Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mea_parvitas

#2576 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mea_parvitas »

zipoo wrote:Zujo je samo prodajom igraca i Evropom namako para za 3 terena
Namako sebi u padje i jos opalio klub 3 miliona u dugove :lol:
Dobro je da su govna sama otisla da bi ovakvi "meleci" dosli

Image

:bih: :kiselavoda:

A dok je blagodet bila tu:

Image
zipoo

#2577 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote:
Namako sebi u padje i jos opalio klub 3 miliona u dugove :lol:
Dobro je da su govna sama otisla da bi ovakvi "meleci" dosli

Image

:bih: :kiselavoda:

A dok je blagodet bila tu:

Image
Image
Mea_parvitas

#2578 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mea_parvitas »

Trofej je trofej, nema sta, ali sa ovakvim radom trofeji sigurno dolaze, nema vise ispod stola, nema vise placanja na crno a prijavljeni na minimalac ili samo 1 profesionalno prijavljen igrac (Stanic), itd. A popisam se na svaki taj trofej ako smo izasli samo kao jos gori klub, jos se vise raspali i jos vise duzni. Dosao je trofej kupa prosle, ove ide titula. Ni mm Miske, forza Zeljo.

Ugrubo:

-Evropska Grbavica oko 760.000 KM
-Istok 2.010.665 KM
-Pripreme za Belgiju 147.444 KM
-Teren 1.254.146 KM
-Rasvjeta 300.000 KM
-Farbanje reflektora 46.800 KM
-LED baneri 251.244,08 KM
-Klupe za rezervne igrače 47.911,50 KM
-Zatvoreni sistem ulaza 390.482,79 KM
-Hibrid 571.850,37 KM

UKUPNO: 5.780.543,74 KM
zipoo

#2579 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote:Trofej je trofej, nema sta, ali sa ovakvim radom trofeji sigurno dolaze, nema vise ispod stola, nema vise placanja na crno a prijavljeni na minimalac ili samo 1 profesionalno prijavljen igrac (Stanic), itd. A popisam se na svaki taj trofej ako smo izasli samo kao jos gori klub, jos se vise raspali i jos vise duzni. Dosao je trofej kupa prosle, ove ide titula. Ni mm Miske, forza Zeljo.

Ugrubo:

-Evropska Grbavica oko 760.000 KM
-Istok 2.010.665 KM
-Pripreme za Belgiju 147.444 KM
-Teren 1.254.146 KM
-Rasvjeta 300.000 KM
-Farbanje reflektora 46.800 KM
-LED baneri 251.244,08 KM
-Klupe za rezervne igrače 47.911,50 KM
-Zatvoreni sistem ulaza 390.482,79 KM
-Hibrid 571.850,37 KM

UKUPNO: 5.780.543,74 KM
Kako ne vidis da me boli kurac i da te samo provociram?
Mea_parvitas

#2580 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mea_parvitas »

Vidim, ali ja ne razgovaram na taj nacin ;) ovo citaju i mnooogi drugi koji "padaju" na sranja koja pises ;)
zipoo

#2581 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote:Vidim, ali ja ne razgovaram na taj nacin ;) ovo citaju i mnooogi drugi koji "padaju" na sranja koja pises ;)
Ma samo ti padas
Mea_parvitas

#2582 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mea_parvitas »

Nije tacno, svuda se mogu vidjeti komentari slicni tvojima, pocevsi od "propasti dinastije Misimovic", itd.
zipoo

#2583 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote:Nije tacno, svuda se mogu vidjeti komentari slicni tvojima, pocevsi od "propasti dinastije Misimovic", itd.
Hajd razmisli
thekupus

#2584 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by thekupus »

Ignorišite trola
salle_eh1986

#2585 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by salle_eh1986 »

jeste, eno ih po nišićima :D
Last edited by salle_eh1986 on 22/09/2018 10:59, edited 1 time in total.
DonieBrasco

#2586 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by DonieBrasco »

Ja ne znam kako neku i u šali moze da priziva bivse uprave ili nek bivše ljude u ovakvim trenutcima za nas klub i ovom trenutnom koja radi ove divne stvari.
nosara

#2587 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by nosara »

DonieBrasco wrote:Ja ne znam kako neku i u šali moze da priziva bivse uprave ili nek bivše ljude u ovakvim trenutcima za nas klub i ovom trenutnom koja radi ove divne stvari.
Oni prije ovih su SACUVALI ovo sto ovi danas sminkaju. Dok sportski rezultati ovih danas ne budu na nivou rezultata onih prije, bolje suti.

Dokle se stiglo s prodajom pomocnog terena, zna li neTko?
salle_eh1986

#2588 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by salle_eh1986 »

e čuj sačuvali :lol:

kako, čekajući da sve propadne kako bi počeli iznova
UnKnownBA

#2589 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by UnKnownBA »

Bilo mi je malo smiješno kada su u najavama govorili da će biti najbolji teren u regionu, kontam pa nismo mi jedini radili rekonstrukciju terena. Sad mi je jasnije, fakat će Željo imati najmoderniji teren u regionu. Ne znam ima li ijedan ovu hibridnu travu? Dok nema negativnih komentara ispod članka na klix-u onda znaš koliko je ovo veliko. Klixovci ostali bez teksta. :lol: Svaka čast svima koji su zaslužni za ovo.
DonieBrasco

#2590 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by DonieBrasco »

Badava pisete jer kad se istok prekrije, srede prostori ispod istoka, srede fasade istoka, sjevera, kada se parking uradi...itd. kada preko svega toga klub pocne da generise cist novac, opet ce doci neko da kaze da se ovi maknu da dođe Zujo i ko vec ne... da ti pokazu kako se radi sa klubom.

Znaci bice sad imamo para i sve uslove, hajde sad vi pakujte stvari da dođu ovi sto znaju da rade sa klubom sad kad je sve tu.
nosara

#2591 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by nosara »

salle_eh1986 wrote:e čuj sačuvali :lol:

Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...
Mea_parvitas

#2592 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mea_parvitas »

nosara wrote:

Ne, nego sacuvali da ne uzmu banke i povjerioci. Dokle je prodaja pomocnog terena, ima li iko muda da odgovori? Ako pokusaju da prodaju, mislim da ce biti malih problema u realizaciji, prica se svasta...
Jos jedna u nizu izmisljotina i sranja onih koji imaju nesto protiv ove uprave... Sto se mene tice, ako ce prodaja tog terena donijeti 3 nova izvan grada, tj. trening kamp u vlasnistvu Zelje, nek ga odmah sutra prodaju, boli me k.
nosara

#2593 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by nosara »

Mea_parvitas wrote:
nosara wrote:

Jos jedna u nizu izmisljotina i sranja onih koji imaju nesto protiv ove uprave... Sto se mene tice, ako ce prodaja tog terena donijeti 3 nova izvan grada, tj. trening kamp u vlasnistvu Zelje, nek ga odmah sutra prodaju, boli me k.
Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.
Occasionally

#2594 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Occasionally »

Image

Nema glorificiranja ikoga niti kulta ličnosti. Lobotomije i s druge strane gluposti u vidu čiste zavisti.
Svako je zamjenljiv i svačije vrijeme prođe. Ostaju djela. Pokojni Ribar kakav god da je bio kao čovjek niko mu ne može oduzeti Titulu.
Danas, ovdje imamo čovjeka koji je za vrijeme provedeno u klubu implementirao preko 5.000.000,oo KM u Klub.
O.K. Infrastruktura.
Ali zašto pobogu sumnja da kad je već imao volje, snage i pameti da unaprijedi sami temelj Kluba neče imati kapaciteta i za sportski segment ?
Je li to toliko teško dati barem :thumbup:
Mutivoda

#2595 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Mutivoda »

istok je bio toliko nerealan, i vazda je bilo "samo da vidim istok" i mogu crknuti
i pogledam stadion sad i NE VJE RU JEM :shock: :okice:
a bio mi je lijep i na onoj slici što @mea postavi..
i onda vidiš ove sad slike..

nosara wrote:
Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.
kao što je odvratno kad počnu pljuvati po titulama, tako je vala i ovo da je ovo samo eto "šminkanje"
šminkanje je farbanje reflektora
al' izgradnja tribine, teren.. su malo više od šminkanja. al' hajde..
Rilkoni

#2596 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by Rilkoni »

@nosara, Sta su bivse uprave stvorile poslije rata? Covjece dragi jesi li svjestan, da nije bilo Zdenka Jelica i njegove genijalne odluke da stadion prebaci u vlasnistvo kluba, stadion bi bio vlasnistvo sportskog drustva. Nije to zasluga nijedne uprave nego iskljucivo jednog covjeka i njegove vizije, koja je spasila stadion u konacnici. Do dolaska Gredica dug bio skoro 7 miliona, igraci u strajku zbog neisplacenih plata, na jednim pripremama gurali igraci autobus jer nismo imali novac za gorivo, legende kluba poput pokojnog Bukala nisu mogle otici u penziju, duzni bili i Bogu i narodu, pred stecajem. Kaze Biscevic u intervjuu prije neki dan za source.ba portal, da nisu primili platu vise mjeseci u ono vrijeme kad su igrali protiv Newcastla(predsjednik bio Kemal Kozaric, u klubu bio i violina), silan novac otisao u necije dzepove, javna tajna je ko je uzeo novac od karti od Newcastla. Poslije njih u klubu bili i Trklja, Landzo, Telibecirevic i ostala kompanija i jos vise srozali klub, prodavali igrace za kikiriki. Nek Zujo da 2 miliona za jug ili trening kamp ipak je dva miliona pickin dim za ozbiljnog privrednika.

Bivsi nisu nista stvorili osim dugova, tuzbi, neplacanja poreza drzavi, varanja sponzora(a godinama nismo imali generalnog sponzora), varanja igraca, a nisu imali namjeru da stadion dovedu u normalno stanje itd. Nema potrebe da spinujes, nemamo svi amneziju, dobro pamtim sve sto se desavalo u klubu..
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2597 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by hrasno38 »

nosara wrote:Nemam nista protiv uprave, ali kad neko sernja o bivsim upravama i ljudima, digne mi se kurac. Nije zeljo osnovala ova uprava, niti je napravila stadion, kupila zemlju itd... Samo sminka ono sto su "bivsi" stvorili.
Sto ga bivse uprave nisu ovako usminkale?
luckylaka

#2598 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by luckylaka »

DonieBrasco wrote:Badava pisete jer kad se istok prekrije, srede prostori ispod istoka, srede fasade istoka, sjevera, kada se parking uradi...itd. kada preko svega toga klub pocne da generise cist novac, opet ce doci neko da kaze da se ovi maknu da dođe Zujo i ko vec ne... da ti pokazu kako se radi sa klubom.

Znaci bice sad imamo para i sve uslove, hajde sad vi pakujte stvari da dođu ovi sto znaju da rade sa klubom sad kad je sve tu.
evo recimo bicu ja na kraju toga koji ce reci a dokle se stiglo da se uradi nesto i u europi
salle_eh1986

#2599 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by salle_eh1986 »

nosara wrote:

zašto su banke tražile ? - onako naompalo im ili su tražili da namire dugovanja koje je neko (zna se ko) napravio
nismo kinderčad
zipoo

#2600 Re: Rekonstrukcija stadiona Grbavica

Post by zipoo »

salle_eh1986 wrote:
jeste, eno ih po nišićima :D
eto vidis, ovi su pojeli 3 terena
Post Reply