"Nisu valjda uz sve nedostatke još i homitji?Cccc...
Bobanče bar zelepilo taksenu marku na čelo da se zna ,a ovi ćute k'o miševi.
Ej bre jadna ona Ava.Za koje god jaje da se u'vati ono mućak".
Moderator: anex
de balzac wrote:Ja sve zaboravimjedino mi ovaj forumski pisani trag pomogne da držim nit

_nevermind_ wrote:de balzac wrote:Ja sve zaboravimjedino mi ovaj forumski pisani trag pomogne da držim nit
![]()
![]()
![]()
Ona ili MakedonkaStupskaBitanga wrote:Mislim da Sindi leti napolje
Makedonska više manje zbog Sitel televizijede balzac wrote:Ona ili MakedonkaStupskaBitanga wrote:Mislim da Sindi leti napolje
isto tako. slavko kao lik iz đeknedidžej wrote:postao mi je dosadan vb. jedino se onom slavku mogu nasmijati zbog naglaska i tripa u kojem se nalazi.ovo ostalo sve nesto kalkulantski, usiljeno, isfolirano, niko nije spontan...
bolje bi bilo da su ubacili nepoznate likove.
http://www.youtube.com/watch?v=sGfHMcS6Yn8 Evo scena, ali ne znam sta ga je oduseviovedra nebesa wrote:E danas je bila neka scena s Bobanom i Crnogorcem (još mu ne znam ime). Zna li neko prepričati? Ono kad ga je Boban pozvao u spavaću sobu
ma nista, bezveze. pilaju slavka sto nece na veceru s majom.klavirdžija wrote:Gleda li ko pregled dana, ima li šta interesantno?
didžej nazvao vendija prosvjetiteljem_nevermind_ wrote:Joooj Vendi i Slavko![]()
![]()
Vendi: ''Ja sam duh ovdje, moram stalno da se motam oko tebe da bih dobila poene''![]()
prosvjetitelj pod navodnicima, kolega.de balzac wrote:didžej nazvao vendija prosvjetiteljem_nevermind_ wrote:Joooj Vendi i Slavko![]()
![]()
Vendi: ''Ja sam duh ovdje, moram stalno da se motam oko tebe da bih dobila poene''![]()
dositej obradović
tako sam i razumio, kolegadidžej wrote:
prosvjetitelj pod navodnicima, kolega.