Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Asamoah Gyan

#2576 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Taman počela "Pitaju me pitaju" :pijani: kad oni prikazuju onog glupana i plastikanerku na verandi :zid:
Ljuba Moljac

#2577 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

Stanija :thumbup:

Cura se poigrava sa shouom ko Mesi sa protivnickim odbranama :D
Sabirni centar

#2578 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Ljuba Moljac wrote:Stanija :thumbup:

Cura se poigrava sa shouom ko Mesi sa protivnickim odbranama :D
Šuplja k'o šupalj zub. :oops:

Šta nam je sinoć zanimljivo pokazala :? :-)

Izrežiranu, dosadnu predstavu od strane zadruge i gostujućih pjevača i muzičara...svaki petak isto, dosadila Bogu i narodu. :zzzz:
dječak sa šibicama

#2579 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

amiliana wrote:A šta je Cvija rekao Filipu pa ga Stanija napala :D ,cula am sta je rekao Lazić nego sta je rekao ovaj drugi ??
Taj tip je dosao kao gost, a nije otpjevao nijednu pjesmu.

E sad pokusaj sama skuziti koja mu je uloga bila.

Zadruga Staniji namjesta lopte na volej, jasno je kao dan.

Koriste mladog majmuna Filipa, jer kontaj, da neko stvarno zeli da mu kaze nesto, rekao bi mu recimo "pise se da Stanija ima muza u Americi" ili "brate, svaki put mase kameri i salje poljupce nekom Sarenom".

Ovako, dodje neki anonimni Mija Zmija, Cvija kako vec, koji je usput Filipov prijatelj, tutne mu par blesavih izjava, ovaj popizdi ljubomorno, onda ide dramaturgija, Stanija se dere, Filip je ljut, kamere snimaju, zadruga trlja ruke... nakon dva sata glupiranja, kad sjebu zurku, gledamo samo starletu i fifija, onda Cvija kaze "brate, salio sam se, dobio sam zadatak da te cimam". I onda se pederko izvinjava Staniji, ona klimne glavom Cviji kao sve je ok, i uspjesno odradjen posao.

Imali su svoj sho sinoc, dobili su jos 100.000 glasova napaljenih siparica i tinejdzera, i tako do kraja. Forsiraju je ovi iz zadruge, postala je glavna uloga, Ekrema vise ne jebu ni 1%, sinoc pozdravlja i sa zadruga? nijednom ga nisu pustili u eter.
Ljuba Moljac

#2580 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

dječak sa šibicama wrote:
amiliana wrote:A šta je Cvija rekao Filipu pa ga Stanija napala :D ,cula am sta je rekao Lazić nego sta je rekao ovaj drugi ??
Taj tip je dosao kao gost, a nije otpjevao nijednu pjesmu.

E sad pokusaj sama skuziti koja mu je uloga bila.

Zadruga Staniji namjesta lopte na volej, jasno je kao dan.

Koriste mladog majmuna Filipa, jer kontaj, da neko stvarno zeli da mu kaze nesto, rekao bi mu recimo "pise se da Stanija ima muza u Americi" ili "brate, svaki put mase kameri i salje poljupce nekom Sarenom".

Ovako, dodje neki anonimni Mija Zmija, Cvija kako vec, koji je usput Filipov prijatelj, tutne mu par blesavih izjava, ovaj popizdi ljubomorno, onda ide dramaturgija, Stanija se dere, Filip je ljut, kamere snimaju, zadruga trlja ruke... nakon dva sata glupiranja, kad sjebu zurku, gledamo samo starletu i fifija, onda Cvija kaze "brate, salio sam se, dobio sam zadatak da te cimam". I onda se pederko izvinjava Staniji, ona klimne glavom Cviji kao sve je ok, i uspjesno odradjen posao.

Imali su svoj sho sinoc, dobili su jos 100.000 glasova napaljenih siparica i tinejdzera, i tako do kraja. Forsiraju je ovi iz zadruge, postala je glavna uloga, Ekrema vise ne jebu ni 1%, sinoc pozdravlja i sa zadruga? nijednom ga nisu pustili u eter.
ja mislim da si ti to malo preozbiljno dozivio.

sto Eki kaze "tu smo da radimo sovove" :D

narod trazi dvije stvari: romansu (pa makar i laznu), te "krv, suze i znoj". Kako ono Bebi Dol pjeva "... dacu krv, srecu, suze i znoj..."
amiliana

#2581 Re: Farma

Post by amiliana »

A Sha i Memo najaci sinoc dolazi Sha kod Meme,vuce ga prema Cviji kaze njemu "Znas li ko je Cvija"

a Memo njemu "Pa imam i ja televizor u kuci" :lol: :lol: :lol:
Last edited by amiliana on 11/05/2013 12:24, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#2582 Re: Farma

Ma nisam jarane, nego vidim sta se desava.

Zadruga ih forsira, sada je vec jasno.

Ako je do romanse, sta su Jovana i Danijel? a opet nemaju ni 10% paznje zadruge.

Ono sinoc je dobro izrezirano, i to je to.
dječak sa šibicama

#2583 Re: Farma

amiliana wrote:A Sha i Memo najaci sinoc dolazi Sha kod Meme,vuce ga prema Cviji kaze njemu "Znas li ko je Cvija"

a Memo njemu "Pa imam i ja televizoru u kuci" :lol: :lol: :lol:
:lol: cuo sam kad je to rekao, ali nisam skuzio na sta misli :D

Memo je zajebant, zato ga vole i gosti, i na pijaci, sinoc mu pjevaju pjesme, ona pjevajka Jovana vrti se oko Meme, i Vera Matovic takodje, prosli put onaj Ilic, ovi ostali farmeri zategnuti, samo se gledaju mrsko, i prebrojavaju paradajze.
Herr Flick

#2584 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Sto nasa neka TV ne napravi Bosansku farmu :D :D
dječak sa šibicama

#2585 Re: Farma

Pa da, negdje u brdima iznad Kladnja, neka farma, ovo ono... farmeri Fudo Backovic, Vedrana Sexan, Danijel Bota, Alen Albinovic, Hana, Izoni i Hajrija Gegaj, Mirnes Ajanovic, Emir Hadzihafizbegovic, Zisko, Laka, otjeras ih negdje u sumu da se ne znaju vratiti i kazes im od sada zivite od onoga sto ulovite i proizvedete.
Herr Flick

#2586 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Milan Pavlovic :D
dječak sa šibicama

#2587 Re: Farma

I Zlorica dijeli moje misljenje o tom Cviji.

Ne treba biti posebno pametan, covjek dosao sa nekim zadatkom... prenio je neke informacije Filipu i Staniji, na stranu njihova svadja, vjerovatno tu ima jos stosta.

Protekcija... uostalom vidjecemo veceras hoce li biti kazne za ovo, ovo je danas, a spavanje je po danu zabranjeno

Image
Nucleo1985

#2588 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Herr Flick wrote:Sto nasa neka TV ne napravi Bosansku farmu :D :D

Bas neki dan pricamo na poslu o tome.
Al' kad coj'ek malo upali klikere,nema nista od toga, nema to kod nas ko da odradi.
Hayat se ufatio zvijezdi k'o pijan plota, trljaju ruke, idem im dobro, para kaplje u padze, a zvijezde nigdje na vidiku nema.

Ostale televizije ne treba ni kometarisati.... ne znaju ni odakle su suplje. Ostaje nam da se oslonimo na komsije i da cekamo hoce li se smilovati da pozovu nekog iz BIH da brani boje nacije :-D
amiliana

#2589 Re: Farma

Post by amiliana »

Nucleo1985 wrote:
Herr Flick wrote:Sto nasa neka TV ne napravi Bosansku farmu :D :D

Bas neki dan pricamo na poslu o tome.
Al' kad coj'ek malo upali klikere,nema nista od toga, nema to kod nas ko da odradi.
Hayat se ufatio zvijezdi k'o pijan plota, trljaju ruke, idem im dobro, para kaplje u padze, a zvijezde nigdje na vidiku nema.

Ostale televizije ne treba ni kometarisati.... ne znaju ni odakle su suplje. Ostaje nam da se oslonimo na komsije i da cekamo hoce li se smilovati da pozovu nekog iz BIH da brani boje nacije :-D
Bio je jedne godine onaj reality Izgubljeni ali i to je bio raspad sistema,dobro se sjecam njih nekoliko u nekom planinarskom domu na Bjelasnici zid do zida nemozes se okrenuti, bio je i Memo i jos se sjecam one pjevacice Tajci i neznam vise ni koja im je nagrada bila ko ostane do kraja,uglavnom Hayat je nesto pukusala da napravi ali ocito se nije isplatilo. :skoljka:
Herr Flick

#2590 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Ja ne znam zasto se vi nervirate,pa ovo je sou u kojem gledatelji ne igraju nikakvu ulogu,to je ja mislim svima vec jasno :-)
kupačica

#2591 Re: Farma

Post by kupačica »

Ako Zadruga nastavi da ispira mozak i brutalno bombarduje sa ona dva degenerika, neću da gledam Farmu.
Pa nek oni misle :D
Ne, fakat, ogadili su mki Farmu, kad god okrenem, ono dvoje smorova leže ko dva goveda.

Stanija mi je kao prototip za lutke na napuhavanje. Ali original. Čak joj je i faca otprilike takvog izraza.
Kal El

#2592 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Ma pretjerali su samo tako..ogadila mi se farma,fkt sta je cvija radio tamo? Danas cu poslati poruku, bez psovki ili vrjedjanja, ako mi ne puste poruku, poslat cu istu uz dodatak da cu ih tužiti jer imam pravo reći svoje i nisam nikome zlo mislio...zadruga fkt forsira silikoniju i potrcka...
de balzac

#2593 Re: AW: Farma

Post by de balzac »

Kal El wrote:Ma pretjerali su samo tako..ogadila mi se farma,fkt sta je cvija radio tamo? Danas cu poslati poruku, bez psovki ili vrjedjanja, ako mi ne puste poruku, poslat cu istu uz dodatak da cu ih tužiti jer imam pravo reći svoje i nisam nikome zlo mislio...zadruga fkt forsira silikoniju i potrcka...

samo se nemoj sekirati :D
Herr Flick

#2594 Re: Farma

Post by Herr Flick »

U septembru pocinje FARMA 5 :lol: :lol: Da li ce i tu biti gospoda Ekrem Jevric
BegA_

#2595 Re: Farma

Post by BegA_ »

Herr Flick wrote:U septembru pocinje FARMA 5 :lol: :lol: Da li ce i tu biti gospoda Ekrem Jevric
Pa naravno bate, u ulozi menadzera. :D
dječak sa šibicama

#2596 Re: Farma

Herr Flick wrote:U septembru pocinje FARMA 5 :lol: :lol: Da li ce i tu biti gospoda Ekrem Jevric
Bate, rekao je da nema sanse, i da se kaje sto je i na ovu dosao :D

Inace, Ekrem u septembru vec ima angazman na Pinku, bice clan zirija u tom novom takmicenju, nesto kao X faktor odnosno ZMBT recimo, ali novi sistem bodovanja, ziri nece vidjeti takmicare vec samo slusati i glasove im dodjeljivati na osnovu onoga sto cuju, bez da znaju ko pjeva.

Ali ej, Ekrem u ziriju :D
Herr Flick

#2597 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Ma nije zanimljivo bez Ekrema :-) :-)
BegA_

#2598 Re: Farma

Post by BegA_ »

Al' nam nahvalise Memisa.
dječak sa šibicama

#2599 Re: Farma

Ja sam tako cuo, da ce ga angazovati za taj ziri.

A sad, mozda ce opet na farmu, ko to zna. Mozda ta Farma bude sa anonimusima, ne VIP.

Ja bi mu predlozio da se preseli na Farmu, dovoljno velika kuca za Ekija, Igbalu i sva cet`ri mu sina, i krece show "The Jevric family".
dječak sa šibicama

#2600 Re: Farma

BegA_ wrote:Al' nam nahvalise Memisa.
Pa tako su ga dozivili.

a mozda kontaju, ima podrsku raje, bolje se ne zamjerati glasacima :D
Locked