+1tap3ah75 wrote:Je li samo meni debilna ova reklama s mobitelima?
Pa miša mu ... nismo se plasirali .... loši smo bili ... a oni se snimaju kako prije tekme u tunelu kuckaju na mob.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Laertes
#25701 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
wolfie
#25702 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Traze stream na mobu, svakako mogu samo gledati.
- AmiĐa_Idriz
#25703 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo da ih nabijem sve na celu sa Mesom jos jednom, tacno mi bez veze i nazor gledam ovo SP. Razmazili me nakon samo 3 tekme 
- mO k3
#25704 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gledam Island i kontam “@&€():;/:-,&864€)€€]{}%^**AmiĐa_Idriz wrote:Samo da ih nabijem sve na celu sa Mesom jos jednom, tacno mi bez veze i nazor gledam ovo SP. Razmazili me nakon samo 3 tekme
Hvala im
- phillie
#25705 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na stranu to, al kad god smo imali Hrvata (iz Hrvatske) za selektora (Blazevic, Prosinecki, Petrovic u kosarci) imali smo i reklame sa reprezentativcima. Mislim to je pozitivno, al mi nekako simptomaticno.tap3ah75 wrote:Je li samo meni debilna ova reklama s mobitelima?
Pa miša mu ... nismo se plasirali .... loši smo bili ... a oni se snimaju kako prije tekme u tunelu kuckaju na mob.
- leškarenje
#25706 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E da je za eronet ova reklama valjala bi ovim profesionalnim ustasama bez dinara da daju 
-
SSemir
#25707 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa nisu snimali pred utakmicu protiv belgije pa da se ljutis jbt. Kakve veze snimanje reklame ima s tim sto su losi bilitap3ah75 wrote:Je li samo meni debilna ova reklama s mobitelima?
- spree
#25708 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cuj snimali reklamu i to u tunelu, a lose igrali
. Svasta covjek moze ovdje procitati. Mora da je pjanic lose igrao jer mu je onaj mali dodao mob
.
Napokon da telecom napravi dobru reklamu
- Muhamed Đakmić
#25709 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da, ubjedljivo najbolja reklama u posljednje vrijeme.spree wrote:Cuj snimali reklamu i to u tunelu, a lose igrali![]()
![]()
. Svasta covjek moze ovdje procitati. Mora da je pjanic lose igrao jer mu je onaj mali dodao mob
.
- turbofolk
#25710 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Reklama je baš dobra, odron su mi one: dobio sam brdo jedinica, te za cenera, te za cvaju, ona šanerska spika. Gore od njih su mi samo one za moju TV gdje ona gospoja voda onog levata po telekom radnjama.. i telefončić, besplatni su ti razgovori, a on zvjerla ko tele u šarena vrata 
Ova zadnja sa reprezentativcima mi je baš osvježenje
Ova zadnja sa reprezentativcima mi je baš osvježenje
-
last mohicans
#25711 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma simpatična reklama, mozda je neko drugi mogao umjesto Pjanica preuzeti glavnu ulogu, ali i on je to solidno odradio.Muhamed Đakmić wrote:Da, ubjedljivo najbolja reklama u posljednje vrijeme.spree wrote:Cuj snimali reklamu i to u tunelu, a lose igrali![]()
![]()
.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25712 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
oće li me neko KONAČNO izbrisati s pokretača ove teme
ode mi nivo ilitiga razina
ode mi nivo ilitiga razina
- Muhamed Đakmić
#25713 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eh, pa to je sad rivalitet sa Telemachomlast mohicans wrote:Ma simpatična reklama, mozda je neko drugi mogao umjesto Pjanica preuzeti glavnu ulogu, ali i on je to solidno odradio.Muhamed Đakmić wrote:Da, ubjedljivo najbolja reklama u posljednje vrijeme.spree wrote:Cuj snimali reklamu i to u tunelu, a lose igrali![]()
![]()
.
Sigurno su svi primijetili da nema Džeke na reklami, on je zaštitno lice Telemacha i naravno, tamo u ugovoru stoji da ne može raditi sa Telecomom. Niko osim Pjanića ne može mu parirati ni reputacijom ni nečim drugim, pa su zato njega i Prosinečkog gurnuli u prvi plan.
-
Bazinga1234
#25714 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mogli su još jedino Kolasinca 
- agent_zero
#25715 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ponovim i ovdje što sam napisao na temi o Svjetskom - sramota je što smo dva zaredom velika turnira propustili. A sve zahvaljujući KLOCU od kvaziselektora, a donekle i igračima.
Sram i stid da vas bude.
Sram i stid da vas bude.
- Bosanski_kralj
#25716 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
agent_zero wrote:Da ponovim i ovdje što sam napisao na temi o Svjetskom - sramota je što smo dva zaredom velika turnira propustili. A sve zahvaljujući KLOCU od kvaziselektora, a donekle i igračima.
Sram i stid da vas bude.
Definitivno smo morali biti na ovom SP-u i prošlom EP.
Najviše je do selektora.
- AmiĐa_Idriz
#25717 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svjetsko inekako, zavisi koga bi u barazu izvukli.
Ali ja ono ispadanje od Irskih drvosjeca nikako ne mogu progutati.
- Edin H.
#25718 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I to jos onako bez ispaljenog metka, na stranu penal koji nije postojao.AmiĐa_Idriz wrote:Svjetsko inekako, zavisi koga bi u barazu izvukli.
- agent_zero
#25719 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A vi se dragi moji reprezentativci i bivši selektori idioti sramite i stidite, i snimajte klipove po moru.
Dva ciklusa se niste kvalificirali kada je prelako bilo otići, a neka se kapiten pokuša sjetiti kad je zadnji put zabio za reprezentaciju. A svi neka se upitaju kad su zadnji put pobijedili neku veliku reprezentaciju?
Ugladajte se na Hrvatsku, pa i na Srbiju kako se bori i gine za dres reprezentacije!
Dva ciklusa se niste kvalificirali kada je prelako bilo otići, a neka se kapiten pokuša sjetiti kad je zadnji put zabio za reprezentaciju. A svi neka se upitaju kad su zadnji put pobijedili neku veliku reprezentaciju?
Ugladajte se na Hrvatsku, pa i na Srbiju kako se bori i gine za dres reprezentacije!
-
SSemir
#25720 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesss. Nece da se trude za repstaciju ko za klub. Sve otjerati i dovwst one koji ce krv da proliju!!!agent_zero wrote:A vi se dragi moji reprezentativci i bivši selektori idioti sramite i stidite, i snimajte klipove po moru.
- AmiĐa_Idriz
#25721 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nabijem vas još jednom, o reprezentativci.
- problemnatravunu
#25722 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
agent_zero wrote:Da ponovim i ovdje što sam napisao na temi o Svjetskom - sramota je što smo dva zaredom velika turnira propustili. A sve zahvaljujući KLOCU od kvaziselektora, a donekle i igračima.
Sram i stid da vas bude.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#25723 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nismo nikada pobijedili neku veliku reprezentaciju osim italiju 2:1 na kosevu (1996)agent_zero wrote:A vi se dragi moji reprezentativci i bivši selektori idioti sramite i stidite, i snimajte klipove po moru.
samo da naglasim da ne pikam ni grcku ni tursku ni dansku ni norvesku a bogami ni tadasnju beligiju.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#25724 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
gledam utakmicu hrvatske i znam da mi nikada necemo znati onako odigrati... a mozda ni tada
-
tr_ba
#25725 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Najaci su ovi sto nas porede sa komsijama.
Prvo su nas komsije osakatile i izmasakrirale da smo postali najaca reprezentacija u istoriji,ali u sjedecoj odbojci.
Pa sada i ono sto i malo valja,odvukose sebi pod paravanom nacionalnog naboja,a da nepricam da drzavu sabotiraju na svakom koraku.
Ko ih jebe,mi igramo kako igramo,kome se nesvidza i negleda,imaju Spanija,Brazil,a imaju i komsije,neka gledaju njih.
Prvo su nas komsije osakatile i izmasakrirale da smo postali najaca reprezentacija u istoriji,ali u sjedecoj odbojci.
Pa sada i ono sto i malo valja,odvukose sebi pod paravanom nacionalnog naboja,a da nepricam da drzavu sabotiraju na svakom koraku.
Ko ih jebe,mi igramo kako igramo,kome se nesvidza i negleda,imaju Spanija,Brazil,a imaju i komsije,neka gledaju njih.