BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#25726 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

perfekcionista1 wrote:Mnogo je ljudi medju Bosnjacima koji misle kao doticni trol. Nevjerovatna stvar. Podanicki mentalitet sa primjesama Stokholmskog sindroma
perfekcionista1 wrote:Jok gdje ce ikako njegove krivice biti. Bezveze smo napali momka. Pravda za Ogija. Pravda za njegove supkoljupce.
perfekcionista1 wrote:Nemoj Bogati vise suza ce mi kanuti iz oka, jadni Ogi sta mu uradise. Jadnicak teska srca prihvatio mrznju i fasizam za svoju ideologiju.
Podsjeti me to na Hitlera. Mozda je on ipak bio fino dijete ali ga iskvarise drugi. Ne treba ga odmah osudjivati nije on kriv sto su mu glavu napunili nacizmom. Pravda za Ogija. Pravda za Hitlera.

Hajde uvlakacu necu da komunicram s tobom uopste. Takvi poput tebe ne vrijede mog utrosenog vremena.
Odmori ti malo, ovo te je baš pogodilo.

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja, vrijeđanje”
» perfekcionista1

14 dana
Logovan

#25727 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

relativno84 wrote: Robi je delija.
I to automatski znači da će ga pozvati? Igrao za njih i trenirao ih, ali vjerujem da je čovjek normalan.
scarface32

#25728 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by scarface32 »

Logovan wrote:
relativno84 wrote: Robi je delija.
I to automatski znači da će ga pozvati? Igrao za njih i trenirao ih, ali vjerujem da je čovjek normalan.
Ja sam siguran da ga nece pozvati, mada se cudim kako igraci nisu reagovali prije utakmice sa Austrijom. Nije moguce da nisu vidjeli.
Grean

#25729 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Mozda se ne tusira ispod pazuha, nego ruke niz tijelo ko' mejt.

Kako god, kapiten mora razmisliti kako ovo da odradi. Stvorio je ime, vec je legenda i primjer po mnogo cemu, nakon Sergeja niko jos nije dostigao ovaj status koji uziva u raji a ako ne odigra ove karte kako treba (makar od sad ako nije do sad) mogao bi puno naskoditi sebi i onom sto je postigao. Bilo bi steta.
Logovan

#25730 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Evo jedan iskren komentar sa facebooka:
a ja ga branio cijelo vrijeme na sav glas! poserite mi se u usta svi redom!
luckylaka

#25731 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Grean wrote:Mozda se ne tusira ispod pazuha, nego ruke niz tijelo ko' mejt.

Kako god, kapiten mora razmisliti kako ovo da odradi. Stvorio je ime, vec je legenda i primjer po mnogo cemu, nakon Sergeja niko jos nije dostigao ovaj status koji uziva u raji a ako ne odigra ove karte kako treba (makar od sad ako nije do sad) mogao bi puno naskoditi sebi i onom sto je postigao. Bilo bi steta.
Mozda moze naskoditi kod pojedinaca ali milionskim Edinovim fanovima ne.Edin nije suzan ni da brani ni da napada idiota u ovom slucaju.Sjasite vise sa prozivanjem Edina koji vam je...
AmiĐa_Idriz

#25732 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

I meni je ta priča glupa ko Mehremićeva noga. Šta je treba, Višća izaći pred utakmicu sa Austrijom "eh znate šta Vranješ ima na sebi"...gluposti.
Muhamed Đakmić

#25733 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

Nije morao tako, imaju svi igrači veze sa novinarima, pa nekome skrenuti pažnju da objavi.

Uostalom, tako se informacija i pojavila, od strane "čitaoca". Čitalac može biti bilo koji naš fudbaler.
Grean

#25734 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Nije nimalo glupa. Recimo da bilo koja javna licnost komunicira, lajk, dislajka nekog ko ima istetoviranog ratnog zlocinca sa sobom povlaci posljedice.

Niko ne kaze da ga Edin treba tjerati iz reprezentacije ali njihova relacija van terena je itekako bitna. Moras imati stav, jednostavno od toga ne mozes pobjeci. Ili ti je ok ili nije, sredine nit si vino nit si voda ovdje nema.
Muhamed Đakmić

#25735 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

Savez je svoje rekao, sasvim ok saopštenje.

Nisu htjeli da se miješaju u selektorski posao, prebacili su odgovornost na Prosinečkog, a da se naslutiti da onaj u čije je ime pisano saopštenje priželjkuje suspenziju i kraj reprezentativne karijere.
Korisničkoime

#25736 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Nije kapiten niti bilo koji igrac duzan da ovo rjesava nego selektor i savez. Cuj mora razmislit kako ovo da odradi svasta.
Kinaski

#25737 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Kinaski »

A dobar je Ogi gine decko za sveti dres :D
Bosanski_kralj

#25738 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Selektor i Edin zajedno moraju sjesti i izaći pred javnost i reći da je Vranješova karijera u reprezentaciji završena. Čak i ako postoji neka mogućnost kazne, to bi Savez trebao izreći.
Bazinga1234

#25739 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Toni Šunjić donirao novac za organizaciju Džematske lige
Samo za @Greana :mrgreen:
luckylaka

#25740 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Halo ljudi izbacite Edina iz ove price.Skrecete vise paznju na Edina nego na drazu
Grean

#25741 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Korisničkoime wrote:

Nije kapiten niti bilo koji igrac duzan da ovo rjesava nego selektor i savez. Cuj mora razmislit kako ovo da odradi svasta.
Znate li vi citati?

Ne kazem da treba da rjesava vec pricam o drugovanju, instagramu, generalno o stavu prema nekom ko velica zlocince.
scarface32

#25742 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by scarface32 »

luckylaka wrote:Halo ljudi izbacite Edina iz ove price.Skrecete vise paznju na Edina nego na drazu

A sto da ga izbace. Pa on je kapiten i valjda se nesto pita. Kad je mogao Ibricica na svjetsko povesti moze i ovog izbaciti. ili ga boli djon?
Grean

#25743 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Eno Jahic prvi od bivsih reprezentativaca koji je prozvao i igrace. Ne mogu reci da se slazem sa formulacijom ali ga opet razumijem.
avetinja

#25744 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by avetinja »

NS/FSBiH se oglasio samo u vidu osude. Suspendujte ga doživotno! Takvi ne smiju igrati u reprezentaciji!
Edin H.

#25745 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Muhamed Đakmić wrote:Savez je svoje rekao, sasvim ok saopštenje.

Nisu htjeli da se miješaju u selektorski posao, prebacili su odgovornost na Prosinečkog, a da se naslutiti da onaj u čije je ime pisano saopštenje priželjkuje suspenziju i kraj reprezentativne karijere.
Image :oops:
phillie

#25746 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Jel se cirilicna komponenta Saveza slozila sa oglasom?

Isto tako ne vidim razlog da se Edin oglasava nit nesto poteze. Ima Savez ima selektor za to da otpisu djubre sto dalje.
luckylaka

#25747 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

scarface32 wrote:
luckylaka wrote:Halo ljudi izbacite Edina iz ove price.Skrecete vise paznju na Edina nego na drazu

A sto da ga izbace. Pa on je kapiten i valjda se nesto pita. Kad je mogao Ibricica na svjetsko povesti moze i ovog izbaciti. ili ga boli djon?
Ne lupaj zivota ti ,kapiten pa treba da se pita za tetovaze.Svasta.Et nema pametnija posla pa ce na prvom okupljanju prekontrolisati sta je ko istetovirao.O Ibricicu Edin je rekao svoje a forumasi nastavljaju po svome,valjda citaju misli na daljinu
luckylaka

#25748 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Charuga wrote:
perfekcionista1 wrote:Mnogo je ljudi medju Bosnjacima koji misle kao doticni trol. Nevjerovatna stvar. Podanicki mentalitet sa primjesama Stokholmskog sindroma
perfekcionista1 wrote:Jok gdje ce ikako njegove krivice biti. Bezveze smo napali momka. Pravda za Ogija. Pravda za njegove supkoljupce.
perfekcionista1 wrote:Nemoj Bogati vise suza ce mi kanuti iz oka, jadni Ogi sta mu uradise. Jadnicak teska srca prihvatio mrznju i fasizam za svoju ideologiju.
Podsjeti me to na Hitlera. Mozda je on ipak bio fino dijete ali ga iskvarise drugi. Ne treba ga odmah osudjivati nije on kriv sto su mu glavu napunili nacizmom. Pravda za Ogija. Pravda za Hitlera.

Hajde uvlakacu necu da komunicram s tobom uopste. Takvi poput tebe ne vrijede mog utrosenog vremena.

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja, vrijeđanje”
» perfekcionista1

14 dana
Nije moje da komentarisem ali i jeste.Realno i mene je ovo pogodilo i zaista ne kontam zasto momku 14 dana.Evo podijelicu sa njim po 7 ako moze zato sto se slazem sa njim.
hatemondays

#25749 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hatemondays »

luckylaka wrote:
hatemondays wrote:
Grean wrote:Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .

Treba ga prijaviti kineskoj Aambasadorici, ako ga oni ne kutarisu nece niko. Svakako im ovi nasi i jedni i drugi i treci puse, trebaju im kineske pare. Uz to Kinezi su moji drugovi i zato mu ne mogu halaliti.

Pop Djujic nije djelovo' na podrucju BiH tako da za taj dio nemamo ingerencije. Neka se Hrvatska pozabavi time. Neka se zale tamo gdje se inace zale, ako stignu od kuknjave i tuzakanja na nasu adresu, od Kolinde preko Plenkovica.
Ako imate snimak vezano za izjavu o Kinezima posaljite Fair Play FIFA-e i decko ce biti kaznjen zestoko, te stvari ovi ne oprastaju.
Image
Dao sam kolegi sa posla Kinezu ovaj screenshot, postavice na njihovu socijalnu mrezu nakav weechat, tagovace mu klub i fifu zbog sovinisticke izjave, cisto da se zna ona dva glupana iz Dolce i Gabana su nesto slicno izjavila za Kineze nedavno, joj da vidis lizanja supka poslije kad su Kinezi navali sa barazom. Uglavnom karijera mu je gotova ako ne prestane laprdati, ovakve izjave u modernom fudbalu nece vise biti tolerisane. Mislio sam licno postaviti ali eto rekoh kolegi da ga malo pristavi Ogiju na forumu od milijardu ljudi. Sretno Ogi mozda ces na baustel uskoro mlad si i jak, a tetovaza ne fali tipicni baustelac, pamet ti nije jaca strana sumnjam da ces negdje o kancelariji zavrsiti.
Charuga
Globalni moderator

#25750 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

luckylaka wrote:
Charuga wrote:

» perfekcionista1

14 dana
Nije moje da komentarisem ali i jeste.Realno i mene je ovo pogodilo i zaista ne kontam zasto momku 14 dana.Evo podijelicu sa njim po 7 ako moze zato sto se slazem sa njim.
Nije problem, ispunjavam želje, odmori i ti heftu, ali njemu neću smanjivati.

» luckylaka

7 dana
Post Reply