Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
DuckZz

#25676 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DuckZz »

Imam jarana koji je brojao glasove.
Kaže : "Cak i da se spoje svi glasove iz NS-a, DF-a i SDP-a, da ipak nije dovoljno za nacelnika".

Znaci ovo nema nikakve veze sa koalicijama, kandidatima.
Vec prvestveno zbog SDA uhljeba, i izlaznosti ispod 40%, gdje 30% ljudi veze nema za koga ce glasat, pa krizaju SDA ili SDP, onako bezveze.
cvrčak_na_hedonizmu

#25677 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

TheProfessional wrote:
VjecitiStudent wrote:
KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
Srećom, birači SDP-a nisu nasjeli.
Tek sad skontam da si SDP-ovac. Sve sam mislio zeleni, ali doduse slabo pratim forum.
Nije on ništa, možda kakav špijun :oops:

NS će napraviti dobar rezultat na lokalnim izborima u Sarajevu. Sarajevu za koje vidimo da je puno SDA-ovih uhljebljenih štakora.

Moj glas u NG je otišao NS, naravno. Jedina normalna stranka. Glasam za ljude sa čijim se stavovima apsolutno ne slažem :D
putokaz1

#25678 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

DuckZz wrote:Imam jarana koji je brojao glasove.
Kaže : "Cak i da se spoje svi glasove iz NS-a, DF-a i SDP-a, da ipak nije dovoljno za nacelnika".

Vec prvestveno zbog SDA uhljeba, i izlaznosti ispod 40%, gdje 30% ljudi veze nema za koga ce glasat, pa krizaju SDA ili SDP, onako bezveze.
Koja općina?
DuckZz

#25679 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DuckZz »

putokaz1 wrote:
DuckZz wrote:Imam jarana koji je brojao glasove.

Koja općina?
Ma Novo Sarajevo, Koldžo 12 000 glasova, a ispod njega 4 stranke ljevice, svi po par hiljada glasova, i šta da ti ocekuješ molim te.
Zacaran krug.

Na kraju krajeva nije ni bitno.
Glup smo mi narod.
putokaz1

#25680 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Ali Centar Crveni imaju više od Zelenih Ukupno?
kolegione

#25681 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kolegione »

pitao bih vas, jel vas stid?
pitao bih i SDP i DF pai gradjanski savez taj jel vas stid?

A sad je jasno da glumite inteligenciju, glumite postenje, ali sve je losa gluma, i nije vas stid...

Jer SDA je napravila koaliciju jel to znaci da su manje pohlepni i vise posteni?

jer SDA vas je ubila kadroviranjem zgazila vas je i neka jer su inteligentniji?

Mali sanerarski interesi...
Jadni ste...

Priznajte da da blage veze nemate i zavrsite...
putokaz1

#25682 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

kolegione wrote:pitao bih vas, jel vas stid?
pitao bih i SDP i DF pai gradjanski savez taj jel vas stid?

A sad je jasno da glumite inteligenciju, glumite postenje, ali sve je losa gluma, i nije vas stid...

Jer SDA je napravila koaliciju jel to znaci da su manje pohlepni i vise posteni?

jer SDA vas je ubila kadroviranjem zgazila vas je i neka jer su inteligentniji?

Mali sanerarski interesi...
Jadni ste...

Priznajte da da blage veze nemate i zavrsite...
Nemoj tako pola TK je crveno,Bihać je nekakav GS, A zenica nezavisna sda..ima i drugih osim sda ponegdje
valter.ba

#25683 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by valter.ba »

Pedja, spavas li? U nepravilnim intervalima otvaram temu s nestrpljenjem, sve se nadam napisao si par riječi u međuvremenu. Onda vidim, ništa. Znas nije mi lako ovog jutra probuditi se kao sarajlija, nekako mi muka i lose mi, stid me... Znam da si vjerojatno zadovoljan rezultatom jer kao napredujemo, razvijamo se, vidjet će oni 2018 kako ćemo ih razvaliti... Ovaj narod je fakat za jedne duboke psihoanalize. Ustvari čak "sumnjam " da je ona već davno odradjena a da ovi samo naučno sprovode kolektivnu onaniju mozgova kao najbolji tretman za dijagnozu koja nam je uspostavljena. Pade Centar, teško mi da prihvatim i jbg.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
VjecitiStudent

#25684 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Pužev skok "konstruktivne opozicije"
Amazonka27

#25685 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

Koji ba SDA uhljebi? Gledam raju po FB što slavi pobjedu SDA, sve go socijalni slučaj (bez socijalne pomoći /a i pomogla bi im puno.../)...njih 4 žive od 300 KM zarađenih na crno ili u nekoj polupropaloj firmi, ili je na birou već 15 god i i ono slavi bolan, bolan, ovako stanje.
I sta koje pm ima da glasa onaj sa prebivalištem u inostranstvu? Ovima djeca pješače 7 km do škole jer GRAS izbacuje autobuse, onom neće da RAD očisti ulicu kada zapada snijeg, onom se obrušava krov zgrade...joooooooooooook - mi smo zadovoljni stanjem...ma i ne zaslužujemo bolje kakvi smo kreteni...al fakat...mi ko fol nešto osviješteni i obrazovani...dopustimo da nas nepismeni čobani nadglasaju...
drug_profi

#25686 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Obrezani Ajvar wrote:
Amazonka27 wrote:Koji ba SDA uhljebi? Gledam raju po FB što slavi pobjedu SDA, sve go socijalni slučaj (bez socijalne pomoći /a i pomogla bi im puno.../)...njih 4 žive od 300 KM zarađenih na crno ili u nekoj polupropaloj firmi, ili je na birou već 15 god i i ono slavi bolan, bolan, ovako stanje.
I sta koje pm ima da glasa onaj sa prebivalištem u inostranstvu? Ovima djeca pješače 7 km do škole jer GRAS izbacuje autobuse, onom neće da RAD očisti ulicu kada zapada snijeg, onom se obrušava krov zgrade...joooooooooooook - mi smo zadovoljni stanjem...ma i ne zaslužujemo bolje kakvi smo kreteni...al fakat...mi ko fol nešto osviješteni i obrazovani...dopustimo da nas nepismeni čobani nadglasaju...
glasaju ljudi za naše :lol: al da se uozbiljimo nema većeg zla od sirotinje, nepismeno, zatucano, glupo, zadojeno, gladno, žedno, boso i golo, u državama gdje je sirotinja većina uz to dodaš i religiju dobiješ sve ovo što se danas dešava a biće i mnogo gore.
Rezignirani. Jbg.
Vjerovatno sam ja preumoran za ova suočavanja za istinom, pa me više i ne pogađa. Shvatio sam gdje živim.
Imam izbor - ili da postanem kao oni jer je to prosta entropija, ili da odem negdje gdje ima više sličnih meni. Nažalost, ti slični meni, mene gledaju kroz ove oko mene, pa im se čini da im ne pripadam.
Šta raditi? Osuđen na idiotizam od "demokratije", trpiti i nadati se da će mi djeca bar naći put odavde.
VjecitiStudent

#25687 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Zašto kuknjava?
S obzirom na muljavost "ljevice" i ove ovdje "konstruktivne opozicije" u Sarajevu, izvanredno su prošli.
pepeljara

#25688 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pepeljara »

Gamad koja nije izasla nas jebe a ne ovis to biraju. Sda su izabrali u 80%slucajeva sto su dobili posao preko stranke...ostalo po navici..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25689 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Kakvi su rezultati po broju vijecnika?
Did

#25690 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Did »

Ne slažem se s konstatacijom da bi lijeve/građanske opcije prošle bolje u Sarajevu da su išle u koaliciji. Nikad ne bih glasao za takvu koaliciju. Mislim da su ovako ukupno što se tiče vijećnićkih mjesta prošli puno bolje. A što se načelničkih mjesta tiče i tu bi osvojili samo centar i moooožda, (pod velikim upitnikom), Novo Sarajevo. Sve ostale općine u KS s načelnicima bi prošli kako su i prošli.
Pedja Kojovic

#25691 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

katarinakosaca

B. Petrovac, Vares, Zenica, Gracanica, Visoko, Gorazde, Krupa, Sanski Most...
U Sarajevu smo se u prosjeku uduplali, a negdje i vise.

p.k.
Banksy

#25692 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
Srećom, birači SDP-a nisu nasjeli.
Daso :thumbup:
KatarinaKosaca

#25693 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Did wrote:Ne slažem se s konstatacijom da bi lijeve/građanske opcije prošle bolje u Sarajevu da su išle u koaliciji. Nikad ne bih glasao za takvu koaliciju. Mislim da su ovako ukupno što se tiče vijećnićkih mjesta prošli puno bolje. A što se načelničkih mjesta tiče i tu bi osvojili samo centar i moooožda, (pod velikim upitnikom), Novo Sarajevo. Sve ostale općine u KS s načelnicima bi prošli kako su i prošli.
Slazem se. Ja Residata ne bih zaokruzila kad bi pustolj bio uperen u.mene. Ni Reufa. Ovako sam opet nasla jednog vijecnika i jednog nacelnickog kandidata. A ako bude citav lijevi blok kako kazu, pa ti ce prodati BIH za dva dana...tek mi nece na um pasti. Rezultati su razlika dana zahvalnosti budzetlija i dana iskazane nezahvalnosti gradjana. I sve se slaze. Ne znamccemu se ibreti svatko km cse ibreti i sta racuna...
Last edited by KatarinaKosaca on 03/10/2016 12:03, edited 2 times in total.
pepeljara

#25694 Re: RE: Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pepeljara »

Pedja Kojovic wrote:katarinakosaca

p.k.
Od mene ste dobili u ng. Sve sam vase uaokruzio. Ako dobijete pratim vas da vidim sta ste uradili :)))

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
KatarinaKosaca

#25695 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

p.k.
hvala na odgovoru. Cestitke na vijecnicima. A za nacelnicke kandidate, refleksionirajte.
mario001

#25696 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mario001 »

KatarinaKosaca wrote:

p.k.
hvala na odgovoru. Cestitke na vijecnicima. A za nacelnicke kandidate, refleksionirajte.
Nojbolje ste prosli u Centru, oko 6000, NS 5000, NG 4000...Cestitke
Banksy

#25697 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

mario001 wrote: Nojbolje ste prosli u Centru, oko 6000, NS 5000, NG 4000...Cestitke
Je li SDA zadovoljna? :D
biske

#25698 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

po trenutnim rezultatima dostupnim na cik-u, stari grad tri, centar šest vijećnika...

edit: čestitam! :-D
Qoom

#25699 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Qoom »

Promocija vijećnika i programa Naše Stranke u Novom Sarajevu katastrofa. Generalno se sve svodilo na individualnom interesovanju, za razliku od Koldžinih pulena koji su lobirali salijetajući narod pored pekara i mesara.
sahara1428

#25700 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sahara1428 »

Qoom wrote:Promocija vijećnika i programa Naše Stranke u Novom Sarajevu katastrofa. Generalno se sve svodilo na individualnom interesovanju, za razliku od Koldžinih pulena koji su lobirali salijetajući narod pored pekara i mesara.

Na dan izbora uđoh u pekaru i pitam je li još uvijek ovdje pekara, kažu jeste, rekoh pomislio sam mjesni odbor SDA od silnih plakata sa kojih se "STIO" Koldžo smiješi... :lol: :lol: :lol:
Locked