Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑11/12/2023 22:15
Haj fino nek neko i nesto Pazari na ovoj temi, a ne da samo seruckamo
Pazario sam i ja samo nisam puno pitao, kupio sta mi se svidja, pa kud puklo
Ma znam bolan, gledao si bemvea, na kraju kupio mercedesa a klasu 1.3 ako se ne varam, upratio sam sve.
Kupovali su se na ovoj temi pežoji, renoji, citroeni nedavno svega je bilo.
A što se tiče tvog izbora kola u potpunosti podržavam kupovinu onoga što tebe čini sretnim i sta ti se sviđa, to treba da bude prvi kriterij kod izbora auta.
hopi wrote: ↑11/12/2023 22:15
Haj fino nek neko i nesto Pazari na ovoj temi, a ne da samo seruckamo
Pazario sam i ja samo nisam puno pitao, kupio sta mi se svidja, pa kud puklo
Ma znam bolan, gledao si bemvea, na kraju kupio mercedesa a klasu 1.3 ako se ne varam, upratio sam sve.
Kupovali su se na ovoj temi pežoji, renoji, citroeni nedavno svega je bilo.
A što se tiče tvog izbora kola u potpunosti podržavam kupovinu onoga što tebe čini sretnim i sta ti se sviđa, to treba da bude prvi kriterij kod izbora auta.
Pa zajebavam se sa a klasom kako ne skonta
Još si pisao i o potrošnji, autima koje si gledao, te apdjet onih mapa šta već, gume zimske nabacio, pa kažem ti na forumu sam 14 godina upratio sam što šta.
Uglavnom uživajte svi u autima koje ste kupili, pa bili oni 500 KM, 5000 KM ili 50 000 KM.
Karikaturist wrote: ↑12/12/2023 07:46
Posten prodavac onda ali koliko ti rece da je bio 16k?
13.4k
Time sam se i vodio, pokazao mi je jer mi zna brata, rekao sta je bilo i sta je uradio.
Majstori koji su poslije gledali su potvrdili da nije bilo rezanja i tih stvari, krakovi njegovi, auto ne zanosi u voznji, utegnut je stvarno fino...sta znam, ko kupuje auto zna kolika je to muka....
13.4k
Time sam se i vodio, pokazao mi je jer mi zna brata, rekao sta je bilo i sta je uradio.
Majstori koji su poslije gledali su potvrdili da nije bilo rezanja i tih stvari, krakovi njegovi, auto ne zanosi u voznji, utegnut je stvarno fino...sta znam, ko kupuje auto zna kolika je to muka....
Sretno, da to bude na autu jedina steta i popravka.
13.4k
Sretno, da to bude na autu jedina steta i popravka.