poceo da radi nesto da valja....Rampage wrote:Joj koje smeće od igre je Gran Turismo Sport![]()
Forza Motorsport 4 na XBOX360 je miljama ispred GT-a. Čak je i treći dio bolji. Mogu mislit' kakva je tek ova nova Forza![]()
elem, bi fino snizenje na us store-u. pazarih SOMA-u za 11 dolara uz dodatni certifikat za snizenje 10% (30$ je standardna cijena). ima i battlefield 4 za 7 dolara....
- Rampage
#2594 Re: PlayStation 4 - all about
Najbolja konzola ikad napravljena (odgovorno tvrdim
A što se tiče racing igara, ako si ljubitelj istih, Forza je od trećeg dijela sve ono što je Gran Turismo bio na PS1 i PS2:)
-
zippoo87
#2595 Re: PlayStation 4 - all about
laik sam za konzole,pa imam mozda i laicko pitanje 
zanima me da li ima ikakve razlike u igranju ako je igrica polovna u odnosu na novu,naravno mislim na fizicku kopiju ?
dakle,ako ja kupim polovan PES 2018,da li je on na neki nacin vezan za account prethodnog kupca ili je isto kao i da je nova po novog kupca ?
hvala
zanima me da li ima ikakve razlike u igranju ako je igrica polovna u odnosu na novu,naravno mislim na fizicku kopiju ?
dakle,ako ja kupim polovan PES 2018,da li je on na neki nacin vezan za account prethodnog kupca ili je isto kao i da je nova po novog kupca ?
hvala
- Rampage
#2597 Re: PlayStation 4 - all about
Nema nikakve razlike, slobodno kupi 
- typeOnegative
#2598 Re: PlayStation 4 - all about
Pozdrav svima na temi, jedno blic pitanje.. Koji je vremenski rok aktivacije keya za neku igru na Psn?
-
c_g
#2599 Re: PlayStation 4 - all about
Gdje je pouzdano uzeti PS4 s 2 joysticka?
- Charuga
- Globalni moderator
#2600 Re: PlayStation 4 - all about
https://www.sancta-domenica.ba/c_g wrote:Gdje je pouzdano uzeti PS4 s 2 joysticka?