Inicijativa Prvi Mart

Post Reply
ma jok

#2576 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by ma jok »

Izborna komisija BiH 5. augusta 2010. g. je objavila rezultate registriranih iz inostranstva gdje se navodi ukupno 36.474 važećih zahtjeva
http://slobodnadrina.blogspot.com/2010/ ... ca-iz.html
Centralna izborna komisija BiH je donijela odluku o izvodu iz Centralnog biračkog spiska za glasanje izvan BiH prema kojoj se na izvodu nalazi ukupno 42.008 birača.
http://www.klix.ba/vijesti/pravo-glasa- ... /140818092
5 i po hiljada novih glasaca...
A Suljagic rece...
Nakon lokalnih izbora u Srebrenici 2012. Zlatko Lagumdžija je krenuo dogovarati s Miloradom Dodikom sve što je potrebno da se spriječi da se isti scenarij ponovi i na izborima 2014. – od zakona o prebivalištu do izbornog zakona. Međutim, u tome neće uspjeti, jer do izbora 2014. godine 45.000 novih glasača bit će prijavljeno poštom kao rezultat onoga što je radio Prvi mart.
Corto Maltese

#2577 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

Sada, na žalost, slijedi bolniji dio priče.
Ovakve inicijative nikada ne završavaju neriješeno.
Broj od 5.500 novoprijavljenih je poraz.
Nakon poraza slijede posljedice.
A onaj koji je sve zakuhao, te posljedice neće snositi.
Na vrijeme se odjavio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2578 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JoseMujica »

sumnjam da se ikad prijavio
cadburry

#2579 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by cadburry »

Ima li ko iz inicijative "Prvi mart" ili neko ko malo više prati njihov rad da mi objasni zbog čega se koalicija "Domovina" nije kandidovala za državni Parlament iz Republike Srpske, već samo za Narodnu skupštinu RS-a?
Corto Maltese

#2580 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

Povlačim sve loše što sam pisao o Prvom Martu.
Ipak je ovo velika stvar za našu zemlju.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/uz-v ... /140825098
levana

#2581 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by levana »

Corto Maltese wrote:Povlačim sve loše što sam pisao o Prvom Martu.
Ipak je ovo velika stvar za našu zemlju.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/uz-v ... /140825098
:lol: :lol:

moram priznati da sam nekoliko puta procitala prvu recenicu :D i tek onda otvorila link :D
Corto Maltese

#2582 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

Velika je nepravda što Dr. Suljagić nije bio barem počasni gost na otvaranju.
Napokon, on je sve to pokrenuo, i da nije njega bilo, ko zna kad bi smo dočekali svjetlo na kraju tunela.
ma jok

#2583 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by ma jok »

Suljagic je danas vidjen kod tunela Cemerno. :D
valtazar

#2584 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by valtazar »

Može li jedan aktivista 1.marta da nam objasni zašto koalicija Domivina nema ovjerene kandidatske liste za Parlamentarnu skupštinu BIH iz Republike Srpske?
Zar uparavo jedan od glavnih ciljeva kolacije 1.mart nije bilo:
"2) Formiranje zajedničke, multietničke, liste za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine i Narodnu skupštine Republike Srpske svih stranaka i političkih subjekata koji se bore protiv poricanja genocida i činjenica utvrđenih od strane Međunarodnog suda pravde, Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju i Suda Bosne i Hercegovine;"
kao i:
"9) Sa konačnim ciljem osvajanja dovoljnog broja zastupničkih mjesta u zakonodavnim tijelima na općim izborima 2014. godine na entitetskom i državnom nivou koji će omogućiti ustavne promjene" ???
dalje

#2585 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by dalje »

Trenutno su zauzeti Emirovom izbornom kampanjom.
Corto Maltese

#2586 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

A ranije su, kao, bili zauzeti nečim drugim?
JedanMova

#2587 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

On je ipak ziv, samo preskocio na drugu temu.
Ko o cemu - kurva o postenju, vojska o skracenju i Corto o Suljagicu.

Pa dobro bolan covjece, to sto je njegov u gacama veci od tvog nije razlog da sad zivot trosis na pljuvanje doticnog ;-)
Sto se bolan ne uhvatis alkoholiziranog rokera i malo manje alkoholiziranog ex. reisa, mislim da ima puno vise kvalitetnijeg materijala. Velikog vodju i babinog sina ne treba spominjati, oni se podrazumjevaju valjda.

Naravno, gore navedeno se odnosi samo u slucaju da i dalje stojis kod one tvrdnje da ovo radis bez pristrasnosti :evil:
argenteus

#2588 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by argenteus »

jedan mova, a tebe baš fasciniro Emirov u gaćama? :D
Ako je vjerovati onim rijetkim jadnicama što ih je preveslao, niski su ti kriteriji :D
Ne sekiraj se druže :-D niko ti ne zamjera, mladost, ludost :D :oops:
Corto Maltese

#2589 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

JedanMova wrote:Pa dobro bolan covjece, to sto je njegov u gacama veci od tvog nije razlog da sad zivot trosis na pljuvanje doticnog ;-)
Nakon što je jedan od ljubitelja lika i djela izišao iz ormara i podijelio sa nama svoju falusnu fiksaciju, i to punih usta, možemo se opušteno vratiti temi.

Stali smo, otprilike, ovdje:

Mislim da je vrijeme da neko iz koalicije napiše koji redak o životu nakon odlaska osnivača.
Niz nesreća koji se dogodio između aprila i jula ove godine je vrijedan šireg osvrta.
Desi ti se da izgubiš vođu pokreta, ali da ga triput izgubiš u dva mjeseca graniči sa nemogućim
Prvo smo ga izgubili zbog štitnjače,
Pa, poslije svega mjesec dana, izgubili smo ga ponovo. Sad zbog federalne adrese.
Jedva se oporavismo od toga, kad bum! Izgubismo ga opet. Zbog predsjedničke kandidature.
Kako se članstvo nosi sa tolikim udarcima?
Kako se sve odražava na rad na terenu?
racionalista

#2590 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by racionalista »

Suljagić je samo jedna obična seoska varalica. Nije vrijedan spomena, samo je žalosno koliko još uvijek naivnog svijeta ima koji će popušiti svaku priču od hoštaplera koji im se uspiju prodati.
Lug

#2591 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Lug »

racionalista wrote:Suljagić je samo jedna obična seoska varalica. Nije vrijedan spomena, samo je žalosno koliko još uvijek naivnog svijeta ima koji će popušiti svaku priču od hoštaplera koji im se uspiju prodati.
a ti si kao gradski postenjak :lol:, mislim..cim znas, da je on to sto tvrdis.
JedanMova

#2592 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

argenteus wrote:jedan mova, a tebe baš fasciniro Emirov u gaćama? :D
Ako je vjerovati onim rijetkim jadnicama što ih je preveslao, niski su ti kriteriji :D
Ne sekiraj se druže :-D niko ti ne zamjera, mladost, ludost :D :oops:
Plaho si mi sladak, al da pojasnim...
Ovako na nevidjeno - Emirov u gacama je veci od karaktera pojedinaca na ovom forumu i to je ono sto me fascinira ;)

Shvatam da ti se brkaju pojmovi u glavi, mozda si cak i bio u prilici iz prve ruke provjeriti velicinu istog - al kao sto kazes, mladost ludost ;)
JedanMova

#2593 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
JedanMova wrote:Pa dobro bolan covjece, to sto je njegov u gacama veci od tvog nije razlog da sad zivot trosis na pljuvanje doticnog ;-)
Nakon što je jedan od ljubitelja lika i djela izišao iz ormara i podijelio sa nama svoju falusnu fiksaciju, i to punih usta, možemo se opušteno vratiti temi.

Jbg drug, svasta zene po "brijacnicama" pricaju ;)
Sada, da li pricaju punih ili polupraznih - to vec ne znam. Ocito ti bolje znas ;)
Corto Maltese

#2594 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

JedanMova wrote:Plaho si mi sladak, al da pojasnim...
Ovako na nevidjeno - Emirov u gacama je veci od karaktera pojedinaca na ovom forumu i to je ono sto me fascinira ;
Shvatam šta je ljubav, šta je strast, i poštujem svačije seksualno opredeljenje.
Međutim, može li biti dopušteno nama, koji nismo zainteresovani za veličinu Dr. Suljagićevog spolovila, da se vratimo temi?
Unaprijed hvala.
JedanMova

#2595 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
Ovako na nevidjeno - Emirov u gacama je veci od karaktera pojedinaca na ovom forumu i to je ono sto me fascinira ;
Shvatam šta je ljubav, šta je strast, i poštujem svačije seksualno opredeljenje.
Međutim, može li biti dopušteno nama, koji nismo zainteresovani za veličinu Dr. Suljagićevog spolovila, da se vratimo temi?
Unaprijed hvala.
Ocito si zainteresovan - cim se uvijek nadjes sa doskocicom :evil:
Zanimljivo - samo odgovaras na ove poruke gdje se "poredi velicina"... Sta nam to govori o tebi? :lol: :lol: :lol:
Corto Maltese

#2596 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

JedanMova wrote:
JedanMova wrote:Zanimljivo - samo odgovaras na ove poruke gdje se "poredi velicina"... Sta nam to govori o tebi? :lol: :lol: :lol:
Shvatam šta je ljubav, šta je strast, i poštujem svačije seksualno opredeljenje... i svačiju dijagnozu.
Ali zaista, može li biti dopušteno nama, koji nismo zainteresovani za veličinu Dr. Suljagićevog spolovila, da se vratimo temi?
Unaprijed hvala.
racionalista

#2597 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by racionalista »

Lug wrote:
racionalista wrote:Suljagić je samo jedna obična seoska varalica. Nije vrijedan spomena, samo je žalosno koliko još uvijek naivnog svijeta ima koji će popušiti svaku priču od hoštaplera koji im se uspiju prodati.
a ti si kao gradski postenjak :lol:, mislim..cim znas, da je on to sto tvrdis.

Mogu ja biti svakakav, ali to ne mijenja činjenicu da je Suljagić uradio ono što je uradio. Evo glave ako nakon izbornog debakla neće prosuti priču kako ga je neko primorao da se kandiduje za Predsjedništvo. Čovjek gdje god dođe stvara haos.
JedanMova

#2598 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
JedanMova wrote:
JedanMova wrote:Zanimljivo - samo odgovaras na ove poruke gdje se "poredi velicina"... Sta nam to govori o tebi? :lol: :lol: :lol:
Shvatam šta je ljubav, šta je strast, i poštujem svačije seksualno opredeljenje... i svačiju dijagnozu.
Ali zaista, može li biti dopušteno nama, koji nismo zainteresovani za veličinu Dr. Suljagićevog spolovila, da se vratimo temi?
Unaprijed hvala.
Lijepo je znati da "veliki" Corto zna direktno prokomentarisati samo postove gdje se pominju tudja spolovila, dok druge stvari ignorise. E sad, da li je moguce da mu se uvijek zacepe usta argumentima, ili je u pitanju neki fetis kad su tudja spolovila u pitanju - ne znam. Ko zna, mozda je i oboje...

Sad bar znamo sta ce misa izvuci iz rupe :lol:
Corto Maltese

#2599 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by Corto Maltese »

JedanMova wrote:
JedanMova wrote:Lijepo je znati da "veliki" Corto zna direktno prokomentarisati samo postove gdje se pominju tudja spolovila, dok druge stvari ignorise. E sad, da li je moguce da mu se uvijek zacepe usta argumentima, ili je u pitanju neki fetis kad su tudja spolovila u pitanju - ne znam. Ko zna, mozda je i oboje...
Samo naprijed, izbaci to iz sebe.
JedanMova

#2600 Re: Inicijativa Prvi Mart

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
JedanMova wrote:
JedanMova wrote:Lijepo je znati da "veliki" Corto zna direktno prokomentarisati samo postove gdje se pominju tudja spolovila, dok druge stvari ignorise. E sad, da li je moguce da mu se uvijek zacepe usta argumentima, ili je u pitanju neki fetis kad su tudja spolovila u pitanju - ne znam. Ko zna, mozda je i oboje...
Samo naprijed, izbaci to iz sebe.
Kao sto rekoh...
Gdje si bio kad su se pricale ozbiljne stvari - nego si samo izbacivao iz sebe ono sto ti je receno ;)
Tacno se primjeti kada ti sam pises i kada prepisujes :lol: :lol: :lol:
Post Reply