Ukrajina
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25651 Re: Ukrajina
negdje sam slusao da je neki dan 3 vojnika zaginulo

- AleksoMKD
#25652 Re: Ukrajina
Maltene svaki dan pogine ili je ranjeno 2-3 vojnika sa obe strane. Barem tokom ovih letnih meseci.Black swan wrote:negdje sam slusao da je neki dan 3 vojnika zaginulo
EDIT: 2 Ruska vojnika/policajaca poginulo na Krimu pri napadu Ukrajinske diverzantske grupe, 7 "diverzanata" uhapseno.
Po Ruskim izvorima.
Po Ukrajinskim izvorima Ruske snage pojacavaju pozicije u Donbasu
http://en.interfax.com.ua/news/general/363127.html
Last edited by AleksoMKD on 11/08/2016 16:26, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25653 Re: Ukrajina
ne pratim ponekad cujem dok prebacujem kanale
ocito sukob manjeg intenzita
ili odrzavaju vatru za drugo poluvrijeme
ocito sukob manjeg intenzita
ili odrzavaju vatru za drugo poluvrijeme
- Challenger__
#25654 Re: Ukrajina
Ovo ima direktne veze sa Sirijom. Tupava Obamina administracija preko aktuelnih kijevskih vlasti - koje u Ukrajini skoro niko ne podržava - umišlja da vrši pritisak na Moskvu.
Presmješno.
Presmješno.
-
radostan dan
#25655 Re: Ukrajina
jel to kreće ućerivanje demokratije volume II?
mi ćemo vam ga malo zguza stavit, a vama ako se digne, prodžarajte malo kitom po gloginjama naprijed...
mi ćemo vam ga malo zguza stavit, a vama ako se digne, prodžarajte malo kitom po gloginjama naprijed...
- nixon69
#25656 Re: Ukrajina
Krokodajl wrote:vratit će oni i Krim i Donbas.
Prije ce izgubiti Kijev a ne da vrate Krim.
Ako napadnu Krim,Rusi ce ih istrijebiti.
- General War
#25657 Re: Ukrajina
...pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristiradostan dan wrote:jel to kreće ućerivanje demokratije volume II?
- sjedi 1
#25658 Re: Ukrajina
+1radostan dan wrote:jel to kreće ućerivanje demokratije volume II?
konačno
- Challenger__
#25659 Re: Ukrajina
Čuj ti to... I ti bi "tuđim... gloginje mlatio". A šta ćemo ako narod Ukrajine to ne želi? Šta ćemo ako je nadpolovična većina građana Ukrajine (uključujući i Krim) za državnu zajednicu sa Rusijom?General War wrote:...pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
Šta ćemo onda moj Đenerale...
- sjedi 1
#25660 Re: Ukrajina
Ne pita se tu narod ko ja i tiChallenger__ wrote:Čuj ti to... I ti bi "tuđim... gloginje mlatio". A šta ćemo ako narod Ukrajine to ne želi? Šta ćemo ako je nadpolovična većina građana Ukrajine (uključujući i Krim) za državnu zajednicu sa Rusijom?General War wrote:...pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
- Challenger__
#25661 Re: Ukrajina
Pitaće se, pitaće se.
- sjedi 1
#25662 Re: Ukrajina
Možda jednog dana ali sad se ne pitaChallenger__ wrote:Pitaće se, pitaće se.
- General War
#25663 Re: Ukrajina
Nece narod ukrajine ni Krim u rusiji moj izazivacu, nece ni separatiste iz Dombasa...nece vala ni assada pa ko ga pita.Challenger__ wrote:Čuj ti to... I ti bi "tuđim... gloginje mlatio". A šta ćemo ako narod Ukrajine to ne želi? Šta ćemo ako je nadpolovična većina građana Ukrajine (uključujući i Krim) za državnu zajednicu sa Rusijom?General War wrote:...pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
-
radostan dan
#25664 Re: Ukrajina
Pa jest, to si u pravu......pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
Nego generale,citam -onu- temu... ko pravi spisak u vaske, za ovaj najnoviji rat izmedju naske? Jel @lucifer glavni za domace?
Obavjestajni podaci vele šije ga @fudo387, kazu 4 prekoatlantske divizije skupio...mislio par bataljona, nije trebalo vise, al zajebo ga erdogan, nije siguran hocel pogurat sa bosfora, pa.mora on iz darkwood-a.
A @luci popiso 162 forumska patriota, od cega je samo 12 operativnih...
24 su maloljetna, 56 kazu da im se blickrig poklapa sa godisnjim pa ne mogu, 47 se prijavilo mjestom boravka u er esu i cekaju da ih oslobodi i 23 imaju sarlah i boginje kombinovano, bice dostupni cim prije...
Ja i ti cemo lako, jebat nas...dje nas metnu, metnuli su nam ga...ovaj, metnuli su nam. Obuci ti majcu miki mausa, ja cu paje patka, cisto da se poznamo.
Last edited by radostan dan on 11/08/2016 23:18, edited 2 times in total.
- sjedi 1
#25665 Re: Ukrajina
radostan dan wrote:Pa jest, to si u pravu...
Nego generale,citam -onu- temu... ko pravi spisak u vaske, za ovaj najnoviji rat izmedju naske? Jel @lucifer glavni za domace?
Obavjestajni podaci vele šije ga @fudo387, kazu 4 prekoatlantske divizije skupio...mislio par bataljona, nije trebalo vise, al zajebo ga erdogan, nije siguran hocel pogurat sa bosfora, pa.mora on iz darkwood-a.
24 su maloljetna, 56 kazu da im se blickrig poklapa sa godisnjim pa ne mogu, 47 se prijavilo mjestom boravka u er esu i cekaju da ih oslobodi i 23 imaju sarlah i boginje kombinovano, bice dostupni cim prije...
- Challenger__
#25666 Re: Ukrajina
Neće narod Ukrajine ni huntu, ni priglupe neonaciste iz Galicije koji su ih pretvorili u evropsku Somaliju, pa ih ima, za sada. Ukrajina je jedna kompleksna zemlja; nije to za tebe, moj Đenerale.General War wrote:Nece narod ukrajine ni Krim u rusiji moj izazivacu, nece ni separatiste iz Dombasa...nece vala ni assada pa ko ga pita.
-
Fudo387
#25667 Re: Ukrajina
Nemoj da obmanjujes narod,radostan dan wrote:Pa jest, to si u pravu......pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
Ja i ti cemo lako, jebat nas...dje nas metnu, metnuli su nam ga...ovaj, metnuli su nam. Obuci ti majcu miki mausa, ja cu paje patka, cisto da se poznamo.![]()
![]()
Nije cetiri, vec osam divizija.
Ne's se opet do Krfa zaustaviti.
- sjedi 1
#25668 Re: Ukrajina
I sve dok se narodi Evrope +Ukrajina ne opamete ovako će nam bitiChallenger__ wrote:Neće narod Ukrajine ni huntu, ni priglupe neonaciste iz Galicije koji su ih pretvorili u evropsku Somaliju, pa ih ima, za sada. Ukrajina je jedna kompleksna zemlja; nije to za tebe, moj Đenerale.General War wrote:Nece narod ukrajine ni Krim u rusiji moj izazivacu, nece ni separatiste iz Dombasa...nece vala ni assada pa ko ga pita.
Nešto Rusi pokušavaju a evo od neki dan i Turci,vidjećemo šta će biti
- General War
#25669 Re: Ukrajina
radostan dan wrote:Pa jest, to si u pravu...
Ja i ti cemo lako, jebat nas...dje nas metnu, metnuli su nam ga...ovaj, metnuli su nam. Obuci ti majcu miki mausa, ja cu paje patka, cisto da se poznamo.![]()
![]()
@hAZNADAR ih je sve ideoloski potkovao i pripremio
pravo da ti kazem i meni se blitzkreeg poklapa sa godisnjim, pa eto mozemo otvoriti IKM u Brelima i koordinirati pokrete BMW jedinica preko Alpi i desanteraca preko WIZZ-aJra...uz podrsku EI PED sa istocne obale SAD
Morel dres Slobode umjesto paje patka?
- General War
#25670 Re: Ukrajina
Sreca pa je narodu rusije sve potaman i nije komplexnoChallenger__ wrote:Neće narod Ukrajine ni huntu, ni priglupe neonaciste iz Galicije koji su ih pretvorili u evropsku Somaliju, pa ih ima, za sada. Ukrajina je jedna kompleksna zemlja; nije to za tebe, moj Đenerale.General War wrote:Nece narod ukrajine ni Krim u rusiji moj izazivacu, nece ni separatiste iz Dombasa...nece vala ni assada pa ko ga pita.
Ja jos nisam tamo tako da se slaazem sa tobom Cheli, jedan rat mogu vala i promasit...a i ako ne promasim nece da se baci
- sjedi 1
#25671 Re: Ukrajina
Kao što ne pita niko narod u Ukrajini tako ga ne pita ni u RusijiGeneral War wrote:Sreca pa je narodu rusije sve potaman i nije komplexnoChallenger__ wrote:Neće narod Ukrajine ni huntu, ni priglupe neonaciste iz Galicije koji su ih pretvorili u evropsku Somaliju, pa ih ima, za sada. Ukrajina je jedna kompleksna zemlja; nije to za tebe, moj Đenerale.General War wrote:Nece narod ukrajine ni Krim u rusiji moj izazivacu, nece ni separatiste iz Dombasa...nece vala ni assada pa ko ga pita.![]()
Ja jos nisam tamo tako da se slaazem sa tobom Cheli, jedan rat mogu vala i promasit...a i ako ne promasim nece da se baci
-
radostan dan
#25672 Re: Ukrajina
Do krfa il do trsta, moj fudara...Fudo387 wrote:
Nemoj da obmanjujes narod,
- General War
#25673 Re: Ukrajina
evo ih spremni:Fudo387 wrote:Nemoj da obmanjujes narod,radostan dan wrote:Pa jest, to si u pravu......pa kad su turili kitu vec u gloginje, steta da se ne iskoristi
![]()
- General War
#25674 Re: Ukrajina
Ma ne sekiraj se, dok se oni dogovore jesul siitske ili sunitske divizije...uto ce ih i volja procradostan dan wrote:Do krfa il do trsta, moj fudara...Fudo387 wrote:
-
Fudo387
#25675 Re: Ukrajina
Moguce i do Trsta, al' ako kakvog Hrvata opet nadjes da te povede.radostan dan wrote:Do krfa il do trsta, moj fudara...Fudo387 wrote: