BH stvarnost-LIBERO- wrote:Papanluk
BH poliika-LIBERO- wrote: jedan dio uvlakaca
BH stanje-LIBERO- wrote:i interesdzija.
Sve nabrojano se moze komotno spojiti sa bilo kojom strankom/partijom na BH sceni....
BH stvarnost-LIBERO- wrote:Papanluk
BH poliika-LIBERO- wrote: jedan dio uvlakaca
BH stanje-LIBERO- wrote:i interesdzija.
Halo ba... Kroz postove koje ostavljas na temi P.K. shvatam koji ti pravac najvise odgovara, ali to me sve podsjeca na ono kad dobijes nagon da naucis lijepo da pleses i nadas se nekom lijepom ambijentu gdje ces pokazati umjetnicke pokrete.....a onda se ohladis kad vidis da se u svakoj dvorani djuska na najjprimitivniji nacin (vidi forum).-LIBERO- wrote:Al ni sa jednom tako ocigledno ko sa SDA, narocito sada kad se SBB vratila 'majcici'.
Revalitiziras [1] !jefff wrote:Prema komentarima vidi se kritika postojećeg stanja. OK ali tu nema promjene u narednih 50. godina i tu je bezpredmetno komentarisati.
Postaćice, ipak je ovo 21. vijek i mora se u skladu sa vremenom.
Pederuše, isto tako.
Ko plaća? Ja ne, a ako vas muzu pa i izabrali ste ih. Jesu drugi možda bolji?
Feudalizam? Feudalizam je ovdje ukinut jako kasno i feudalizam se vuče i u naprednijim zemljama.
Mafijaši? Gdje ih to nema?
Svi komentari pokazuju drugu stranu medalje na koju upravo vi ukazujete.
Ako je SDA odabrala jedan put zašto na tom putu nije dosljedna? Ako hoće biti stranka Islamske obnove gdje su im vjerski predstavnici i ambasadori iz Islamskog svijeta, tako kolokvijalno nazvanim?
Oni odstupaju sami od sebe i lutaju po bespuču političke zbiljnosti i jedino to njima može i doči glave. Njima neće doči glave lopovluk, mafija, nepravda, izdaja. Da im to može doči glave oni bi davno nestali. Kada izgube "robu" koju tale i švercuju tada će i oni nestati. Rakol sa hodžama prvi je korak na tom putu.
Kako je samo polozila sise na sto.GeeTnT wrote:
..i Ana Babic (peti element)...
Ova desno ce te opaliti cameltoom...almir90 wrote:Kašikom ga! I to zlatnom.![]()
![]()
![]()
![]()

To nije kritika, to ulazi u zonu gluposti ili fašizma. Opredijeli se sam.almir90 wrote:Ukratko, muslimajmuni.
ne znam kako je u sarajevu al u drugim carsijama sda i sdp djeluju na identican nacin-LIBERO- wrote:Al ni sa jednom tako ocigledno ko sa SDA, narocito sada kad se SBB vratila 'majcici'.
KB9 wrote:ne znam kako je u sarajevu al u drugim carsijama sda i sdp djeluju na identican nacin-LIBERO- wrote:Al ni sa jednom tako ocigledno ko sa SDA, narocito sada kad se SBB vratila 'majcici'.

Uf Uf jedino im ovaj podmladak valja sredile se ko da će u Bosnu.seln wrote:Ova desno ce te opaliti cameltoom...almir90 wrote:Kašikom ga! I to zlatnom.![]()
![]()
![]()
![]()
seln wrote:Ova desno ce te opaliti cameltoom...almir90 wrote:Kašikom ga! I to zlatnom.![]()
![]()
![]()
![]()
Iftar je papanluk???...-LIBERO- wrote:Papanluk, i jedan dio uvlakaca i interesdzija.
Ne loze se svi na aktivniji odnos prema reciklazi", za to moras biti plave krvi-LIBERO- wrote:Kriva je politicka 'elita', potkupljiv narod, cijela feudalna atmosfera, ovisnicki princip uhljebljenja i rezonovanja itd.itd.
Da, na prvom mjestu nije kriv narod. Nego politicka 'elita' koja i jeste, i jos uvijek, kreira atmosferu u pravcu u kojem kreira. Ali kriv je i 'narod', koji pristaje na 'talacku krizu' u kojoj ga drzi ta 'elita'. Mada se moze detaljnije taj polozaj analizirati, nije jednostavna situacija bas.
A shodno sa ovim nabrojanim, a mogu nabrajati jos toga, koliko god zelis, i shodno kolicini vlasti, duzini vladanja, i broju poluga moci kojima su raspolagali, i jos uvijek raspolazu...naravno da je najvise kriva SDA politicka 'elita' i ovisnici spojeni na tu mrezu oko njih koju su uspostavili.
Ne znam zasto ti pisem ovo, nesto sto je ocigledno svima koji zele da razmisljaju racionalno i imaju kapacitet za to...il ne pokusavaju da relativiziraju situaciju iz, vrlo moguce, licnih interesa.
Ovaj sda - ovski iftar je parada papanluka, ljigavosti, guzicolizaca i lopovluka.mario001 wrote:Iftar je papanluk???...-LIBERO- wrote:Papanluk, i jedan dio uvlakaca i interesdzija.
Zar postoji nesto sto se zove SDA iftar???Cherry-Cherry wrote:Ovaj sda - ovski iftar je parada papanluka, ljigavosti, guzicolizaca i lopovluka.mario001 wrote:Iftar je papanluk???...-LIBERO- wrote:Papanluk, i jedan dio uvlakaca i interesdzija.
..jel to iz tebe izvire zenska ljubomora...Cherry-Cherry wrote:Pa SDA ga je organizovala.
Aman cccc ne pratim, nego stavili ljudi slike, nisam ćorava.
Neko u Radićevoj, neko na iftaru, svako ima svoj svijet.
Tako je, samo sto jedan polusvijet misli da je nesto bolji u odnosu na svijet koji ismijavaCherry-Cherry wrote:Pa SDA ga je organizovala.
Aman cccc ne pratim, nego stavili ljudi slike, nisam ćorava.
Neko u Radićevoj, neko na iftaru, svako ima svoj svijet.