FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

tendzera

#25726 Re: FC Barcelona

Post by tendzera »

Ovo je neki novi Valdes :shock: :mrgreen:
strong69

#25727 Re: FC Barcelona

Post by strong69 »

Pozdravljam Johana Krojfa :D
Crvena Tifoza

#25728 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Lagani trening za Barcu.
Better Man

#25729 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

Naravno da je lagani trening kad su igrali protiv ekipe koja nije ni blizu im po kvaliteti.
suncica24

#25730 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Better Man wrote:Naravno da je lagani trening kad su igrali protiv ekipe koja nije ni blizu im po kvaliteti.
A opet tako na jednom od laksih treninga MU BL utrpa dva komada :zzzz:
Adoxxx

#25731 Re: FC Barcelona

Post by Adoxxx »

po meni Barca nije nesto pokazala sinoc, previse grijese, alvesa i maskerana sto prije otjerati, sreca nam je sto je Valdez na golu mogli smo sinoc hladno 3 komada primiti od prosjecne ekipe, sta ce biti kad dodju ovi jaci :/
kisni indijanac

#25732 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

pa to je nisu bili impresivni....da ne bi vanzemaljca, morali bi razmisliti o efikasnosti....onda baš i nije za pohvalit se što ti je golman jedan od najboljih igrača i to kad si domaćin, nekarakteristično za barcu, ne znam je li to prilagođavanje novom sistemu, novog trenera martina, ako je suditi po sinoćnjoj utakmici ne ide se više na posjed po svaku cijenu, malo se pokušava i na kontre, genijalnost messija, odlični valdes i vrlo dobri busquets su meni vrijedni spomena,,iskreno se nadam da neymar nije novi denilson, sinoć neubjedljiv u jedan na jedan, previše vraćenih lopti, kao da ima manjak samopuzdanja..ne znam, možda je rano za dublje analize....
ultima_palabra

#25733 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

hoćeli_ko_rasol wrote:Planiram ovo napisati već duže vrijeme, a sve nešto zaboiravim :komi:

Da li ste možda primjetili da u zadnje vrijeme nema onih priča/članaka o Barceloni (a prije svega o L.Messi-ju) u negativnom kontekstu, koje su kružile u proteklih nekoliko mjeseci na raznim web portalim, novinama, radiju i TV-u od strane kvazi novinara (posebno regijonalnih - Balkanskih medija)? :shock:
To se sve dešavalo 2-3 mjeseca prije onog dana kada je bio žrijeb za ovogodišnju CL i proglašenje najboljeg igrača Europe za poteklu sezonu. Nakon tok dana (kada je proglašen najbolji igrač Europe za proteklu sezonu), niko više ne spominje Barcelonu (a prije svega L. Messi-ja) u negativnom kontekstu. Lako se može zaključiti da su sve te izmišljene priče o L.Messi-ju imale samo jedno za cilj da se omalovaži njegov uspijeh u protekloj sezoni i kojekavim izmišnjenim negativnim pričama od strane kvazi novinara o L. Messi-ju, prebaci priča na njegov privatni život i, i na taj način njegov stvarni uspijeh u protekloj sezoni minimalizira. Ne zaboravimo da su ti isti novinari koji su ga blatili svo to vrijeme na kraju i izabrali svojim glasovima najboljeg igrača u Europi za proteklu sezonu. Da li je ova medijska hajka/kampanja naručena od nekih centara moći(igrača koji su nominovani za ovu nagradu, klubova, država, sponzora, medijskih kuća itd...), ostaje javna tajna! :-)

Očekujem ponovnu medijsku kapanju (iste prirode kao što je bila ova za najboljeg igrača Europe), odprilike tamo nekada krajem decembra ove godine, kada će se krenuti svim mogućim sredstvima, da se zlatna lopta ne dodijeli L. Messi-ju za ovu godinu! :novine:

Samo se nadam, da će večeras u utakmicu CL protiv Ajax-a, a i u naredom periodu L. Messi zabiti mnoštvo golova i podjeliti dosta asistencija sa fenomenalnom igrom, i na taj način *ebat svim ovim kvazi/letardiranim novinarima i naručijocima ti istih priča koje su kružile proteklih mjeseci majke, seste i najdraže im u familiji u onu stvarčicu, i da će im svima zaćerati osvajenjem nove zlatne lopte! :thumbup:
Šta reći... razotkriJo si ih sve :thumbup: The truth is out there...

Image
5 0 5

#25734 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

kisni indijanac wrote:pa to je nisu bili impresivni....da ne bi vanzemaljca, morali bi razmisliti o efikasnosti....onda baš i nije za pohvalit se što ti je golman jedan od najboljih igrača i to kad si domaćin, nekarakteristično za barcu, ne znam je li to prilagođavanje novom sistemu, novog trenera martina, ako je suditi po sinoćnjoj utakmici ne ide se više na posjed po svaku cijenu, malo se pokušava i na kontre, genijalnost messija, odlični valdes i vrlo dobri busquets su meni vrijedni spomena,,iskreno se nadam da neymar nije novi denilson, sinoć neubjedljiv u jedan na jedan, previše vraćenih lopti, kao da ima manjak samopuzdanja..ne znam, možda je rano za dublje analize....
ne znam sta je problem sa mascheranom? sinoc je bas bio fokusiran. kod onog cetvrtog gola, osvojio je loptu i napravio odlicno dodavanje. pored skrivljenog penala, ne znam da je ista lose napravio. neymar pokusava rijesiti problem driblanjem, s kojim suzava prostor i prekida ritam akcije. ali, doci ce to na svoje. sinoc mu je bila prva utakmica u ls, ikad.
ajax je tim koji isto zna drzati loptu u posjedu. tako da ne iznenadjuje mala razlika u posjedu sinoc. i dobro su se drzali cijelo prvo poluvrijeme. pique je neki dan rekao da je tata uveo i drukcije opcije, kao sto su te duge lopte i izbijanje iz sesnesterca.
na kraju valdes. zao mi je sto ce ga barcelona izgubiti. taj covjek je sve bolji i bolji, i izrastao je u ozbiljnog vrhunskog golmana. cini se da je sad u najboljoj formi ikad. odbranjen penal je samo slag na tortu sinoc, na sve odbrane koje je napravio ove sezone. ako iker uskoro ne pocne braniti negdje redovno, ne vidim koji bi mogao biti boskeov izgovor da valdes nece braniti za spaniju u brzilu.
5 0 5

#25735 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

treci kit. od sutra u prodaji. :wink:

Image
sumirprimus

#25736 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

evo ih konacno ko metalka maj dobar drugar... :D
kisni indijanac

#25737 Re: FC Barcelona

pa ja nisam ni pominjao mascherana, slažem se za valdesa..za njega nikad nisam ni tvrdio da loš golman, naprotiv, onih nekoliko loših ispucavanja koje su barcu koštale golova mi nisu mjerilo..nadam se da će sve doći na svoje i da će se pucački uključiti i drugi, čini mi se da je prošlogodišnjoj havariji protiv bayerna...u mnogome doprinijelo i previše oslanjanje na messijevu individualnost u trenutku kad je bio povrijeđen....biće bolje, nisam pesimista.....
5 0 5

#25738 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

neko je prije tebe. nema veze. :)

ioannes

#25739 Re: FC Barcelona

Post by ioannes »

nisu mi jasne te neke averzije protiv Alvesa...
za Barcelonin sistem je jedan takav igrac neophodan
ja neznam ni jednog ofenzivnog branica,koji bi tu ulogu mogao bolje ispuniti od Alvesa
Russki

#25740 Re: FC Barcelona

Post by Russki »

ne volim barcelonu, al brate, sinoc su odlicno odigrali, poderali su ajax isto peder playboy
5 0 5

#25741 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Adoxxx

#25742 Re: FC Barcelona

Post by Adoxxx »

Sta je sa pujdom, zar nije trebao juce igrati?
Saian

#25743 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

fixer

#25744 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Messi: Bit će dana kada ćemo morati "parkirati autobus"
Messi najavio antifudbal. Pa kako su to podnijeli istinski ljubitelji fudbala?
tendzera

#25745 Re: FC Barcelona

Post by tendzera »

fixer wrote: Pa kako su to podnijeli istinski ljubitelji fudbala?
Moj tetić završio u bolnici :|
fixer

#25746 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tendzera wrote:
fixer wrote: Pa kako su to podnijeli istinski ljubitelji fudbala?
Moj tetić završio u bolnici :|
Moguce da je tesko podnio. Vrlo vjerovatno je on nakon svake izgubljene tekme Barce govorio da je fubal izgubio, a nakon svakog sudijskog pomaganja da je fudbal pobijedio. Shvacam ga.
strong69

#25747 Re: FC Barcelona

Post by strong69 »

fixer wrote:Messi: Bit će dana kada ćemo morati "parkirati autobus"
:lol: :lol: :kiss:
5 0 5

#25748 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote:Pa kako su to podnijeli istinski ljubitelji fudbala?
pa đesi spešlvan?
kisni indijanac

#25749 Re: FC Barcelona

fixer wrote:Messi: Bit će dana kada ćemo morati "parkirati autobus"
moj amidžić primio infuziju, imaš li šta o porezima ?
fixer

#25750 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote:
fixer wrote:Pa kako su to podnijeli istinski ljubitelji fudbala?
pa đesi spešlvan?
Pa kako se tebi ovo uklapa u onu sliku koju imas o svom klubu :D ? Onu o vilenjacima, jednorozima... :D
Dugo sam na ovom forumu, ali me onaj post izvrnuo s nogu. :D Nisam imao priliku nista slicno da procitam :D
Uzivajte u antifudbalu :D
Post Reply