Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25701 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Upravo gledam. Na mom birackom mjestu najvise glasova osvojila NS
promaha

#25702 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by promaha »

@pedja

iskreno ne smatram sebe fanom NS ali ste dobili moj glas jer trenutno po onome sto vidim pokušavate da ukažete na stvarne probleme i da nešto radite ...

nadam se stvarno da će te u sljedeće 2 godine ojačati i kadrovno i na izborima dobiti još veću podršku kako bi stvarno nešto i mogli napraviti na višem nivou ;)
zippoo87

#25703 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
evo i zippa :D
evo mali report iz Gracanice
Daso je uzeo nacelnicko mjesto sa oko 8500 glasova (nije jos bas sve pobrojano) a od toga je kupio par hiljada ljudi,svi smo gledali jucer sta se radi a nemas se kome obratiti i to u centru grada
bugarski voz je jucer radio 4-5 puta,nepismene cigane dovodili i pravili sa njima bugarski voz
po selima su se isto kupovali glasovi,dan uoci izbora sve novcanice u apoenima od 10,20,50 KM su nestale u gradu,sakupljane su po bankama,kladionicama,pekara...desetine hiljada KM se rasitnilo i podijelilo na dan izbora
sam Daso (nacelnik) je na dan izbora isao licno od kuce do kuce i staricama davao novac i nagovarao ih da glasaju za njega (jedna ga je istjerala i ebala mu sve :D )
uz Dasu,sadasnjeg i novog nacelnika je sami sljam,najgori otpad od ljudi i najnepismenija ekipa ali jbga,i glas doktora nauka i nepismenog vrijedi isto

sto se tice kandidata NSa,Amira Hasicevica,osvojio je 5200 glasova i tu nema niti jednog kupljenog ili ukradenog glasa,i to je moralna pobjeda

kandidat SDA Tursunovic je osvojio oko 6000 glasova,sto je isto jako tuzno i pokazatelj da kod nas ljudi ne biraju,nego glasaju po istrukcijama
polupismena osoba da ima vise glasova od jednog doktora nauka,diverzanta,revizora,ekonomiste,ljudine
to je porazavajuce meni a ne ko je pobjedio,jer neko uvijek mora pobijediti

sto se tice Nase Stranke i vijecnickih mandata,osvojlo se 3 mandata
NS je u Gracanici treca stranka po jacini sto je dobar rezultat
boracha

#25704 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by boracha »

kako su prosli u lukavcu, nesto sitno gdje sam ja glasala, hoce li dobacit do vijecnika
putokaz1

#25705 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

boracha wrote:kako su prosli u lukavcu, nesto sitno gdje sam ja glasala, hoce li dobacit do vijecnika
U našem Lukavcu NS vjerovatno ne prolazi u vijeće,po rezultatima.
A u mom mjestu vala još sitnije-loša infrastruktura na selu.
VjecitiStudent

#25706 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

zippoo87 wrote: bugarski voz je jucer radio 4-5 puta,nepismene cigane dovodili ...
:shock:
zippoo87

#25707 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

VjecitiStudent wrote:
zippoo87 wrote: bugarski voz je jucer radio 4-5 puta,nepismene cigane dovodili ...
:shock:
cigane DA,ne rome,nego ciganiju,one cergase
i prestani ti dramiti vise,naporan si a i eto tvoj voljeni SDP je negdje pobijedio,slavi pobjedu sada :P :P
putokaz1

#25708 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Kod mene je radio ''Bugarski voz'' za sda čitav dan pa opet Crveni dobiše načelnika a zeleni vijeće.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25709 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote:
KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
evo i zippa :D
evo mali report iz Gracanice
Daso je uzeo nacelnicko mjesto sa oko 8500 glasova (nije jos bas sve pobrojano) a od toga je kupio par hiljada ljudi,svi smo gledali jucer sta se radi a nemas se kome obratiti i to u centru grada
bugarski voz je jucer radio 4-5 puta,nepismene cigane dovodili i pravili sa njima bugarski voz
po selima su se isto kupovali glasovi,dan uoci izbora sve novcanice u apoenima od 10,20,50 KM su nestale u gradu,sakupljane su po bankama,kladionicama,pekara...desetine hiljada KM se rasitnilo i podijelilo na dan izbora
sam Daso (nacelnik) je na dan izbora isao licno od kuce do kuce i staricama davao novac i nagovarao ih da glasaju za njega (jedna ga je istjerala i ebala mu sve :D )
uz Dasu,sadasnjeg i novog nacelnika je sami sljam,najgori otpad od ljudi i najnepismenija ekipa ali jbga,i glas doktora nauka i nepismenog vrijedi isto

sto se tice kandidata NSa,Amira Hasicevica,osvojio je 5200 glasova i tu nema niti jednog kupljenog ili ukradenog glasa,i to je moralna pobjeda

kandidat SDA Tursunovic je osvojio oko 6000 glasova,sto je isto jako tuzno i pokazatelj da kod nas ljudi ne biraju,nego glasaju po istrukcijama
polupismena osoba da ima vise glasova od jednog doktora nauka,diverzanta,revizora,ekonomiste,ljudine
to je porazavajuce meni a ne ko je pobjedio,jer neko uvijek mora pobijediti

sto se tice Nase Stranke i vijecnickih mandata,osvojlo se 3 mandata
NS je u Gracanici treca stranka po jacini sto je dobar rezultat
zar se nije.moglo slikati, nesto uciniti pa prijaviti. Ne zbog NS jer je treca i ocito, ne bi pobijedila, to su bili vlazni snovi,.nego radi demokracije?
zippoo87

#25710 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

pa moguce da su ovi iz "pod lupom" i jos neko i slikao
prijavljivalo se naravno...dodje policija,rastjera grupu,oni se odmaknu 50 metara i opet kada poliicja ode,oni po svom
pa nisu ovo prvi izbori,ovo se radi godinama i sve isto
najslabija karika u provodjenju izbora je CIK,koji je produzena ruka stranaka na vlasti
sada imamo paradoks da imamo skoro isti broj biraca i stanovnika,kako ?...pitaj CIK
imamo sve manjkavosti ovakvih birackih odbora i ovakvog nacina glasanja ali kome to opet ide u korist,pa vladajucim strankama i zato CIK nista ne mijenja
i tako iz godine u godinu,gade narodu politiku a oni svoje poltrone izvode na glasanje i ostaju na vlasti

najvise je do naroda,sjede u kuci i kukaju umjesto da odvoje 30 minuta zivota u 4 godine i glasaju za nekoga vrijednog glasanja
evo ovi izbori su pokazali da je ocito polovini drzave ovo Svicarska i da im bolji zivot ne treba
nazalost,kao i svugdje,normalnija manjina ispasta zvog ovakvih,neki sele u druge drzave,neki nemaju tu mogucnost i moraju trpiti sav ovaj i ljudski i politicki sljam oko sebe
ali eto,birali smo,nemamo se cemu sada zaliti
putokaz1

#25711 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Ja sam jednom posmatraču SDA uzeo olovku počeo dotični malo da dopisuje unutar stranačke liste
Ja_Ja

#25712 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ja_Ja »

U Zenici veoma lose. Jedva nesto vise od 1000 glasova. Moralo je bolje.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#25713 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

u sarajevu naša stranka na diobi drugog mjesta sa dfom, mada kada se sve sabere to drugo mjesto ipak ide našoj stranci. svaka vam čast na rezultatima i nemojte nas razočarati. nemojte dozvoliti da vas osvojeni mandati pokolebaju i svoji rukama počnete učestvovati u političim i građevinskim malverzacijama.
Novak20

#25714 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Nakon objavljivanja preliminarnih rezultata od strane Centralne izborne komisije, oglasila se potpredsjednica NS-a Sabina Ćudić, potvrdivši da je Naša stranka na ovim izborima ostvarila najbolji rezultat u svojoj historiji. Sabina Ćudić ističe važnost ulaska Naše stranke u brojne općine izvan Kantona Sarajevo, što potvrđuje dalje jačanje ideje NS-a širom Bosne i Hercegovine.
“Zahvaljujem svim građanima i građankama BiH koji su jučer izašli na izbore i time pokazali svoju odgovornost. Hvala svima koji su podržali Našu stranku. Opravdat ćemo vaše povjerenje. Ogroman uspjeh smo ostvarili u svim sarajevskim opštinama, pri čemu u Centru i Novom Sarajevu bilježimo rast od preko 100%. Oni koji slave pobjedu u Centru izgleda previđaju činjenicu da SDA nema većinu u vijeću.Mi smo već dali riječ našim biračima da nećemo sarađivati sa SDA i da ćemo njihove načelnike kontrolisati kroz vijeća. Prema trenutnim rezultatima Naša stranka predvodi opoziciju”, kazala je Ćudić.
“Prema informacijama sa terena očekujemo rast u Starom Gradu, Ilidži i Novom Gradu, te vijećnike u Varešu, Doboj-Istoku, Bosanskom Petrovcu, Visokom, Goraždu, Zenici, Tuzli i Gračanici. Čekamo rezultate iz Bihaća, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta, Vogošće i Lukavca. Sasvim je izvjesno da je Naša stranka na putu da postane najperspektivnija građanska politička alternativa nacionalističkoj industriji mržnje. Mi okupljamo mlade ljude, jednu novu generaciju koja će tu njihovu mašineriju razmontirati 2018. godine”, kazala je Ćudić .
“Idemo odmah raditi. Pokrećemo temu Zakona o prostornom planiranju, gdje su zahvaljujući ‘prazninama’ u tumačenju načelnici vršili izmjene prostornih planova bez vijeća. Tražimo hitno usvjanje Zakona o lokalnoj samoupravi, kako bismo konačno opštinama predali one nadležnosti koje im po prirodi stvari pripadaju. Nastavljamo pritisak za donošenje Zakona o šumama, kako bi opštine pravično učestvovale u raspodjeli dobiti od eksploatacije šumskog bogatstva. Spremamo prijedloge za budžete na lokalnom nivou, kako bismo sada još snažnije i značajnije utjecali na način kako se planira potrošnja javnog novca kroz opštine. Nema stajanja, ovi rezultati su nam dali novu snagu i radićemo još više”, poručila je Ćudić.

:thumbup:
boracha

#25715 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by boracha »

putokaz1 wrote:
boracha wrote:kako su prosli u lukavcu, nesto sitno gdje sam ja glasala, hoce li dobacit do vijecnika
U našem Lukavcu NS vjerovatno ne prolazi u vijeće,po rezultatima.
A u mom mjestu vala još sitnije-loša infrastruktura na selu.
ipak sda i dalje daleko najvise, koliko sam cula 14, sbb 3...hajde makar nacelnik :thumbup:
Hakiz

#25716 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Novak20 wrote:Nakon objavljivanja preliminarnih rezultata od strane Centralne izborne komisije, oglasila se potpredsjednica NS-a Sabina Ćudić, potvrdivši da je Naša stranka na ovim izborima ostvarila najbolji rezultat u svojoj historiji. Sabina Ćudić ističe važnost ulaska Naše stranke u brojne općine izvan Kantona Sarajevo, što potvrđuje dalje jačanje ideje NS-a širom Bosne i Hercegovine.
“Zahvaljujem svim građanima i građankama BiH koji su jučer izašli na izbore i time pokazali svoju odgovornost. Hvala svima koji su podržali Našu stranku. Opravdat ćemo vaše povjerenje. Ogroman uspjeh smo ostvarili u svim sarajevskim opštinama, pri čemu u Centru i Novom Sarajevu bilježimo rast od preko 100%. Oni koji slave pobjedu u Centru izgleda previđaju činjenicu da SDA nema većinu u vijeću.Mi smo već dali riječ našim biračima da nećemo sarađivati sa SDA i da ćemo njihove načelnike kontrolisati kroz vijeća. Prema trenutnim rezultatima Naša stranka predvodi opoziciju”, kazala je Ćudić.
“Prema informacijama sa terena očekujemo rast u Starom Gradu, Ilidži i Novom Gradu, te vijećnike u Varešu, Doboj-Istoku, Bosanskom Petrovcu, Visokom, Goraždu, Zenici, Tuzli i Gračanici. Čekamo rezultate iz Bihaća, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta, Vogošće i Lukavca. Sasvim je izvjesno da je Naša stranka na putu da postane najperspektivnija građanska politička alternativa nacionalističkoj industriji mržnje. Mi okupljamo mlade ljude, jednu novu generaciju koja će tu njihovu mašineriju razmontirati 2018. godine”, kazala je Ćudić .
“Idemo odmah raditi. Pokrećemo temu Zakona o prostornom planiranju, gdje su zahvaljujući ‘prazninama’ u tumačenju načelnici vršili izmjene prostornih planova bez vijeća. Tražimo hitno usvjanje Zakona o lokalnoj samoupravi, kako bismo konačno opštinama predali one nadležnosti koje im po prirodi stvari pripadaju. Nastavljamo pritisak za donošenje Zakona o šumama, kako bi opštine pravično učestvovale u raspodjeli dobiti od eksploatacije šumskog bogatstva. Spremamo prijedloge za budžete na lokalnom nivou, kako bismo sada još snažnije i značajnije utjecali na način kako se planira potrošnja javnog novca kroz opštine. Nema stajanja, ovi rezultati su nam dali novu snagu i radićemo još više”, poručila je Ćudić.

:thumbup:
NS postaje ono šta so se davno nadali da će biti SDP, pa nas je SDP razočarao i uvrijedio.

Moja lična želja je da NS kaže da bi, kada bi osvojila vlast na kantonalnom ili entitetskom nivou, neko vrijeme, recimo godinu ili dvije, krenula samoinicijativno u stroge inspekcijske kontrole poštovanja Zakona o radu, dok se ljudi vidjevši da ima hajra od toga ne ohrabre sa sami prijavluju nepravilnosti, i kupili bi me za stalno. Ne moraju čak ni mijenjati Zakon o radu, samo da osiguraju da se provodi, to bi bilo ogoman napredak.

Slijedeće je rad na vraćanju povjerenja u tužilaštva, sudove, pravosuđe uopšte, kao i policiju. Uvijek govorim, zaboli me što policija zaplijeni 100 tona heroina kada neće da spreči vlasnika kafane u mojoj zgradi da ne pušta glasnu muziku iza 22 sata tako da se ljudi mogu naspavati prije ranog ustajanja za posao. Nego dođu mu i zajedno sa njim piju.

I posebno je infrastruktura. Ne znam za druge gradove, ali Sarajevo se raspada što se infrastrukture tiče. Voda, gradski prevoz, saobraćaj, itd, sve polako propada.

Kako život čine sitnice dok se čeka da se dese krupne stvari, da se pobrinu za te sitnice.

I da, zabrana pušenja u svim javnim prostorima i prostorima otvorenim za javnst kao što su radna mjesta, restorani (uključujući kafiće i noćne klubove, već godinama na odmor idem u zemlje i gradove u kojima se ne puši ni u noćnim klubovima i barovima i svi se zabavljaju, može se) i stroga kontrola poštovanja tih zakona.

To su neke od stvari koje bi me stranka kojoj bih dao svoj glas 2018. trebala uvjeriti da će uraditi ako osvoje vlast.

Dakle, lijepo šta piše u programskim ciljevima, ali sada imaju 2 godine da pokažu da aktivno rade na pokušajima da nagovore vlasti da prihvate te prijedloge. Ili barem da time pokažu kako vlasti ne žele da se bave tim pitanjima, i to je opozicioni rad, da se vlast pokaže kao neko koga ljudi ne interesuju.

Pa ako vidim da rade na tome, predlažu zakone, inicijative, postavljaju teška pitanja i insistiraju na odgovorima, pa čak i javno prokazuju konkretne primjere korupcije, nezakonitosti, ne bojeći se da daju imena a ne na uopten način (U institucijama se dešavaju slijedeće koruptivne radnje... to me ne interesuje, samo konkretn) kupili su me za 2018. A možda i za ubuduće.
studiorum_tuzlaensis

#25717 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by studiorum_tuzlaensis »

Sve ovo što kaže Hakiz iznad i još:

- legalizacija marihuane u medicinske svrhe, kao i dekriminalizacija posjedovanja i uživanja iste. Samo to obećanje je SDP-u u Hr prije 4 godine donijelo 100.000 glasova omladine i usmjerila novce i resurse policije da budu potošeni tamo gdje trebaju, a ne na vrebanje omladine po parkovima i rovarenje po patikama.

Zašto da se društveno prihvatljivi duhan i alkohol mogu normalno nabaviti i uživati na svakom ćošku, samo iz razloga jer su to radile i naše majke i dede, a Cannabis je na listi psihotropnih supstanci gdje za 0.1 g možeš zaraditi od pola godine do 5 godina zatvora.

Jedan o prijedloga za NS za Opće izbore 2018. godine. Fokusirajte se na omladinu, već imate finu bazu mlađih ljudi koji glasaju sa Vas. A penzioneri će valjda pocrkat, jer kad vidim kakvim umovima i dementima glas vrijedi kao i nečiji drugi, bude mi muka...

Čestitke na rezultatima, a potpuno ću biti zadovoljan tek onog trenutka kad srušite leglo smrada i bolesti našeg društva zvano SDA.
mario001

#25718 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

Banksy wrote:
mario001 wrote: Nojbolje ste prosli u Centru, oko 6000, NS 5000, NG 4000...Cestitke
Je li SDA zadovoljna? :D
Jedini kojeg poznajem je osvojio vise nego dovoljno, ostalo je bez veze..
Ali NS je ponovo svedena na opcine sa bosnjackom vecinom, ne postoje u RS-u ili hercegovini
mario001

#25719 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

zippoo87 wrote:pa moguce da su ovi iz "pod lupom" i jos neko i slikao
prijavljivalo se naravno...dodje policija,rastjera grupu,oni se odmaknu 50 metara i opet kada poliicja ode,oni po svom
pa nisu ovo prvi izbori,ovo se radi godinama i sve isto
najslabija karika u provodjenju izbora je CIK,koji je produzena ruka stranaka na vlasti
sada imamo paradoks da imamo skoro isti broj biraca i stanovnika,kako ?...pitaj CIK
imamo sve manjkavosti ovakvih birackih odbora i ovakvog nacina glasanja ali kome to opet ide u korist,pa vladajucim strankama i zato CIK nista ne mijenja
i tako iz godine u godinu,gade narodu politiku a oni svoje poltrone izvode na glasanje i ostaju na vlasti

najvise je do naroda,sjede u kuci i kukaju umjesto da odvoje 30 minuta zivota u 4 godine i glasaju za nekoga vrijednog glasanja
evo ovi izbori su pokazali da je ocito polovini drzave ovo Svicarska i da im bolji zivot ne treba
nazalost,kao i svugdje,normalnija manjina ispasta zvog ovakvih,neki sele u druge drzave,neki nemaju tu mogucnost i moraju trpiti sav ovaj i ljudski i politicki sljam oko sebe
ali eto,birali smo,nemamo se cemu sada zaliti
Pusti suplju, to postoji samo u glavama novinara, u praksi nemoguce za izvesti
cvrčak_na_hedonizmu

#25720 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Očekivano dobar rezultat :thumbup: Ljudima je pun kurac SDA, SDP-a, a ni DF se nije proslavio.

Iako nema veze sa lokalnim izvorima, ima veze sa realnošću. Insistirati na sistemu, zakonu, sudstvu, pravosuđu. Ne može čovjek za ubistvo ( metak u glavu ) dobiti sedam godina i to nagodbom. Sve nagodbe, tužilaštva dobijaju slučajeve, a sudovi se ne peglaju. Ako te pijanog zaustave nema uzimanja vozačke, a ti sad idi s autom kući. Moraš u zatvor, da prenoćiš, platiš šlepu, ležarinu za vozilo, suđenje naredni dan, ako je vikend - ležiš do ponedeljka ). Taj javašluk nas i ubi. Gdje god se okreneš javašluk. Magle koje nisu magle nego zagađenja. Sporovi se vode po 10 godina. Mito, korupcija, nepotizam. Ne izdaju se fiskalni računi ( zatvoriš fino radnju koja ih ne izdaje ), a vlasnika krivično goniš.

Zatvori stotinu ljudi ( napravi zatvor još jedan ako treba ), zapečati stotinu kafana, oduzmi stotinu vozila zbog neplaćanja kazni, stotinu stanova zbog neplaćanja računa pa da vidiš onda reda, rada i displine. Dokaži administraciji da su oni tu da pomažu, a ne da te jebu i da čačkaju nos, uveži malo sistem, daj prijedloge ( pisaću o tome, jedinstveni registri - ne možeš dobiti kredit, prodati stan, uzeti pretplatu ako si dužan, ako imaš nekih kazni, pa da vidiš onda reda ).

Znam da nema veze lokalnim izborima, ali ima veze. To ljudi hoće. Ko uradi 20%, ko pokuša, vladaće suvereno narednih 100 godina. Jučerašni izbori dokazuju da je ljudima, napokon, prekipilo.
Ricken

#25721 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ricken »

Prema rezultatima u Sarajevu NS je druga stranka grada. Iako mislim da liberalizam iza kojeg se kao krije NS nema nikakve veze sa lijevim putem, več su oni klasični socijal demokrati, ipak bi dobro bilo da se DF, SDP, NS udruže, jer bi definitivno dobli neki reprezentativan građanski blok. Naravno uz uslov da SDP ne vodi glavnu riječ, jer su očigledno makar u Sarajevu tek treća opcija.
Ricken

#25722 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ricken »

DuckZz wrote:
putokaz1 wrote:
DuckZz wrote:Imam jarana koji je brojao glasove.
Kaže : "Cak i da se spoje svi glasove iz NS-a, DF-a i SDP-a, da ipak nije dovoljno za nacelnika".

Znaci ovo nema nikakve veze sa koalicijama, kandidatima.
Vec prvestveno zbog SDA uhljeba, i izlaznosti ispod 40%, gdje 30% ljudi veze nema za koga ce glasat, pa krizaju SDA ili SDP, onako bezveze.
Koja općina?
Ma Novo Sarajevo, Koldžo 12 000 glasova, a ispod njega 4 stranke ljevice, svi po par hiljada glasova, i šta da ti ocekuješ molim te.
Zacaran krug.

Na kraju krajeva nije ni bitno.
Glup smo mi narod.
U Novom Sarajevu načelnički kandidati SDP+DF+NS su osvojili neih 100 njak glasova više od Koldže. Da su imali pameti baš su mogli pomesti SDA+SBB.

Što se tiče općinskog vijeća NS, NS+DF+SDP će činiti tijesnu većinu i bit će vrlo bitna orjentacija stranke penzionera i građanskog saveza.
Bancho

#25723 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bancho »

Odlican rezultat NS u Sarajevu :wink: ce da handrite ove zelene :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#25724 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Ricken wrote: Što se tiče općinskog vijeća NS, NS+DF+SDP će činiti tijesnu većinu i bit će vrlo bitna orjentacija stranke penzionera i građanskog saveza.
Ko kaže da je NS dio bilo kakve većine a kamo li većine sa DF i SDP ?
Hvala.
Ricken

#25725 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ricken »

sabina1 wrote:
Ricken wrote: Što se tiče općinskog vijeća NS, NS+DF+SDP će činiti tijesnu većinu i bit će vrlo bitna orjentacija stranke penzionera i građanskog saveza.
Ko kaže da je NS dio bilo kakve većine a kamo li većine sa DF i SDP ?
Hvala.
Ja kao glasač NS u Novom Sarajevu, i smatram da skupa sa ovim partijama činite većinu koja će da provodi obećane politike. U suprotnom, arivederci, 2020.

Hvala i prijatno.
Last edited by Ricken on 03/10/2016 19:40, edited 1 time in total.
Locked