Demokratska fronta Željko Komšić
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eto sačini plan Neonku.....aaaa da nema ljiljana na reveru
al more kompenzirat selamom iz Beograda 
- exliberal-ex
#2577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma neonko ima neki plan i on ga gura...ko njega savjetuje ja neznam ali njemu je lakse jer ima izgradjenu stranku i finansijski i ljudski, ZK nema skoro pa nista i njemu je svaki dan dragocjenJoseMujica wrote:Eto sačini plan Neonku.....aaaa da nema ljiljana na reverual more kompenzirat selamom iz Beograda
-
5 0 5
#2578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
de prelistaj malo ovo. pa mi javi sta mislis o tom odlaskuexliberal-ex wrote:Ma neonko ima neki plan i on ga gura...ko njega savjetuje ja neznam ali njemu je lakse jer ima izgradjenu stranku i finansijski i ljudski, ZK nema skoro pa nista i njemu je svaki dan dragocjenJoseMujica wrote:Eto sačini plan Neonku.....aaaa da nema ljiljana na reverual more kompenzirat selamom iz Beograda
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=704614
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima Neonko plan sastavljen u Ankari ko što Mile ima sastavljen u Beogradu 
-
mikasa
#2580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E moj @ex, dovoljno bi bilo da jedan savjetnik cita forum ali i to je za njega ponizavajuce: citati necija forumska naklapanja u kojima, neko anamon tamo, drzi predavanja kako se treba ponasati...exliberal-ex wrote:Vidite ja mislim da je svojim neodlaskom ZK samo sebi nacinio stetu I da je propustio dobru priliku da sukne i ostalim clanovima kao i gostu.
Da sam ja ZK i da furam tu njegovu pricu ja bih otisao u BG...cak i sa autom ( objasnit cu zasto), zakacio ljiljana za rever pa pred postrojeni pocasni vod...poen jedan. Druga stvar kad si tamo i kad razgovaras sa njima mogao je direktno da pita Nikolica u vezi prozivke u UN, u vezi izjava o dvije drzave i to sve pred njihovim novinarima ...pa ga otvoreno
.....
Ja fakat nekontam ko su njegovi savjetnici...
- dustaban
#2581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E pa trebalo bi razmisliti da promjene tu firmu i da recimo angazuju ovu Budimirovu. Vidi kako to profesionalci rade.shiljak wrote:Što se tiče logotipa i slično, koliko vidim radi im to sve jedna firma (koja izrađuje web stranicu).. tako da bio ružan ili dobar, platili su.
- PasoDzigera007
#2582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko bude glasao za Sulju, Radonju, Laguzdziju,Dodika, Covica taj nije dobar u glavi,a li definitivno. Narod koji podrzava ove fasiste,mafijase koji su nas lagali, krali ,ismijavali punih 20 godina,neka i dalje bude pez posla, neka i dalje gladuje, bude ponizavan, takvih mi vise nece biti zao.
Znam da smo previse naivan narod, da se na prvu upalimo (tipa, ukinucemo entitet, ili otcjepicemo entite), pa nas takve lazi vode kod izbora .
Ja glasam za Zeljku Komsica, covjeka koji voli svoju zemlju, koji ce se boriti za sve u BIH. Covjek koji po prvi put ima priliku da kao vodja stranke da svoj maksimalni doprinos, sto prije nije imao priliku zarad Zagondzije, koji ga je iskoristavao.
DEMOKRATSKA FRONTA

Znam da smo previse naivan narod, da se na prvu upalimo (tipa, ukinucemo entitet, ili otcjepicemo entite), pa nas takve lazi vode kod izbora .
Ja glasam za Zeljku Komsica, covjeka koji voli svoju zemlju, koji ce se boriti za sve u BIH. Covjek koji po prvi put ima priliku da kao vodja stranke da svoj maksimalni doprinos, sto prije nije imao priliku zarad Zagondzije, koji ga je iskoristavao.
DEMOKRATSKA FRONTA
- MuaDib
#2583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danas naletih na stranicu Hrvatskih Laburista http://www.laburisti.com, pa me njihove boje asociraše na DF.
Koliko je kopatibilan DF sa idejama laburista iz hrvatske, tek treba da vidimo, iako lično smatram da je po svemu viđenom riječ o srodnim partijama.
Koliko je kopatibilan DF sa idejama laburista iz hrvatske, tek treba da vidimo, iako lično smatram da je po svemu viđenom riječ o srodnim partijama.
- klavirdžija
#2584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po čemu su srodni? Za razliku od DF, hrvatski laburisti imaju konkretan program, kojeg se i drže.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pošto ste se fino počastili međusobno, proći ćete samo sa opomenom. idući put je ban.
(znaju oni na koje se odnosi)

(znaju oni na koje se odnosi)
- It_is_a_Leclerc
#2586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A gdje si ti to, molim te lijepo, pročitao program DF-a, hrvatskih laburista, pa da si slobodan za takve komparativne analize ?klavirdžija wrote:Po čemu su srodni? Za razliku od DF, hrvatski laburisti imaju konkretan program, kojeg se i drže.
- klavirdžija
#2587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF ga ni objavio nije ukoliko ga uopšte i imaju, laburisti ga odavno imaju. U tome i jeste poenta, po čemu su onda "srodni"?
- Co0l
#2588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa fino covjek rece da ga boje asociraju 
- klavirdžija
#2589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jal to, jal su frizure u pitanju… 
- webby-x
#2590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na šta je sarajevska čaršijska politika spala.Damir_5 wrote:Svakako. Mozda u tvojoj "carsiji" namjerno pisanje naziva odredjenih nacija se "moze" pisati malim slovima, kod mene to nije slucaj. To jeste ocigledan fasizam. Oni koji to ne vide i ne zele vidjeti sta taj s tim zeli reci, njihov problem, medjutim to jeste fasizam. Da je doslo vrijeme da se takvi odstrane i da se napokon pocne u ovoj zemlji ponasati civilizirano, to je vec odavno bilo jasno.zateznistub wrote: Za ovakav post nekoga nazvati "fasist" moze samo neko ko pojma nema o znacenju pojma "fasist".
Više se ni vi međusobno ne znate dogovoriti tko je "fašist".
Potpuno ste obesmislili tu riječ, čak više nego Tito i Staljin.
Last edited by webby-x on 13/04/2013 22:21, edited 1 time in total.
- webby-x
#2591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vrlo su srodni zapravo.MuaDib wrote:Danas naletih na stranicu Hrvatskih Laburista http://www.laburisti.com, pa me njihove boje asociraše na DF. Koliko je kopatibilan DF sa idejama laburista iz hrvatske, tek treba da vidimo, iako lično smatram da je po svemu viđenom riječ o srodnim partijama.
I prvaci "laburista" Hrvatske nikada nisu nigdje radili.
-
bolivia
#2592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hrvatski laburisti i Komšićeva DF ima zajedničku samo jednu stvar,,,,,Boju.
Nijedan Laburist nema u svom uredu uramljenu sliku Josipa Broza...
Laburisti se ne protive Europskoj osudi totalitarnih komunistickih režima,
"Hrvatski sabor je 30. lipnja 2006. godine donio Deklaraciju o osudi zločina počinjenih tijekom totalitarnog komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945.-1990. (NN, 76/2006) u kojoj je navedeno da su totalitarni komunistički režimi bili, bez iznimke, označeni masovnim povredama ljudskih prava.
Europski je parlament u svojoj preporuci naglasio da svaka zemlja prilagodi vrijeme i način obilježavanja sjećanja na žrtve totalitarnih režima vlastitoj povijesti i tradiciji. Hrvatska se tako pridružila Estoniji, Latviji, Litvi, Sloveniji i Švedskoj obilježavanjem 23. kolovoza, Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima, dok osamnaest drugih članica obilježava 27. siječnja, Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta."
Nijedan Laburist nema u svom uredu uramljenu sliku Josipa Broza...
Laburisti se ne protive Europskoj osudi totalitarnih komunistickih režima,
"Hrvatski sabor je 30. lipnja 2006. godine donio Deklaraciju o osudi zločina počinjenih tijekom totalitarnog komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945.-1990. (NN, 76/2006) u kojoj je navedeno da su totalitarni komunistički režimi bili, bez iznimke, označeni masovnim povredama ljudskih prava.
Europski je parlament u svojoj preporuci naglasio da svaka zemlja prilagodi vrijeme i način obilježavanja sjećanja na žrtve totalitarnih režima vlastitoj povijesti i tradiciji. Hrvatska se tako pridružila Estoniji, Latviji, Litvi, Sloveniji i Švedskoj obilježavanjem 23. kolovoza, Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima, dok osamnaest drugih članica obilježava 27. siječnja, Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta."
- It_is_a_Leclerc
#2593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zanimljivo. Imaju različit program, mada ga jedni uopšte nemaju...
Pa jel čitate vi to što pišete ?
Pa jel čitate vi to što pišete ?
- klavirdžija
#2594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Očito je moderno bit srodan laburistima...
- exliberal-ex
#2595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nabrzinu sam procitao par komentara...nekontam sta hoces da kazes...pljuju po njemu , negiraju drzavu I ratna zbivanja...mislim I na ovom forumu si mogao da procitas svasta o srbima I hrvatima pogotovo dok si mogao da komentarises clanke bez log in ali to je forum. I dalje mislim da je trebao da ide I da tamo napravi frku...sto bi bas bilo u njegovom "jalijaskom" stilu...biras izmedju dva zla I onda skontas koje ti moze donijet korist.505sCrtom wrote:de prelistaj malo ovo. pa mi javi sta mislis o tom odlaskuexliberal-ex wrote:Ma neonko ima neki plan i on ga gura...ko njega savjetuje ja neznam ali njemu je lakse jer ima izgradjenu stranku i finansijski i ljudski, ZK nema skoro pa nista i njemu je svaki dan dragocjenJoseMujica wrote:Eto sačini plan Neonku.....aaaa da nema ljiljana na reverual more kompenzirat selamom iz Beograda
Ovo sto mi ovdje pricamo/naprdujemo je jedno stvarna politika je drugo....da je bosna jaka , da bosna ima neke adute u rukavu ja bi rekao ok nemoras da ides ...ali u sadasnjoj situaciji...
- shiljak
#2596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
potvrđujem, komentari veze nemaju sa onim što zaista građani misle, kao ni na forumu ovom.. To je isto kao kad je ona rekla pokisla mi glOva pa je postala popularna, kao da je važno šta je rekla nit je neki problem, ali eto dok smo na internetu važno je.. 
-
Katamaran_Sa
#2597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozda im je predsjednik isao prackom na tenk pa tu nalaze slicnostIt_is_a_Leclerc wrote:A gdje si ti to, molim te lijepo, pročitao program DF-a, hrvatskih laburista, pa da si slobodan za takve komparativne analize ?klavirdžija wrote:Po čemu su srodni? Za razliku od DF, hrvatski laburisti imaju konkretan program, kojeg se i drže.
-
rafaell
#2598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ili se drzao one da je pracka jeftinija od metkaKatamaran_Sa"
Mozda im je predsjednik isao prackom na tenk pa tu nalaze slicnost![]()
![]()
....
-
rafaell
#2599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Steta sto nisi procitao i one obrisane od onih koji su banovani. Moj savjet ti je da se ubuduce drzis samo ovoga "ex" !exliberal-ex
[
Nabrzinu sam procitao par komentara...
Nece zemlja propasti zbog tebe!
-
kox
#2600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ni Srbija nije jaka niti ima neke adute pa ih to ne sprijecava (tj. njihovog trenutnog predsjednika sa kojim je Komsic odbio da se sastane) da dovodi u pitanje cjelovitost susjedne drzave.exliberal-ex wrote:Nabrzinu sam procitao par komentara...nekontam sta hoces da kazes...pljuju po njemu , negiraju drzavu I ratna zbivanja...mislim I na ovom forumu si mogao da procitas svasta o srbima I hrvatima pogotovo dok si mogao da komentarises clanke bez log in ali to je forum. I dalje mislim da je trebao da ide I da tamo napravi frku...sto bi bas bilo u njegovom "jalijaskom" stilu...biras izmedju dva zla I onda skontas koje ti moze donijet korist.505sCrtom wrote: de prelistaj malo ovo. pa mi javi sta mislis o tom odlasku
Ovo sto mi ovdje pricamo/naprdujemo je jedno stvarna politika je drugo....da je bosna jaka , da bosna ima neke adute u rukavu ja bi rekao ok nemoras da ides ...ali u sadasnjoj situaciji...