Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
baxul
#2576 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
nije bilo nerješenih još uvijek?
tamam sutra obije u našoj grupi x i tamam.
tamam sutra obije u našoj grupi x i tamam.
- insaneinthebrain
#2577 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ocigledno frajer nije pogledao utakmicu italije ima deset godinarelativno84 wrote:Jesi gledao prvo poluvrijeme, sta su englezi igrali, bus i sutni da crnac je stignedale cooper wrote:Jebiga, meni je jedina gora stvar od gledanja Španske tika-take, gledanje Italijanskog katanača.![]()
Što ne znači da to nije efikasno ili uspješno. Naprotiv, posebno kada imaš Engleska goveda za protivnike.![]()
Osim ove Pirlove majstorije i još par prodora, zadnjih 30-tak minuta utakmice je bilo smor.![]()
Italija vec godinama ne igra na taj nacin, a kraj utakmice su samo rutinski zavrsili
-
Pjanic15
#2578 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Atticus Finch wrote:

- Romanista 101%
#2579 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
imal gdje gif Runijevog kornera
za udzbenike
za udzbenike
-
putokaz1
#2580 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
nisma gledao Italijani ko Italijani uvjek 0-0 kad netreba (s Luksemburgom) a kad treba pobjede
- Mračajski proto
#2581 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Voliš svoju braću po namještanju, a?insaneinthebrain wrote:Mračajski proto wrote:SAD IDEEE SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŽITELJA NAJKORUMPIRANIJE LIGE SVITAAAAA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo italija. rutinski odradjeno
-
baxul
#2582 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
https://vine.co/v/MIquQEHump2Romanista 101% wrote:imal gdje gif Runijevog kornera![]()
za udzbenike
- Edin H.
#2583 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Covjece koji slobodni udarac Pirla 
- insaneinthebrain
#2584 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
englezi redovne musterija italijanima

- House
#2585 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Sjajno izveden korner Wayne Rooneya
oplakao sam
Last edited by House on 15/06/2014 02:15, edited 1 time in total.
- Romanista 101%
#2586 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
insaneinthebrain wrote:englezi redovne musterija italijanima![]()
nemoj zaboraviti i svabe
-
putokaz1
#2587 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
NAJBOLJA KOMBINACIJA YOU TUBE I CRTEŽA IKADA HVALA AUTORU!!!Pjanic15 wrote:Atticus Finch wrote:
![]()
![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#2588 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
nemoj vise ziv biocyprus wrote:Jučer se nisam proslavio, al to me neće obeshrabrit da i dalje prognoziram![]()
Kolumbija - Grčka X
Iako se mnogi ne bi složili, ja smatram da se ovdje radi o dvije selekcije približne kvalitete. Kolumbija možda ima nešto bolji prvi tim, a Grčka ima širu klupu. Također, Kolumbiji je mnogo jači segment igre ofanziva, a Grčkoj naravno defanziva. Nema sumnje da će Kolumbija veći dio susreta kontrolisat loptu, ali iz iskustva znamo da to nisu nužno loše vijesti po Grke. Oni se znaju branit, a znaju i zabit iz malog broja prilika (Mitroglou, Samaras, Gekas i Salpingidis su se specijalizirali za to). To je naročita opasnost za Kolumbiju kojoj odbrana ne izgleda nimalo spektakularno. Kolumbija jeste favorit i vjerovatno će naći način da probije grčki oklop, ali vjerujem da Grci mogu isto uraditi i na drugoj strani, tako da ja očekujem podjelu bodova uz neki rezultat 1:1... HELLAS!
Urugvaj - Kostarika 1
Urugvaj je apsolutni favorit, ali ne treba Kostariku potcijenit. To je selekcija koja je glatko prošla kroz kvalifikacije, a imaju i nekoliko solidnih igrača: glavne zvijezde (Campbell i Ruiz) su napadači koji svakome mogu zabit, na golu stoji jedan od najboljih golmana Primere - Keylor Navas. Ostatak tima je uglavnom mješavina igrača iz domaćeg prvenstva i skandinavskih (?!) liga. Ipak, bilo bi veliko iznenađenje kada ovo ne bi Urugvaj uzeo 3 boda. Urugvajce ne treba posebno predstavljat. Imaju ogroman ofanzivni pšotencijal, ali istovremeno i solidnu odbranu na čelu sa Godinom. Ne vjerujem u neko naročito taslačenje Kostarikanaca, ali ovdje je realno očekivati neku rutinsku pobjedu, tipa 2:0...
Engleska - Italija 1
Opet mislim da neću imati mnogo istomišljenika, ali kontam da su Englezi ipak pretjerano potcijenjeni. Većina će vjerujem ovdje dati prednost Talijanima, ali izuzev historije i nekog tradicionalnog modela po kome Italijani idu dalje kako god loše djelovali, a Englezi nikad ništa ne ostvare, ja zaista ne vidim neke značajne argumente koji bi Italijanima dali prednost. Dobro, igračka kvaliteta je i kod jednih i kod drugih upitna, jer i jedni i drugi imaju dosta precijenjenih igrača. Zbog toga zaista nisam siguran kakvu utakmicu treba očekivat (ne bi me iznenadilo mrtvih 0:0, ali ni neka golijada). Na neki unutrašnji osjećaj (koji je daleko od pouzdanog), prognoziram pobjedu Engleza... Recimo 1:0... Čini mi se da nakon dugo vremena na prvenstvo idu bez nekog velikog pritiska i imperativa, pa kontam da bi se to moglo odraziti pozitivno na njih...
Obala Slonovače - Japan X
Ovdje sam se dugo dvoumio dal je izgledniji X ili pobjeda Afrikanaca. Mislim, izgledno je sve, ni pobjeda Japana se bi svrstala u neko iznenađenje, jer su ova dva tima, koliko god različita bila, kad se sve zbroji i oduzme u kvaliteti zapravo tu negdje... Slonovača ima nekoliko sjajnih pojedinaca kakve Japan vjerovatno nikad neće imat, ali ni Slonovi neće nikad imat japansku organizaciju i timsku koheziju. Nekako vjerujem i nadam se da bi Drogba konačno mogao proć grupnu fazu, ali za ovu prvu utakmicu zaista nisam siguran. Njegovi ako i pobjede to će sigurno biti nekim golom iz prekida. Ne znam, opet na osjećaj prognoziram neki X...
jedino te jos ova zadnja tekma moze koliko toliko izvuc
-
internazionale
#2589 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Zaspis ako si zamalo zasp'oultima_palabra wrote:Zera je falila da zaspem, ali dobra tekma... kakve lopte Rooneya i Candreve![]()
Golovi Van Persieja i Robbena, perverzan pas Inieste za Silvu... dobro SP
a zaspes je kad uzmes lopatu i zaspes nesto npr zemljom, pijeskom
- zecko_kupuz
#2590 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Otežala lopta od vlage.Tomahawk11 wrote:Kakvi Englezi. Nisu ni Talijani Bog zna sta, ali ovi su previse klocasti. Kakvi su ono centarsutevi kod Engleza??![]()
Talijani uredno odradili tekmu, a Englezi kakvi su, bice im borba za 3. mjesto sa Urugvajem. Mogli bi se oni lahko okliznuti sa Kostarikom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2591 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Izvodi kornere ko sto Griffin suta triceHouse wrote:Sjajno izveden korner Wayne Rooneyaoplakao sam
- Mračajski proto
#2592 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ne ispravljaj ga, 'sovat će ti.
-
Vodja uvale
#2593 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Tvrtko II Kotromanić wrote:nemoj vise ziv biocyprus wrote:Jučer se nisam proslavio, al to me neće obeshrabrit da i dalje prognoziram![]()
Kolumbija - Grčka X
Iako se mnogi ne bi složili, ja smatram da se ovdje radi o dvije selekcije približne kvalitete. Kolumbija možda ima nešto bolji prvi tim, a Grčka ima širu klupu. Također, Kolumbiji je mnogo jači segment igre ofanziva, a Grčkoj naravno defanziva. Nema sumnje da će Kolumbija veći dio susreta kontrolisat loptu, ali iz iskustva znamo da to nisu nužno loše vijesti po Grke. Oni se znaju branit, a znaju i zabit iz malog broja prilika (Mitroglou, Samaras, Gekas i Salpingidis su se specijalizirali za to). To je naročita opasnost za Kolumbiju kojoj odbrana ne izgleda nimalo spektakularno. Kolumbija jeste favorit i vjerovatno će naći način da probije grčki oklop, ali vjerujem da Grci mogu isto uraditi i na drugoj strani, tako da ja očekujem podjelu bodova uz neki rezultat 1:1... HELLAS!
Urugvaj - Kostarika 1
Urugvaj je apsolutni favorit, ali ne treba Kostariku potcijenit. To je selekcija koja je glatko prošla kroz kvalifikacije, a imaju i nekoliko solidnih igrača: glavne zvijezde (Campbell i Ruiz) su napadači koji svakome mogu zabit, na golu stoji jedan od najboljih golmana Primere - Keylor Navas. Ostatak tima je uglavnom mješavina igrača iz domaćeg prvenstva i skandinavskih (?!) liga. Ipak, bilo bi veliko iznenađenje kada ovo ne bi Urugvaj uzeo 3 boda. Urugvajce ne treba posebno predstavljat. Imaju ogroman ofanzivni pšotencijal, ali istovremeno i solidnu odbranu na čelu sa Godinom. Ne vjerujem u neko naročito taslačenje Kostarikanaca, ali ovdje je realno očekivati neku rutinsku pobjedu, tipa 2:0...
Engleska - Italija 1
Opet mislim da neću imati mnogo istomišljenika, ali kontam da su Englezi ipak pretjerano potcijenjeni. Većina će vjerujem ovdje dati prednost Talijanima, ali izuzev historije i nekog tradicionalnog modela po kome Italijani idu dalje kako god loše djelovali, a Englezi nikad ništa ne ostvare, ja zaista ne vidim neke značajne argumente koji bi Italijanima dali prednost. Dobro, igračka kvaliteta je i kod jednih i kod drugih upitna, jer i jedni i drugi imaju dosta precijenjenih igrača. Zbog toga zaista nisam siguran kakvu utakmicu treba očekivat (ne bi me iznenadilo mrtvih 0:0, ali ni neka golijada). Na neki unutrašnji osjećaj (koji je daleko od pouzdanog), prognoziram pobjedu Engleza... Recimo 1:0... Čini mi se da nakon dugo vremena na prvenstvo idu bez nekog velikog pritiska i imperativa, pa kontam da bi se to moglo odraziti pozitivno na njih...
Obala Slonovače - Japan X
Ovdje sam se dugo dvoumio dal je izgledniji X ili pobjeda Afrikanaca. Mislim, izgledno je sve, ni pobjeda Japana se bi svrstala u neko iznenađenje, jer su ova dva tima, koliko god različita bila, kad se sve zbroji i oduzme u kvaliteti zapravo tu negdje... Slonovača ima nekoliko sjajnih pojedinaca kakve Japan vjerovatno nikad neće imat, ali ni Slonovi neće nikad imat japansku organizaciju i timsku koheziju. Nekako vjerujem i nadam se da bi Drogba konačno mogao proć grupnu fazu, ali za ovu prvu utakmicu zaista nisam siguran. Njegovi ako i pobjede to će sigurno biti nekim golom iz prekida. Ne znam, opet na osjećaj prognoziram neki X...![]()
Nemoj da ga izvlaci majke ti imam obalu pobjedu..A kako je odigrao.. još referat pisao
- Mračajski proto
#2594 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Hahahahhaha. Odstranite ga s foruma, živi bili.

- Logovan
#2595 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ma fulit će i ovu zadnju utakmicu, veze on nema.Tvrtko II Kotromanić wrote: nemoj vise ziv bio![]()
- House
#2596 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Tomahawk11 wrote:Izvodi kornere ko sto Griffin suta triceHouse wrote:Sjajno izveden korner Wayne Rooneyaoplakao sam
Neko mu dobacio sa tribina , pa pokušao napucati levata
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2597 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
zecko_kupuz wrote:Otežala lopta od vlage.Tomahawk11 wrote:Kakvi Englezi. Nisu ni Talijani Bog zna sta, ali ovi su previse klocasti. Kakvi su ono centarsutevi kod Engleza??![]()
Talijani uredno odradili tekmu, a Englezi kakvi su, bice im borba za 3. mjesto sa Urugvajem. Mogli bi se oni lahko okliznuti sa Kostarikom.
A i oni grcevi, sta je ono ba? Zar ne bi Englezi trebali biti ponajspremniji? Je li i tu vlaga? Pa i kod njih je vlaga
Dabogda grupu da prodju, to bi im bio maksimum.
- Šveđanin
#2598 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Italijani doktori, igraju tacno koliko im treba..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
- Riddle
#2599 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ko je sad vise imao, ovo ono, ne pricam o tome. Oba tima su imala dobre sanse i lako je moglo biti obrnuto. Zato kazem da je malo sretniji uzeo sve bodove.Atticus Finch wrote:E jbg sad. Gol linija, stativa, prečka? Ko je tu bio sretniji?Riddle wrote:Italija sretnija.
Oba tima idu dalje po mom misljenju.
-
putokaz1
#2600 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
AKO JE BILO TRI IZNENAĐENJA NEĆE VALJDA 4 SAD