Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- DuckZz
#25676 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imam jarana koji je brojao glasove.
Kaže : "Cak i da se spoje svi glasove iz NS-a, DF-a i SDP-a, da ipak nije dovoljno za nacelnika".
Znaci ovo nema nikakve veze sa koalicijama, kandidatima.
Vec prvestveno zbog SDA uhljeba, i izlaznosti ispod 40%, gdje 30% ljudi veze nema za koga ce glasat, pa krizaju SDA ili SDP, onako bezveze.
Kaže : "Cak i da se spoje svi glasove iz NS-a, DF-a i SDP-a, da ipak nije dovoljno za nacelnika".
Vec prvestveno zbog SDA uhljeba, i izlaznosti ispod 40%, gdje 30% ljudi veze nema za koga ce glasat, pa krizaju SDA ili SDP, onako bezveze.
- cvrčak_na_hedonizmu
#25677 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije on ništa, možda kakav špijunTheProfessional wrote:Tek sad skontam da si SDP-ovac. Sve sam mislio zeleni, ali doduse slabo pratim forum.VjecitiStudent wrote:Srećom, birači SDP-a nisu nasjeli.KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
NS će napraviti dobar rezultat na lokalnim izborima u Sarajevu. Sarajevu za koje vidimo da je puno SDA-ovih uhljebljenih štakora.
Moj glas u NG je otišao NS, naravno. Jedina normalna stranka. Glasam za ljude sa čijim se stavovima apsolutno ne slažem
-
putokaz1
#25678 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koja općina?DuckZz wrote:Imam jarana koji je brojao glasove.
- DuckZz
#25679 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma Novo Sarajevo, Koldžo 12 000 glasova, a ispod njega 4 stranke ljevice, svi po par hiljada glasova, i šta da ti ocekuješ molim te.putokaz1 wrote:Koja općina?DuckZz wrote:Imam jarana koji je brojao glasove.
Zacaran krug.
Na kraju krajeva nije ni bitno.
Glup smo mi narod.
-
putokaz1
#25680 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali Centar Crveni imaju više od Zelenih Ukupno?
-
kolegione
#25681 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pitao bih vas, jel vas stid?
pitao bih i SDP i DF pai gradjanski savez taj jel vas stid?
A sad je jasno da glumite inteligenciju, glumite postenje, ali sve je losa gluma, i nije vas stid...
Jer SDA je napravila koaliciju jel to znaci da su manje pohlepni i vise posteni?
jer SDA vas je ubila kadroviranjem zgazila vas je i neka jer su inteligentniji?
Mali sanerarski interesi...
Jadni ste...
Priznajte da da blage veze nemate i zavrsite...
A sad je jasno da glumite inteligenciju, glumite postenje, ali sve je losa gluma, i nije vas stid...
Jer SDA je napravila koaliciju jel to znaci da su manje pohlepni i vise posteni?
Jadni ste...
-
putokaz1
#25682 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemoj tako pola TK je crveno,Bihać je nekakav GS, A zenica nezavisna sda..ima i drugih osim sda ponegdjekolegione wrote:pitao bih vas, jel vas stid?
Jadni ste...
- valter.ba
#25683 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pedja, spavas li? U nepravilnim intervalima otvaram temu s nestrpljenjem, sve se nadam napisao si par riječi u međuvremenu. Onda vidim, ništa. Znas nije mi lako ovog jutra probuditi se kao sarajlija, nekako mi muka i lose mi, stid me... Znam da si vjerojatno zadovoljan rezultatom jer kao napredujemo, razvijamo se, vidjet će oni 2018 kako ćemo ih razvaliti... Ovaj narod je fakat za jedne duboke psihoanalize. Ustvari čak "sumnjam " da je ona već davno odradjena a da ovi samo naučno sprovode kolektivnu onaniju mozgova kao najbolji tretman za dijagnozu koja nam je uspostavljena. Pade Centar, teško mi da prihvatim i jbg.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
VjecitiStudent
#25684 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pužev skok "konstruktivne opozicije"
- Amazonka27
#25685 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji ba SDA uhljebi? Gledam raju po FB što slavi pobjedu SDA, sve go socijalni slučaj (bez socijalne pomoći /a i pomogla bi im puno.../)...njih 4 žive od 300 KM zarađenih na crno ili u nekoj polupropaloj firmi, ili je na birou već 15 god i i ono slavi bolan, bolan, ovako stanje.
I sta koje pm ima da glasa onaj sa prebivalištem u inostranstvu? Ovima djeca pješače 7 km do škole jer GRAS izbacuje autobuse, onom neće da RAD očisti ulicu kada zapada snijeg, onom se obrušava krov zgrade...joooooooooooook - mi smo zadovoljni stanjem...ma i ne zaslužujemo bolje kakvi smo kreteni...al fakat...mi ko fol nešto osviješteni i obrazovani...dopustimo da nas nepismeni čobani nadglasaju...
I sta koje pm ima da glasa onaj sa prebivalištem u inostranstvu? Ovima djeca pješače 7 km do škole jer GRAS izbacuje autobuse, onom neće da RAD očisti ulicu kada zapada snijeg, onom se obrušava krov zgrade...joooooooooooook - mi smo zadovoljni stanjem...ma i ne zaslužujemo bolje kakvi smo kreteni...al fakat...mi ko fol nešto osviješteni i obrazovani...dopustimo da nas nepismeni čobani nadglasaju...
- drug_profi
#25686 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rezignirani. Jbg.Obrezani Ajvar wrote:glasaju ljudi za našeAmazonka27 wrote:Koji ba SDA uhljebi? Gledam raju po FB što slavi pobjedu SDA, sve go socijalni slučaj (bez socijalne pomoći /a i pomogla bi im puno.../)...njih 4 žive od 300 KM zarađenih na crno ili u nekoj polupropaloj firmi, ili je na birou već 15 god i i ono slavi bolan, bolan, ovako stanje.
I sta koje pm ima da glasa onaj sa prebivalištem u inostranstvu? Ovima djeca pješače 7 km do škole jer GRAS izbacuje autobuse, onom neće da RAD očisti ulicu kada zapada snijeg, onom se obrušava krov zgrade...joooooooooooook - mi smo zadovoljni stanjem...ma i ne zaslužujemo bolje kakvi smo kreteni...al fakat...mi ko fol nešto osviješteni i obrazovani...dopustimo da nas nepismeni čobani nadglasaju...al da se uozbiljimo nema većeg zla od sirotinje, nepismeno, zatucano, glupo, zadojeno, gladno, žedno, boso i golo, u državama gdje je sirotinja većina uz to dodaš i religiju dobiješ sve ovo što se danas dešava a biće i mnogo gore.
Vjerovatno sam ja preumoran za ova suočavanja za istinom, pa me više i ne pogađa. Shvatio sam gdje živim.
Imam izbor - ili da postanem kao oni jer je to prosta entropija, ili da odem negdje gdje ima više sličnih meni. Nažalost, ti slični meni, mene gledaju kroz ove oko mene, pa im se čini da im ne pripadam.
Šta raditi? Osuđen na idiotizam od "demokratije", trpiti i nadati se da će mi djeca bar naći put odavde.
-
VjecitiStudent
#25687 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zašto kuknjava?
S obzirom na muljavost "ljevice" i ove ovdje "konstruktivne opozicije" u Sarajevu, izvanredno su prošli.
S obzirom na muljavost "ljevice" i ove ovdje "konstruktivne opozicije" u Sarajevu, izvanredno su prošli.
- pepeljara
#25688 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gamad koja nije izasla nas jebe a ne ovis to biraju. Sda su izabrali u 80%slucajeva sto su dobili posao preko stranke...ostalo po navici..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#25689 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakvi su rezultati po broju vijecnika?
-
Did
#25690 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne slažem se s konstatacijom da bi lijeve/građanske opcije prošle bolje u Sarajevu da su išle u koaliciji. Nikad ne bih glasao za takvu koaliciju. Mislim da su ovako ukupno što se tiče vijećnićkih mjesta prošli puno bolje. A što se načelničkih mjesta tiče i tu bi osvojili samo centar i moooožda, (pod velikim upitnikom), Novo Sarajevo. Sve ostale općine u KS s načelnicima bi prošli kako su i prošli.
-
Pedja Kojovic
#25691 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
katarinakosaca
B. Petrovac, Vares, Zenica, Gracanica, Visoko, Gorazde, Krupa, Sanski Most...
U Sarajevu smo se u prosjeku uduplali, a negdje i vise.
p.k.
p.k.
- Banksy
#25692 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
DasoVjecitiStudent wrote:Srećom, birači SDP-a nisu nasjeli.KvaziExpert wrote:Dje onaj zippo, sto kaze nemate vi pojma o Gracanici, vidjet cete vi ovo ono.
- KatarinaKosaca
#25693 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Slazem se. Ja Residata ne bih zaokruzila kad bi pustolj bio uperen u.mene. Ni Reufa. Ovako sam opet nasla jednog vijecnika i jednog nacelnickog kandidata. A ako bude citav lijevi blok kako kazu, pa ti ce prodati BIH za dva dana...tek mi nece na um pasti. Rezultati su razlika dana zahvalnosti budzetlija i dana iskazane nezahvalnosti gradjana. I sve se slaze. Ne znamccemu se ibreti svatko km cse ibreti i sta racuna...Did wrote:Ne slažem se s konstatacijom da bi lijeve/građanske opcije prošle bolje u Sarajevu da su išle u koaliciji. Nikad ne bih glasao za takvu koaliciju. Mislim da su ovako ukupno što se tiče vijećnićkih mjesta prošli puno bolje. A što se načelničkih mjesta tiče i tu bi osvojili samo centar i moooožda, (pod velikim upitnikom), Novo Sarajevo. Sve ostale općine u KS s načelnicima bi prošli kako su i prošli.
Last edited by KatarinaKosaca on 03/10/2016 12:03, edited 2 times in total.
- pepeljara
#25694 Re: RE: Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Od mene ste dobili u ng. Sve sam vase uaokruzio. Ako dobijete pratim vas da vidim sta ste uradiliPedja Kojovic wrote:katarinakosaca
p.k.
- KatarinaKosaca
#25695 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
hvala na odgovoru. Cestitke na vijecnicima. A za nacelnicke kandidate, refleksionirajte.Pedja Kojovic wrote:katarinakosaca
p.k.
-
mario001
#25696 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nojbolje ste prosli u Centru, oko 6000, NS 5000, NG 4000...CestitkeKatarinaKosaca wrote:hvala na odgovoru. Cestitke na vijecnicima. A za nacelnicke kandidate, refleksionirajte.Pedja Kojovic wrote:katarinakosaca
p.k.
- Banksy
#25697 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li SDA zadovoljna?mario001 wrote: Nojbolje ste prosli u Centru, oko 6000, NS 5000, NG 4000...Cestitke
- biske
#25698 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
po trenutnim rezultatima dostupnim na cik-u, stari grad tri, centar šest vijećnika...
edit: čestitam!
edit: čestitam!
-
Qoom
#25699 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Promocija vijećnika i programa Naše Stranke u Novom Sarajevu katastrofa. Generalno se sve svodilo na individualnom interesovanju, za razliku od Koldžinih pulena koji su lobirali salijetajući narod pored pekara i mesara.
-
sahara1428
#25700 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Qoom wrote:Promocija vijećnika i programa Naše Stranke u Novom Sarajevu katastrofa. Generalno se sve svodilo na individualnom interesovanju, za razliku od Koldžinih pulena koji su lobirali salijetajući narod pored pekara i mesara.
Na dan izbora uđoh u pekaru i pitam je li još uvijek ovdje pekara, kažu jeste, rekoh pomislio sam mjesni odbor SDA od silnih plakata sa kojih se "STIO" Koldžo smiješi...