Ma ja koristim Samsung Internet. Baziran je na Chromiumu i mogu unutar njega instalirati adblocker koji želim. Trenutno je dobri stari AdblockPlus.
Također, u ovom browseru imam pravi dark mode kakav i treba da bude.
Moderator: Benq
Ma ja koristim Samsung Internet. Baziran je na Chromiumu i mogu unutar njega instalirati adblocker koji želim. Trenutno je dobri stari AdblockPlus.

obrisi cache i clear databordo gandalf wrote: ↑09/10/2020 10:48 Neko ima problema sa youtube aplikacijom? Nemam search opciju![]()
![]()
zippoo87 wrote: ↑09/10/2020 13:12obrisi cache i clear databordo gandalf wrote: ↑09/10/2020 10:48 Neko ima problema sa youtube aplikacijom? Nemam search opciju![]()
drzi duze prst na youtube aplikaciji i idi na app info i onda obrisi data i cache i trebalo bi procepiti
bio je neki update prije dan dva,moguce da nije dobro naleg'o update
ja poslije vanceda greskom usao na standardni yt
Ma nestaće vanced najkasnije do kraja godine isto kao što je nestalo i more drugih yt aplikacija. Neće Google dozvoliti da neka druga app ubire njihov profit.
Ja od kako sam na androidu, nekih 7,8 godina, jos nisam koristio youtube aplikaciju, nego alternative bez reklama.TESLA_EDISON wrote: ↑11/10/2020 00:02Ma nestaće vanced najkasnije do kraja godine isto kao što je nestalo i more drugih yt aplikacija. Neće Google dozvoliti da neka druga app ubire njihov profit.
Zabraniće im pristup, napraviće izmjene u prtokolu, izmjene u videozapisima... nešto će uraditi.
Je li zakrivljeni ekran/staklo? Sa njim ces uvijek imati problema sa osjetljivoscu dodira.use your illusion wrote: ↑11/10/2020 23:08 Da li nesto losije postavljeno zastitno staklo moze otezati rad na displayu. Nije nista strasno, duzinom ruba telefona 1mm. Ali imam problem sa nekim aplikacijama, recimo tesko prihvata kada hocu da prekinem vezu pa dugo ceka
moze a moze i kada je dobro postavljeno ali staklo nije dobrouse your illusion wrote: ↑11/10/2020 23:08 Da li nesto losije postavljeno zastitno staklo moze otezati rad na displayu. Nije nista strasno, duzinom ruba telefona 1mm. Ali imam problem sa nekim aplikacijama, recimo tesko prihvata kada hocu da prekinem vezu pa dugo ceka
U pitanju je samsung a50 i upravo sam zamijenio razbijeni display i tada su nastali problemi, nisu veliki, ali svejedno. Najčešće mi se taj problem dešava kada hoću da završim razgovor i teško prihvata end call. Tek nakon 10-ak sek. reaguje. Još sam dodatno stavio zastitno staklo pa ne znam da li i on stvara još dodatni problem. Inače display (tj. touch)radi bez problema u svim drugim situacijama. Baš zbunjujuće.adsubzero wrote: ↑12/10/2020 09:47Je li zakrivljeni ekran/staklo? Sa njim ces uvijek imati problema sa osjetljivoscu dodira.use your illusion wrote: ↑11/10/2020 23:08 Da li nesto losije postavljeno zastitno staklo moze otezati rad na displayu. Nije nista strasno, duzinom ruba telefona 1mm. Ali imam problem sa nekim aplikacijama, recimo tesko prihvata kada hocu da prekinem vezu pa dugo ceka
da li su ti stavili originalni AMOLED display ili zamjenski LCD,koji je haman pa duplo jeftiniji a ocito i manje kvalitetanuse your illusion wrote: ↑12/10/2020 13:42U pitanju je samsung a50 i upravo sam zamijenio razbijeni display i tada su nastali problemi, nisu veliki, ali svejedno. Najčešće mi se taj problem dešava kada hoću da završim razgovor i teško prihvata end call. Tek nakon 10-ak sek. reaguje. Još sam dodatno stavio zastitno staklo pa ne znam da li i on stvara još dodatni problem. Inače display (tj. touch)radi bez problema u svim drugim situacijama. Baš zbunjujuće.adsubzero wrote: ↑12/10/2020 09:47Je li zakrivljeni ekran/staklo? Sa njim ces uvijek imati problema sa osjetljivoscu dodira.use your illusion wrote: ↑11/10/2020 23:08 Da li nesto losije postavljeno zastitno staklo moze otezati rad na displayu. Nije nista strasno, duzinom ruba telefona 1mm. Ali imam problem sa nekim aplikacijama, recimo tesko prihvata kada hocu da prekinem vezu pa dugo ceka