BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dezurni_ucenik

#25626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dezurni_ucenik »

luckylaka wrote:
dezurni_ucenik wrote:Ti izgleda zakasnio na svadju. :D
Sreca ja bio na poslu pa sam izgleda nesto bitno propustio inace garant kakvih ogijevi pristalica ima ovdje ne bi me proslo bez dozivotne suspenzije.Ima Boga

Samo ljubav sirimo

Dragi nas Ogi
oprosti sto smo supci tolki

u banovice hoce da nas charuga salje
kad nas na ulici vidis ti nam razvali zvalje

u vrijedjanje mi se dali
ti nemoj reci evo vam halali

tetovazu bilo koju ti uradi
bradu na vojvodi ti nadogradi.

:sax: :thumbup: :bih:
Xavier1

#25627 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Xavier1 »

Koji glupan. :lol:
Nema veze. On i Dzekson najbolji jarani. Ostaje u repci. 8-)
Nadzorna_ploca

#25628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Nadzorna_ploca »

O Ognjene sokole sivi
Sto se setas po Banjaluckoj rivi

Digni krila i otisni se u visine
Da te zelja za tetovazama mine

Skupi sake pa navijace pohvali
A fanatikose u baustelu zavali

:bih:
Vitoo

#25629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Vitoo »

Xavier1 wrote:Koji glupan. :lol:
Zar nije JAJAN onaj Spahic ulizko pa ljegenda Ibricic. A jajan ljegendu ostavio bez nastupa na SP ali ga je poveo..
Ajatolah_

#25630 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Velkoski wrote:Vidi fakat video na 11. juli. Pa nas ba i treba karat', tačnije nam nikad ne treba ni vaditi
Koji video, ne upratih?
Xavier1

#25631 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Xavier1 »

Vitoo wrote:
Zar nije JAJAN onaj Spahic ulizko pa ljegenda Ibricic. A jajan ljegendu ostavio bez nastupa na SP ali ga je poveo..
Dobro je sa Dzeksonom jaran biti. Da mu se Izet vise ulizivao sada bi vjerovatno bio pozivan. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Ajatolah_ wrote:
Velkoski wrote:Vidi fakat video na 11. juli. Pa nas ba i treba karat', tačnije nam nikad ne treba ni vaditi
Koji video, ne upratih?
https://www.instagram.com/p/BlGamoWA7jB ... e=ig_embed
Grean

#25633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .

Treba ga prijaviti kineskoj Aambasadorici, ako ga oni ne kutarisu nece niko. Svakako im ovi nasi i jedni i drugi i treci puse, trebaju im kineske pare. Uz to Kinezi su moji drugovi i zato mu ne mogu halaliti.

Pop Djujic nije djelovo' na podrucju BiH tako da za taj dio nemamo ingerencije. Neka se Hrvatska pozabavi time. Neka se zale tamo gdje se inace zale, ako stignu od kuknjave i tuzakanja na nasu adresu, od Kolinde preko Plenkovica.
Point.

#25634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
luckylaka

#25635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Koja provala on i Dzeko jarani.Krene izmisljotina od jednog i samo sirite dalje.
luckylaka

#25636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
Kada ga je to Edin podrzavao,de podsjeti me zivota ti.Sta ste se natakarili na Edina koji vam je q..c,nije mu Edin tetovirao niti odobrio.Hocete li jos malo Edina staviti u isti kos sa idiotom :( :(
AmiĐa_Idriz

#25637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

luckylaka wrote:
Koja provala on i Dzeko jarani.Krene izmisljotina od jednog i samo sirite dalje.
Pa s obzirom da komentarišu slike jedan drugom na Instagramu, i njihovi prijatelji međusobno reklo bi se.
hatemondays

#25638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hatemondays »

Grean wrote:Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .

Treba ga prijaviti kineskoj Aambasadorici, ako ga oni ne kutarisu nece niko. Svakako im ovi nasi i jedni i drugi i treci puse, trebaju im kineske pare. Uz to Kinezi su moji drugovi i zato mu ne mogu halaliti.

Pop Djujic nije djelovo' na podrucju BiH tako da za taj dio nemamo ingerencije. Neka se Hrvatska pozabavi time. Neka se zale tamo gdje se inace zale, ako stignu od kuknjave i tuzakanja na nasu adresu, od Kolinde preko Plenkovica.
Ako imate snimak vezano za izjavu o Kinezima posaljite Fair Play FIFA-e i decko ce biti kaznjen zestoko, te stvari ovi ne oprastaju.
Point.

#25639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Jedva čekam mart i prve utakmice reprezentacije. Bude li ga Robi zvao, biće svega. A i Džeko, ukoliko bude podržavao ovog klošara, će biti na udaru u to sam siguran. Nije ni on od Boga dat, neke stvari se ne mogu prešutjeti.
Kada ga je to Edin podrzavao,de podsjeti me zivota ti.Sta ste se natakarili na Edina koji vam je q..c,nije mu Edin tetovirao niti odobrio.Hocete li jos malo Edina staviti u isti kos sa idiotom :( :(
Opšte je poznato da su raja, druže se na okupljanjima, lajkaju jedan drugom slike po instagramu, podjebavaju se na istim itd. To sigurno ne bi radili da nisu raja.
luckylaka

#25640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

AmiĐa_Idriz wrote:
luckylaka wrote:
Pa s obzirom da komentarišu slike jedan drugom na Instagramu, i njihovi prijatelji međusobno reklo bi se.
Haj reci da se salis..Najbolji jarani zato sto se cuju na drustvenim mrezama.Cak mu je i Arnautovic bolji jaran od idiota koji Edinu nije mozda ni medju 100 najboljih jarana al ako forum kaze da jeste treba javiti Edinu.
luckylaka

#25641 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

hatemondays wrote:
Grean wrote:Ja bih ga istjero' zbog onog "smrdljivi Kinezi" .

Ako imate snimak vezano za izjavu o Kinezima posaljite Fair Play FIFA-e i decko ce biti kaznjen zestoko, te stvari ovi ne oprastaju.
Image
luckylaka

#25642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:
Opšte je poznato da su raja, druže se na okupljanjima, lajkaju jedan drugom slike po instagramu, podjebavaju se na istim itd. To sigurno ne bi radili da nisu raja.
Ni blizu ,,najbolji jarani"kako neko napisa i nemoj ni slucajno (ustvari moze vam se)da u istu recenicu stavljate Velikog Edina i malog ogija.Sramota
Edin H.

#25643 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Point. wrote:
luckylaka wrote:
Ocigledno je Dzeko zabranio igracima da pozdrave nase navijace protiv Grcke, a onih dvadeset minuta prvog poluvremena okretanja ledja stadionu je bilo zbog Vranjesa.

Nego sta mislite kakve su sanse da Vranjes zavrsi karijeru u Kini? :oops:
Edin H.

#25644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Xavier1 wrote: Dobro je sa Dzeksonom jaran biti. Da mu se Izet vise ulizivao sada bi vjerovatno bio pozivan. :oops:
Jos ce sada ispasti da su Izeta Dazko i Spaha bez veze napucavali loptom. :oops:
Logovan

#25645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Velkoski wrote:
Ajatolah_ wrote:
Koji video, ne upratih?
https://www.instagram.com/p/BlGamoWA7jB ... e=ig_embed
Jebo mater.
AmiĐa_Idriz

#25646 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

"Srbuj makar slamu jeo."

Šta reći.
luckylaka

#25648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Car,kralj,gospodin...malo je ovakvih proslo kroz BiH Reprezentaciju iskrenih,pametnih i da karijeru zavrse bez i jedne mrlje

OGLASIO SE VEDAD IBIŠEVIĆ: Reprezentacija i navijači su svetinja, a mi smo prolaznici!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Pitar sa Kariba »

Ode Vranjes.......

sa Instagrama! :D

https://www.instagram.com/ognjen_vranjes/?hl=hr
Thorgerson

#25650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Thorgerson »

Ja shvatam da fudbaler moze biti glup. Dakle, to mi je jasno. Citav zivot fura samo jedno, suta loptu, mozak na ispasu i udri. Dakle, shvatam.

Medjutim, ne mogu da shvatim da ne postoji neko menadzer, agent, pr qrac da objasni ovakvim topuzima, da neke stvari ipak je bolje ne dirati, ne raditi i sl.

Ovdje su se mnogi stavili odmah na njegovu stranu protiv BHF. Pa taj BHF ma kakav god bio i sta mislili o njemu podrzava repku, idu ljudi putuju prate repku gdje god. Imam rodjaka, prijatelja po dijaspori koji ne propustaju tekmu MA GDJE ONA BILA. I nije bas da je i njima ono kapa lova sa krova, pa da mogu tek tako pljunuti lovu za hotel, za avionske karte, za karte na utakmicu i sl.

Dakle, prvo je za to MORAO biti kaznjen. On kao igrac nema nikakvo pravo da pljuje po navijacima, jer je jasno i glasno proglasio sve navijace koji zive van BiH pogrdnim imenima.

I ajd da mu je ovo prvi ispad. Nego koji put pravi sranje! I fine bosnje mu tepaju. Istetovira RS, nikom nista. Pljune po navijacima, nikom nista. E da vidimo sad...

Na kraju, ja ne vidim da bi nesto bili gori i bez njega. Pa neka nas proglase bosnjackom repkom boli me qrac. Bolje i bosnjacka nego cetnicka.
Post Reply