Arapi i Kurdi u gradu Gire Sipi/Tel Abjed osudjuju granatiranje Sejh Maksuda u Alepu od strane dzihadista

Sastanak celnika Rojave sa arapskim stanovnistvom u Tel Hamisu

Ameri smradovi koce!Fantassin wrote:@Kiki , kako da ti opisem... molimo Boga (pa I oni tvrdokorni komunisti) samo da nam daju naredbu... eto mos mislit kakvo je raspolozenje

Ja sam mislio da nama malo ko moze parirati u broju budalasa po metru kvadratnom.insomnia78 wrote:Eno onih
Marksisti
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjaci likovi u Siriji
Cuj Marksisti
Jbt, varljivo leto 68-e
Ima ih oko 400 u Rojavi!insomnia78 wrote:Eno onih
Marksisti
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjaci likovi u Siriji
Cuj Marksisti
Jbt, varljivo leto 68-e

cim amnesty kaze, bit ce da je istinainsomnia78 wrote:Kaze Amnesty I. da je na Darayu rezim izbacio vise od 6.800 barel bombi u godinu dana
Imas li ti kakvih ruskih eksperata?ioannes wrote:cim amnesty kaze, bit ce da je istinainsomnia78 wrote:Kaze Amnesty I. da je na Darayu rezim izbacio vise od 6.800 barel bombi u godinu dana
nemam, imam mozga za razliku od nekihinsomnia78 wrote:Imas li ti kakvih ruskih eksperata?ioannes wrote:cim amnesty kaze, bit ce da je istinainsomnia78 wrote:Kaze Amnesty I. da je na Darayu rezim izbacio vise od 6.800 barel bombi u godinu dana
Fantassin wrote: Vidio sam (cak smo bili u jednom pokretu juzno od Tishrina) MLKP, zvali smo ih "tabor botani" ili ti "ceta deka" jer su nosili deke sa sobom koje su bile vece od ruksaka koji su imali
@handzar.. ima jedan slovenac u mojoj brigadi,ceta tesko oruzije.

Fudo387 wrote:Ja sam mislio da nama malo ko moze parirati u broju budalasa po metru kvadratnom.insomnia78 wrote:Eno onih
Marksisti
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjaci likovi u Siriji
Cuj Marksisti
Jbt, varljivo leto 68-e
To tamo je bas dabogsacuva i sakloni...
Znaci svaka moguca organizacija koja se bavi ljuCkim pravima laze i navlaciioannes wrote:nemam, imam mozga za razliku od nekih
MLKP je iz turskog Kurdistana. Neces vjerovati, ima i etnickih Turaka. Vecina su Kurdi, Kurdi iz Turske. Al' ima svega ostalog, dosta Nijemaca, Grka, Spanaca itd...RepublikanskaGarda wrote:MLKP da li su to kurdi iz Turske ili se radi o turcima, ili kma i jednih i drugih

ioannes wrote:@kiki , imam dobru reportazu za tebe
radi se o ljevicarskim brigadama koji su pravili zdravstveni centar u kobaneu,u biti sa najprimitivnijim metodama ali dobrom organizacijom![]()
fantasticna dokumentacija
https://www.youtube.com/watch?v=2cvBGvtp0Dw