Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dezurni_ucenik wrote:Ti izgleda zakasnio na svadju.
Sreca ja bio na poslu pa sam izgleda nesto bitno propustio inace garant kakvih ogijevi pristalica ima ovdje ne bi me proslo bez dozivotne suspenzije.Ima Boga
Samo ljubav sirimo
Dragi nas Ogi
oprosti sto smo supci tolki
u banovice hoce da nas charuga salje
kad nas na ulici vidis ti nam razvali zvalje
u vrijedjanje mi se dali
ti nemoj reci evo vam halali
tetovazu bilo koju ti uradi
bradu na vojvodi ti nadogradi.
Treba ga prijaviti kineskoj Aambasadorici, ako ga oni ne kutarisu nece niko. Svakako im ovi nasi i jedni i drugi i treci puse, trebaju im kineske pare. Uz to Kinezi su moji drugovi i zato mu ne mogu halaliti.
Pop Djujic nije djelovo' na podrucju BiH tako da za taj dio nemamo ingerencije. Neka se Hrvatska pozabavi time. Neka se zale tamo gdje se inace zale, ako stignu od kuknjave i tuzakanja na nasu adresu, od Kolinde preko Plenkovica.
Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
Point. wrote:Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
Kada ga je to Edin podrzavao,de podsjeti me zivota ti.Sta ste se natakarili na Edina koji vam je q..c,nije mu Edin tetovirao niti odobrio.Hocete li jos malo Edina staviti u isti kos sa idiotom
Grean wrote:Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .
Treba ga prijaviti kineskoj Aambasadorici, ako ga oni ne kutarisu nece niko. Svakako im ovi nasi i jedni i drugi i treci puse, trebaju im kineske pare. Uz to Kinezi su moji drugovi i zato mu ne mogu halaliti.
Pop Djujic nije djelovo' na podrucju BiH tako da za taj dio nemamo ingerencije. Neka se Hrvatska pozabavi time. Neka se zale tamo gdje se inace zale, ako stignu od kuknjave i tuzakanja na nasu adresu, od Kolinde preko Plenkovica.
Ako imate snimak vezano za izjavu o Kinezima posaljite Fair Play FIFA-e i decko ce biti kaznjen zestoko, te stvari ovi ne oprastaju.
Point. wrote:Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
Kada ga je to Edin podrzavao,de podsjeti me zivota ti.Sta ste se natakarili na Edina koji vam je q..c,nije mu Edin tetovirao niti odobrio.Hocete li jos malo Edina staviti u isti kos sa idiotom
Opšte je poznato da su raja, druže se na okupljanjima, lajkaju jedan drugom slike po instagramu, podjebavaju se na istim itd. To sigurno ne bi radili da nisu raja.
Xavier1 wrote:Koji glupan.
Nema veze. On i Dzekson najbolji jarani. Ostaje u repci.
Koja provala on i Dzeko jarani.Krene izmisljotina od jednog i samo sirite dalje.
Pa s obzirom da komentarišu slike jedan drugom na Instagramu, i njihovi prijatelji međusobno reklo bi se.
Haj reci da se salis..Najbolji jarani zato sto se cuju na drustvenim mrezama.Cak mu je i Arnautovic bolji jaran od idiota koji Edinu nije mozda ni medju 100 najboljih jarana al ako forum kaze da jeste treba javiti Edinu.
Grean wrote:Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .
Ako imate snimak vezano za izjavu o Kinezima posaljite Fair Play FIFA-e i decko ce biti kaznjen zestoko, te stvari ovi ne oprastaju.
Opšte je poznato da su raja, druže se na okupljanjima, lajkaju jedan drugom slike po instagramu, podjebavaju se na istim itd. To sigurno ne bi radili da nisu raja.
Ni blizu ,,najbolji jarani"kako neko napisa i nemoj ni slucajno (ustvari moze vam se)da u istu recenicu stavljate Velikog Edina i malog ogija.Sramota
Ocigledno je Dzeko zabranio igracima da pozdrave nase navijace protiv Grcke, a onih dvadeset minuta prvog poluvremena okretanja ledja stadionu je bilo zbog Vranjesa.
Nego sta mislite kakve su sanse da Vranjes zavrsi karijeru u Kini?
Ja shvatam da fudbaler moze biti glup. Dakle, to mi je jasno. Citav zivot fura samo jedno, suta loptu, mozak na ispasu i udri. Dakle, shvatam.
Medjutim, ne mogu da shvatim da ne postoji neko menadzer, agent, pr qrac da objasni ovakvim topuzima, da neke stvari ipak je bolje ne dirati, ne raditi i sl.
Ovdje su se mnogi stavili odmah na njegovu stranu protiv BHF. Pa taj BHF ma kakav god bio i sta mislili o njemu podrzava repku, idu ljudi putuju prate repku gdje god. Imam rodjaka, prijatelja po dijaspori koji ne propustaju tekmu MA GDJE ONA BILA. I nije bas da je i njima ono kapa lova sa krova, pa da mogu tek tako pljunuti lovu za hotel, za avionske karte, za karte na utakmicu i sl.
Dakle, prvo je za to MORAO biti kaznjen. On kao igrac nema nikakvo pravo da pljuje po navijacima, jer je jasno i glasno proglasio sve navijace koji zive van BiH pogrdnim imenima.
I ajd da mu je ovo prvi ispad. Nego koji put pravi sranje! I fine bosnje mu tepaju. Istetovira RS, nikom nista. Pljune po navijacima, nikom nista. E da vidimo sad...
Na kraju, ja ne vidim da bi nesto bili gori i bez njega. Pa neka nas proglase bosnjackom repkom boli me qrac. Bolje i bosnjacka nego cetnicka.