Namako sebi u padje i jos opalio klub 3 miliona u dugovezipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena
Dobro je da su govna sama otisla da bi ovakvi "meleci" dosli

A dok je blagodet bila tu:

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Namako sebi u padje i jos opalio klub 3 miliona u dugovezipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena

Mea_parvitas wrote:Namako sebi u padje i jos opalio klub 3 miliona u dugovezipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena![]()
Dobro je da su govna sama otisla da bi ovakvi "meleci" dosli
![]()
A dok je blagodet bila tu:

Kako ne vidis da me boli kurac i da te samo provociram?Mea_parvitas wrote:Trofej je trofej, nema sta, ali sa ovakvim radom trofeji sigurno dolaze, nema vise ispod stola, nema vise placanja na crno a prijavljeni na minimalac ili samo 1 profesionalno prijavljen igrac (Stanic), itd. A popisam se na svaki taj trofej ako smo izasli samo kao jos gori klub, jos se vise raspali i jos vise duzni. Dosao je trofej kupa prosle, ove ide titula. Ni mm Miske, forza Zeljo.
Ugrubo:
-Evropska Grbavica oko 760.000 KM
-Istok 2.010.665 KM
-Pripreme za Belgiju 147.444 KM
-Teren 1.254.146 KM
-Rasvjeta 300.000 KM
-Farbanje reflektora 46.800 KM
-LED baneri 251.244,08 KM
-Klupe za rezervne igrače 47.911,50 KM
-Zatvoreni sistem ulaza 390.482,79 KM
-Hibrid 571.850,37 KM
UKUPNO: 5.780.543,74 KM
Ma samo ti padasMea_parvitas wrote:Vidim, ali ja ne razgovaram na taj nacinovo citaju i mnooogi drugi koji "padaju" na sranja koja pises
Hajd razmisliMea_parvitas wrote:Nije tacno, svuda se mogu vidjeti komentari slicni tvojima, pocevsi od "propasti dinastije Misimovic", itd.
jeste, eno ih po nišićimazipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena
Oni prije ovih su SACUVALI ovo sto ovi danas sminkaju. Dok sportski rezultati ovih danas ne budu na nivou rezultata onih prije, bolje suti.DonieBrasco wrote:Ja ne znam kako neku i u šali moze da priziva bivse uprave ili nek bivše ljude u ovakvim trenutcima za nas klub i ovom trenutnom koja radi ove divne stvari.
Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...salle_eh1986 wrote:e čuj sačuvali![]()
kako, čekajući da sve propadne kako bi počeli iznova
Jos jedna u nizu izmisljotina i sranja onih koji imaju nesto protiv ove uprave... Sto se mene tice, ako ce prodaja tog terena donijeti 3 nova izvan grada, tj. trening kamp u vlasnistvu Zelje, nek ga odmah sutra prodaju, boli me k.nosara wrote:Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...salle_eh1986 wrote:e čuj sačuvali![]()
Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.Mea_parvitas wrote:Jos jedna u nizu izmisljotina i sranja onih koji imaju nesto protiv ove uprave... Sto se mene tice, ako ce prodaja tog terena donijeti 3 nova izvan grada, tj. trening kamp u vlasnistvu Zelje, nek ga odmah sutra prodaju, boli me k.nosara wrote:Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...salle_eh1986 wrote:e čuj sačuvali![]()

kao što je odvratno kad počnu pljuvati po titulama, tako je vala i ovo da je ovo samo eto "šminkanje"nosara wrote:
Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.
Sto ga bivse uprave nisu ovako usminkale?nosara wrote:Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.
evo recimo bicu ja na kraju toga koji ce reci a dokle se stiglo da se uradi nesto i u europiDonieBrasco wrote:Badava pisete jer kad se istok prekrije, srede prostori ispod istoka, srede fasade istoka, sjevera, kada se parking uradi...itd. kada preko svega toga klub pocne da generise cist novac, opet ce doci neko da kaze da se ovi maknu da dođe Zujo i ko vec ne... da ti pokazu kako se radi sa klubom.
Znaci bice sad imamo para i sve uslove, hajde sad vi pakujte stvari da dođu ovi sto znaju da rade sa klubom sad kad je sve tu.
zašto su banke tražile ? - onako naompalo im ili su tražili da namire dugovanja koje je neko (zna se ko) napravionosara wrote:Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...salle_eh1986 wrote:e čuj sačuvali![]()
eto vidis, ovi su pojeli 3 terenasalle_eh1986 wrote:jeste, eno ih po nišićimazipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena